Menetrend

Patriots 34, Steelers 13 - a másik oldalról

2007. 12. 11. 21:42
Szerző: vidor
Kategória: Hírek
Természetesen a Steelers játékosai sem hagyták el New Englandet szó nélkül. Íme az ő véleményük a mérkőzésről, és persze az Anthony Smith-esetről:
Mike Tomlin, edző "Egyértelműen jobb csapat volt ma a Patriots, nem tehetünk mást, gratulálnunk kell nekik a teljesítményükért. Nem tudtuk következetesen megállítani őket, nem tudtuk megcsinálni a kritikus játékokat, amikor igazán kellett volna. Legfőképpen támadásban, a 2. félidőben. A támadóik csináltak pár nagy játékot, hiszen jók és tudtuk is róluk, hogy jók. De ez ettől még nem jelenti azt, hogy engednünk kell, hogy így végigmenjenek a pályán. Van még min dolgoznunk, és közvetlenül meccs után is csak erről volt szó. Hosszú még az út, amit meg kell tennünk. Ha ez a mérkőzés volt a mérce, még csak meg sem közelítettük. És most, hogy ezt leszögeztük, feltűrjük az ingujjainkat, és holnaptól folytatjuk a munkát. " (Anthony Smith „garanciájáról”) "Az a nyilatkozat semmit nem jelentett. 4:15-kor minden, ami a hét során elhangzott, jelentőségét veszíti. Az számít, amit csinálsz, és hogyan játszol. Ezután a teljesítmény után, miután így megvertek bennünket, most vissza lehet térni arra a megjegyzésre. De itt egy jó futballcsapatról van szó. Kétlem, hogy azok a szavak kihatással lettek volna a mai játékukra. Ma ők voltak a jobbak, megvertek bennünket. " QB Ben Roethlisberger (arról, amit Tom Brady mondott neki a kézfogás alatt) "Oh, egyszer csak hirtelen megjelent. Ami azt illeti, meg is lepett, éppen a védelemből beszéltem valakivel, mivel nem gondoltam volna, hogy olyan hamar odaér. Csak annyit mondott, hogy nagyon jó munkát végeztem és hogy büszke volt rám, én pedig azt válaszoltam, hogy remélem, megdönti jövő héten a rekordot, mert nagy élmény a játékát nézni. Nem szeretem, amikor ellenünk játszik, főleg amikor ennyire jól, de hatalmas megtiszteltetés, hogy láthatom, ahogy egy ekkora játékos játssza ezt a játékot." WR Hines Ward (a játékról) "Csak meg kell nézni a meccset, és a dolgokat a kellő megvilágításba helyezni. Tanulni kell belőle. Elég jól vittük előre a labdát. A no-huddle-t alkalmaztuk és úgy tűnt, gondjuk van vele. Eljutottunk a vörös zónába, de nem vittük be az igazi ütést. Jó csapat vagyunk, és általában ha eljutunk a 20 yardon belülre, TD-ket érünk el, nem FG-okat. Ma nem értünk el semmit, és ilyet nem lehet csinálni. Egy ilyen csapat ellen minden egyes alkalommal minden támadásból ki kell hozni a maximumot, és ezt mi ma nem tettük meg. Ez volt a különbség." OL Willie Colon (a játékról) "Magunkat vertük meg, hogy őszinte legyek. Az idő nagy részében azt tettük, amit kellett, bár nem ez volt az idei legjobb játékunk. Megcsinálták azt a két trükkös játékot. Az volt, ami, de nem törtek össze minket. Ha vissza kell jönnünk, készek leszünk majd, ebben biztos vagyok." LB Larry Foote (Anthony Smith „garanciájáról”) "Ezek a szavak egyedül a nézőket tüzelték fel. A játék az oldalvonalak között zajlik, nem számít, mit mondott valaki. A média sem befolyásolta. Semmi köze a garanciákhoz, vagy bármihez, ami a hét során elhangzik. Ki kell menned, és futnod kell és szerelned kell. Ennyi." Forrás: Reiss's Pieces

Hozzászólások

2007. 12. 11. 22:25
Nora
Jó fejek ezek a QB-k:)
2007. 12. 11. 22:31
Ifo
Nekem az az érzésem a piárosok elég jó munkát végeztek a "garancia" kérdéséről.
2007. 12. 11. 22:43
patrick20
Azrt öröm látni, hogy két nagy játékos (QB) ilyen jó véleménnyel van egymásról!!
2007. 12. 11. 22:46
temp
a QB-k mondjuk legtöbbször kicsit külön kasztot alkotnak. De nekem is szimpatikus ez a nyilatkozat dömping, még akkor is, ha ilyenkor úgy érzem, hogy aranykezű marketingesek is vannak a megszólalások mögött.
2007. 12. 11. 23:49
Laci
Big Ben nem hiába nagy játékos. a nyilatkozata, illetve a találkozó utáni mondatai is erről árulkodnak. respect.
2007. 12. 12. 06:27
Adampo1
De nem csak a nyilatkozataival nagy játékos hanem amit a pályán nyújt.Attól hogy Bradyt meg sem közelíti még szenzációs GB.
2007. 12. 12. 07:43
Slim
az mond valamit hogy egy Super Bowlt nyerő irányitó így beszél egy legendáról az példaértékü. tom brady minden idők legjobb QB-je! Go Pats! Slim
2007. 12. 12. 08:40
gj2k
Brady szenzációs irányító, és ezt Big Ben is tudja :) Mindene megvan, magasság, kiállás, fegyelem, tisztelet a játék és a többiek iránt. (És remek passzolási skillek persze) Én ezért imádom. Lehet, hogy Peyton Manninget sokan a szíve miatt imádják, de Brady több egy nagy szívnél, ő minden, aminek egy irányítónak lennie kell.
2007. 12. 12. 09:12
mascherano
nem tudom én nem szeretem az olyan típusú irányítókat mint Manning. :-)
A Brady típusúakat viszont annál jobban.
2007. 12. 12. 09:27
Rodoc
Sziasztok! Eddig csak olvasgattam az oldalt(ami fantasztikus, gratula érte) meg a hozzászólásokat, de most ugy gondoltam én is közbe szólok!
Egyetértek azzal, hogy a két QB fantasztikus játékos és ember is!

Nekem most inkább Willie Colon nyilatkozata szúrt szemet!
Magunkat vertük meg? Ezt lehet mondani ha pár ponttal kikapunk, és a döntő szituációban egy olyan helyzetet rontunk amit ezerszer begyakoroltunk, de nem akkor ha 20 ponttal jobb az ellenfél és az egész meccset uralja!
2007. 12. 12. 09:28
Bulow
A QB-k valószínüleg a legintelligensebb sportolók a világon, hiszen meg kell jegyezniük néhány ezer varit, és meg is kell tudniuk csinálni. Ilyen más sportágban nincs, és ez az intelligencia látszik a szavakban is... Brady valszeg tényleg a legnagyobb...
2007. 12. 12. 09:43
scofield
fantasztikus nyilatkozatok hihetetlen sportemberek ugy érzem ezért imádja ennyi ember öket! go pats!
2007. 12. 12. 09:49
drgbb
Nekem Mike Tomlin nyilatkozata tetszett. Teljesen reális és korrekt. Nem keres kifogásokat, saját magukban és a NE kiváló játékában látja a vereség okát. Rodoc-al pedig egyetértek abban, hogy W.Colon nyilatkozata abszurd! Csatlakozhat a másik nagyszájúhoz...Hát igen, az idő nagy részében azt tették amit kell, a Pats örülhet, hogy volt az a néhány rövidzárlat, mert különben irgalmatlan nagy zakót kaptak volna.
2007. 12. 12. 11:11
Kollega
Különös nyilatkozat ez Willie Colontól, hiszen ha az emlékeim nem csalnak, a meccs döntő részében az eredmény után futottak.
Bár abban az értelemben valóban igaz ez, hogy a Moss TD-nél igazán hatalmas hibát vétettek, ez kellett a TD-hez. Én még nem láttam így benézni egy play action-t.
2007. 12. 12. 15:10
cset
Colon:"magonkat vertük meg".Ez nem igaz, a PATS verte meg őket.
2007. 12. 12. 15:11
cset
Ja,és ne legyen ennyire "őszinte"!
2007. 12. 12. 15:25
pointer01
BigBen-en kívül a többieknek fáj az igazság: meg lettek etetve de nagyon :)
2007. 12. 12. 17:55
Kubai
Megfogtuk a futójátékukat, utána hullák voltak.. :) Smith meg... becumiztatták a fiúk szerintem direkte.. :)
2007. 12. 12. 17:57
cset
2007. 12. 12. 23:30
Nora
Egyetértek azzal, hogy a QB messze a leginteligensebb sportolók és számomra az a legszebb, hogy sosem hallani a társaktól, hogy túlsztárolt meg stb. (mint a többi sportban), hanem iszonyatosan tisztelik egymást a csapatagok és még az ellenfelek is... Ezért imádom ezt a sportot, hogy olyan QB-ket és embereket láthatunk mint Tom Brady, Brett Favre és a nagyon nagy kedvencem Doug Flutie ( Flutie hihetelen fickó, örülök, hogy láthattam még játszani ráadásul a Patsben... meg a Drop Kickjét:))
2007. 12. 13. 20:42
Cheater
Rendkívül szimpatikus nyilatkozatok ezek (kivéve Colon-ét) és ebből látszik, hogy a játékosok nem gyűlölik egymást, hanem tisztelik és megbecsülik... Én nem szeretem Big Ben-t, de most egy kicsit belopta magát a szívembe!:)) Igazi sportember! Go Pats!
Hozzászólás a(z) Patriots 34, Steelers 13 - a másik oldalról bejegyzéshez