Menetrend

Pats.hu tippjáték 2015 - 7. játékhét (NE-MIA)

2015. 10. 28. 01:56
Szerző: gsn
Kategória: Tippjáték
Regisztrált felhasználóink számára elérhetővé vált a 7. játékhét tippsora. Kitöltési határidő a Dolphins elleni mérkőzés kezdete, 2015. október 30. péntek 01:25.

A tippjáték idei győztese Meskó Zoltán és Bálint Mátyás: Meskó című könyvének egy példányát kapja meg jutalomként.

A 7. játékhéttel kapcsolatos esetleges, leendő reklamációkat kérném ennek a bejegyzésnek a hozzászólásaiban feltüntetni, a könnyebb követhetőség érdekében.

További részletek a tippjátékkal kapcsolatban: 
http://pats.hu/patshu-tippjatek

Hozzászólások

2015. 10. 28. 10:10
byrd
Tisztelt Szerkesztők!
A játék indulása óta részt veszek a "Hét jelenete" szavazáson. Mivel ezzel kapcsolatban lenne egy javaslatom - és ezért újra elolvastam a játékszabályt - ennek kapcsán jöttem rá, hogy ez egy teljesen külön játék a "Hét jelenete" szavazástól és így az első kilenc fordulóból lemaradtam a szavazással! (Én vagyok a hibás, én voltam figyelmetlen!)De a javaslatom továbbra is él, bár nem tudom hogy így, utólag, "féltávon" megvalósítható-e? Mi is lenne a javaslatom lényege? Amikor szavazunk a "Hét jelenete" játékban, a szavazatunknak nem csak abban lenne szerepe, hogy melyik két játék jut tovább a játékban, hanem a játékosok is kapnának pontot a szavazatukért! Hogyan, milyen formában? Ha például az adott héten öt választási lehetőség közül lehet választani, akkor az a játékos 5 pontot kapna, aki maga is arra a játékra szavazott, amelyik játék végül a győztes lett. Ha arra szavazott, amelyik végül a második lett akkor ő 4 pontot kapna, és így tovább csökkenő mértékben ... Az évad végeztével az adott játékosnak megkapjuk, hogy a hetenkénti szavazással összesen hány pontot szerzett? Ez alapján is kialakulna a szavazók között egy sorrend! (Ebben a rendszerben még akkor is részt vehet egy játékos, ha történetesen bármilyen váratlan okból kifolyólag egyik-másik héten nem tud szavazni! Az összesített pontszám a döntő!)Így ezzel két legyet ütnénk egy csapásra: egyrészt kialakulna, hogy melyik játék volt a szavazatok alapján az "Év játéka", másrészt az is kiderülne, hogy ki lett az "Év tippelője"! Lehet, hogy hülyeség, baromság az ötletem, akkor elnézést kérek Önöktől, akkor BOCSI! De érdemes lehet meggondolni! (Bár azt magam sem tudom, hogy így "év közben", s különösen, hogy technikailag ez megvalósítható-e?)
2015. 10. 28. 20:52
A pats.hu jelenlegi technikai támogatásával ez biztosan nem valósítható meg ebben az idényben.
Hozzászólás a(z) Pats.hu tippjáték 2015 - 7. játékhét (NE-MIA) bejegyzéshez