Menetrend

Pats @ Broncos - Inaktívak

2009. 10. 11. 20:55
Szerző: _bb
Kategória: Hírek
A Patriots csapata ma Denverben a Mile High Stadium-ben csap össze a Josh McDaniels vezette  Denver Broncos csapatával. A mérkőzés 22:15-kor kezdődik magyar idő szerint és a Sport2, valamint az ESPN America is élőben közvetíti. Havazás nem várható,  de viszonylag hűvös van 31°F, viszont ha a nap kisüt, akár 40°F-re (~5°C) is felmelegedhet. :)
Az összecsapás a Patriots második meccse az ide 4 AFL Legacy Game közül, tehát a csapatok ma is ún. hagyományos throwback mezben lépnek pályára. A Patriots most is (mint a Bills ellen) az 1963-as piros-fehér mezben fog szerepelni, a new englandi sisakokon pedig most is a jó öreg Pat Patriot lesz látható. A Denver pedig kicsit "dongósra" (sárga-barna) veszi a figurát. Egyébként 1960. szeptember 9-én a Boston Patriots fogadta a Boston University Field-en a Broncost az AFL első alapszakaszmérkőzésén. Ebből az alkalomból ott lesz a pályán a pénzfeldobásnál két akkori játékos, Gino Cappelletti (Patriots) és Gene Mingo (Broncos) is. A találkozón Carl Cheffer és csapata fog bíráskodni, s az eddigi trendek alapján kiemelhető, hogy eddig mindössze kétszer kértek "challenge"-t az edzők, amikor ez a csapat volt a pályán. Eredetileg a meccset a CBS adja, így aki az eredeti kommentárt hallgatja, az Jim Nance-t és Phil Simms-t hallhatja. Az oldalvonal melletti melegítés során feltűnt Chris Hanson aki puntokat gyakorolt, Julian Edelman pedig azok visszahordását. Feltűnt Randy Moss, Gary Guyton és Pierre Woods is. Megjelent Josh McDaniels is a new englandi oldalon, no nem azért mert eltévedt volna, hanem hogy köszöntse korábbi játékosait, megölelte Brady-t, Faulk-ot, majd Robert és Johnatan Kraft-ot is. A csapattagok egyesével köszöntötték McDaniels-t, aki összesen 8 évet töltött a Patriotsnál. A nagy összeborulás során Bill Belichick edző nem volt a pályán. ... később azonban kettejük találkozójára is sor került, amikor pár szót váltottak a pályán a "médiacirkusz" gyűrűjében. Eredménykövetésre a fórumban, külön erre a célra létrehozott topic-ban lesz lehetőség szokás szerint. Senki se felejtse el a meccs kezdetéig (!) megtenni tippjeit a tippjátékban!!! Patriots inaktívak listája: WR Joey Galloway RB Fred Taylor CB Terrence Wheatley S  James Sanders OL Rich Ohrnberger OL Kendall Simmons DL Terdell Sands DL Ron Brace Broncos inaktívak listája: RB Correll Buckhalter ILB/FB Spencer Larsen G Seth Olsen DL Chris Baker OT Brandon Gorin WR Brandon Lloyd OLB/DE Jarvis Moss Tom Brandstater (3. QB) Forrás: ESPN Boston: Reiss' Blog és Extra Points

Hozzászólások

2009. 10. 11. 21:06
zo72
szvsz Galoway-t leírták helyette már valószínűleg Tate-re várunk 6 hét után jöhet, ha meggyógyult.
2009. 10. 11. 21:20
_bb
Mayo aktív tehát... de azért felteszem erősen limitált lesz a játéka, ha egyáltalán pályára lép. Ja és az is érdekes, hogy Sands és Brace is inaktív. Én egyébként hiszem, hogy szerepet kap BJGE :)
2009. 10. 11. 21:35
szeder
Brace-szel mi a gond, hogy eddig még semmit sem mutatott?
2009. 10. 11. 21:39
Maniac84
Mayo szerintem se lesz sokat a pályán, szerintem egyelőre csak 3-4-ben lesz fent.
2009. 10. 11. 21:40
_bb
szeder: Reiss szerint az, hogy Sands és Brace is inaktív esetleg azt is mutathatja, hogy a pats sok "No-Huddle"-re készül és így kevesebb DL-t aktiváltak, azokat, akik mindhárom "down" során bevethetőek. Ugyanakkor kétségtelen az is, hogy úgy tűnik Brace nem fejlődik elég gyorsan. Ja és eddig Mike Wright ugye idén nagyon pozitívan játszott, szóval ez is egy faktor.
2009. 10. 11. 21:51
Állítólag a fiúk jól megölelgették Josht, Kraft és a fia is kezet fogott vele, a hangulat kiváló. :-)
Josh-on egy szürke hoodie van egyébként. :)
2009. 10. 11. 21:52
Rhinoo
2009. 10. 11. 21:54
_bb
Danna: benne is van a cikkben ;)
2009. 10. 12. 01:47
CoSco
Ilyen rapszodikus teljesítménnyel felejtsük el a rájátszást...
Gratula a Denvernek szerencsével ugyan de nyertek, de összképet nézve megérdemelték.
Merriwethert remélem megtapossák az öltözőben, mit arcoskodik a pályán a csapat kárára, még ha sztár lenne, de hol van ő még ahhoz, kis paraszt!!!
Ennyi, azért gratula azoknak akik rászolgáltak a csapatból, sajnos olyan sokat nem tudnék mondani... :S
2009. 10. 12. 01:51
Pats12
tudtam én, hogy ez lesz. mumus vazze...pedig olyan jól indult.
és olyan 2009es deja vu-san ért véget. 3-2. remélem ezzel meg is van az összes vereségünk.
2009. 10. 12. 02:29
Maniac84
CosCo: Ezt a vereséget én azért nem kenném Merriweather-re, nem is tudom, hogy mikor láttam taunting büntetést utoljára. Ha minden hasonlót befújnának lenne 2-3 ilyen bünti meccsenként. (Nem is beszélve arról, hogy a zászló még Merriweather gúnyolódása előtt repült)

Szerintem ez a 2. félidei O playcalling-on ment el. Egyébként a világ nem dőlt össze, egy jó csapattól kaptunk ki. Ettől függetlenül egy kézben tartott meccset engedtünk ki a kezünkből, a Broncos meg élt a lehetőséggel.
A hátralevő schedule-nk nem túl vészes, a jelenlegi erőviszonyok alapján csak 3 nálunk erősebb csapat vár még ránk (Colts, Jets, Saints), persze estünk mi már ki 5 vereséggel is sajna :(
2009. 10. 12. 02:42
Bruschi85
Egyetértek Maniac84 által leírtakkal!
Vödör szövegeléséhez hasonló egy meccs több alkalommal is van főleg, hogy már korábban dobták a zászlót
Ez a meccs egyértelműen a 2. félidei O-n ment el a védelem úgy, ahogy teljesített
De a lényeg továbbra is Hajrá Pats!!
2009. 10. 12. 07:17
Szabotomy
A 2. félidei O impotencia és a rengeteg miss tackle elég dúrva kombó.
Nálam az első bekapott Td-nél mutatott DB telseítmény(asszem Springs) verte le a biztosítékot!Gyengébb a védelem bal oldala, sok csapat arra játszik.De mit csinált az a védő??!
2009. 10. 12. 08:04
csacsi
Nálam meg Bodden volt a leggyengébb láncszem...
2009. 10. 12. 08:08
kyobalu
Üdv mindenkinek!
A meccs végére sikerült egyre jobban felbosszantani magam..mondjuk már az első negyedben gondoltam,hogy ennyire sima úgy sem lesz, és sajna be is jött..Sztem alapvetően az offense playhívásai döntötték el a meccset..Elkeserítő, hogy a harmadik próbálkozásainknál, és a redzone-ban rendre kudarcot vallunk...Persze egyre jobban összeáll ez az új csapat, de még mindig döcög..Brady még mindig nem érzi sztem..Volt legalább 4 csúnya elrontott dobott labdája amivel korábban még csukott szemmel is eltalálta volna Mosst, és Welkert...és nem mennek a rövid passzok sem az új embereknek..Mosst teljesen levették, és régi öregek Morris, Faulk, Maroney nem tud futással meccset nyerni nekünk..és sajna igaza van DoM-nak..ha ilyen simán visznek 90 yard feletti playeket a D-vel szemben akkor siralmas Vödörék szereplése is..Természetesen azért látok fejlődést, és sok szerencsétlen mozzanat is volt a meccsen, de ezt a meccset hoznunk kellett volna...Szoros kiegyenlített játék volt, de az O nagyon leszerepelt a második félidőben...
Mindegy ez van..ha mi kezdhettünk volna a hosszabbításban, akkor biztos, hogy nem így alakul..Papírforma alapján a következő meccseinket kötelező lenne hozni..Remélem 4 vesztes meccsnél nem lesz több idén..(+Colts, Saints..a Jetset verjük..) Lesz ez még jobb is!!
Go Pats!!
2009. 10. 12. 09:08
Szabotomy
Csacsi:Bodden jól játszott(10 solo +1 assist szerelés),őt nem hibáztatnám.

kyobalu: Én vagyok biztos abban,hogy végig tudtunk volna menni a győztes pontokig a hosszabításban, ha mi kezdünk.
2009. 10. 12. 09:43
kyobalu
Szabotomy!
Örülök, hogy te is biztos vagy benne, hogy végig tudtunk volna menni a hosszabbításban!
Félreértés ne essék!Látom én Brady szemében a tüzet,és a mozdulataiban az akarást!Csak néha nem úgy jön össze ahogy a mester akarja! De ez legyen a legrosszabb meccsünk idén és boldog leszek!
Go Pats!
2009. 10. 12. 09:44
Rodoc
Ennél hülyébb szabályt mint, ami a hosszabbításban van az NFL-ben én nem láttam még...ja de a birkozásban! Abban is pénzfeldobásban döntik el a meccs sorsát! Ennyi erővel ki nevet a végénezhetnének is! És ez lenne a véleményem ha nyertünk volna akkor is!
Na mindegy ez van!

Amugy a meccs jó volt remélem tanulunk a hibákból!
Tényleg a mieink elfeljtenek elemezni a szünetben?
Vagy az O kordinátorunkból ennyire hiányzik a kreativitás?
Go Pats!
2009. 10. 12. 09:47
Pupu
Hát én ugyérzem hoyg teljesen megérdemelt a vereség sajnos:(
Szerintem inkább a O hibája mint a D.Egy félidö 0 pont söt ha jol emlékszem haladni is inkább csak büntetésekböl sikerült..
És én is ugyéreztem a hoszabbitás elött hogy ha mi kezdünk akkor se biztos hogy meg tudjuk nyerni ezt a meccset..
És nehogymár Merriwether nyakába varjuk a vereséget..
A zászlo elöbb repült mint hogy magyarázott volna ..Semmi olyat nem csinált ami ne lenne egy meccsen kb 10...
2009. 10. 12. 09:47
szeder
Ez a vereség kiábrándító. Nulla futás (Maroney egy vicc), nulla passz (alig van 10+ támadás), nulla passrush, Morenot alig tudták tartani. Így nem lehet játszani senki ellen. Szerintem a D egész jól tartotta magát. Nem lehet megengedni h csak ők legyenek fent a pályán egész meccsen.
2009. 10. 12. 09:49
Gomes..
Üdv Mindenki!

Most regisztráltam,hasznos dolognak tartom ezeket az eszmecseréket.Persze távolról sem vok szakértő,csak lelkes szurkoló..Természetesen rendszeresen nézem a mérkőzéseseket,és megmondom őszintén,h ugyan a szezon elején járunk,de nem vok túlságosan bizakodó.Itt van mindjárt a tegnapi meccs...Úgy gondolom,hogyha folyamatosan tudnánk úgy játszani mint az 1. félidőben,akkor bárki ellen lenne esélyünk.De valahogy a 2.félidőre mindig kiismerrik az offense-t,és ameddig ez így lesz sztem bárkitől ki is kaphatunk,aki elkapja a fonalat..A defense is elég rapszodikus..De persze még korai bármit is mondani,remélem,h most elindul egy győzelmi sorozat,és végre mindenki ismét önbizalommal fog játszani..
(1.negyed,Brady hosszúpassza Mossnak..10-9szer TD!
Csak nem az idén sajnos!)
2009. 10. 12. 09:54
_bb
Mindenképp érdekes meccs volt. Tom nagyon pontatlan és bizonytalan volt, még nincs kész a hosszabb passzokra. Érezhető volt, hogy Light sérülése erősen befolyásolta a játékhívást, "óvatosabban" hívtak passzt, persze Vollmer azért megtette a magáét. Wes és Mayo hatalmas UP, mert korántsem 100%-os állapotban beletették a szívüket is. Mindenesetre se az O se a D nem állt össze még teljesen... és tényleg nagyon sok volt a "ha" a meccsen (ekkora mák nincs is mint a Denvernek :) ,ezen már csak mosolyogni lehetett ...de persze nem ezen múlott... talán). Most már nem lehet elmenni amellett sem, hogy Morris általában hozza, amit kell, Maroneynál meg az 1 jardos 3rd down futás sikere is óriási pozitív meglepetés volt.

Továbbra is tartom, hogy még pár meccs belefér és bízom benne, hogy összeállhat minden és az alapszakasz második felére a "labda mindkét oldalán" domináns csapategységeket láthatunk a pats-ben (bár a D-ben nehéz lesz 2 nagy lukat befoltozni).
2009. 10. 12. 10:01
csacsi
Szabotomy:
lehet, hogy sokat szerelt, de minden felé dobott labdából first down lett. A Denver elkapói gyakorlatilag azt csináltak ellene, amit akartak. Ezt ő 3-4 lépés távolságról figyelte, aztán a catch, és 5-10 yard megtétele után ugyan megcsinálta a szerelést, de folyamatosan pozíciót veszítettünk...
2009. 10. 12. 10:03
Bulow
Tényleg nem akarok nagyon elvakultnak tűnni, de az azért tény, hogy egy csúcsformában lévő Denver hazai pályán, nem kis mázlival és némi bírói segítséggel, hosszabbításban tudott csak megverni egy tán még közepes formát sem mutató Patset. Ez azért jó jel, mert még van felfelé... A meccs Light sérülésén ment el sztem, utána egy épkézláb passz nem ment sehova, inább csak futottunk, azt meg 12 mp alatt ismerték ki. A D hozta volna ezt a meccset, elég lett volna egyszer bemenni az O-nak 30-on belülre.
2009. 10. 12. 10:55
CoSco
Félre értés ne essék én nem mondtam, hogy Merriwetheren ment el a meccs!!!
Az, meg hogy repült zászló meg hogy mikor azaz én szememben tárgytalan. Maga a gesztus amit leművelt az volt szerintem nagyon elszomorító, és ha nincs zászló akkor is leosztom a kis majmot(mintha érdekelné :D ). Mert az ellenfél tisztelete, szerénység az ami a Patset jellemezte, legalábbis az elmúlt 6-7 évbe amióta figyelem őket. És amit ez a B (C) kategóriás DB művelt az nem ide illik.

Hogy min ment el a meccs?
Kinek van a legtöbb szerelése a csapatból?
Sok secondary szerelés = sok engedélyezett passz.
Spring és Bodden összesen 17 szerelés és hozzá 4 PDef...
Ezt nem lehet megcsinálni, ha jön egy Manning,az 500 felett fog passzolni, ha egy ilyen B kategóriás Orton elért 330at :S Orton mondjuk szimpi srác és nem akartam a lelkébe tiporni, de hol van neki olyan karja mint a "nagyoknak"...

Az off terén az elsődleges ok Brady pontatlansága volt, valamint most az elkapók se segítettek neki. E mellett tény, hogy a már említett play hívások is igen megkérdőjelezhetők.
Futásokról ne is beszéljünk, valami nagyon nem volt rendben, Taylorral talán jobb lett volna, de a fal mozgása sem volt "ideális" így lehet, hogy vele se lépjük át a 100 futott yardot.
Én nem látok összefüggést Light sérülése és a vereség között a "kis" német srác Vollmer hibátlanul helyt állt, nem is emlékszem, hogy megverték volna... Bár lehet rosszul emlékszem.

Egy szó mint száz, ez a vereség nem tragédia, mert a Denver egy nagyon jó csapat, tanulni fog a csapat a vereségből, mert látták a hibákat. Brady maximalizmusát ismerve, most a szezon végig semmi Gisele, csak edzés és gyakorlás és talán meg lehet a playoff!!!
2009. 10. 12. 11:28
TÖRÖLT
Hát igen a mérkőzést nézve az jutott eszembe hány lehetőséget tudunk még elfecsérelni.Simán visszakaptuk a labdát a Denver játékosai sorra rossz döntéseket hoztak.De nem éltünk vele egyszer sem:!!!!.Nem is csodálkozom rajta,hogy vesztettünk.Csak gratulálni lehet a Denver-nek,mert amit tett az szép teljesítmény volt.A Patriots pedig ha szeretne playoff-ban játszani{márpedig ki ne szeretne:D}Össze kell szedni magukat,mert bár voltak néha szép play-ek,nem igazán a mi kedvünk szerint alakult a mérkőzés:(.Semmi gond ebből is lehet tanulni.Nincs még világvége.GO PATS!!!!
2009. 10. 12. 11:35
Cheater
Az igaz,h az ellenfelet tisztelni kell, de a régi kedvencemtől is sok ilyesmit láttam (Rodney Harrison)!;)) Vödör kicsit túlpörögte a szitut sajnos és rá is dobták a zászlót! (Az első zászló nem arra ment ugyan, de a late hit-et v. a pass interference-t megbeszélték a "zebrák",h nem volt szabálytalan)

A D-nek még fejlődni kell! Sztem a sok fiatal miatt van ez az egyszer tökéletes védekezés, egyszer meg egy alap szerelést sem tudnak megcsinálni... Viszont összesítve ilyen D-vel és egy igazi New England offense-el meg lehetett volna nyerni!

A szerencse ide is, oda is bejátszott... Az a pattogó labda utáni catch megcsinált egy pillanat alatt!;)) Utána a 4th down-ok büntetéseit TD-re kellett volna váltani az O-nak, de túl sokat futottunk, ami nem ment...;((

Mindenesetre GO PATS!!!;))
2009. 10. 12. 11:40
Pupu
Hát nemhinném hogy bárkit is kis majomnak kellene hivni..
föleg ugy hogy tiszteletröl beszélsz..
2009. 10. 12. 11:48
hulit
Sajnálom, hogy egy szerintem az első negyed után padlón lévő csapatot nem tudtunk megverni. Igaz még a szezon eleje van de az eddig
mutatott játék képe alapján nem tartozunk a liga elitjébe.
Nekem Josh mindig is nagy kedvencem volt és most látszott meg először igazán a hiánya szerintem mert nem tudtak semmi
kreatívat mutatni amikor kellett volna.
Az európai foci örök törvénye itt is igazolódott aki sok
helyzetet kihagy az veszít.
Brady nem a régi és nem is várok 2007 szintet de akkor is tudta mindenki a szezon felénél, hogy Mosst fogni kell mégse sikerült most meg simán leveszik a pályáról és tegnap mikor már Bailey Welkert fogta akkor se ment neki egy passz se.
Remélem sikerül BB nek valami varázslat mert a többi még gyengélkedő csapat is csak javul akik ellen szintén nagyon nehéz meccsek lesznek.
2009. 10. 12. 12:25
Pat Patriot
Üdv mindenkinek! Az azért bíztató, hogy a Pats úgy kapott ki, egy papíron jobb Denvertől, hogy engedte kicsúszni a kezéből a meccset. Egy a gond, hogy ők most 5:0-val, mi meg 3:2-vel állunk. Remélem, hogy a Jets ma nem nyer, mert akkor elúszhat a PO. Szép, hogy alakulgat ez a csapat, csak már elment a szezon harmada, és még mindig csak alakulgat a csapat. Ja, és rajtunk kívül még van pár banda, amely alakulgat. Nekem a szívügyem a futójáték, de az, ami nálunk megy évek óta, az egy nulla. Jelenleg 20. helyen vagyunk a ligában, valamivel a 101 yard/meccses átlaggal. Az összes csoportellenfelünk jobb ebben a kategóriában, a Dolphins majdnem 80 yarddal többet fut egy meccsen, mint mi, de a Jets is 30-cal... Megnéztem, hogy a csapat a legutóbbi egy évtizedben milyen mutatókat produkált a futójátékban. Íme:
2008 - 142
2007 - 115
2006 - 123
2005 - 94
2004 - 133
2003 - 100
2002 - 94
2001 - 112
2000 - 87
1999 - 89 yard/meccs.
Ezen mindenképpen javítanunk kell. Nyilván tavaly erőltetni kellett a futásokat Brady hiánya miatt, de idén sem ártana többet futni vagy legalábbis ezzel kísérletezni. Tegnap is voltak azért szép futásaink, de erre szerintem még nagyobb hangsúlyt kellene helyezni. Remélem, Fred még lesz a szezonban, mert Maroney... Pedig korábban az egyik kedvencem volt, de gyakorlatilag semmit sem mutat meccsek óta. A PO szerintem meglesz, de hihetetlenül kiegyensúlyozott a mezőny, főleg az AFC-ben. Most a hatodik helyen állunk, de sokkal higgadtabb lennék, ha a Jetset meg tudnánk előzni a csoportban. Sajnos nem túl erős a sorsolásuk, mert velünk még egyszer találkoznak (nincs mese, nyerni kell), ezen kívül a Coltsszal meg a Giantsszel játszanak, és még talán a Bengals lehet veszélyes rájuk. Nagyon gyorsan el kell kezdeni gyűjteni a győzelmeket, mert egyelőre jobbnak tűnnek a zöldek. Go Pats!
2009. 10. 12. 12:36
infidelitas
Üdv Mindenkinek!

Én személy szerint azt gondolom, hogy az első félidőben mutatott játékkal alapvetően elégedettek lehetünk (persze mindig van mit csiszolni), kezünkben volt a meccs, nem gondoltam a szünetben, hogy baj lehet. Aztán lett...
Összeomlott a támadóegységünk, konkrétan egy hatalmas nulla lett, kicsit olyan volt mint a Ravens ellen az utolsó negyedben... És ebben Brady is benne volt vastagon, legeklatánsabb példája, amikor (viszonylag) tiszta helyzetben Welker lábát "találta meg" a labdával. Plusz, ami engem rohadtul idegesít, hogy nincs egy jó hosszú passz, itt nem arra gondolok, hogy oda löbböli 5-6 yardra álló emberkéhez és ő fut vele még 30 yardot, hanem amikor 40 yardot dob előre és ott valaki elkapja. És ez megy egész idényben, most már eljutottam odáig, ha látom, hogy ilyenre készül már el is könyveltem magamban, hogy veszítettünk egy kísérletet. (2007-ben ebben iszonyú jók voltak a srácok)Ja a futójátékunk meg egy nagy nulla volt az egész meccsen, hiába nincs Fred Taylor...
A védelem: szerintem ők, hanem is kiválóak voltak, de jól tartották magukat. Ha nem lettek volna jók, akkor nem a hosszabbításban kapunk ki, hanem két TD-vel a rendes játékidőben... Vagy fordítva, ha olyan szinten játszott volna a 2. félidőben az O, mint a D, akkor simán hoztuk volna a meccset... Persze itt is voltak hibák, ezt nem tagadom.
A Meriweatherre dobott zászló: itt nem történt semmi különös, csak megfújták a hazai pályát a bírók, ez van ennek semmi jelentősége nem lenne, ha az O normálisan játszik a 2. félidőben...
2009. 10. 12. 12:39
szeder
Engem még nagyon zavart a meccs után, hogy az Öreg kereste McDanielst a szokásos kézfogásra/gratulációra, McDaniels meg ahelyett h gyorsan kezet fogott volna BB-vel, inkább a mellét verte a pálya szélén. Szerintem ilyet még a nagy edzők sem engedtek meg maguknak soha. Oké, hogy utána biztos bement a Pats öltözőjébe stb, de a szokás és az illem megkívánná, ha már a vesztes + SB győztes edző Őt kereste 5 percig a pályán.
2009. 10. 12. 12:44
imi
A tegnapi meccs nagyon érdekes volt, és nagyon tanulságos, és abban csatlakoznék is az előttem szólókhoz h könnyen mondjuk azt h mázlival nyert a Broncos, meg h jött a sárga zászló, de azért nézzünk egy kicsit magunkba: kétszer összehozott nekünk a denver spec teamje FD, és egyszer sem élünk vele, szinte még yardokat sem hoztunk, és ezekkel a lehetőségekkel élni kell. Egy félidő alatt 0 pont pedig nem marad soha megtorlatlanul.
Hogy a Denver csúcsforában játszott vagy sem,a D biztos, az O kevésbé bár a wild horse jól megkevert bennünket, ha jól emlékszem 7/7 sikeres passz belőle, és futásban is hoztak belőle jó pár yardot, ergo jó O playhívás rossz reagálás a D hívást illetően...Orton pedig nagyon jó a rövid passzos játékban, teljesen más kaliber mint a nagyok, de JMDtől szerintem nagyon nagyon sokat fog tanulni.
Nekünk pedig tanulni kell ezekből a hibákból, rengetek lehetőség van ebben a csapatban, és van hova fejlődni :)
2009. 10. 12. 13:09
totti
Minden szakmai hozzászólással egyetértek, de mint ti is tudjátok, egyetlen ok miatt kaptunk ki: nem volt szürke pulcsi BB-n...pontosabban: máson volt a szürke pulcsi :)
Amint megláttam, rosszat sejtettem...
2009. 10. 12. 13:25
DDeby
Ez a meccs az O-n ment el sőt talán halkan jegyzem meg Brady-n
A defenstől nem várható el több ha ilyen sokat vannak a pályán
volt pár miss tackle igaz, de én ezt a fáradság rovására írnám.
Sajnos nincs megbízható futásunk, Brady pedig képtelen a hosszú passzokkal megtalálni Moss-t. Igaz hogy Randy-t levették, de legalább 2* 3-4méter előnye volt Brady meg dobott két hatalmas homályt mindkétszer, plussz a rövid passzaiban is volt 3-4 csúnyán elrontott
2009. 10. 12. 14:05
Gomes..
Taylor kiesésével tényleg gyengült az amugy sem acélos futóteljesítmény,ráadásul csak az "erőfutókat" erőlteti BB..
Én megnézném mire mennénk Green-Ellisszel..Más kaliber,sztem hasznos lenne,ha esélyt kapna!
2009. 10. 12. 14:29
"Taylor kiesésével tényleg gyengült az amugy sem acélos futóteljesítmény,ráadásul csak az “erőfutókat” erőlteti BB..
Én megnézném mire mennénk Green-Ellisszel..Más kaliber,sztem hasznos lenne,ha esélyt kapna!"

Négy yardos átlaggal futott Morris és Maroney is a forduló előtt 6. legjobb run D ellen. A falunknak pedig még mindig elsősorban passz ellen a QB protection a fő erőssége, és azok a futójátékok, amikor mozgásba jön az egész fal, és mennek downfield blokkolni draw playeknél, oldalfutásoknál.

erőfutók alatt nem tudom kit értesz, mert Maroney pont nem az, BJGE pedig igen.
2009. 10. 12. 14:38
ghost
Az első kapott TD-nál nemtom, hogy Butler vagy Springs, de nem volt a magaslaton. Bodden hibáját én nem találtam olyn súlyosnak. Szóval a passz játékok kivédekezése nem igazán ment. Ha a 3.QT-ben, asszem McGowan felütötte és ha valaki abból a 6-ból elkapja megvan az INT és ha csak egy FG-t hozunk belőle össze, akkor már nem lett volna miről beszélni. O-ból csak a futást hiányoltam, na meg Moss se kapott sokat. Remélem Welker-rel nem lesz gond mert kapott egyet a derekára.
2009. 10. 12. 15:10
zsesszi
ezeket a wild x formációkat muszáj mindig megszívnunk?
2009. 10. 12. 15:26
Angels Splash
Lehet csak a vereség és a kekec hangulatom miatt írom a következőket: Az egész csapat a jó kezdés után nagyon beállt és csak három ember teljesítményéről lehet jó szavakban beszélni (Welker, Springs, Wilfork), a többiek mind haloványak voltak, vagy elkövedtek egy nagy hibát és ezzel megpecsételték a sorsukat a meccsen. Előbbire egy példa rögtön Tom Brady is gyenge volt, jó adott két TD-t, de emellett egy nagy 0 volt ismét a teljesítménye. A másik példa Banta-Cain, jól játszott, de volt pár olyan szabálytalansága, ami miatt hatalmasat lépett hátra a Pats...
2009. 10. 12. 15:32
Gomes..
Elég hülyén fogalmaztam...
De a lényeg,hogyha nem csal az emlékezetem,tavaly jól teljesített BJGE,amikor lehetőséget kapott,és én láttam benne fantáziát.
2009. 10. 12. 15:33
First Hit
Ne aggódjatok srácok!!
nekünk hozni kell innentől a csoport mecseket!
ill. hozni kell az utolsó 4 hét mecseit. Ez azt jelenti h. ki kaphatunk New Orleansban ill Indianapolisban is az 12-5 Wild cardra elég kell lennie. A rájátszásnak kell a célnak lennie.
2009. 10. 12. 15:34
First Hit
2009. 10. 12. 16:19
teperte
Nem kell még temetni a csapatot, megy ez majd még jobban is, bár kétségkívül dühítő így kikapni. Nem felejtettek el a fiúk játszani, csak most nem jött össze, a Denver olyan nekünk, mint mi a Ravensnek. És hogy milyen jól beleverte a playeket BB a fiúkba: itt egy TD-passz Vrabelnek Casseltől
http://www.nfl.com/gamecenter/2009101104/2009/REG5/cowboys@chiefs#tab:watch/contentId:09000d5d8134eb4c
2009. 10. 12. 16:25
dani
Pat Patriot: Az önmagában semmit nem jelent, hogy mennyit fut egy adott csapat, ha jó passzjáték sincs hozzá az már nagyobb baj. Colts pl. a szokásos ~30. helyen áll futott yardokban, mégis "kicsit" jobban áll mint a 8. Tennesse vagy a szintén nem sokkal hátrébb lévő Jacksonville.

Szeder: A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón mondta McDaniels, hogy előre meg volt beszélve, hogy nem lesz kézfogás.
2009. 10. 12. 16:42
dani
Az előzővel természetesen én is azt akartam mondani, amit teperte, hogy nincsenek itt olyan nagy gondok, ha Brady magára talál akkor jó lesz ez
2009. 10. 12. 16:49
_bb
ghost: Springs volt az aki benézte a TD-t akkor. A labdát pedig Rob Ninkovich ütötte fel (nem rossz a srác backupnak... kár hogy egy kezdő OLB kéne :) ).

zsesszi: a "wild-x formációkat" nem szívjuk meg mindig. (csak legelőször anno a Miami ellen) A tegnapi meccsen jól alkalmazkodott rá a csapat, azért is kért időt BB, hogy elejét vegye az egésznek. Moreno összesen 23 jardot hozott 5 alkalomból (ami mondjuk futóátlagnak nem rossz, de ha azt nézed, hogy ebből az első volt 12 jardos, akkor mindjárt más)... nem ezen múlt.

First Hit: Szerintem az általad számolt 12-4-gyel nem csak a WC, de a csoportelsőség is meglehetne.
2009. 10. 12. 16:56
szeder
ja akkor a Mester csak eltévedt és a kijáratot kereste:D
2009. 10. 12. 17:34
Pats12
sztem meg 28ról be KELL vágni a fg-t. és kész!

(melyik meccs is volt ahol a rugó hármat (!) hagyott ki? és az edző tajtékosan mondta a két mondatát a kamerákba, hogy ilyen egyszerűen nem fordulhat elő és kész....)

anyway. fiatal a védelem, gyógyulóban Brady (Manning is egy évre a sérülésére jött igazán formába), 3/4 helyett 4/3, új edzők... szerintem egyszerűen lemaradtunk a Trendekről. még a közvetítésben (nemtom melyikben mert vagy 8 csatornát "használtam el" a meccs végéig) is említették, hogy milyen "old school"-ban nyomjuk. ezt támasztja alá, hogy MÁR NEM mi újulunk meg a félidőben. pedig régen erre olyan büszke voltam...

az "új" QB szabályt tényleg "Brady-rule"-nak hívják?
2009. 10. 12. 20:05
zo72
Tavaly is 3-2 volt a kezdet, vége meg 11-5.
szvsz a bills már elszállt, ha miami nyer az éjjel akkor 3 leszünk versenyben a csoportból a PO-ért, ha jets nyer akkor a miami is elszállt és maradunk ketten.
Ha PO-ba akarunk jutni akkor 5-2-vel kell a szabad hétvégére menni.
2009. 10. 12. 20:06
Nekem két megjegyzésem lenne a mérkőzésről: előszőr is a def. coord miért tolta a safety ket annyira hátra? Ha Ortonnak volt 10 yardnál hosszabb passza sokat mondok, akkor meg minek a prevent defense? Valahogy nem értem....
Másik: lassan annyira rettegünk ettől a Wildcat formation tól, hogy rengetegszer szépen átvágtak minket vele. Többször láttam, hogy felállnak Wildcat-be, Orton kinn áll a szélen, mint WR (kicsit sem gyanús...) , majd motion, Orton befut a Center mögé és indul is a passzplay, mi meg nézünk h "ö izé wildcat, akkor miért nem futnak?" Egyszerűen benéztük az összes ilyet. Lassan lehetnénk rugalmasabbak védekezésileg, kicsit script a védelmünk, bármi új jön, mi benézzük. Egyébként a vereség belefér, de a jó teljesítmény ezután kötelező!
Hozzászólás a(z) Pats @ Broncos - Inaktívak bejegyzéshez