Menetrend

Pats.hu tippjáték 2015 - Játékszabály

2015. 09. 06. 13:11
Szerző: gsn
Kategória: Tippjáték
Játékszabály

A Pats.hu 2015-ben is megrendezi a csapat egész szezonján át tartó tippjátékát. A tippjátéknak fenntartott helyet felhasználóink az oldalra belépve, a felső menüben találhatják meg, a Pats.hu és a The Hungarian Patriots Fan Club menü között. Aki nem regisztrált felhasználója a Pats.hu-nak, azok számára nem elérhető a játékban való részvétel.


Az idei játék kezdeteként már publikáltunk is négy tippsort. Ezek közül egy az NFL-re, egy az AFC East divízióra, egy pedig a Patriots alapszakaszára vonatkozó kérdéseket tartalmaz. Ezek a kérdéssorok majd csak szezon végén, vagy az alapszakasz végén lesznek értékelve, de mindegyiket a csapat első mérkőzéséig kell beküldenie a felhasználóknak. Ezeknek a tippsoroknak a kérdései kétszeres szorzóval számítanak be az összetett versengésbe. Emellett elérhető lesz minden egyes mérkőzéssel kapcsolatban (akár alapszakasz, akár playoff találkozó), egy 10 kérdéses tippsor, amelynek minden kérdése egy pontot ér. Az első mérkőzésre vonatkozó tippsor már szintén elérhető. A játékot az(ok) nyeri(k), aki(k) a legtöbb pontot szerzi(k) a Super Bowllal záruló időszakban. Így aki mindvégig harcban szeretne maradni az összetett első helyért, annak érdemes folyamatosan tippelnie. A játékban az oldal bármely felhasználója részt vehet. Az új, még kitöltetlen tippsorokat a menüben, a Tippjáték menüpont mellett feltűnő piros szám jelzi, a szám a kitöltetlen tippsorok számára utal. Minden játékos csak egy tippsort tud leadni egy kiírással kapcsolatban felhasználónevével. A tippek az opciók közül választás után, a küldés gombbal rögzíthetőek, és a tippsor leadásának határidejéig módosíthatóak.
Az egyes tippsorok értékelése után minden résztvevő e-mailben értesítést kap saját eredményéről, amelyet az oldalra belépve is megtekinthet. Az értékelés során a tippelő leadott tippjeit a válaszlehetőségek előtti pont jelzi, a helyes választ pedig az aláhúzott válaszlehetőség. Ha a pont és az aláhúzás egy sorban található, az azt jelenti, hogy a tipp helyes (pont jár érte), ha nem, akkor az helytelen (nem jár érte pont).

Remélem sok felhasználó kap kedvet idén is a Pats.hu játékához. Jó szórakozást és sok sikert kívánunk minden indulónak!

Hozzászólások

2015. 09. 06. 13:12
Annyi megjegyzés még a játékhoz, hogy a tavalyi év pontjait töröljük, amint tudjuk.
Azok természetesen nem számítanak bele az idei versengésbe.
2015. 09. 06. 22:12
Dega
Köszönöm,köszönjük!!!Go Tommy,Go Pats!!Már a 15-ik szezo t kezdjük.....!!!!!!
2015. 09. 06. 23:23
boarder20
Tavaly úgy lettem 36-ik hogy egy meccsre véletlenül elfelejtettem leadni a tippsort :)
2015. 09. 07. 10:16
codyfiu
41. Két hiányzó tippsorral. De elégedett vagyok.
2015. 09. 07. 11:04
balint
342., sok hiányzó tippsorral.
Hozzászólás a(z) Pats.hu tippjáték 2015 - Játékszabály bejegyzéshez