Menetrend

Patriots - Dolphins: meccs utáni nyilatkozatok

2007. 12. 26. 09:36
Szerző: GRAFI
Kategória: Hírek
A karácsonyi jövés-menésnek köszönhetően egy kissé szintén megkésve... BILL BELICHICK sajtótájékoztatója:
(a mérkőzésről) " Szép győzelem volt a tegnapi. Szerintem nagyon jól játszottunk az első félidőben és sok jó dolgot csináltunk. A Miami végig szívósan játszott. Megcsináltunk egy pár játékot a meccs elején, amikor még kissé feszesek voltak, de úgy gondolom a második félidőben nagyon jó munkát végeztek, főként a védelemben. Jó volt nyerni. Sok embert megajándékoztunk. Nehéz lenne, ha bárki is kiesne. Volt jó néhány szép támadásunk, a védelmünknek volt egy pár nagy szerelése a vörös zónában, és a speciális csapat is megbízható volt. Boldog vagyok, hogy nyertünk. Jó, hogy megnyertük a divíziót, és hogy mindenki ellen nyertünk, de most készülünk a jövő heti new york-i útra. Ez egy rövid hét lesz, a Karácsonnyal együtt, és sok minden van még előttünk." (Laurence Maroney-ról) "Jó munkát végzett , és ez jó. Mindig jó látni, amikor tisztán áthatol valaki a line of scrimmage-en, különösen ha Laurence. Nagy sebességre képes. Ki tud szabadulni, irányt váltani és a rövid futásokat hosszúra váltani. Hasonló esetekben, mint tavaly a Jacksonville ellen is, mindig talál rést a line of scrimmage-en. Szépen játszott, jól blokkoltak neki." (hogy jó volt-e látni Troy Brown-t visszatérni) "Természetesen. Játszott egy pár támadásban, egy kicsit a kirúgásnál és visszahordásoknál. Jó, hogy Troy visszajöhetett." (a második félidőben látottakról, az esetleges rekordhajhászásról) " Mi csak megpróbáltuk felpörgetni a támadásainkat. Ez minden, amit csináltunk. Tight end-re épülő játékunk nem nagyon lehetett. Ezt úgy próbáltuk kiküszöbölni a meccsen, hogy azzal főztünk, amink van. Tényleg csak ezt csináltuk, illetve néhány rövid yard-os játékot. A meccs nagy részében négy elkapóval álltunk fel, néha csak hárommal. Ezt találtuk ki a meccsre készülve, és ezt csináltuk." (a történelmi 15-0-s szezonkezdetről) "Jó hogy nyertünk és nem állunk meg. Készülünk a következő hétre. Nyugodtan készülünk a következő hétre. " (a második félidei turnover-ekről) "Sosem akarjuk eladni a labdát. Hidd el, sosem mondjuk ezt játékhíváskor: "Hé, lehet, hogy el fogjuk veszíteni a labdát". Ez amit sosem akarunk. Próbálunk vigyázni a labdára. Mennyink volt tegnap (turnover - a szerk.)? Három? Megpróbáljuk ezeket a hibákat kiküszöbölni." forrás: www.patriots.com

Hozzászólások

2007. 12. 26. 10:56
pittaba
Aranyos, udvarias és az égvilágon semmit nem mond! Ravasz egy pali!
2007. 12. 26. 11:15
Slim
Inteligens egy ember az tuti! A szezon végén ha megnyertük a Super Bowl akkor át léne azt nevezni Vince Lombardy-ról Bill Belichik-re!
2007. 12. 26. 12:39
ati
Semmi Extrárt nem mondtak!
Csak éppen annyit hogy ne mondják azt hogy nem mondunk semmit!!:):)
Irány New York és csináljuk meg a 16-0-át!!!!!:):)
Go Pats!!!
2007. 12. 26. 14:50
patriots
Valóban a gyors passzrohamozásokat nem a rekordok elérése miatt viszi játékba, hanem csak ez a pats erőssége, összetörni az ellenfelet minél előbb. Épp ezt szeretem bennük, a pörgést.
Go Pats!!!
Hozzászólás a(z) Patriots - Dolphins: meccs utáni nyilatkozatok bejegyzéshez