Menetrend

Pats @ Jets - Inaktív játékosok

2009. 09. 20. 18:07
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
Ismerős névvel kezdődik a Patriots inaktív játékosokat tartalmazó listája. Ők azok, akik biztosan nem lépnek pályára a mai találkozón. Az említett játékos Wes Welker, aki térdsérülés miatt kénytelen kihagyni a mai mérkőzést. Állapotáról közelebbi hírrel nem rendelkezünk.
Az inaktív játékosok PATRIOTS WR Wes Welker OL Rich Ohrnberger TE Michael Matthews OL Kendall Simmons OL Dan Connolly CB Terrence Wheatley DB Matthew Slater LB Jerod Mayo JETS QB Kevin O'Connell (3. számú QB) QB Erik Ainge LB Ryan Fowler OL Matt Slauson DE Mike DeVito DL Ropati Pitoitua TE Matthew Mulligan DL Howard Green Eredménykövető, kibeszélő szokás szerint az oldal fórumán a mérkőzések között lesz megtalálható a meccsnézéshez. A találkozót 19 órai kezdettel az ESPN America csatorna élőben közvetíti.

Hozzászólások

2009. 09. 20. 18:11
arapum
DoM: :) Na, csak reklamálnom kellett. A felvezetőben azt taglalják, hogy Edelman veheti át Welker szerepkörét slot receiver poszton. Mayo hiányát hogyan oldjuk meg, arra azért kíváncsi leszek.
2009. 09. 20. 18:27
arapum
Baker játéka egyébként is egy kis pikantériát ad a mai meccsnek. Szerintem beharangozónak megfelel a héten általatok már megírt cikk, de egyébként meg a tavalyi felvezető is visszanézhető.
2009. 09. 20. 18:53
mkander
sziasztok, van működő linketek?

köszi
2009. 09. 20. 19:16
Wolverine89
szisztok! valaki segítsen ki egy linkkel!!!:) köszi
2009. 09. 20. 20:10
ghost
Valaki tudna mondani egy oldalt ahol tudnám nézni a meccseket, mert a myp2p-n nem tudom. :(
2009. 09. 20. 20:15
ak05
2009. 09. 20. 22:09
CoSco
Bánom, hogy néztem a meccset. Hiányzók ide vagy oda, ez elfogadhatatlanul szégyen teljes produkció volt...
2009. 09. 20. 22:11
Szabotomy
Ez azért egy durva általánosítás!
2009. 09. 20. 22:13
Tamas
Nagyon kéne egy jó OC. Nem is a D-vel van a nagy baj...
2009. 09. 20. 22:22
_bb
A meccs egy részéről lecsúsztam sajnos (2. negyed nagy része-3.negyed eleje), de abból amit láttam:

A meccs érdekessége, hogy megtett yardok, labdabirtoklás (idő), first down-ok, 3rd down hatékonyság és elért sack-ek terén is jobb volt a csapat a Jetsnél, turnover meg 1-1. A meccs főleg a büntetéseken, a red-zone hatékonyságon ment el. Galloway 5 elkapása ellenére sem győzőtt meg, hogy a csapatban a helye, Edelman viszont szerintem megtette a magáét. Futásblokkolást nehéz lemérni egy a futás ellen ennyire jól védekező csapat ellen... és ez még csak a második meccse volt Bradynek a szezonban, fog még és kell is neki javulni. Ja és Guyton beváltotta elvárásaim, szezon végére erős is lehet a D. Az O koordinátort meg ne temessük.
2009. 09. 20. 22:28
Gabesz
Burges pályán volt? simán "megérte" a trade érte:(
Edelman viszont nagyon jó volt
Galloway hogy is mondjam szerintem nem ide való de kívánom a maradék meccseken cáfoljom meg
pass rushunk? volt olyan?
2009. 09. 20. 22:43
Bruschi85
Nem is a mai D-vel voltak gondok, hiányoznak a PLAYMAKEREK a csapatból!!
Seymour, Tedy, Rodney, Vrabel..mindannyian klasszisok voltak!
Akik meg most játszanak azokról ez nem mondható el,de ne legyen igazam..
Wilhite sztem gyenge volt többször hibázott, pass rush hiánya alap
A turnoverek pedig jók csak éppen semmit nem érünk el velük. a RZban megint probléma- probléma hátán
2009. 09. 20. 22:54
krisko
Kíváncsi lennék, mire gondolt Belichik és Brady?
3 filed goallal megnyerjük a meccset? Esetleg még a rájátszásra is elég?
Nem volt egy tisztességes visszafutás, hosszúpassz vagy egyáltalán normális védekezés!
A bűntetésekkel meg sikerült megvernünk magunkat!
Pedig ez a Jets nem egy erős csapat!
2009. 09. 20. 23:02
agyon röviden: a támadóknál nem Welker, a védőknél nem Mayo hiánya a probléma.

Borzasztó lapos és kiszámítható a támadójáték, playcalling (ugyanazt játsza a csapat mint az elmúlt két évben McDaniels idején. --2007-ben még újdonság volt, tavaly a gyenge ellenfelek miatt jónak tűnt, de komoly csapat ellen már akkor sem volt esélyünk. idén pedig már kottából olvassa, egy olyan HC/DC, mint Ryan). Ahogy várható volt, Revis lenullázta Mosst és vége volt a passzjátéknak. Edelman hozta amit Welker szokott, de azzal egyedül nem lehet meccset nyerni. Nincs power running game, hiába van négy/öt futó a rosteren, használhatatlanok. A támadófal csak átlagos, de inkább átlag alatti/pocsék D-line ellen képes produkciót felmutatni. Galloway mehet ahová akar. Brady folyamatos nyomás alatt, egyetlen sacket sem szedett össze, de a pass protection teljes hiánya tönkrevágta a passzok és routok közötti időzítést.

A védőfalban nincs playmaker. TBC a legjobb pass rusher, a többiek említésre se méltók. Egy félidőn keresztül nem is passzolt a Jets, és simán levertek minket. 100 futott yard. Kiábrándító játék, csak remélni lehet, hogy Brace vmi extrát képes majd hozni, ahogy halad előre a szezon, mert ez így kevés.

Tavaly a nevetségesen gyenge sorsolásnak köszönhetően még lehetett eltusolni a dolgokat a sérülésekkel... Vhogy jó lenne átszervezni a támadófalat, nem tudom Simmonst kipróbálják-e majd guardnak, esetleg Kaczurt, Vollmer lépne be Light helyére, aki átkerülne balra. Ennyi mozgástere van a csapatnak. Mert ez a pass protection ma sem volt kielégítő... a run block-nak meg úgyis mindegy.

Nagy mázlink van, hogy jelenleg nem 0-2-re égünk a divízión belül. Én meg még örültem nyáron, hogy ilyen korán játszunk ezzel a két csapattal... bruhahaha... nagyon nem hiányzott ez a nagy D átalakulás erre a fogalmatlan pass rush nélküli 4-3-ra Burgess kaliberű emberekkel. Vicc.
2009. 09. 20. 23:15
_bb
Azzal egyetértek, hogy az O fallal valamit nagyon kéne csinálni. A passrush viszont egy érdekes dolog... én is örülnék, ha nagyobb nyomást fejtene ki a csapat az irányítóra, ugyanakkor szerintem nem érdemes várni, hogy a pats D, egy Ryan D-hez hasonló "blitz-happy" valamivé válik, odakint mindenhol kiemelik a szakértők, hogy BB rendszere egy "schemeing D", és hogy ő "másképp" értékeli a blitz jelentőségét... Ugyanakkor abban is egyetértek, hogy Burgess üzlet egyelőre nem mutatta meg igazán a miértjét.

Ja és annyit hozzátennék, hogy én nem vártam, hogy teljesen problémamentes lesz az átmenet (se O (itt JMD miatt), se D oldalon... simán benne van idén pár vereség és én nem vártam pats dominanciát a szezon elején)
2009. 09. 20. 23:24
Gege8
Beismerem, h D mániás vagyok, nézzétek el nekem. :) A meccs elején kiraktak az ESPNen egy táblázatot az offseasonban így vagy úgy távozott játékosainkról. Ott mosolygott egy ProBowl D sor.... Ez biztosan jó ötlet volt? Csak nekem van olyan érzésem, h a tavalyi év törése után az ideit simán feladtuk valami vélt vagy valós újraépítés miatt?
2009. 09. 20. 23:25
Mivel teljesen passz orientált a támadójátékunk, egyszerűen a támadófal nem engedhet meg magának olyan napokat mint a mai, vagy a Bills elleni.

A védelemnél képtelen vagyok belőni, hogy mikor döntötte el Belichick, hogy váltunk 4-3-ra. Már McKenzie draftjával, esetleg még korábban? Miért nem szereztünk normális pass rusher RDE-t? McKenzie sérülésekor? Vagy csak a TC végén, Seymour trade után? Vhogy nem látom a tudatosságot a def séma, és az igazolások között. Egymásnak teljesen ellentmondó történések. Egyelőre csak a kapkodást látom. :(
2009. 09. 20. 23:27
Gege8: Bruschi és Vrabel már nem tudott mit hozzátenni a cirkuszhoz. Seymour trade nekem sem nyerte el a tetszésemet. Pár meccset még várni kell, mi sül ki a dologból, de nem sok ok van az optimizmusra. :(
2009. 09. 20. 23:39
Gege8
DoM: ez tuti? Vrabel ma 3 tackle. Tudom, h ez nem sok, de ez -3 play amit megcsinálnak ellenünk (optimális esetben). Persze nagy arányban a szív beszél belőlem, de elég rég volt olyan, amikor simán nem értettem, h mi folyik odakint a back officeban. :(
2009. 09. 20. 23:40
Gege8
Pardon, Vrabel múlthéten 7 tackle. Khmmm.
2009. 09. 21. 00:19
Gege8: tuti.

Vrabel - két meccs, nulla sack.

Ahol Vrabel játszana, ott Adalius Thomas az egyik legjobb a ligában. 4-3-ban nincs helye Vrabelnek, egy yarddal sem lennénk vele előrébb a jelenlegi helyzetben (Adalius helyén játszana, annak meg nem lenne értelme). Tavaly már kínosan lassú volt. Futás ellen oké volt és screenek ellen, de az irányítóra már nem jelentett veszélyt.
2009. 09. 21. 00:33
Gege8
DoM: a hozzáértéssel nem áll módomban vitatkozni, ehhez a mélységhez kevés vagyok. Én egyszerű szurkolóként azt látom, h a védelemből idén "kiesett" urak elvesztéséért szerintem máshol embert ölnek a stábban. Mi meg most nézünk bután. Vagy én. Vagy valami. :)
2009. 09. 21. 00:40
_bb
Szerintem a minicamp után dőlhetett el valamikor a váltás a 4-3-ra, de én még mindig nem tudom, ez mennyire hosszútávú. Biztos, hogy szerepe volt itt McKenzie sérülésének, Crable betlijének, Bruschi várható visszavonulásának (szükségességének)... stb. ...nem tudom, akkor még kimindenkit lehetett volna szerezni... a húzások nem mindig jönnek be, és nem volt könnyű dolga az edzői karnak...most szerintem ki kell várni pár meccset, mert a falcons és a ravens ellen is simán kikaphatunk, még akkor is kikaphatnánk, ha jól játszanánk, mert jó csapatok. Lássuk be a fél tavalyi D kicserélődött, és ezt semelyik csapat sem élné túl zökkenőmentesen (és ebből egyedül a Seymour lépés megkérdőjelezhető, de az is leginkább rövidtávon). Az O-ról meg még csak annyi, jutott eszembe, hogy tavaly P. Manning egy kisebb dologból tért vissza, mint idén Brady, és a Colts 3-4-el állt a nyolcadik héten (de ez tényleg csak egy megjegyzés, nem érdemes most hosszú összehasonlító elemzéseket csinálni).
2009. 09. 21. 01:10
GhostLead
Igaz hogy csoport rivális volt, de ez még csak a 2.derbi volt. sose jön jól egy vereség, de még éppen időben jött ez a pofon! 1 év az mégis csak 1 év, Brady-nek még kell egy kis idő hogy visszarázodjon az éles helyzetekbe! BigSey nagy játékos, de ne feledjük kaptunk érte valamit, év végén biztos hogy nem tudtuk volna megtartani! ( sok játékosunknak lejár a szerződése pl: Mankins, Vilfork, Gostkowski, ...)
Sztem Galloway helyett jöhetne Nunn!
_bb jól írta tavaly a Colts se úgy kezdte az idényt ahogy azt sokan várták! (P. Manning), mégis a Playoffba kerültek! Defense-t előbb-utóbb fiatalitani kellett eljött az ideje.... GO PATS!!!
2009. 09. 21. 05:07
GhostLead
Sorry! Mielőtt bárki megkővezne Wilfork!
2009. 09. 21. 06:27
rege
Sajnos élőben kellett kiszenvednem ezt a mérkőzést. A védelemmel sztem nem volt nagy gond 16 pontot kapni Nev Yorkban nem olyan probléma ami miatt a vészharangot kongatni kellene. A támadók katasztrófális teljesítményt nyújtottak. Galovay fontos játékokban könnyű helyzetben ejtette el a labdákat, Mosst könnyen levédekezték, a védelem jobban tudta mi következik, mint Brady. Véletlenszerű, futkosás, eldobált labdák, a 3. és 4. negyedben minden játéknál kivétel nélkúl siettetni tudták Bradyt. A támadó fal 0.
2009. 09. 21. 07:34
infidelitas
Nos azt hiszem itt nagyjából mások is ugyanúgy látták a mérkőzést illetve ugyanúgy értékelték mint én...
Nagyon szomorú vagyok... De igazából az a bajom, hogy egy jobb csapat ellen ez édeskevés lesz. Össze kell szednünk magunkat, mert ebből ilyen formában nem lesz énekeshalott se...
Igazából nem tudom, hogy a falcons-nak milyen a védelme de a támadósora nagyon megerősödött erre az évre, viszont ami még jobban aggaszt az a ravens. Ha addig nem szedjük össze a játékunkat, akkor úgy átgázolnak rajtunk, mint József Attilán a vonat... Megmondom, hogy három dologban bízok: BB-ben, Bradyben meg abban, hogy ez az NFL és itt bármi megtörténhet
2009. 09. 21. 07:39
imi
A védelmünkben van mit fejleszteni, és abban biztos vagyok h a srácokban még rengeteg potenciál van. Az első félidőben én azt mondtam h szerencsék van h nem engedik passzolni S-t, mert azért futás ellen jól álltunk, azonban a második félidő már rámutatott a hiányosságokra..., az O-ból pedig hiányzott a lelkesedés az akarás (persze a jets jól felkészült), az ESPN elég sűrűn mutatta Tom arcát a padon, vagy épp a pálya szélén állva....
2009. 09. 21. 08:17
smigi75
Sajna a munkámból kifolyólag csak a 4. negyedre értem haza.
Értetlenül figyeltem hogy Wes Welker civilben nézi a meccset.
A véleményemet csak az utolsó negyed alapján mondhatom el.
Def.: Amit láttam az nem volt rossz.
Rendre állitották meg a Jets-et.
Offense: Galovay és Edelmannal kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy az eredményre nézve úgy érzem mindent elárul a teljesítményük.Moss-t próbálták le védekezni kisebb nagyobb sikerrel. Brady szemében nem igazán látszott az a tűz ami az előző mérkőzésén meg volt.
Remélem köv. mérkőzésen már ott lesz Welker.
Van ez így nem kell temetni a csapatott, én úgy gondolom sokkal jobbak vagyunk, ezt mindenki tudta hogy nem lesz 100%-os a szezon,most nem jött ki a lépés.
ENNYI!!
GO PATS!
2009. 09. 21. 09:12
hobors: ehhez a támadójátékhoz nem kellett kém-tevékenység. Ez nagyon messze volt az agysebészettől. Otthon fotelben lehetett tudni a playek felét. Nulla kreativitással nehéz nyerni, főleg egy ilyen jó pass rush ellen. Ez már tavaly is probléma volt. Nem tudunk változtatni meccs közben. Belichick megint a szokásos blanketta szöveggel jött, de igaza volt. Edzői szinten egyszerűen túljátszották ma a csapatot (HC, OC, DC), ráadásul a játékosok, különösen a passz játékban nem volt pontos a végrehajtás.
2009. 09. 21. 09:21
arapum
Itt a total offense. Bradynek annyi ideje sincs, hogy normálisan beleálljon egy passzba, a futó szerepe meg gyakorlatilag lekorlátozódik a blokkolásra, mert minden felől jönnek a papírfalon könnyűszerrel átszáguldó védők. Bradyben se láttam a tüzet. Régebben legalább leugatta Lighték fejét, hogy szedjék már össze magukat, most meg egykedvűen, beletörődve szemlélője az eseményeknek. A védelemtől tartottam, erre velük volt a kisebb baj.
2009. 09. 21. 09:28
rege
A védelem a 4. negyedben is megteremtette a lehetőséget a támadásra, de nem élt vele a támadó sor. Az utolsó támadássorozatban egy inchet sem sikerült előre menni, még 4. és 10-nél sem . Rajtunk röhögött az összes kommentátor. Ez szégyen. Kiváncsi vagyok mit fog kitalálni BB ? Mert így nagy zakók várnak mindenhol!
2009. 09. 21. 09:42
TÖRÖLT
Hát végignéztem a meccset.Voltak pozitívumok a meccsen,de összességében nem nagyon jöttek össze a dolgok.:(.
2009. 09. 21. 09:43
KoviBazsi
A D-t én sem temetném: az első félidőben a futás ellen nagyon jók voltunk, utána kisebb hibák becsúsztak, de előbb-utóbb összeáll. A playmakerek tényleg hiányoznak ebből a csapatrészből, reméljük mielőbb beérnek a fiatalok és akkor sok örömünk lesz ebben a D-ben.
Ami viszont dühít, az a lélektelen játék az O-tól: a fal gyenge volt, annak ellenére is, hogy nem volt sack, de nagyon sokszor siettették Bradyt. Dekoncentráltságunk miatt benyelt rengeteg büntivel saját magunkat vertük meg. Galloway nem ide való, szerintem is ki kellene cserélni Nunn-ra, ha már a D-nél jött az ifjúság, akkor itt sem lenne baj.
A ST-től is vártam volna valami kis pluszt, ahogy a múlt héten megörvendeztettek minket, így titkon most is ebben reménykedtem, ám sajna csalódnom kellett, de nem rajtuk múlott.

Fel a fejjel ez még nagyon a szezon eleje!
Go Pats!
2009. 09. 21. 10:00
zsesszi
az O fal félelmetesen gyenge volt, gyakorlatilag akkor mentek át rajtuk amikor akartak. nekem úgy tünt, hogy a passzok utáni (szabálytalannak nem fújt) hitek elkedvtelenítették Tomot. többször jelezte a bírók felé hogy megütötték, de semmi... a Bills ellen súlyos yard büntiket kaptunk hasonlókért.
egy hete az utcsó drivenál Tom szemét kellett figyelni: hatalmas koncentráció, elszántság....most magába roskadva ült a padon egész meccsen.
nekem a legnagyobb problémám az O fal teljesítményén kívűl, a visszahordásokkal, a delay of time-mal volt.
2009. 09. 21. 11:04
zo72
Hát a tegnapi nap nem a mi napunk volt. Többször a kezünkben volt a sorsunk, de nem éltünk vele.
Galloway gyenge volt, szvsz nem fejezi be nálunk az évet.
A D elfogadhatót nyujtott, kivétel a 3Q-ban
2009. 09. 21. 11:56
Csak az vigasztal, hogy ennél rosszabbul biztosan nem fog már játszani a támadósor. A büntetések megmagyarázhatatlanok, remélem egy jó fejmosás majd segít a következőkben... de inkább most kapjunk ki így, mint a playoff-ban, nem igaz? ;-)
2009. 09. 21. 11:58
hobors: Jéééé, erre nem is gondoltam... de nekünk meg ugye ott van Baker és Taylor, szóval mi is készülhettünk volna belőlük!
2009. 09. 21. 14:07
Koviati
Szerintem korai még temetni a csapatot. A Texanst agyonverte a Jets a múlt héten, most mégis megverték a Titanst. A mi támadósorunkban sokkal több van ennél, csak ez egy ilyen meccs volt, lehet belőle tanulni. A D pedig jobb volt, mint vártam...
A tüzet egyébként Én is hiányoltam a támadókból.
2009. 09. 21. 14:45
First Hit
Szar mecs. eséjünk nem volt a győzelemre. amibe eddig jó volt a csapat abbol semmit nem mutatott. fejetlenség volt a páján és ez nem csak az OC-én mullott. Brady mint 1 komótos öregúr volt a pályán ezt mutatja a sok delay of game is. ÉS ez a játék a ritmuson alapszik hiába futsz gyorsan ha nincs block és rádrontanak 5 en. 1 screenpasszbol nem hoztunk 3 jardnál többet. Galo dropped pass ami a játékteljesítményét illeti.
2009. 09. 21. 14:50
First Hit
Jah!! Lessz ez még jobb (A jets röl ki mondta h. rossz lessz?)

Go Pats!!!!!!
2009. 09. 21. 15:31
Bulow
Én csak nagyon keveset láttam a meccsből, mert nem akart összejönni a link. Éppen ezért a NFL.com gamecenterében követtem a meccset, ami bizonyos szempontból tanulságos volt. Az első félidőben a Jets egy métert sem tudott előremenni, aszem tizenvalahány yardjuk volt összesen!!!! Az O sem nyujtott teljesen rosszat, viszonylag gyorsan csinátunk három jó driveot, de mindháromszor elfogyott a tudomány 10 yard táján, ezért lett csak 3 FG. Ha azok TD-k, most nem beszélünk itt semmiről.
A patsnek nagy tudománya, hogy nagyon jól elemez félidőben, na itt ezt mi szívtuk be, a 2. félidőre volt igaz mindaz, amit mindannyian mondunk. Azt sem szabad elfeleteni, hogy RR azért elég nagy koponya, sőt szt sem, hogy ez a Jets már nem az a csapat, ami Mangini ideje alatt volt, sőt sztem a liga egyik legpotensebb csapata sajnos. Mivel óriási körbeverések lesznek (ez már most elkezdődött) itt még bármi lehet, de az O-val tényleg csinálni kell valamit, és Tom még nagyon nem rázódott vissza...
2009. 09. 21. 21:16
Számomra is csalódás volt a mérkőzés. Szerintem ez a Jets egyébként egy nagyon jó játékosokból álló gárda (most kövezhettek :) ), hiszen remek a secondary, jó a run defense (Jenkins), elég erős támadófal és az elkapógárda sem semmi. Emellett ott van Sanchez is, aki azért nem fakezű. Ennek ellenére szerintem nyerhető meccs volt. A play hívás szerintem kritikán aluli volt, sokszor felállásnál szinte sugárzott néha, hogy mi fog következni. Semmi értelmes fake, semmi play action. Már jó ideje követem a meccseket és nagyon kiszámíthatóak lettünk. Egy jó HC játszva leolvassa ezeket a hívásokat... és RR az. Számomra a legnagyobb negatívum Galloway játéka volt. Ha jól tudom ez már a 14. szezonja és akkora dropjai voltak mint egy 7. körös rookienak. Ez szerintem elfogadhatatlan, hiszen pont a megbízhatóságot várjuk tőle. Támogatom a Nunn-Galloway cserét. Emellett voltak pozitívumok is szerintem: Taylor például rendkívül jól futott a draw hívásoknál, öröm volt nézni. Maroney sem volt rossz. Edelman kellemes meglepetés. Tőle várom egyébként a trükkös játékokat, hiszen QB volt eddig. Védelem kitett magáért, de azért Mayo hiánya érződik. Special team meg katasztrófa volt, annak ellenére, hogy a Jets ST elit ligaszinten. Elnézést, hogy ilyen hosszú lett :)
Hozzászólás a(z) Pats @ Jets - Inaktív játékosok bejegyzéshez