Menetrend

Pats leigazolta a Brown elkapóját a felmérőről

2010. 05. 03. 21:41
Szerző: temp
Kategória: Hírek
FarnhamNew England jellemzően titokban tartja a mini edzőtbárokban felmérőn megforduló játékosok kilétét, de az egyikük ismertté vált, és úgy tűnik, hogy jó benyomást tett a Patriots edzői stábjára. A korábbi beszámolók megerősítéseként a csapat leigazolta Buddy Farnham elkapót, az Ivy League-ben szereplő Brown csapatának év játékosát. Farnham 229 elkapással fejezte be a Bears-es pályafutását (6. az Ivy történetében), 2895 elkapott yardot teljesítve, a 636 yardos punt return teljesítménye iskolai rekord. A massachusetts-i Androverből származó Farmham a Tampa Bay-hez készült próbajátékra, de a Patriotstól érkező utolsó perces hívás arra késztette, hogy az otthonához közel maradjon. A 6 láb magas, 200 font súlyú Farnhamot klasszikus stílusú játékosnak tartják, aki minden nap kitesz magáért, és végzi a munkáját. Úgy hangzik, mint egy Bellichick típusú srác. Forrás: Boston.com - Extra points blog Mejegyzés: Az Ivy League a másodosztály egyik csoportja, amely olyan amerikai elit egyetemeket tömörít, mint a Harvard, a Princeton, a Columbia, vagy a Yale. A nagy nevű iskolák szinte különálló ligát képeznek az NCAA ligában, ám csapataik erőssége nem mérhető a komoly football programokat futtató egyetemekéhez, a játékosok is jellemzően inkább a civil életben, mint a pályán villognak diploma után.

Hozzászólások

2010. 05. 03. 21:46
temp
mindenképpen érdemes megjegyezni még, hogy valószínűleg csak a TC-k idejére kap egy kis segítséget a csapat, meglepetés lenne már a PS is.

Nem szabad elfelejteni, hogy tavaly is minden például Terrence Nunnról szólt, hogy bármit képes elkapni, amit felé hajítanak, aztán a keteszűkítésnél PS, majd elvitte a Tampa, ahol a mai napig nem sikerült pályára kerülés. Az okok között a szekértők azt említik, hogy bár eszméletlen jó kezei voltak, az igazi NFL cornerek ellen nem lett volna képes játszani, megfelelő routot futni, elnyomták volna. Erre mindenképpen érdemes emlékezni, amikor esetleg a Farnhamról szóló fantasztikus hírek érkeznek majd a TC-ből.
2010. 05. 03. 22:40
sixt
2010. 05. 03. 22:49
ati
Hi all!

Nem tűnik ügyetlen srácnak!!!
2010. 05. 04. 00:02
Elég sok a bizonytalanság WR poszton, minél több játékos kell az edzőtáborra, hátha találnak egy csiszolatlan gyémántot.

Persze a legvalószínűbb forgatókönyv a Terrance Nunn/Tyson DeVree karrier.
2010. 05. 04. 07:09
pat68
A videot nézegetve beillik a Welker- Edelman sorba!
2010. 05. 04. 09:16
Korai lenne bebetonozni Edelmant a Welker 2.0 szerepkörbe. Egy TC alatt lett college irányítóból slot elkapó, ami azért nem teljesen magától érthető lépés. Ki tudja, hogy idővel képes lesz-e még egyet ugrani a szamárlétrán, és a számokon kívül is játszani? Ha jól emlékszem a PFW rádiós srácok és Reiss is említette, hogy a hivatalos oldalon szereplő magassága, miszerint Edelman 6 láb magas kicsit túlzó, de valószínűleg semmiképpen sem annyira mini, mint Wes, plusz majd 200 font, amivel már lehet bírni is az ütközéseket.

Legrosszabb esetben, az egyáltalán nem tragédia, ha Welker 120 passz helyett, csak 65-70-et kap el és javul a labdaelosztás az elkapók között azzal, hogy Edelman komolyabb szerepet kap a WR rotációban. Tekintve, hogy milyen mostohán bán a Pats az elmúlt időben a futójátékkal, sosem lehet elég depth wr poszton.

Welker rövid és középtávon gyors, elsősorban gyors irányváltó képességét tudja kihasználni, fordulékony, amivel tisztára tudja játszani magát. Viszont draft előtti adat szerint 40 yardon csak 4.65-ös mért ideje van. Ez arra már nem elég hogy külső elkapóként el tudjon szakadni az emberétől 1-1-ben, a méretei pedig értelemszerűen nem teszik alkalmassá a klasszikus possesion WR szerepére. Welker állandó slot pozíciója miatt annyira jellemző 2007 óta a 3 WR, 1 TE, 1 HB felállás, mert ez teremt ideális környezetet Welker és Moss erényeinek a maximális kihasználásához. A sebesség kérdés, azonban Edelmennél fel sem merülhet. Amellett, hogy legalább olyan fürge, ha nem fürgébb mint Welker, 4.48-as 40 yardja van a pro-dayről, ami min. plusz egy sebességi fokozat.
2010. 05. 04. 09:53
temp
DoM: már korábban is írtam, hogy az Edalman = Welker 2.0 egyenlet egyik kidolgozója vagyok, szóval nekem közel áll a szívemhez az elgondolás. Az biztos, hogy így egy szezon után még nem lehet kijelenteni, hogy egy újabb pro bowler, liga top slot elkapóval gyarapodtunk, még sok minden történhet (akár kiderül, hogy csak villanás volt, akár ne adj isten valami rajta kívülálló ok), de egy biztos, tavaly mikor Wes megsérült, akkor nagyon megijedtünk, hogy mi lesz így, aztán Julian látszólag gond nélkül bejátszotta azt a területet, amit Wes szokott, és ahogy mondod egy olyan játékostól, akiből 1TC alatt lett QB->Slot WR ez nem megszokott. Az ember talán pont ezért bízik abban, hogy ez nagyon jól elsülhet, mert nem egy projekt játékost láttunk a pályán, hanem egy jó fajta (ha nem is top) slot WR-t, és ez a rookie szezonjában máris összejött. Sok eleve WR-nek több időre van szüksége az NFL ritmusának felvételéhez, mint a mi konvertált wr-ünknek :)
2010. 05. 04. 14:35
Montesclan-pats
Na biztassuk csak egymást, hogy milyen klassz csapatunk van, és, hogy milyen jól draftoltunk, de valójában most dől el, illetve nyáron, hogy milyen lesz a csapatunk.
Az edzőtáborokban dől el, az edzők munkája határozza meg, és az, hogy mennyire tanulják meg, amit kérnek az edzők. A playbookon múlik, az ellenfelek felderítésén, és az ellenfélre szabott taktikán múlik.
Senki nem mondhatja, hogy a Steelers nem elég jó, de a szezon második felére felderítették őket. A Cincy meg nem volt annyira jó, hogy ilyen fölényesen megnyerje a csoportot.
És szerintem a szeretett Patsünk sem áll annyira nagy nevekből, hogy kiemelkedően "nagy" csapatnak tekinthetnénk.
Mindig inkább a csapat egysége és az elhatározott feladatok pontos végrehajtása okozta a csapat sikerét, még az elmúlt 2 nyögvenyelős évben is.
Amiben szerintem feltétlenül javulni kell: 1. az a playbook tervezése ( változatosabb, kreatívabb, időölőbb- futójáték fellendítő),
2. a mistackle-k ordítóan nagy számának csökkentése,
3.Brady és a receivereinek ( TE-jeinek) jobb időzítése és összhangja.

Ami jó hír, hogy az alapanyag jó, az idősek és fiatalok aránya jó, nincs csapatbomlasztó elem, és van az újak között új tüzet hordozó, vezéregyéniség jegyeit magánviselő játékosok , akik feliizzíthatják a levegőt.

Mindemellett minden drafton gondot fordítottunk arra, hogy szellemileg is érett, jól edzhető, elkötelezett, fegyelmezett, intelligens játékosokat válasszunk- bizonyíték erre a 0. évesek vetélkedője , amin hagyományosan jól szerepelünk, hovatovább rendszeresen megnyerünk. Valőszínűleg sose fogunk kisegítőbe járó emberevőt draftolni. Most kifejezetten értelmesnek tűnt Gronko és Price na meg Zoli.

Még egy jó hír: nem tudom mennyire mérvadó, de a USA-ben egy kicsit másképpen értékelték a játkosokat, ezen belül is MIKE Mayock még feltünőbben más, de azért szerintem nem mellékes, hogy a pozíciónkénti legjobb 10-ben nála 2. legjobb C Ted Larsen. Talán 6. legjobb OT Thomas Welch és ott körüli DE vagy DT már nem emlékszem Kade Weston. És ők csak a draftunk végén jöttek.
2010. 05. 04. 15:45
temp
Montesclan: a draft előtti szakértői listák általában a draft első másodpercében borulnak. A szakértők nem ritkán állítják fel, hogy X vagy Y milyen király a posztján, aztán a futottak még mezőnyben választják ki a csapatok, és az élet is gyakran a scoutokat igazolja és nem a szakírókat. Ezekre a listákra kb semmilyen szinten nem érdemes építeni a draftot követően.
2010. 05. 04. 16:29
Montesclan-pats
Don Viito : csüggök szavaidon, de azért a listákat mégiscsak szakemberek készítik, mint akik a csapatoknál vannak, és életüket a futballpálya mellett töltik, és bár vannak nagy tévedések, de 70%-ban egyeznek. Reméljük nálunk nem tévedtek.
A futójátékban lévő potenciálunk egyáltalán nincs kihasználva, igaz tavaly és tavalyelőtt sok sérülés tizedelte.
Taylor az egyik legkeményebb ( valami nagy nevű védőjátékos mondta róla ) futó volt a ligában a Jaguároknál, középső futásoknál azt 4 yardot mindenképpen hoznia kellene,még egyszer utoljára megmutatva mit tud, biztos utsó év, nem? Morrisban van potenciál, és tud kemény lenni ő is.
Maroney pedig megismételhetné az első évét, akkor volt a legjobb amikor nem ő volt a kezdő, nem őrlődött fel, és a fürgeségét is kihasználhatta, pl oldalsó futásoknál, és az ügyvédi iroda nevű Ben Jarvus Green-Ellis 2 éve nagyot fakított, és mi hagyjuk parlagon heverni, ő egy igen tehetséges futó, főleg oldalra jó irányváltásokkal.
Faulk pedig a biztos kezű szorult helyzetű 3.downos.
No mindehhez persze ezekhez szintén kell a jó falmunka ( edzők) a jó Playbook jó route-okkal( edzők ), és a jó időzítés. Például Maroney-val hiába futunk, úgy, hogy álló helyzetben kapja a labdát, neki addigra már sebesség kell, és annyira gyorsnak kell addigra lenni, hogy ösztönből bújkáljon, és tovább gyorsuljon, neki az megy.
2010. 05. 04. 17:09
Tzimisce
Sziasztok!

Ha már ilyen sok szó esik Welker-ről a kommentekben, lehet tudni, hogy mi van vele?
2010. 05. 04. 20:45
viito: azon kevés play alapján, amit tavaly láttunk tőle, nekem meggyőződésem, hogy Edelman tud rendszeresen a slotban teljesíteni. Ez óriási szó egy TC után, mint elkapó egy college QB-tól. Az összehasonlítást azért kerülném egyelőre, mert bízok benne, hogy Edelmanből lehet több is mint "csak" egy slot receiver.

**
A Ted Larsen pick nekem napról napra jobban tetszik, de az több mint túlzás, hogy No.2 center volt a drafton, de top 5-be könnyen beférhet (Pouncey és Walton jelentősen az idei center class felett áll).
2010. 05. 04. 21:10
loop80
Nem idevágó megjegyzés, de mégsem tudom megállni az alábbiak publikálását. :)

Szóval:

http://sports.espn.go.com/ncf/player/profile?playerId=183484

http://www.youtube.com/watch?v=qsS3nlGbqrE

Tim Tebow statisztikái, illetve egy videó-összeállítás annak bizonyítására, hogy ellene minimum 3 embernek kell összezárnia, ha megindul. Ez a srác egy erőgép, szívesen látnám a Pats-ben. Persze nem irányítóként! ;)

Annak ellenére, hogy kizárólag a lányok hoznak lázba, egy kicsit "beleszerettem" Timbe is, bevallom. :D
2010. 05. 04. 21:32
Tebowhoz: http://patriots.hu/nfl-draft-tim-tebow/ ,ahol a beszélgetést is lehet folytatni a témában.
2010. 05. 04. 21:33
Bendzin
Kicsit OFF lesz.
Már jó ideje figyelgetem az nfl.com-on a különféle szavazásokat és rendre, a pats-re nagyon kevés szavazat érkezik. Az emberek már nem sorolnak minket a top csapatok köré, s a mostani fantasy footballos kérdésben is a jó öreg Tom az utolsó helyen áll. Lehet, hogy ez nem is olyan nagy baj, h nem fél mindenki tőlünk. Kicsit csökkenhet a nyomás a fiúkon is, felszabadultan játszhatnak, sok esetben az esélytelenek nyugalmával. A 2007-es szezon szinte álomba illő volt, de egy olyan követelmény-rendszert állított elénk, aminek lehetetlen lett volna megfelelni. Kiváncsi vagyok, hogy mit hoz majd az új szezon, tudunk-e villantani valami nagyot a "semmiből"! Még mielőtt megrohamoztok, ez a semmi nagyon képletes semmi :L

minden esetre, én nem írnám le ezt a csapatot, úgy ahogy az nfl-s közönség tette. remélem h csúnya meglepetések érik majd a kedves nézőket :)
2010. 05. 04. 21:38
Bendzin:

Azért a pontosság kedvéért Brady a kiemelt öt irányító között van 4-5. helyen, ami messze van az utolsótól. Ráadásul a fantasy fociban az irányító eredményessége nem vetíthető ki egy-az-egyben a csapat valós sikerére, teljesítményére.
2010. 05. 04. 22:06
Bendzin
kis kieg: nem a komplett fantasy footballt írtam, csak az aktuális szavazást. cáfold meg ha nem igaz, de szerinted még kiemelt csapatnak kezelnek minket? mert szerintem nem, ezt jegyeztem meg az előző postban.
2010. 05. 04. 23:36
OFF
"Az emberek már nem sorolnak minket a top csapatok köré, s a mostani fantasy footballos kérdésben is a jó öreg Tom az utolsó helyen áll."

Erre a mondatra reagáltam, ha nem mindenki néz rá az nfl.comra akkor tudja, hogy miről is van szó. Ha kiragadtam a szövegkörnyezetből, akkor elnézést.

Már 2008-ban és 2009-ben is túlértékelték a csapatot a legnagyobb oldalak, és az "átlagszurkoló" is. Ha idén már nem kezelik kiemeltként, sztárcsapatként a Patset arra csak annyit mondok, hogy két, de legalább egy év fáziskésés, és az a legviccesebb az egészben, ha Belichicknek sikerül gatyába rázni a front sevent, akkor elég pofás kis védelem lehet újra, ami messzire repítheti a csapatot, és jöhet a "meglepetés".
2010. 05. 04. 23:47
Bendzin
ha valaki ért a kristálygömbökhoz, mondja meg legyen szives, h milyen is lesz ez a 2010/11 :D
2010. 05. 05. 11:02
lolvin
2010. 05. 05. 11:25
BoPa
Na csak nem mondja meg senki, hogy mi lesz a következő szezonban! Szeretném végigizgulni a szezont egészen februárig. :D
2010. 05. 05. 12:46
temp
nagy győzelmeket, és hatalmas vereségeket látok a jövőben... :)
2010. 05. 05. 21:28
Patrik
2 első körös és 2 második körös draft. Én ezt várom már nagyon. Az öreg Bill belecsaphat a lecsóba és újra eljön a PATRIOTÁK KIRÁLYSÁGA!

u.i.:
Idén még építkezünk jövőre robbantunk!
2010. 05. 06. 09:30
finito
BB-t ismerve azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy elcserélni az első körös húzásokat :D egyelőre ne szaladjunk ennyire előre szerintem :)
2010. 05. 06. 09:40
Justicar
Ha jövőre lesz Rookie Cap, akkor biztos nem fig kihátrálni az első körből. Inkább felhasználja a plusz pickeket, és felmegy érte akár a TOP 5-be, hogy elhozza BigSey II-t! :)
2010. 05. 06. 14:22
csabesz
OFF
tudtok-e valamit AD ről? leszerződött-e valahova?
egyáltalán mi történhet vele? figyelembevéve a fizuját
2010. 05. 06. 14:37
lolvin
szerintem még kár találgatni a jövő évi draft kimenetelét, még messze van, de nem hiszem, h BB valami hatalmas feltrade-t csinálna, az Oakland fél pick szerintem jó eséllyel top10 lehet!
2010. 05. 06. 14:53
temp
csabesz: AD egyelőre nem talált új csapatot magának. A fizetése viszont nem számít, mivel mi kidobtuk, ezért akár veterán minimumért is elszerződhet valahova, ami valamivel kevesebb, mint 900ezer dollár, így ez nem nagyon fog senkit akadályozni.
2010. 05. 06. 16:57
bradyfan
Lolvin.
Azért én nem becsülném le ennyire az Oaklandet. Ez a draftjuk nagyon biztató volt. A Defense nagyon rendben van. McLain egy igazi állat lesz a mögött a Dline mögött. Az offensebe pedig a futójáték idén végre oylan lehet amire számítanak, és hát ugye nem kis előrelépés, hogy JMR helyett Campbell irányít majd ott. Szóval az a jövő évi Raiders pick könnyen lehet, hogy még top 15ös se lesz, pláne ha megnézzük mennyire kiegyensúlyozott az AFC West.
2010. 05. 06. 19:48
lolvin
bradyfan

nem szeretném egyik csapatot sem lebecsülni, de azt gondolom az Oaklandtől tulzás lenne akár 8-8 is várni, a D ugy ahogy talán rendben lesz, de véleményem szerintem náluk már tavaly is a O volt a nagy gond, az ok, h Russel helyett most Campbell lesz, de rá sem lehet azét tul nagy várakat épiteni, pláne nem a tavalyi Skins szezon után, kérdés mennyi önbizalom maradt még benne, másrész a WR sor elég tapasztalatlan kiemelkedő biztos célpont nélkül, a futójáték, h mért lenne jobb mint tavaly volt arról fogalmam sincs, az a harmadik és egy negyedik körös OT választás nem hinném, h annyit hozzá tudna tenni, még akkor sem ha B Campbellt én simán második körösnek értéknek tartom. plusz JC sem fog nagy csodákat tenni ha kap majdnem ötven sacket, mint ahogy tavaly JMR és bandája. szóval én negativ szezont nézek ki a Oaklandből, az idő meg majd eldönti!
2010. 05. 06. 19:50
lolvin
bocs a sok hibáért...majd legközelebb elovasom mielőtt aktiválom :D
2010. 05. 06. 21:59
lolvin

Nem hinném, hogy van ma alulértékeltebb csapat a az NFL-ben a szurkolók között Magyarországon mint a Raiders. Mindenki jót röhög "Undead" Al hülyeségein, de tavaly látszódott, hogy milyen potenciál van a csapatban, ha egy átlaghoz közeli QB van a támadók élén (Gradkowski). Ha a draftot nem is nézzük, érkezett Hue Jackson, aki legutóbb a második vonalból érkezett Flaccoból csinált egy TC alatt újonc éve végére franchise irányítót. Campbell megkapta ezzel élete nagy lehetőségét, valószínűleg utolsó esélyét. Ráadásnak nem szabad elfelejteni, hogy a csoportjukban egyedül a Chargers képvisel jelentős játékerőt. A Chiefs az egyik leggyengébb csapat az egész ligában, a denveri támadósor meg jó kérdés, hogyan fog 1500 yardot, 130 elkapást és 12 TD-t pótolni. Clady sérülése miatt a támadófalnak is lehetnek gondjai, bár első hírek szerint őszre már játékra kész lesz az LT. Plusz a harmatgyenge NFC Westtel fognak játszani. Nyolc győzelem nagyon könnyen összejöhet, kinéz, nagyobb meglepetések nélkül is.
2010. 05. 06. 22:36
lolvin
DoM

Az, h te is ezen a véleményen vagy mindenképpen jó ok számomra, h elgondolkodjak rajta, szerintem a Chargers elleni két meccs tuti vereség, Arizona plusz Frisco idegenben szintén, Mile High, Heinz Field szintén, és ugye ott van még a Colts, aki addigra vagy leülteti a kezdőket vagy sem, de az idei felháborodás után nem hinném, szóval ez eddig hét meccs, már csak kettő kell és negativ mérleg...de persze egy meccs kimenetelében sem lehetünk előre biztosak, de akkor is én továbbra is többet adok a negativ mérlegre...
2010. 05. 06. 22:44
lolvin
És ami meg a Denvert illeti, pont a te szavaidat idézve, nem kellenek nagy nevek az elkapó sorba, h jól működjön a passz játék elég ha jó a rendszer, JMD meg szerintem jól rendbe tudja tenni az O-t, Marshall helyére jött ugye Thomas és Decker, talán ök ketten a Royal, Gefftney, Stokley hármassal egyetemben tudják pótolni Marshall és Scheffler hiányát!
2010. 05. 07. 00:44
Orton karja erősen behatárolja, hogy milyen passzjátékot lehet vele működtetni (Quinnt és Tebowt én nem tartom jobb opciónak). Ha Royal visszakerül a slotba lehet egy jó fegyvere, de Marshall jelenlétét, és hogy csak fel kellett neki dobni a labdát úgyis elkapja nehéz lesz pótolni (gyak. erre épült a nem éppen kimunkált támadójáték). Természetesen ez legjobb esetben is csak tippelés, és ősszel mindennek az ellenkezője fog történni.

Hamarosan lesz draft utáni értékelő a Pats csoportjáról, és gondolkodok egy nem hagyományos power rankingon is, hogy el tudjuk helyezni a Patset és ellenfeleit a 32-es mezőnyben, az uborkaszezon esélylatolgatásaihoz. :)
2010. 05. 07. 15:26
bradyfan
Lolvin.
Elég könnyen bánsz a szavakkal. Mitől annyira biztos, hogy a Chargers söpri a Raiderst? A Denver,Pitts kettőst megverték tavaly. Innentől kezdve teljesen felesleges az iylen kijelentések.
2010. 05. 07. 16:13
Wakkow
Sajnos én is úgy érzem hogy ez nem lesz top 15ös pick, viszont örülök is neki mert én minden hétvégén szóritok az Oaklandnek! Kirakták JMR-t jó a D vannak jó futók ha csak átlagos QB WR teljesítmények lesznek akkor meg van simán a 8-8.

Másik fele , ha már szabad JMR nem csapunk le rá??
Bradynek még van 3-4éve azalatt nem lehetne ezt a pufók, lomha, lusta, arogáns ámde tökéletes felépítéssel és erős karral rendelkező "irányítót" megtanítani pontosan dobni és tisztelni a csapatot és a játékot??
Mert szerintem annyira nem kapkodnak érte a csapatok és elég olcsón hozzá lehetne jutni. (tudom sokatok szerint 1 centet sem érdemes pazarolni rá)
2010. 05. 07. 16:37
temp
JMR-ből az életben nem lesz NFL QB, mi a fenének kellene lecsapnunk rá? Akkor inkább folytassuk a munkát Hoyerrel.

Emlékezzetek vissza, DoM is emlegette, Tom sérülésből tért vissza, a big Al hit miatt fájt a válla, és nekimentünk a szezonnak Hoyerrel a fedélzeten, mint egyetlen backup. Ez azért komoly bizalom, nem azt mondom, hogy ő a jövő Tom Brady-je, de jelenleg élvezi a vezetés bizalmát, mint 1. számú backup.

JMR? Háát... 43-as DT-ből 34DE-t szoktak faragni, szóval RDE-nek jöhet :P
2010. 05. 07. 18:57
lolvin
bradyfan

természetesen nem biztos, nem látok a jövöbe, minden amit irtam az én saját, öszinte véleményem, ezt gondolom, azután pedig majd a szezon végén kiderül, h kinek lett igaza és kinek nem...és igen, elég könnyen bánok a szavakkal, nem teszek mást csak leirom amit gondolok, nem tudom mért kéne óvatoskodnom, ha ez a véleményem hát ez, ezzel együtt a kritikákat nagyon szivesen fogadom, abból is csak tanulhatok...
2010. 05. 08. 11:45
nDRo
JMR? isten ments! a Radiersnek meg szerintem is kinéz a 8-8-as szezon...Rég nem volt ilyen jó off-seasonja a csapatnak...
2010. 05. 09. 10:40
CoSco
Sehol nem lesz a Raiders. JMR elzavarták de hoztak helyette egy alig jobb Campbell-t. Elkapók terén is elég tamatyul állnak. PLusz elég komoly menetrendjük van. Nem mondom a defense-ük alakul, de szerintem hülyeség, hogy a D nyeri a bajnokságot. A csapat nyeri és én még nem tudok rájuk csapatként tekinteni. 5 győzelmük se lesz
2010. 05. 10. 11:37
nDRo
CoSco

Alábecsülöd a Raiders-t...
Hozzászólás a(z) Pats leigazolta a Brown elkapóját a felmérőről bejegyzéshez