Menetrend

OLB pletykák: Pace és McGinest

2009. 07. 03. 10:41
Szerző: temp
Kategória: Hírek
Calvin Pace-t a New York Jets külső linebackerét 4 meccsre felfüggesztette a liga, mivel tiltott teljesítmény növelő szereket használt, úgyhogy a Patriots elleni 2. héten esedékes derbit is kénytelen lesz kihagyni. Pace-hez és a Patriotshoz is kapcsolódik Wille McGinest, a legendás ex-patriots OLB. Gyakorlatilag az offseason kezdete óta különböző csatornákon üzenget a csapat vezetésnek, hogy mennyire jól érezte magát Foxborough-ban, és milyen szívesen visszatérne, hogy patriótaként fejezze be a pályafutását, eddig azonban a front office nyilvánosan semmi érdeklődést nem mutatott. A két hír morzsa ott kapcsolódik össze, hogy egyes pletykák szerint a Jets Pace pótlására helyet biztosítana McGinest számára a keretben, bár ez érdekes kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy mennyire áll készen az NFL-re az előkelő helyen draftolt, másodéves Vernon Gholston a csalódást keltő rookie szezon után.

Hozzászólások

2009. 07. 03. 12:35
bradyfan
Addig jó míg McGinest a jets-hez tart nem pedig hozzánk. :)
2009. 07. 03. 12:49
_bb
Én bírtam Big Mac-et és (tudom öreg, meg nem ő a megváltás a patsnek, DE) nem szeretném Jets mezben látni, s ez anno Ty Lawra is igaz volt... de lesz ami, lesz, az is igaz, hogy az lenne az igazi, ha Crable, Woods, TBC...stb...megoldaná Mike pótlását.
2009. 07. 03. 13:14
temp
ez a Jets mezben dolog mondjuk szerintem tipikusan offseason pletyka kategória, túl nagy az uborka szezon, kell valami akció az újságok címoldalára :D
2009. 07. 05. 10:48
CoSco
bradyfan: te most miről beszélsz? ülj le egy sarokba és gondolkozz el egy kicsit :)

Minden idők egyik legnagyobb Pats játékosa, aki ha akar befejezheti nálunk a pályafutását a salary cap rovására is. Mellesleg igaz öreg de néha még jól jönne a rutinja, plusz sok mindent átadhatna a fiataloknak, akikből én jelenleg sokat nem nézek ki...
Egy nagy hibája van csak, miszerint, hogy Clevelandben elfelejtett sackkelni.

És egy szomorú hír, meghalt Steve McNair :(
2009. 07. 06. 09:00
temp
CoSco: nincs kétség afelől, hogy Willie hatalmas játékos, és igazi Patrióta _volt_. A hangsúly szerintem a volton van, nem hiszem, hogy vissza akarnánk hozni (legalábbis akkor nem, ha minden a terveknek megfelelően alakul, hiszen 1-2 preseason sérülés komolyan befolyásolhatja a dolgokat). Willie nagyon sokat tett a csapatért, ez viszont profi sport, itt csak azért, mert egyszer régen tettél valamit, még az számít, hogy ma mit tudsz nyújtani, és ha nem férsz el az 53 fős keretben (ahogy érzésem szerint jelen helyzetben nem férne el), akkor más fog helyetted játszani.

Lásd egy kicsit Troy Brownt: Még Willienél is nagyobb ős-Patrióta, de amikor lejárt az ideje, akkor mennie kellett, hiába mondta, hogy mennyire szeretne játszani.
2009. 07. 06. 11:41
CoSco
Szerintem egy veterán fizus egy éves szerződéssel simán beleférne, mert Willie azért még alkalmas hogy a pályán legyen, ellenben Brown sajnos már tényleg nem fért volna be sehová.
Plusz McGinest és Brownt ne keverjük imádtam Brownt, de McGinest a maga posztján klasszisokkal jobb játékos "volt", legalábbis a véleményem szerint.
OLB poszton amúgy se állunk olyan fényesen, mellesleg ne felejtsük el, hogy az USA a pénz mellett a szentimentalizmus hazája is szóval én simán eltudom képzelni, hogy visszatér. Mellesleg szerintem, na most lehet meg leszek kövezve, simán képes lehet olyan teljesítményre, mint Tedy...
De igazából amíg pletyka szinten van a dolog több szót se érdemel, majd lesz valahogy a lényeg, hogy jó lenne egy újabb gyűrű!!! :)
2009. 07. 06. 15:49
bradyfan
Cosco. Megtörtént. :)

DE ezek után is úgy gondolom, hogy McGinest már nem a Patsbe való. Ha Vrabel nem kellet, akkor valszeg McGines se fog kelleni. ÉS ezt a pénzektől függetlenül mondom.

Azért Teddy-hez kár hasonlitani. Oké Teddy se gyors, viszont, nála nem is a gyorsaság a fő feladat. Míg mondjuk egy OLB-nél azért igen fontos dolog a sebesség.

A másik meg ez a csapat sose volt híres arról, hogy valaki pusztán csak a múltja miatt, csapat tag legyen. Meggyőződésem, hogy nincs szükség McGinesre.
2009. 07. 07. 08:38
temp
természetesen ebben a témában nem lehet eldönteni, hogy kinek van igaza, mindenki véleménye egyforma, viszont ami egy kicsit szerintem amellett szól, hogy nem vágyunk annyira Willie-re, az az, hogy nem csaptunk le rá már az elején, amikor először felajánlotta magát. Szerintem ha kellene, akkor nem várnánk, hogy esetleg más elvigye, másrészt pedig sietnénk, hogy velünk kezdje meg a felkészülést.
Hozzászólás a(z) OLB pletykák: Pace és McGinest bejegyzéshez