Menetrend

Patriots által kiszemelt újoncok 6.

2018. 03. 25. 13:29
Szerző: balimate
Kategória: Cikkek, Hírek

Ebben a cikksorozatban próbáljuk követni azokat a híreket, amelyek arról szólnak, hogy a leendő újonc játékosok közül kik azok, akiket a Patriots szemmel tart a draft előtt.


Bill Belichick a „No Days Off” szlogen élő megtestesítője. A Patriots vezetőedzője forgalmas héten van túl, hiszen keresztül repülte az egész országot, hogy részt vegyen több főiskola Pro Day rezdezvényén, így felkészülve a 2018-as draftra. Miután hét első felében részt vett a Georgia és a NC State rendezvényein, Belichick megjelent csütörtökön az Ohio State Pro Day-én is.

Belichick és Nick Caserio a személyzeti ügyek igazgatója is részt vett az eseményen, a volt Patriots védelmi koordinátor, most már Detriot Lions vezetőedző Matt Patricaval karöltve. Ők hárman együtt vezényeltek le néhány gyakorlatot az Ohio defensive backjeinek.

A Patriots nem volt túlságosan elégedett az utóbbi években Urban Meyer által edzett játékosokkal. Összeségében kijelenthető, hogy Belichicknek nem volt sok szerencséje azokkal a draftolt játékosokkal, akiket Meyer edzett. Csak Brandon Spikes és Aaron Hernandez voltak azok, akik érdemes megemlíteni, mint olyan játékosokat, akik letették névjegyüket a pályán.

Valószínűleg a Patriots fokozott jelenléte Ohio State rendezvényén, Greg Schianonak köszönhető, akinek a játékosaival többször jól járt a Patriots. Az egykori Rutgers edző, jelenlegi Ohio State defensive coordinator játékosai közül jelenleg is többen a Patriots játékosai: McCourty fivérek és Duron Harmon (szerk.: az utóbbi napok eseményei után ki tudja meddig..)

A csapat részéről több játékos is érdekes lehet. Denzel Ward jól illeszkedne cornerback pozícióba. De mivel az idei drafton ő a posztjának egyik legjobbja, valószínűleg nem lesz már elérhető, amikor a New England fog választani.

wARD

2017-ben a Buckeyesben, Ward elsőcsapatos All American kerettag volt miután 37 szerelést, 15 elütött passzt és 2 interceptiont szerzett. Az NFL.com a játékos draft profiljában Chris Harris Jr.-hoz hasonlítják a játékost.

A Combine eredményei:
- 5’10 láb magas / súlya 191 font
- 4,32 sec 40 yardos sprint
- 39 inches súlypontemelkedés
- 136 inches helyből távolugrás

A defensive end Sam Hubbard logikus választás lenne a Patriots számára az első kör 31. választási jogával. A róla már írtam egy korábbi ismertetőben. Link a cikkhez

hUBBARD

A linebacker Jerome Baker és a defensive end Jalyn Holmes szintén érdekes opciók lehetnek a Pats számára a második és a harmadik fordulóban.

Forrás: 247sports.com


Limestone College: Vyncint Smith 

A Patriotsnak nagy üzlet az, hogy a tehetséges névtelen elkapókat megtalálja és egyik napról a másikra az NFL szinten ismert játékosokat csináljon belőlük. Ilyen játékos volt Wes Welker, Julian Edelman és Chris Hogan is. Lehetséges, hogy a Limestone elkapó Vyncint Smith lesz a következő?

Smith

A Houston Cronicle szerint, Bill Belichick személyesen találkozott Smithszel a South Carloina Pro Day alatt, miközben az elkapó is részt vett a feladatokban. Smith 2017-ben a Limestoneban, 49 elkapást jegyzett. 849 yardot és 3 touchdownt szerzett ezekből az elkapásokból.

A 6’3 láb magas és 195 font súlyú elkapó sztárrá vált a Pro Day alatt, miközben olyan különböző South Carolina játékosokkal küzdött, akik Limestone College szintjénél sokkal komolyabb megmérettetésekben vettek részt eddig.

A Pro Day eredményei:
- 4,36 sec 40 yardos sprint
- 39,5 inch súlypontemelkedés
- 10 láb 10 inches helyből távolugrás
- 6,85 sec 3-cone drill

Mindenkinek tetszettek a számaim. Meg kellett felelnem az elvárásoknak, amit a rólam készült felvételek mutatnak. Alacsony szinten játszottam, ezért meg akartak róla győződni, hogy minden úgy néz ki, ahogyan a felvételeken. Azt gondolom, hogy mindent jól csináltam. Azt hallom, hogy valahol a harmadik napra jósolnak, de mindegy hol fognak ledraftolni, mert mindenképpen esélyt fogok kapni a draft után” – Smith nyilatkozta a The State-nek.

A Pro Day után az elkapó már többé nem egy „sleeper” a drafton, hanem egy középső-hátsó körös érték a 2018-as drafton.

A Patriotsnak el kell kezdeni gondolkozni az elkapó pozíción. Danny Amendola elengedésével elveszítettek egy olyan elkapót, aki biztos kézzel oldotta meg a 3. kísérleteket nagyon fontos szituációkban. Julian Edelman és Malcolm Mitchell helyzete is bizonytalan, hiszen mindketten kihagyták a 2017-es szezont térdsérülések miatt. Az elkapó helyzetet tovább súlyosbítja, hogy Chris Hogan is és Brandin Cooks is a szerződésük utolsó évében lépnek. Arról nem is beszélve, hogy Rob Gronkowski helyzete is bizonytalan és nagy esély van rá, hogy vissza fog vonulni.

Fentebb ismeretett elkapóhelyzett megadja a választ, hogy Belichick miért kezdte el tesztelni a jelenlegi elkapó kínálat, magasabb szintet képviselő játékosait is. A Patriots mellett a Dallas Cowboys is privát edzésre hívta a fiatal elkapót.

Forrás: 247sports.com

Hozzászólások

2018. 03. 25. 15:37
karuly
Ward 5'1-es magassága kicsit alacsony lenne... :)
2018. 03. 25. 22:32
anti pass
5 láb 11 inch, ami centire azonos Butler magasságával!
2018. 03. 25. 17:22
Pat Patriot
"Rob Gronkowski helyzete is bizonytalan és nagy esély van rá, hogy vissza fog vonulni."

Ez honnan jött? Beszélt valamit, amit cáfoltak, kiszíneztek, most meg már nagy esély van rá?
2018. 03. 25. 17:27
balimate
Én a cikket fordítom, forrás nincsen megjelölve. Valószínűleg a cikkíró arra alapozza, hogy Gronk még mindig nem határozta el magát. Ami szerintem sem igazán jó előjel.
2018. 03. 26. 12:50
Foherty
Egész biztos, hogy vissza fog vonulni, a kérdés csak az, hogy mikor. :)
2018. 03. 26. 12:24
nikos1976
Hagyjuk mán ezt a GRONK parát.
Játszani fog oszt kész-passz :)
2018. 03. 26. 14:41
balimate
BB éppen pár órája nyilatkozta, hogy ő sem tudja mi lesz Gronkkal.
2018. 03. 26. 18:05
hopi46
Azért legalább a draftig jó volna, ha döntene...
2018. 03. 26. 20:00
hopi46
Reiss (ESPN):
Bill Belichick azt mondta, hogy nem fogja nyilvánosságra hozni a megbeszéléseit a két legfontosabb játékosának (TB és Gronk) jövőjéről.
2018. 03. 27. 10:09
hulith
Off
LA-ben komoly védelem lesz Suh és Donald
a falban hátul Talib Peters passzolni nem lesz egyszerű ellenük.
2018. 03. 27. 16:03
LAX
A nyaron veszek 100 labdat es szerzek annyi alairast amennyit birok.
Es most meg OBJ is szoba van :) :) :) :)
2018. 03. 27. 10:48
nikos1976
Szerinted meddig tart majd amíg összevesznek egymással? Nem tesz ő jót az öltözőnek...
Amúgy is csak a SB -ban találkozhatunk velük.
2018. 03. 27. 14:33
hulith
Phillips megtalálja a hangot ezekkel a rosszfiúkkal lásd Broncos védelem ha meg nem áll be a sorba simán kiteszi szerintem akármilyen nagy sztár is.
Hozzászólás a(z) Patriots által kiszemelt újoncok 6. bejegyzéshez