Menetrend

Összefoglaló Belichick keddi sajtótájékoztatójáról

2008. 10. 15. 00:42
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
Matt Cassel, a PUP játékosok aktiválása, trade lehetősége és Josh McDaniels-el való beszélgetése. Leginkább ezekről kérdezték az újságírók a Patriots edzőjét.
1.) Még mindig megvan a bizalom Cassel-ben. Megkérdezték Belichick-től, hogy még mindig bízik-e abban, hogy Cassel képes vezetni a csapatot, ő egyértelmű választ adott: "igen". Továbbra is ezzel kapcsolatban faggatták, Belichick tisztázta a dolgokat: "Matt a mi kezdő irányítónk. Ő a csapatunk legjobb lehetősége a győzelemre. Mi mindannyian tudunk jobban játszani, és az edzők is jobb munkát végezni mint múlt héten. Jobban kell végeznünk a dolgokat, mint a San Diego ellen. De ő a mi irányítónk." 2.) PUP játékosok elkezdik az edzéseket ezen a héten. A Patriots megkezdheti azoknak a játékosoknak az edzését, akik eddig PUP listán voltak, és Belichick elmondta, a guard Stephen Neal-nak és a tackle Oliver Ross-nak nagy esélye van erre. Ha ők valóban elkezdik az edzéseke, a csapatnak van 3 hete arra, hogy eldöntse, aktiválja-e vagy véglegesen IR-ra tegye őket. Amíg meg nem születik a döntés, Neal és Ross nem számít bele az 53 fős rosterbe. 3.) Trade határidő lejárta - nem várható mozgás. Ma jár le a trade lehetősége az NFL-ben és Belichick-től megkérdezték, hogy várható-e esetleg bármilyen mozgás. "Nem hiszem." - mondta. "Azt mondom, körülbelül 1 % esély van arra, hogy bármi is történjen." 4.) Belichick és McDaniels megbeszélés. A vasárnap esti NBC adásban felhívták a figyelmet arra a pillanatra, amikor Bill Belichick és az offensive koordinátor, Josh McDaniels ment félidőben az öltözőbe és beszélgettek egymással; a kommentátorok arra is utaltak, az egyoldalú szóváltás nem tűnt vidámnak. Belichick-től megkérdezték, hogy ez egy normális, edzők közötti kommunikáció volt-e és ő ezt válaszolta: "Az első félidőről beszélgetünk és azokról a dolgokról, amiket félidőben beszélnünk kell és hogyan közelítsük meg a második félidőt. Pontosan ez történt." Forrás: Reiss's Pieces

Hozzászólások

2008. 10. 15. 02:51
devil554
Nem ide tartozik,de ide írom:D
Olvastátok?:D
A dallasnak is kijut a jóból:D
Romonak eltörött az ujja,5hét...
Pacman kollégát pedig nem valószínű,hogy látjuk még az nfl-ben:D
2008. 10. 15. 03:16
afta
legalabb valaki kiall emelett a szerencsetlen cassel srac mellett - fuggetlenul attol, hogy ez is a dolga. szerintem az elmult hetekben az anyjan kivul senkitol nem kapott kedves szavakat :) ha BB bizik benne, akkor bizhatunk mi is. es ha mar ugysem lesz iden gyuru, legalabb ne csak azt lassuk, ami rossz a kolyokben...
2008. 10. 15. 04:57
devil554: Romo csak négy hetet hagy ki, ebből egy bye week, tehát három meccset mulaszt. Pacmant négy meccsre tiltották el. Viszont megszerezték trade keretében Roy Williamset, a Detroit fiatal, Pro Bowl szintű elkapóját. Ezzel újabb támadófegyvere van a csapatnak, TO, Witten, Barber és a remek fal mellé őt betéve ez az offense, ha Romo is rendben van, tarthatatlan. Összességében az emberanyag jobb, mint a tavalyi Patsé volt.

BB pedig semmi váratlant nem mondott ezúttal sem. :D
2008. 10. 15. 08:31
Bulow
BB még soha nem mondott semmi váratlant...
2008. 10. 15. 10:20
Kollega
Ha nem is mondott, de cetlire már írt váratlant :)
Legalábbis a Jets-nél meglepődtek :D
2008. 10. 15. 12:43
zinedine5
afta!

Én is kiállok Cassel mellett!
:)
2008. 10. 15. 12:48
steve
Ebben a szezonban nem,hogy gyűrű nem lesz, de még PlayOff sem MC-vel.
Nem vagyok én meggyőződve, hogy BB-től "jószót" kap MC....:)
Ha minden képpen a totális leégés a cél a playoff helyett, akkor erre a megfelelő ember MC.:)
Azt jöhetnek a kövek...:)))
2008. 10. 15. 13:50
lepenyhalus
Sziasztok!

Nem értem, hogy mi a gáz ezzel a MC féle Oval. 21dikek vagyunk a ligában csereirányítóval, és olyan csapatokat előzünk meg, mint az eddig veretlen Titans vagy a Steelers (és ami a legfontosabb a Jetset is:)). A hibát szerintem nem itt kell keresni, hanem a D oldalán. Tavaly a srácok a Dben hozzászoktak ahhoz, hogy nem mindig kell teljes koncentrációval odatenniük magukat, és most amikor meg kéne, nehezen pörögnek fel. Tavaly gyakorlatilag annyi dolguk volt, hogy ünnepeljenek a pálya mellett az alapszakaszban.
Szerintem a következő 3 meccs létfontosságú lesz, ha 2t behúzunk akkor minden rendben, de ha nem akkor lehet, hogy meg kéne kérdezni, hogy érdemes-e erőltetni azt ami nem megy, és nem lenne-e jobb egy jó draft helyet elcsípni, és a korosodó D-t egy kicsit frissíteni, mert láthatóan ez a nyáron nem jött össze.
2008. 10. 15. 14:44
vidor
steve, mi számít totális leégésnek? : ) (és nálam speciel nincsenek kövek :D )
2008. 10. 15. 15:03
Kollega
steve:
Az mitől leégés, hogy versenyben vagyunk minimum egy WC helyért? Az leégés, amit tavaly a Miami csinált, vagy mi a SB-on.

mosscs:
32-ből 21-nek lenni szerintem nem túl fényes. Ne kenjük csak a D-re: 1 yardról nem pontot csinálni, az külön tudomány.
Azt hogy képzeled, hogy hajtsunk a jó drafthelyre? Úgy küldje ki BB a csapatot, hogy kapjatok ki fiuk?

Én nálam jobban senki sem bízott MC-ben, de láthatóan alig mutat fejlődést. Pontosan és erősen dob, de olyan lassan olvassa a játékot, hogy szörnyű. A kispadon töltött évek nem jönnek vissza soha, szerintem nem fogja felvenni a tempót.
2008. 10. 15. 15:16
mosscs: ezt a jobb drafthelyes dolgot én már leírtam egy másik fórumon, aminek hatalmas botrány lett a vége, úgyhogy sztem hagyjuk is... Sokak szerint ez nem történhet meg.

Egyébként megnézve a decemberi sorsolásunkat, simán lehet egy 1-3 is belőle, az Oakland-et valszeg sikerül megvernünk, de a másik meccsen bármi lehet. Ha felépül Hasselbeck és az elkapói, nem rossz csapat a Seattle. A Cardinals sanszos h harcban lesz a PO-ért, a Bills meg nagyon jó idén.
2008. 10. 15. 17:42
lepenyhalus
Kollega:

Amikor az első SB-t nyertük akkor a 19dik amikor a másodikat akkor pedig 17dik volt az O TB-vel.
Tehát nyugodtan el tudná ezt viselni a csapat ezt az O-t ha lenne olyan szintű D, mint akkor volt.
BB-nek nem kell más felfogásban kiküldenie (kiengednie) a fiúkat a pályára csak úgy, mint ahogy a SD ellen kimentek és akkor meccset sem nyerünk.
Nem mondom, hogy legyünk tökutolsók, de a 10dik és a 27dik hely között elég sok jó játékos megy el a drafton, akinek tudnánk hasznát venni.
Olyan meg úgyse lesz, hogy minden évben SB-t játszunk, és ha már idén nem játszhatunk akkor adjuk meg az esélyt magunknak, hogy jövőre TB-vel játszhassunk.

Danna:

Én úgy állok a dolgokhoz, hogy inkább ne legyen idén PO és jövőre lehet egy felerősített D és talán SB, mint idén legyen egy kiszenvedett PO (legjobb esetben egy főcsoport döntő, de sztem az lehetetlen) és akkor jövőre sem lehetünk sokkal jobbak főcsoport elődöntőnél, mert ez a D jobb már nem lesz (ezt nem úgy értem, hogy a SD meccsnél nem lesz jobb).
2008. 10. 15. 18:03
juhi04
A 4. kérdés elég vicces :D Főleg a vége "pontosan ez történt" Nemtudom én érzek benne egy kis iróniát :D
MC-hez meg annyit hogy valaki mutasson már jobbat? Fel kellet volna tradelni Peyton Manning-ért vagy mi?
2008. 10. 15. 18:29
mosscs: én tökéletesen egyetértek veled, én is kb. ezt mondtam tegnap az nfl.hu-s Patriots fórumon, meg is kaptam érte a magamét. Illetve ezért is. MEg azért, mert azt mertem írni h ha már decemberben nem lesz esélyünk a PO-ra, akkor lehet jobb lenne ha Tedy-t, Vrabelt és az idősebb jó játékosokat már nem nagyon erőltetnénk, nehogy beszedjenek egy karrier végét jelentő sérülést. Ezért is kaptam.

Egyébként tényleg nem éri már meg BB nyilatkozatokat lefordítani, mert úgyis mindig ugynaazt mondja. :D Kb. semmit. :D Ha nyertünk, ha nem, elmondja h volt aki jól csinálta a dolgát, volt aki nem. Az a feladatuk h kijavítsák a hibákat, blablabla. :D
2008. 10. 15. 18:59
Gabesz
na végre itthon! :D

Danna: megkérdezhetem hogy ezt a nézőknek és legfőképpen a játékosoknak hogy adnád elő hogy most menjetek pihenni és jövőre gyertek vissza? ne érts félre értem amit írsz csak azt nem tudom elképzelni amint ezt pl. Teddynek vagy Rodneynak előadnák hogy most akkor már idén ne játszanak mikor nekik ez az életük. szerintem ez nekik olyan morál csökkenést jelentene hogy lehet vissza se jönnének. persze ez csak az én meglátásom

Mondjuk ez az ok fejtés felesleges mert meg lesz a PO és ott szükség van rájuk
2008. 10. 15. 19:09
Gabesz
mondjuk még azt sem értem miért tart BB sajtótájékoztatót egyszerűbb lenne az újságíróknak elővenni egy régebbi nyilatkozatát átírni a dátumot és kész :D
2008. 10. 15. 19:16
Gabesz: Tedy már most is keveset van a pályán, a snap-ek kevesebb mint a felében. (26 of 59) Persze ezt csak úgy megvalósítható ha ők is szeretnék és egyetértenek vele. Kényszerből semmiképpen!
Én jelenleg, legalábbis a chargers elleni meccsen, nem úgy éreztem rajtuk h ez lenne az életük. Sammy Morrison kívül mindenkin a motiválatlanság látszódott. Remélem hétfőn bebizonyítják h ez csak egy kisiklás volt és vért fognak inni a meccs előtt, széttépnek mindenkit! Hidd el, én lennék a legboldogabb ember ha így lenne! :)
Viszont ha továbbra is marad az x gyűrűvel rendelkező játékosoknál a motiválatlanság, akkor én úgy gondolom h nem kéne nekik erőltetni, mielőtt még az egyik figyelmetlenségükből nem lesz nagyobb baj.
Tudom h nagyon sarkos a véleményem, de én csak féltem őket és semmiképpen sem szeretnék a csapatnak rosszat.

Legyen igazad a PO-val kapcsolatban! :) Mellesleg, azt gondolom h ha oda bejutunk, sikerül kiharcolnunk, akár egy konf döntő is összejöhet, mert az akkor az bizonyítja h összeállt a csapat! :) Ehhez kell Casseltől egy 200 %-os javulás, a D-től és az O további részéről pedig majd minden meccsen 100 %. És nem mellesleg: a futók meggyógyulása!! A legfontosabb!
2008. 10. 15. 19:46
Gabesz
Danna: ismét nem teljesen értek egyet veled (ez egy ilyen nap :) ne vedd sértésnek). MC-től nem kell 200%-os javulás, csak kicsit gyorsabban kellene döntéseket hoznia, fele ennyi sacket nem kapna és Mossnak kéne visszahozni a játékkedvét és az O ezzel rendben is lenne szerintem ja és persze ahogy írtad a futók felépülésével. A D az más téma, az én meglátásom szerint amikor látták az O-n, hogy "csípnek" akkor oda tették magukat és hozták is magukat, de amikor csak szenvedett a O akkor látszott rajtuk a "nem érdekel mi lesz" hozzáállás (lehet ezt már leírták előttem de nincs erőm visszaolvasni)
2008. 10. 15. 19:58
Gabesz: semmi gond! :) ettől működik a világ, gondolj bele mi lenne ha mindenki egyetértene, dögunalom! :)
2008. 10. 15. 20:13
Gabesz
na ebben egyetértünk :D
2008. 10. 15. 22:58
Pats12
asszem a Steelers a nyertes SB után, a Chicagoval egyetemben (meg egy rakat más nyeretes csapat is) sem lett a következő évben Po-s, és túlélték...
a vesztes Sb-sek, meg...nos, mi még jól állunk!
:-)
de történelmi negatívumok azért már vannak...ezeket senki sem teszi ki az ablakba. úgy gondolom, hogy a hullámzó teljesítmény (hiszen ellensúlyozni kell a statikat is) mellett a meglepetések fognak dominálni, és a "végére" összeáll a csapat!
:-)
2008. 10. 16. 08:48
CoSco
"devil554
2008. 10. 15. @ 02:51

Nem ide tartozik,de ide írom:D
Olvastátok?:D
A dallasnak is kijut a jóból:D
Romonak eltörött az ujja,5hét…
Pacman kollégát pedig nem valószínű,hogy látjuk még az nfl-ben:D "

most ezt te élvezed, vagy örülsz neki? igen egy sérülés felettébb vicces és megmosolyogtató szerintem is...
2008. 10. 16. 13:22
devil554
Cosco:
Láttál a romo után smile-t??????
Nem szeretem a gyereket,de nem kívántam neki,hogy megsérüljön...
De ha tudni akarod én is sportoló vagyok,volt már törve kezem,lábam,szakadt a bokám,operáltak már,stb...
És kínomban kb mindig röhögtem az összesen:D
Szerintem erről ennyit.
2008. 10. 16. 16:54
CoSco
bocsi ne haragudj, lehet picit túl reagáltam, de akkor is picit nekem úgy tünt:S
2008. 10. 16. 19:41
devil554
No para,nem vagyok az a sértődékeny fajta:D
Azt akartam kihozni belőle,hogy nem csak nálunk sérülnek a kulcsemberek.
Ott is valami 40 éves lesz a kezdő QB,baszki,az kemény Brett apónál is idősebb a csóka:D
2008. 10. 17. 09:44
CoSco
:)
Azért Favre kapcsán mindig elgondolkozok rajta, hogy ő most Blanda szerű karriert akar magának??? :) 48éves koráig játszott, 26 szezonon keresztül :)
Hozzászólás a(z) Összefoglaló Belichick keddi sajtótájékoztatójáról bejegyzéshez