Menetrend

Pats.hu tippjáték 2016

2016. 09. 08. 16:54
Szerző: gsn
Kategória: Tippjáték
Két tippsorral rajtol a vetélkedés az idei tippjátékban. A játékszabályokról bővebben itt olvashatnak látogatóink. 


Játékszabály

(1) A Pats.hu 2016-ban is megrendezi a csapat egész szezonján át tartó tippjátékát. 
(2) A játékban az oldal bármely, regisztrált felhasználója részt vehet. Aki nem regisztrált felhasználója a Pats.hu-nak, azok számára nem elérhető a játékban való részvétel.
(3) A tippjátéknak fenntartott helyet felhasználóink az oldalra belépve, a felső menüben találhatják meg, a Pats.hu és a The Hungarian Patriots Fan Club menü között. 
(4) Az új, még kitöltetlen tippsorokat a menüben, a Tippjáték menüpont mellett feltűnő piros szám jelzi, a szám a kitöltetlen tippsorok számára utal.
(5) Minden játékos csak egy tippsort tud leadni egy kiírással kapcsolatban felhasználónevével. A tippek az opciók közül választás után, a küldés gombbal rögzíthetőek, és a tippsor leadásának határidejéig módosíthatóak.
(6) A szezon kezdetén kell leadni az NFL idényre vonatkozó kérdéseket tartalmazó tippsort. Ez a kérdéssor majd csak szezon végén lesz értékelve, de azt a csapat első mérkőzéséig kell beküldenie a felhasználóknak. Ennek a tippsornak a kérdései háromszoros szorzóval számítanak be az összetett versengésbe, a helyesen megválaszolt kérdések így három pontot érnek.
(7) Minden egyes mérkőzéssel kapcsolatban (akár alapszakasz, akár playoff találkozó), egy 10 kérdéses tippsor elérhető, amelynek minden, helyesen megválaszolt kérdése egy pontot ér. 
(8) A leadott tippsorok értékelése során a tippelő leadott tippjeit a válaszlehetőségek előtti pont jelzi, a helyes választ pedig az aláhúzott válaszlehetőség. Ha a pont és az aláhúzás egy sorban található, az azt jelenti, hogy a tipp helyes (pont jár érte), ha nem, akkor az helytelen (nem jár érte pont).
(9) Az egyes tippsorok értékelése után minden résztvevő e-mailben értesítést kap saját eredményéről, amelyet az oldalra belépve is megtekinthet. 
(10) A játékot az nyeri, aki a legtöbb pontot szerzi az első alapszakasz mérkőzéssel kezdődő és a Super Bowllal záruló időszakban. Amennyiben többen zárnának holtversenyben az első helyen, akkor a játéknak több nyertese van.

Remélem sok felhasználó kap kedvet idén is a Pats.hu játékához. Jó szórakozást és sok sikert kívánunk minden indulónak!

Hozzászólások

2016. 09. 08. 17:40
anikom
Köszi a játékot. Bizakodó vagyok, tavaly nem tudtam játszani, de előtte igen és már nagyon vártam a mostanit. :)
2016. 09. 08. 21:51
Elkeszult a SURVIVOR csoport az nfl.com-on
csoport neve: patsponthu
jelszo: thpfc

Illetve letrehoztam egy weekly pickem csoportot is
csoport neve: patsponthu
jelszo: thpfc
2016. 09. 08. 22:02
Macska
OFF

Nem tudom beszéltetek-e már róla valamelyik cikkben,de a póló készítés milyen stádiumban van?
2016. 09. 09. 08:42
csori71
ja..
ez érdekelne engem is:-)))
2016. 09. 09. 11:03
byrd
Tavaly csak jócskán megkésve tudtam bekapcsolódni a játékba, az idén szeretnék az elejétől részt venni benne.Elolvasva a játék szabályzatát, számomra annak (6)-os pontja nem pontosan értelmezhető! Mit jelent az itt említett kérdéssor? Nekem is küldenem kell egyet, hogy eredményesen vehessek részt a játékban? Erről szeretnék többet tudni, mert így nem tudom értelmezni ezt a pontot. (Lehet, hogy én vagyok hülye! Ha tudtok, írjatok ezzel kapcsolatban valamit, előre is megköszönöm!) Minden játékostársnak jó szórakozást, sok sikert kívánok!
2016. 09. 09. 13:52
Két kérdéssor aktív most.
Az NFL 2016 az, amiről a 6. pont ír.
A másik kérdéssor pedig az 1. találkozóra vonatkozik a 7. pontnak megfelelően.
2016. 09. 09. 17:31
byrd
Bocsi, én vagyok a hibás! Előbb küldtem el a kérdésemet, utána nyitottam meg a kérdéssorokat. Utána már minden világossá, érthetővé vált! De köszönöm a választ!!!
2016. 09. 12. 11:35
Magyarázat a passzolt yardok ponthoz:
Jimmy Garoppolo 264, Carson Palmer 271 yardot passzolt. Azonban az NFL-nél, ha a csapatszintű statisztikákat nézzük, a csapat által passzolt yardok mutatója a következőképpen fest: passzolt yard-sack által vesztett yardok. Ennek következtében a hivatalos statisztikák szerint a csapatok által passzolt yardok: Patriots 257 (264-7), Cardinals 252 (271-19)

http://www.espn.com/nfl/matchup?gameId=400874539
Hozzászólás a(z) Pats.hu tippjáték 2016 bejegyzéshez