Menetrend

Offseason összefoglaló - hírlevél

2009. 09. 10. 07:08
Szerző: temp
Kategória: Cikkek
Ha lemaradtál az offseasonról, akkor éves beharangzó hírlevelünkből megtudhatod a legfontosabb híreket, eseményeket.

KEZDŐDIK

Kezdves Patriots szurkoló!
Szeretnénk emlékeztetni, hogy kezdődik a 2009-es NFL szezon, tarts velünk idén is a patriots.hu oldalon.

Ismét tippjáték! A tavalyi nagy sikerre való tekintettel folytatódik a játék, ismét nyereményekkel, és reméljük minél több résztvevővel. Sok sikert mindenkinek!

Mint minden offseason az idei is bővelkedett eseményekben, amikről folyamatosan beszámoltunk az oldalon, de ezúton szeretnénk összefoglalni számodra a leglényegesebb eseményeket.

SZABADÜGYNÖKÖK

Az első és legfontosabb hír, hogy Tom Brady minden jel szerint meggyógyult, és készen áll, hogy a támadók élére álljon. Kedvenc célpontjai Randy Moss, Wes Welker és Benjamin Watson is maradtak, melléjük pedig a veterán elkapó Joe Galloway a kíváló tightend Chris Baker csatlakozott. A futóknál nem kisebb név csatlakozott a csapathoz, mint a liga egyik legtermékenyebb játékosa Fred Taylor, aki 11 év után hagyta el a Jaguars együttesét. Kevin Faulk, Laurence Maroney, Sammy Morris már évek óta Foxborough-ban játszik, és egy kíváló offseason után minden szurkoló kedvence BenJarvus Green-Ellis is felverekedte magát a rosterre.

A védelemben sokkal komolyabb erősítések történtek. A secondary megerősítésére leszerződtették Leigh Boddent és Shawn Springst, valamin csatlakozott a pro bowler defensive end Derrick Burgess is.

Sajnos a holtidény nem csak az érkezőkről szólt. A védelem két öregje Rodney Harrison és Tedy Bruschi is a visszavonulás mellett döntött, Matt Cassel és Mike Vrabel a Chiefsbe, míg Ellis Hobbs az Eaglesbe került tradek keretében. A legnagyobb meglepetés kétségkívül Richard Seymour elcserélése, érte a Raiders 2011-es 1. körös draftjoga került a csapathoz.

A játékosok mellett a front office terén is komoly változások történtek, Scott Pioli és Josh McDaniels is máshol folytatja munkáját.

DRAFT

A holtidény legjelentősebb eseményén az újonc játékosok börzéjén kíváló munkát végzett a vezetés. Az 1. nap és 2. nap eseményei mellett bemutatkozott több ígéretes tehetség is: Tyrone McKenzie, Sebastian Vollmer és Julian Edalman.

ÉRDEKESSÉGEK

Az offseason lehetőséget adott nekünk arra, hogy pár érdekességről is írjunk. Randy Moss vezetői képességeiről is olvashattatok, ahogy beszámoltunk Sammy Morris kalandjairól. Bemutatkozott Dean Peess a csapat védelem koordinátora és a Pioli helyét betöltő Floyd Reese, valamint a Patriots Hall of Fame 14. tagját, Jim Nance. Írtunk a kezdetekről és arról, hogy ki lehet a védelem új vezére. Matt Bowen, a National Football Post újságírója, korábbi játékos pedig egy olyan szemszögből közelítette meg a csapatot, ami igazán rendkívüli.

A végére pedig pár könnyebb téma: Matt Light szerepelt egy reklámfilmben, Brady különleges születésnapi ajándékot kapott a csapattársaktól, valamint Belichick is bemutatkozik egy olyan oldaláról, amilyet eddig még nem láttunk: énekel jó barátjával, Jon Bon Jovival.

JÓ SZURKOLÁST

Tartsatok idén is velünk, szurkoljunk együtt a New England Patriots csapatának! Reméljük, hogy a 2009/2010-es szezon football élményekben, győzelmekben, és sikerekben gazdag lesz mindenkinek.

A patriots.hu szerkesztősége

Hozzászólások

2009. 09. 10. 09:36
istidt
Köszi a levelet.
És köszönet az offseason munkátokért.
Végre sikerült kicsit enyhíteni a hosszú csendet mely februártól szeptemberig tart.
Köszi még1szer.

üdv

isti
2009. 09. 10. 10:44
Pupu
KÖszi mindenkinek aki az oladalt csinálja!
Igy én az offseasonba se unatkoztam!
MInden reggel itt indul a napom:)
2009. 09. 10. 10:45
Pupu
Bocs oladalt=oldalt:)
2009. 09. 10. 12:26
csimbi
off! Mit tudtok Seymour-ról, úgy olvasom, hogy még nem jelent meg Oakland-ban. Lehet, hogy visszatér hozzánk, erre szerintetek van vmi esély, vagy csak álmodozom?

On! Ezer köszi minden cikkért, ami átsegített ezen a hosszú-hosszú offseason-n.

GO PATS!
2009. 09. 10. 13:31
temp
csimbi: tényleg nem jelent még meg Oaklandben, ezzel elvileg a Raiders lemondhatja a cserét, de magam részéről valószínűbbnek tartom, hogy szerződéssel kapcsolatos tárgyalások vannak a Raiderssel, és azon megy a hajcihő.
2009. 09. 10. 14:18
csabesz
viito
ha BigSey visszahullik ránk mégis, marad érvényben a szerződése?
szinte minden nap voltam itt a nyáron, köszönöm én is
2009. 09. 10. 14:42
temp
csabesz: igen, ez esetben olyan, mintha semmi sem történt volna.
2009. 09. 10. 16:06
Castleai
Köszönjük Mindannyiótok Áldozatos Munkáját!!! :)
2009. 09. 10. 16:12
csimbi
Bár tudom, hogy ezzel csak a problémát halogatjuk (lejárt szerződésűek megtartására, fizetési sapkára gondolok itt), de azért én örülnék, ha BigSay-t ebben az idényben még Patriots mezben látnám, amint földbe gyalázza Manningékat kétszer-háromszor... fejenként
2009. 09. 10. 17:42
Bruschi85
Köszönet az offseason összefoglalóért és minden másért!!
Köszönet mindenkinek aki ebben a remek oldalban közreműködik
Jó hosszú volt az offseason de jó, hogy végre eljött a kickoff ideje!

A védelem remélem állja a sarat a szezon során és ne legyenek sérülések ezek a kívánságaim :)

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!
Hozzászólás a(z) Offseason összefoglaló - hírlevél bejegyzéshez