Menetrend

OTA - 1. hét

2016. 05. 27. 21:56
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
A Patriots a héten tartotta az első szervezett csapatedzését (OTA), és a csütörtköki edzés nyilvános volt az újságírók számára. Egy csapat 4 ilyet tarthat a július végi edzőtábor előtt.

Az OTA alatt nem viselhetnek a játékosok felszerelést, nincsenek 1-az-1 elleni gyakorlások, nincsenek ütközések a kollektív szerződésnek köszönhetően.

Az sem igazán számít ezen időszakban, hogy ki szerepel az első, illetve a második csapatban.

Akik nem vettek részt: Rob Gronkowski, Julian Edelman, Malcolm Butler, Logan Ryan, Dion Lewis, Nate Solder, Sebastian Vollmer, Danny Amendola, Duron Harmon, Shaq Mason, LeGarrette Blount és Alan Branch.

Irányítók: Mindhárman jelen voltak (Tom Brady, Jimmy Garoppolo és Jacoby Brissett). Brady és Garoppolo gyakorlatilag ugyanannyit edzett az első és második csapattal, míg Brissett főleg a harmadik csapattal gyakorolt.
A nap egyik legérdekesebb része volt, amikor az irányítók az edzői stábbal végeztek különböző gyakorlatokat, pl. a fake play-action-öket, dropback-eket, vagy éppen a 10-15-20 yardos szélső dobásokat, vagy éppen a még ennél hosszabbakat.


Brady nem hazudtolta meg önmagát: a spiráljai szépen mentek, jól dobta a szélsőket is, viszont a hosszú passzokat rendszerint aluldobta. Garoppolo szépeket dobott 10-15 yardra, de komoly gondba került a hosszú passzoknál. Sokszor túl magasra dobta. Garoppolo nagyon jónak tűnt a rövid passzoknál, az időzítésnél fontos támadásoknál, ami ugye leginkább a Patriots támadásaira jellemző.
Először lehetett látni Brissettet élőben is dobni, aki meglehetősen szépeket dobot, rövid és középtávra is, a hosszú passzoknál pedig csak oldalra menőkkel volt gondja, az egyeneseket szépen dobta. Sokat kell még tanulnia, főleg a hosszú passzoknál, de van benne potenciál.

Elkapók: Sok elkapó hiányzott a mai edzésről, ezért Chris Hogan, Keshawn Martin, Aaron Dobston és Martellus Bennett játszotta főleg a főszerepet. Legtöbb passz mind Brady, mind pedig Garoppolo gyakorlásánál Hogan felé irányult, akinek volt egy szép 1 kezes elkapása a 7-a-7 elleni felállásnál.
Bennett megharcolt pár labdáért a szoros emberfogásnál, de furán esett az egyik TD elkapása után, amikor Chung ellen harcolt. Óvatosan sétált le a pályáról, de néhány játék után visszatért.

Támadófal: A következő játékosok alkották az első csapatot: LaAdrian Waddle (bal tackle), az újonc Joe Thuney (bal guard), a másodéves center David Andrews, Jonathan Coopen (jobb guard) és Marcus Cannon (jobb tackle). Andrews center pozícióban több szerephez jutott mint Bryan Stork , de talán még korai ebből messzemenő következtetést levonni. Keavon Milton, aki eredetileg TE volt, bal tackle pozícióban gyakorolt a második csapattal.

TE: Bennett mellett az első csapattal gyakorolt Mike Williams. Korábban tackle-ként szereplő játékos tavaly komoly gondban volt a súlyával, azonban láthatóan sokat fogyott és jól futotta az utakat, még TD-t is elkapott a safety Cedric Thompson ellen.
Egy másik TE is felhívta magára a figyelmet, ő pedig nem volt más, mint A.J. Derby, aki újonc szezonját a sérültlistán töltötte, az edzésen több szép TD elkapása is volt és látszott, hogy kiváló atléta.

Védelem: A védőfal első csapatában volt: Rob Ninkovich, Terrance Knighton, Malcom Brown és Jabaal Sheard, míg Chris Long és Shea McClellin a második csapatban kapott szerepet. Mindkét kezdő CB hiányzott, így Justin Coleman és E.J. Biggers volt a kezdő CB, valamint Darryl Roberts és a safety Jordan Richards is.

Igazán meleg nap volt Foxboroban, érdekes volt látni, hogy több játékos is meleg felsőoket viselt, úgy mint Dont's Hightower, Jamie Collins és természetesen Bill Belichick is a szokásos szürke pulcsit viselte. Mindhárom irányító a pályán maradt a többiek után extra munkát végezve. Míg Garoppolo Hogan felé dobált, addig Brady a kondiján dolgozott a trénerekkel.

Belichick nem volt boldog jópár dologgal a pályán. A nyújtások ideje alatt jónéhány káromkodás elhagyta a száját, mivel a játékosok elfelejtettek pár bemelegítő gyakorlatot.

A punt visszahordásokat gyakorolták: az újonc CB Cyrus Jones, Marint, a WR Chris Harper, a WR DeAndre Carter és a draftolatlan újonc CB V'Angelo Bentley.

Forrás: BostonGlobe

Hozzászólások

2016. 05. 28. 13:46
anikom
Köszi! Már nagyon várom a kezdést!
2016. 05. 28. 23:22
_Demetrius_
Nagyon örülök, hogy végre hallhatunk az új játékosokról! Jacoby a harmadik csapattal is ügyeskedik, mi lenne ha top elkapók várnák a labdát és a komoly csapattal játszana? Remélem preseasonben láthatom!!! :D Go Jacoby!
2016. 05. 29. 00:48
hopi46
Ha TB eltiltása végleges és nem sérül meg, biztosan.
Én Derby-re és Gaffney-re vagyok kiváncsi, szinte semmit sem tudunk róluk, egy percet nem játszottak,egész évben sérültek voltak, de valamiért mégiscsak nálunk vannak.
2016. 05. 29. 05:39
_Demetrius_
Igen, de még az új futó is ígéretes lesz! (D. J. Foster)
2016. 05. 30. 04:04
lolvin
Preseasonben mindenképp látni fogod, kivétel ha megsérül vagy cutoljuk...
2016. 05. 29. 18:19
már Goodellt is utálom
Butler felkészül a repülésre.....
2016. 05. 29. 20:57
areichardt
Ha így folytatja kukázhatunk cb-t is, már csak ez hiányzik, eddig sem volt túl veretes a felhozatal...
2016. 05. 29. 21:36
green87
Elmondanátok miről van szó?
2016. 05. 29. 21:54
zo72
Butler sztrájkol a magasabb fizetésért.
2016. 05. 30. 09:34
_Demetrius_
Nem rosszból de igaza van! Első számú CB egy top csapatban és még a vakok is többet keresnek nála!
Mint mikor elmész nyári munkára lébecolni és beállítanak rendesen dolgozni, de a fizetésed nem nő meg azért mert többet dolgozol!
Meg kell adni neki a tiszteletet pénzben ha már ő az elsőszámú CB! Ennyi!
2016. 05. 30. 10:00
zozo692
A legjobb az volt, amikor virtuálisan nem volt bent a fizetése okán a keretben, azaz nem volt az 53 legjobban fizetett játékos közt. Ez azért vicces.
Tudni kellene, hogy mik az igényei, 6-8 millió/év az reális, nagyon jó corner (nálam azért nem top5 kategória), itt ennél többet nem fog kapni. Inkább Collins és Hightower nálam a prioritás.
2016. 05. 30. 10:42
_Demetrius_
Így van! Nem irreális amit kér és szerintem meg is kell neki adni!
És igen, jó lenne a többi lejárónak is szerződést hosszabbítani!
2016. 05. 30. 11:07
kolok
"Nem irreális amit kér" Mert mennyit is kér?
2016. 05. 31. 17:19
zozo692
Ha nekem adnák, akkor rengeteget, ha Revis kapná, kiröhögné őket.
Kb. ennyit.
2016. 05. 30. 12:15
Lucius
Amennyire én tudom, Butlernek még a rookie szerződése van érvényben. A draft rendszernek pont az a lényege, hogy a csapatok olcsón juthatnak tehetséges, jó játékosokhoz, ami elengedhetetlen a fizetési sapka miatt. A szerződéseknek pedig az a lényegük, hogy amíg nem járnak le, addig mindkét fél köteles tartani magát hozzájuk, és nem csak addig, amíg jól esik.
Mindezek fényében nem gondolom, hogy a sztrájk jogos lenne. Az hogy néha a csapatok "jófejségből" (nyilván a saját érdekeik is ezt diktálják) adnak egy hosszútávú szerződést egy rookie-nak, nem jelenti azt, hogy ez kötelező lenne. Ha lejár a szerződése annyit kér, amennyit nem szégyell.
2016. 05. 30. 12:39
kolok
Őszintén szólva én Veled értek egyet,nekem sem túl szimpatikus ez az egy jó szezon után azonnal nagy lóvét akarok hozzáállás.Igen a rookiek az első évben bagóért játszanak,de ez a rendszer lényege.Ha persze mind2 félnek előnyös a dolog akkor hajrá,de ez a gyakorlatilag 2 évvel hamarabb elkezdem az alkudozást dolog azért nekem nem jön be.
2016. 05. 30. 12:39
kolok
2016. 05. 30. 13:24
komzoz65
Pedig az. Viccesen van beárazva a 600.000 dollárral. Konkrétan ő lenne a legrosszabbul fizetett CB a csapatnál. Logan pl. 1,8 milliót kap, az újoncnak is több van mint neki. 3 évre kötöttek vele nem draftolt FA-ként. Aztán konkrétan ő lett a SB hős, majd a következő évben egyértelműen a csapat 1. számú CB-je. Ezzel most jelzi, hogy már most aláírna valami komolyabbat. Nem értek egyet, hogy az LB-k nagyobb prioritások. Ott mindig tudtunk eddig jól kukázni, míg CB-ben ez nem olyan egyszerű. Collins vagy Hightower nélkül simán elbiciklizik a csapat, ahogy erre voltak példák, míg Butler nehezen pótolható jelenleg. Ha mégis pótolni kellene az bizony drága mulatság lenne. Jóslatom: lesz az ő esetében legalább egy egyéves komolyabb szerződés opciókkal.
2016. 05. 30. 14:12
polo62
pont arra volt példa, hogyha a 2 LB közül akár az egyik is hiányzott, nagyon meg volt lőve a csapat. Butlernek volt egy nagyszerű megmozdulása, és egy jó éve. bár tényleg nevetségesen keveset kap, ennek ellenére szerintem feleslegesen ugrál, leghamarabb az idei szezon után fog szerződést kapni.
2016. 05. 30. 18:12
Whitealert
azért szeretne nagyon most szerződést, mert ha lemegy a szezon RFA tender keretén belül nagyon olcsón kénytelen lenne maradni nálunk, szerintem nem 10 milliót kérne egy évre egyébként, le kell ülni vele tárgyalni :)
2016. 05. 30. 19:33
topin
Butler tavaly aláírt egy szerződést,aminek vélhetően úgy örült mint majom a farkának..Innentől kezdve nincs miről beszélni, ha egy éve jó volt az a szerződés, akkor most kussoljon, csak mert letolt egy jó szezont. Majd ha lejár a szerződése, vagy annak utolsó évének vége felé jár, akkor nyihoghat..ez számomra nem is kérdés. Majd ha már itt lenne évek óta éhbérért, akkor jogos lenne ez, de amíg másfél éve kb a ligában sem volt..addig ne kezdjünk már el sztárallűröket..Nála nagyobb neveknél is undi volt ez, pl Kancellár, aki pedig már letett ezt azt az asztalra..mégse tartom jogosnak, hogy a garantáltat meg a front loaded szerződést kihasználja az első években, aztán jön a hiszti..holott pont azért kaphatott annyit kezdetben, mert utána meg kevesebb jön. Gronknál is ezért volt antipatikus lépés, mikor jött a fizu problémával. pedig aztán ő nem egy Butler..
2016. 05. 31. 12:16
komzoz65
Nem tavaly írt alá, hanem 2014-ben. És van miről beszélni, mert senki nem venné le szó nélkül, hogy a 4 számú újonc CB is többet keressen nála. Ja és konkrétan döntő momentuma volt a SB-on, . egyszerűen méltánytalan, hogy a védelemben legyenek nála 10-szer többet keresők, miközben elvárják, hogy vegye le a pályáról a liga legjobb elkapóit akik konkrétan a cipőfűzőjüket sem kötik meg az éves a fizetéséért. 26 éves valószínű, hogy lassan a legjobb évei vége felé jár, egyszerűen meg kell próbálnia több pénzt csinálni. Revis akit pótolna kellett, (és ez egész jól sikerült) évi 14 millióért írt alá. A mi csapatunk sosem szokott érzelgősködni, bárkitől megválunk üzleti okokból, mert ez üzlet. Itt mi lehet az üzlet lesz egy nyilvánvalóan alulfizetett 1 évre szóló szerződéssel rendelkező 1. számú CB-nk aki nyilván elmegy amint teheti, ha rákényszerítik erre kontraktusra, és akkor jövőre vehetünk, vagy draftolhatunk valakit jó drágán aki pótolja.
2016. 05. 31. 13:12
komzoz65
Hát nem tudom. Hightower az idényben 4-szer nem játszott, 3-szor 1 tackle-je volt, és további 4 meccsen 3-4 szerelése mindössze az (asszisztokkal együtt). Az idény 2. felében és a rájátszásban nem ért el sacket. És itt nem arról van szó hogy duplázzák, mint JJ-t vagy ilyesmi.

Előző évben (2014) is 4-szer hiányzott a szezonban. Ehhez képest idei fizetése 7,75 misi. Nem érzem pótolhatatlannak.
2016. 05. 31. 21:58
cspeti98
Amikor a Broncos ellen játszottunk az alapszakaszban Collins beteg volt és HT mellett Freeney játszott leginkább, aki inkább passz ellen jó, ennek ellenére fogtuk a futójátékukat, egészen addig amíg HT ki nem dőlt, onnantól kezdve szétfutottak minket. HT fontossága nem feltétlenül a statokban jelenik meg, de a liga top LB-i között van és ajándék az a 7.75 milliós fizetése. Az meg, hogy nem ért el sacket nem mutat meg semmit, mivel ő nem pass rusher, maximum blitzeknél van esélye sacket szerezni.
2016. 06. 02. 11:45
komzoz65
Liga elit, hát nemcsak a számai alapján volt messze ettől tavaly, hanem a mutatott játéka is. Mert még ahol jók voltak a számai, azon a 4-5 meccsen ott sem volt elit a teljesítmény, leginkább ingadozónak mondanám. Egész évben kevesebb szerelése volt mint Butlernak, ha ez sem mond semmit, akkor nem tudom mi.
2016. 06. 02. 12:20
cspeti98
Igen kevesebb volt, de 4 meccsel kevesebbet játszott, Butler pedig a futás ellen is hasznos CB-k közé tartozik és ahogy említettem nála nem feltétlenül a statisztikát kell nézni. A védelem vezére, ő hívja a játékokat, képes bejátszani az egész pályát, ebben a szezonban már a passz elleni védekezése is feljavult és nem csak zónázni tudott, de abból se volt tragédia ha emberezett a TE-n. Nem látványos amit csinál, de kiválóan teszi a dolgát és a futás elleni védekezésünk talán legfontosabb láncszeme, elég ha visszanézed a Denver elleni alapszakasz meccset, de ha a statisztikát is akarsz erről akkor itt van a Broncos futójátéka:

Amíg HT a pályán volt: 16 futás 44 yard 0 TD
HT nélkül: 16 futás 135 yard 3 TD, köztük a meccset eldöntő TD a hosszabbításban.
2016. 05. 30. 17:01
dravait
Veszélyes játék ez. BB-vel egy dolgot nem lehet: zsarolni. Ezt nem tűri. Ha már megjelent "nyomtatásban" is a hír, hogy ő sztrájkol, akkor már pár egyeztetésen túl vannak és BB nem engedett (bár gondolom ajánlhattak neki valamivel több lét, csak Butler nem fogadta el), nyilván a rookie szerződés fényében. Malcolm barátunk meg érthetné, hogy neki még bizonyítania kell. Remélem benő a feje lágya, és nem csak a játékhoz van esze.
2016. 05. 30. 16:57
Chatmansky
Ha rookie szerződése van, vár türelemmel. Aztán majd vagy itt kapja a nagy lóvét, vagy máshol. Megcsinálta az egész pályafutását meghatározó pillanatot az SB-n, de a képességei ettől nem lettek jobbak. (Az igaz, hogy nekem kellemes csalódás volt tavaly, mert nagyon odatette magát. Hajtott, harapott. Ez becsülendő. De akkor is csak közepes CB.) Ha okos, most nem pampog. Fog ő még sok pénzt akasztani. Elsősorban a hozzáállásával. Ezt kockáztatja most...
2016. 05. 31. 12:45
komzoz65
Ja persze közepes tucatjátékos, csak hol a 11 másik akikből válogatnánk? Megpróbáltunk ezerrel kukázni ezen a fronton lényegében eredménytelenül. Az meg, hogy valaki hozzáállásból vagy képességből vesz le valakit a pályáról nemhogy mindegy, hanem jobb ha az elsöprő győzni akarás ami sikeressé teszi (lásd TB). Ebben a passz orientált NFL-ben hiány poszt a CB, ezért megfizetik. Az 1. számú CB-k éves átlag fizetése 10-szerese Butlerénak. Ez egy évig rendben volt amíg bizonyította, hogy nem egyszeri nagy húzás volt, hanem lehet rá folyamatosan számítani. A csapat is neki adta egyébként a legnagyobb bónuszt, 300 ezer felett, mert érezték hogy vicces, hogy hátulról a 25. kb a szerződése alapján a ligában. Nyugodtan tömjük be a száját egy komolyabb szerződéssel és kössük magunkhoz évekre opciókkal, amíg a 11 másik ilyen közepes tucatjátékos előkerül.
2016. 05. 31. 17:28
zozo692
Azért érdekes egy sportág lesz, mert sohasem tudhatod, hogy mi lesz holnap... a nagy pénzt azt ma kell leakasztani, mert nem biztos, hogy lesz holnap, bármikor jöhet egy nyaksérülés, cornereknél ez előfordulhat... és még annyit, hogy nem közepes játékos, nem a csúcsok csúcsa, de kb. ilyenek szaladgálnak akár 8-10 millás fizetéssel.
2016. 05. 30. 19:07
TMR
Melyik az olcsóbb, most megadni neki 4-6 millát vagy mondjuk még egy jó szezon után 8-10-et. Lehet a számok nem reálisak, de a lényeget szerintem lehet érteni. Nem ördögtől való amit ő kér.
2016. 05. 30. 19:36
topin
Ez nem így működik..egy normális franchise évekre előre fel van építve cap szempontból is. Nem úgy van, hogy valaki beveri a hisztit aztán akkor dől a lé..ennyi erővel évente nyomogathatják a pay gombot a GM-nél.

Plusz mint írtam fentebb, Butler egy éve hatalmas örömmel örömmel írta alá ezt a szerződést..ha akkor úgy gondolta, hogy ez így jó lesz, akkor nem értem most mi történt. Ezt tavaly kellett lejátszania, akkor aláírta hogy ő ennyiért tolja itt a köv. években.
2016. 05. 31. 13:30
komzoz65
Szerinted akkor Butler meg az ügynöke tök hülye meg hisztis? Ha tudnák, hogy nincs esélye, akkor nem nyomulnának. Ismétlem, 2014-ben írt alá ugye dratolatlan újoncként, azóta volt egy emlékezetes SB megmozdulása és egy jó éve 1. számú CB-ként a csapattal, teljesen elfogadható teljesítménnyel.

Baromira tudja, hogy van esélye egy jobb szerződésre, mert különben nem kockáztatná, hogy repül a keretből is akár. Pontosan tudja a csapat is, hogy méltánytalan a szerződése, és némi hely még van, hogy ezt korrigálják.
2016. 05. 30. 19:36
topin
Ez nem így működik..egy normális franchise évekre előre fel van építve cap szempontból is. Nem úgy van, hogy valaki beveri a hisztit aztán akkor dől a lé..ennyi erővel évente nyomogathatják a pay gombot a GM-nél.

Plusz mint írtam fentebb, Butler egy éve hatalmas örömmel örömmel írta alá ezt a szerződést..ha akkor úgy gondolta, hogy ez így jó lesz, akkor nem értem most mi történt. Ezt tavaly kellett lejátszania, akkor aláírta hogy ő ennyiért tolja itt a köv. években.
2016. 05. 30. 20:59
TMR
Értem, neki jövőre nem jár le a szerződése?
2016. 05. 30. 20:44
Srácok, az újságírók csak tippelnek, hogy azért nem volt ott, ahogy egyébként Gronk sem. Szerintük ez van mögötte, holott lehet h csak valami apróbb sérülés, vagy valami más van a dolog mögött. Lehet ott volt az épületben, csak az edzésre nem ment. Ilyenkor általában már az ügynökök szoktak szivárogtatni. Én ilyet még nem nagyon láttam.
2016. 05. 30. 22:06
cspeti98
Azért azt ne felejtsük el, hogy Butler UDFA-ként került a ligába és szabályozva van, hogy mennyit kaphat, tehát csak ezt a szerződést írhatta alá és teljesen jogosan akar minél hamarabb megegyezni, mert ha a szezon végéig nem sikerül, akkor a csapat rárak egy RFA tendert és még két szezonban évi 600 ezerért kell játszania, az pedig nevetségesen olcsó, tehát a célja nem az, hogy minél hamarabb megegyezzenek, amivel persze együtt jár a magasabb fizetés. Ráadásul ez nem olyan holdout mint tavaly Chancelloré volt, mert Butler eddig csak az önkéntes edzéseket hagyta ki, Kam pedig a TC-t.
2016. 05. 30. 23:40
tommasi
Csak remélni lehet,hogy a hír nem igaz,mert akkor meg vannak számlálva a napjai nálunk.

Sok minden fog ő itt kapni,csak zsíros szerződést nem.

Megérdemelné a nagyobb pénzt,de pont mi vagyunk az a csapat,ahonnan páros lábbal rakják ki az ilyen játékosokat.

Valaki adjon érte egy 2.körös pick-et és sok sikert neki valahol ahol megfizetik.

2016. 05. 31. 09:47
kyobalu
Butler 2 éve írt alá egy UDFA szerződést, a minimális áron..A Seattle elleni SB győzelem abszolút, az ő játékának volt köszönhető, mert a sokat ajnározott Revis akkor már "sérült" volt, az ő helyén játszott a rookie újonc, aki megoldotta a helyzetet..Neki köszönhetően megnyertük a SB-t!!! Tavaly ő volt a csapat első számú cornere..
Egész évben hajtott, harapott, agresszívan játszott, aminek köszönhetően Pro Bowl játékos lett..
Olyan játékosokkal volt pariban,és vett le a pályáról, mint Odell Beckham, De Andre Hopkins, Demaryus Thomas, Emmanuel Sanders, vagy Maclin..
Véleményem alapján a liga legjobb 10 CB-je között simán benne van.. Amikor láttuk Gronknál, hogy mennyit tud hozzáadni a teljesítménye a csapathoz, akkor második évében megkínáltuk egy tisztességes szerződéssel. Szerintem Butler simán megérdemelne ennyit..Ő a csapatnál szeretne maradni, egyszerűen egy tisztességes fizetésért cserébe..
Év végén lejár a szerződése, és UDFA játékosként lényegesen olcsóbb lenne a csapatnak rákölteni a tag-et.. Persze, hogy ezt nem szeretné..Most szeretne egy korrekt megegyezést..Néha a játékosok érdekeit is meg kell érteni, nem csak a csapatét. Nem úgy tűnik, hogy hőzöngene..Egy önkéntes edzésen nem vett részt..Fel van fújva a dolog kicsit szerintem..
2016. 05. 31. 10:34
nszgergo
Nem játszott ő egy percet sem Revis helyén, sőt még Browner helyén sem. Egy bizonyos Arrington helyén játszott, akit nem volt nehéz felülmúlni(aznap este legalábbis). Annál a bizonyos játéknál is fenn volt mind3 corner és tette a dolgát. Nem igazán értem, miért változik minden sztori ahogy telnek a hónapok...
2016. 06. 01. 09:28
kyobalu
Bocsi, csak a korrektség miatt..A SB döntőben Revis a második, vagy harmadik negyedben megsérült, le kellett mennie. Helyére tolták ki slotból Arringtont, aki rendre megégett a szélen, ott szopatták, ahol akarták. Ezt megelégelve BB-ék behozták helyette Butlert, aki kifejezetten impresszíven játszott végig..A meccs vége felé visszajött a pályára Revis, de messze nem volt meg a sebessége..
2016. 06. 01. 15:44
kisdef
http://www.pro-football-reference.com/boxscores/201502010sea.htm#snap_counts

Revis mind az 53 védősnap alkalmával a pályán volt a 49. Super Bowlon. Arrington szénné lett égetve, ezért kapott lehetőséget Butler.
2016. 06. 02. 13:55
kyobalu
Bocsánat! Valami miatt arra emlékeztem, hogy Revis sérülése miatt ugrott ki a szélre Arrington, akit a sorozatos bénázás miatt váltott később Butler.. De nem így volt.. Mea culpa! :-)
Az utolsó játékban mindhárom corner fent volt a pályán..Jobb oldalon Revis fogta Baldwint, bal oldalon pedig Browner tolta be Kearse-t Lockette útjába, és így lett meg Butlernek az int.. Mindhárman kellettek hozzá. De főleg Browner és Butler. De ez már halálra lett beszélve a SB után, ezer elemzéssel. ;-)
2016. 05. 31. 10:36
nszgergo
egyébként meg azt mondom, aki dolgozik becsülettel, az szó nélkül kap új szerződést, vagy több pénzt (lásd Gronk, Ninko, Chung!!, Slater, Bolden, stb. ) de aki nem jár edzésre... őszintén ne reméljen sokat BB-től... (már ha tényleg ez történt, kiderül a következő edzésnapokon látjuk-e)
2016. 05. 31. 12:39
piszkosfred
Amíg egy bizonyos cannon nevezetű bohóc 4 milláért lötyöghet nálunk addig bármelyik játékosunk lázadozását megértem
2016. 05. 31. 14:11
Arsenal
Annyit szidjuk Cannont, hogy idén egyedül lefogja a Broncos egész védő falát:)
2016. 05. 31. 17:01
max350
2016. 05. 31. 17:19
topin
Nálam amikor egy játékos aláír egy szerződést, azzal elfogadja a kialkudott feltételeket a szerződés végéig, ráadásul akkor örül neki nagyon, az utána ne dumáljon már hogy kevés. ha nem tetszik neki, hogy a későbbi években annyi az összeg, amennyi bele van írva, akkor ne írja alá. Ilyen alapon mindenki holdoutolhatna egyfolytában. Legyen már értelme annak, hogy emberek évekre előre kialkudnak összegeket és ezt aláírásukkal elismerik, utána meg széles vigyorral beszélnek róla mindenkinek. Eltelik egy-két év és kiderül, hogy rosszul szegődtem..hát akkor ez van..nem kötelezte senki, hogy aláírjon.

Nem Butlerre írom ezt, mert ahogy Danna is írja, simán lehet, hogy semmi ilyesmiről nincs szó, hanem úgy általánosságba. És abban sem hiszek, hogy egy Butler kiesése hazavágna minket. Pénz miatt elment innen Law, Samuel vagy akik nem követik a kétezres évektől a csapatot azoknak Revis, erről a posztról, aztán ugyanúgy ott maradtunk az elitben. Nálunk senki nem lehet fontosabb a csapatnál, szerencsére. Az említett urak is letettek az asztalra ezt-azt, sajnáltam mindet hogy elment, de ez van. Mindenkinek van egy ára, amennyit ér a csapatnak. Legyen az Edelman, Amendola, Butler vagy Ch.Jones..és ha nem tetszik lehet menni, ha meg tetszik lehet alkotni. És aki a pályán bizonyít és szükség van rá, azt meg is fogjuk fizetni, ha eljött az ideje. Ahogy tettük Gronk, Hernandez esetében is pl. Vagy Revis. Vagy ahogy most az LB poszton tesszük majd Collinsékkal.

Ettől persze Butler kevesebbet keres mint járna neki..de mi köze az ő kialkudott szerződésének Cannon szerződéséhez, vagy bárki máséhoz? Amikor aláírta a sajátját, akkor sem hasonlítgatta, a szerződés meg azért van, mert ahhoz tartják magukat. Önmagában a holdout az ami számomra elítélendő cselekedet ezekben az esetekben. Az hogy valaki cirmog a jobb kontrakt miatt, az normális, főleg ha kezdi kinőni a jelenlegit. Butler kinőtte, cirmogjon, de ne holdoutoljon mert az pofátlanság. Én csak ennyit írtam fentebb is.
2016. 05. 31. 18:44
Lucius
+1
Butler többet köszönhet a csapatnak, mint fordítva. Hol lenne vajon, ha a Pats nem ad neki esélyt?
Ha tényleg cirkuszol és emiatt kap egy nagyobb szerződést, mi tartaná vissza a többieket? Gronk mondjuk közöli, hogy Ő annyit akar mint Megatron keresett. TB simán kéri a fizetése dupláját. Edelman szerényen megelégszik évi 10 millával. Aztán nem lesz gen a keretszűkítés, mert 30 főből áll majd a csapat.
2016. 05. 31. 21:53
cspeti98
De Butler nem írhatott alá más szerződést, mert szabályozva van, hogy mennyit kaphat UDFA-ként. Egyébként teljesen logikus, amit írsz és egyet is értenék vele, de szerintem most Butler jogosan szeretne nagyobb pénzt és ez még nem holdout, majd akkor lesz az, ha a TC-n se jelenik meg. Most bármilyen okböl távol maradhatott.
2016. 06. 01. 06:20
magooc
Nem értek veled egyet. Szerintem azért találták ki a 'Szerződés Módosítás'-t, mert igény volt rá, pl. megváltozott feltételek miatt... Ami nekem nem tetszik, az az, hogy nem edz a csapattal. Bár ha jól tudom az OTA nem kötelező, tehát nálam még belefér és nem tűnik zsarolásnak sem. Sőt még jogos sztrájknak sem. Nálam ez Butler jogos figyelem felkeltése a szerződés módosítására.
2016. 06. 02. 11:48
zozo692
Figyelj, akkor a te logikád szerint adj már magyarázatot az Amendola 2x csapat által "kierőszakolt" szerződés módosítására. Ha már annyira szent a szerződés...
2016. 06. 02. 13:39
Lucius
A csapat a szerződés szerint járt el. Ha Amendola nem ment volna bele, szimplán cutolják vagy elcserélik. Megtehetik, benne van a szerződésben. Még az is benne van, milyen feltételekkel tehetik meg.
2016. 06. 02. 15:04
zozo692
Butler sem szegett eddig szerződést, ha jól tudom. Él egy eszközzel, ami még normális keretek közt van.
2016. 05. 31. 18:49
Vicente
Nem latunk innen a csapat belugyeibe, ahogyan irtak felettem is ez csak ujsagiroi spekulacio.
Annyi bizonyos, hogy ma ott volt a csapat fotozason ahogyan Gronk is.

Nem tudom nektek, hogy jon at eddig, de amit Bennett mutat nagyon nagyon pozitiv... ertem itt interjuk munkamoral es ahogyan a fotozason is lattam allandoan mosolyog :) ugyhogy hajra!!!
2016. 05. 31. 19:37
nosbiglem
Én bízom benne! Rajtam ne múljék. :D
2016. 05. 31. 21:34
Vicente
Lassan koltozom haza, mikor isszuk le a sort? :)
2016. 05. 31. 23:10
nosbiglem
De komolyan? Pedig at hittem kint fogtok meg
öregedni :(
Majd megbeszélünk valamit! :)
2016. 05. 31. 20:25
nszgergo
az ő érdeke leginkább, h teljesítsen, ha akar még az idei pénzén kívül bármit is keresni. A csapat érdeke is h eredményes legyen, amihez ad játszópajtinak TB-t meg Gronkot pl gy Cutler helyett, nem csoda h mosolyog :)
2016. 05. 31. 23:13
nosbiglem
Egyetértek, ha katonás rendben visz véghez mindent és eközben jól is érzi magát, akkor jövőre, ha nem is tőlünk, de kaphat nagyobb pénzt!
2016. 06. 02. 11:53
komzoz65
Bárcsak! Úgy várom már évek óta, hogy egyszer tényleg legyen valós két opciónk a TE szerepbe. nekem anno Gronk meg a gyilkos nagyon bejött, az igazi reveláció volt. Reménykedjünk.
2016. 05. 31. 21:23
Malcolm Butler is expected to be at Gillette Stadium this week for OTAs, per source who said last week's absence wasn't a big deal.

Azaz a héten már ott lesz az edzésen és a múlt heti kihagyás nem volt nagy ügy.
2016. 05. 31. 21:40
topin
Helyes..nagy csalódás lett volna pont tőle ez:)
2016. 05. 31. 23:13
nosbiglem
2016. 06. 01. 15:54
Egy kis kiegészítés a SB-os Butler INT-hez. Igen ö csinálta meg az INT-t és gyönyörü játék volt.
Viszont!
A slot elkapóval szemben egy Browner volt, aki ha megnézitek nem kicsit tolta be az emberét a szélsö WR elé, akinek így nem volt szabad útja az end Zone-ig, így Butler is kapott egy lépéssel több idöt (pont ennyi kellett) és megcsinálta az INT-t.

Amúgy meg nézzük meg, hogy mi lesz ennek a vége. Jó játékos, szeretem, meg kellene tartani. Szerintem ez a holdout azért is hülyeség, mert tudja, hogy hamarosan több pénzt kell kapnia.
2016. 06. 01. 20:36
Burkus
Pontosan. És a játék az lett volna, hogy Brownert tolják be Butler útjába, aki emiatt a blokk miatt nem tud odaérni az emberéhez, aki már az elkapással benn is van az endzone-ban. Ha nincs Browner, akkor megvan a játék. Revis volt a 3. CB aki fenn volt a pályán és az ő jelenléte miatt fel sem merült az elkapója mint opció. Butler szépen csinálta meg a playt, szépen lépett ki, a WR még most sem érti, mi történt, de ehhez kellett Revis és Browner.
2016. 06. 01. 23:50
joeflame
Akkor lássuk a szakértök szemével :)

https://www.youtube.com/watch?v=MeNYQaS3rZI
2016. 06. 02. 00:44
mammut
Te jó ég, hogy még mindig hogy tudok örülni annak az interception-nek... :)))
2016. 06. 02. 12:37
_Demetrius_
Csak 1 INT de Super Bowl-t ért! :D
2016. 06. 02. 17:01
max350
2016. 06. 02. 12:42
_Demetrius_
De amúgy az tényleg érdekes, hogy az első 5 hozzászólás szól a cikkről a többi 60!!!!! Butler és azért volt mert, de nem is hanem! :D
Hozzászólás a(z) OTA - 1. hét bejegyzéshez