Menetrend
Szavazás

Pats.hu tippjáték

2016. 08. 29. 20:00
Szerző: gsn
Kategória: Tippjáték

Játékszabály

(1) A Pats.hu 2017-ben is megrendezi a csapat egész szezonján át tartó tippjátékát. 
(2) A játékban az oldal bármely, regisztrált felhasználója részt vehet. Aki nem regisztrált felhasználója a Pats.hu-nak, azok számára nem elérhető a játékban való részvétel.
(3) A tippjátéknak fenntartott helyet felhasználóink az oldalra belépve, a felső menüben találhatják meg, a Pats.hu és a The Hungarian Patriots Fan Club menü között. 
(4) Az új, még kitöltetlen tippsorokat a menüben, a Tippjáték menüpont mellett feltűnő piros szám jelzi, a szám a kitöltetlen tippsorok számára utal.
(5) Minden játékos csak egy tippsort tud leadni egy kiírással kapcsolatban felhasználónevével. A tippek az opciók közül választás után, a küldés gombbal rögzíthetőek, és a tippsor leadásának határidejéig módosíthatóak.
(6) A szezon kezdetén kell leadni a Super Bowl győztesére és az NFL idényre vonatkozó kérdéseket tartalmazó tippsorokat. Ezek a kérdéssorok majd csak a szezon végén lesznek értékelve, de azt a csapat első mérkőzéséig kell beküldenie a felhasználóknak. A Super Bowl győztesének eltalálásáért 10 pont jár. Az NFL idényre vonatkozó kérdések esetében a helyes válaszok egyenként három pontot érnek.
(7) Minden egyes mérkőzéssel kapcsolatban egy 10 kérdésből tippsor kerül publikálásra. Az alapszakasz mérkőzések esetében a helyesen megválaszolt kérdések egyenként egy pontot érnek, míg a rájátszásban egyenként kettőt. 
(8) A leadott tippsorok értékelése során a tippelő leadott tippjeit a válaszlehetőségek előtti pont jelzi, a helyes választ pedig az aláhúzott válaszlehetőség. Ha a pont és az aláhúzás egy sorban található, az azt jelenti, hogy a tipp helyes (pont jár érte), ha nem, akkor az helytelen (nem jár érte pont).
(9) Az egyes tippsorok értékelése után minden résztvevő e-mailben értesítést kap saját eredményéről, amelyet az oldalra belépve is megtekinthet.
(10) A játékot az nyeri, aki a legtöbb pontot szerzi az első alapszakasz mérkőzéssel kezdődő és a Super Bowllal záruló időszakban. Amennyiben többen zárnának holtversenyben az első helyen, akkor a rájátszásban szerzett több pont dönt köztük, amennyiben azonban ez is holtversenyt eredményez, a játéknak több nyertese van.

A jutalom

A győztes az idei évben egy szerkesztőnk által felajánlott értékes könyvvel gazdagodik, amely soha nem látott közelségbe hozza az olvasó számára Bill Belichicket. A legendás edző gondolatait, mondatait Alex Kirby gyűjtötte össze, aki közel 500 oldalas, angol nyelvű kötetében sok-sok érdekes kérdéssel "faggatja" a New England Patriots mesterét. 

A könyv címe: Alex Kirby: The Big Book of Belichick, his thoughts on strategy, fundamentals & history, 2016Remélem sok felhasználó kap kedvet idén is a Pats.hu játékához. Jó szórakozást és sok sikert kívánunk minden indulónak!