Menetrend

Pénteki Hírek

2010. 01. 02. 01:14
Szerző: _bb
Kategória: Hírek
Sérült jelentés és egyebek:
- A Patriots elbocsátotta Titus Adamst (DL), s helyére a center poszton bevethető Ryan Wendell (OL) került az 53 fős keretbe a gyakorló csapatból. Wendell korábban már volt az év első két meccsén a keret tagja (ST-ben volt bevetve), ám utána visszakerült a gyakorlócsapatba (a teljes 2008-as idényt is ott töltötte). Most újra bizonyíthat. Adams is volt már a gyakorló csapatban (dec. 9-én került az 53 fős keretbe, a Carolina és a Buffalo ellen játszott, a Jacksonville ellen inaktív volt), s Belichick most is azt várta hogy Adams ott köt ki (a kérdésre, hogy 'Elvárásai szerint Adams újra PS tag lesz-e?', azt válaszolta 'Persze, igen.'), Adams azonban igent mondott a Cleveland Browns ajánlatára (nem úgy mint korábban), s most már a Browns 53 fős keretének a tagja. 2010-ig van szerződése, tehát idén lejár, s Mangini "esetleges" menesztése ronthatja az esélyeit a csapatban maradásra. - A héten a következő játékosok kaptak fekete mezt, jelezvén, hogy őket emeli ki az edzői stáb, az előző heti Jacksonville elleni győzelmet megelőző edzésmunkájuk alapján: Matt Slater, Kyle Arrington, Thomas Williams, Bruce Davis, Dan Connolly, és Darryl Richard - A Patriots a vegasi fogadóirodáknál 8 ponttal számít az esélytelenebbnek a hétvégi meccset illetően. "A különbség meglepően magas." mondta Stephen Nover egy vegasi riporter. "A fogadóirodák egyértelműen úgy vélik Belichick pihentetni fogja a kezdőit és Tom Brady nem fog négy negyedet játszani. Akik szórakozásból fogadnak, imádnak olyanokra tenni, akik olyan szituációban vannak, hogy mindenképp nyerniük kell. A Texans az első pozitív szezonjáért hajt, és még mindig van némi esélye a rájátszásra. Szóval a mérleg nyelve a Texans fele hajlik." A fogadóirodák mellett egyébként a szakértők is nagyrészt a Texans győzelmére tippelnek, s ez alól nem kivétel még Bruschi sem. - A Dana Farber csarnokban tartott pénteki edzésen teljes edzésmunkát végzett Tom Brady is. Kérdéses (50% az esélye, hogy pályára lép) - Ty Warren (boka) - Vince Wilfork (láb) Valószínű (75% az esélye, hogy pályára lép) - Leigh Bodden (térd) - Tom Brady (jobb váll/jobb kéz ujja/ borda) - Julian Edelman (alkar) - Jarvis Green (térd) - Nick Kaczur (váll) - Laurence Maroney (térd) - Shawn Springs (térd) - Benjamin Watson (térd) - Wes Welker (nem sérüléssel kapcsolatos) - Randy Moss (nem sérüléssel kapcsolatos) Forrás: Extra Points & ESPN Boston

Hozzászólások

2010. 01. 02. 09:22
norbertobaggio
Az mit jelent ,hogy nem sérüléssel kapcsolatos?
2010. 01. 02. 10:02
Bulow
Nbaggio: mondjuk be kellett mennie az okmányirodába és nem ért rá edzeni. :)
2010. 01. 02. 10:04
Cheater
Be akarják fizetni a teljesítmény adót, de a kapott sorszám pont vasárnap estére szól, ezért csak 75%, hogy időben végez és pályára tud lépni...;))
2010. 01. 02. 10:05
_bb
"It is what it is."...Avagy ez az ami. :D (Hogy BB módjára válaszoljak)... elvileg teljes edzésmunkát végeztek, mégis felkerültek a sérült jelentésre, hogy jelezzék nem 100%, hogy pályára léphetnek, de nem sérüléssel kapcsolatos okok miatt... hanem pl. pihentetés (?!). Angolul se könnyebb értelmezni.
2010. 01. 02. 10:17
norbertobaggio
Pszihés okok miatt biztos nem adott nekik az asszony ... igy idegesek nem birnak koncentrálni!!! :-)
Vagy nem hordták be a szenet vagy a fát BB-házába pedig ez volt a feladatuk ezért kispad :-)
2010. 01. 02. 13:11
Pat Patriot
Az "Épp elég jó" címet viselő cikk 32. hozzászólásában - csak szeretném megjegyezni, mennyire éleslátó vagyok - leírtam, hogy a Jets megveri a Coltsot.
Nem szeretem ezeket a tét nélküli meccseket. Persze kérdés, hogy most a harmadik vagy a negyedik helyre pályázunk-e. Magyarán, a Denvert vagy a Ravenst akarjuk-e. Szerintem ui. a Bengals megveri a Jetset, a Denvernek meg nem okozhat gondot a KC, a Ravensnek sem a húha... Houston? Oakland? Na mindegy.... Szerintem nekünk a Ravens kellene amúgy. Valahogy tőlük - Ray Lewis ide vagy oda - nem tartok annyira, mint attól a kis tetűtől (JM)... Bár az nagy lenne, ha mondjuk megvernénk a Denvert, BB meg barackot nyomna JM fejére a meccs után! :)
2010. 01. 02. 13:18
csori71
JM.éknél álla bál:-)))
2010. 01. 02. 14:13
pat68
Az azért szép lenne, ha JM-ékkel kerülnénk össze és a (természetesen) győztes meccs után BB megmutátná, hogy kell egy megnyert meccs után viselkedni!
2010. 01. 02. 14:50
Brady_12_
A Broncos szétesőben,rengeteg sérült,szerintem velük jobban járnánk,de tök mindegy otthon mindenkit le kell nyomnunk!
2010. 01. 02. 15:21
bradyfan
Nem értem mi volt a probléma JMD viselkedésével a broncos elleni meccse után. Nem ment oda BBhez mert mással volt elfoglalva, de ha jól tudom meccs előtt BB és JMd beszéltek egymással.
2010. 01. 02. 15:45
sirCharles
bradyfan

Szerintem (legenyhébben fogalmazva) "érdekes", ha csak egyetlen szóra is, de nem megyek oda ahhoz a mentoromhoz, akinek gyakorlatilag mindent köszönhetek a karrieremben - ehelyett inkább az előző csapatom (!) legyőzése után ünnepeltetem magam a denveri közönséggel, mintha a SuperBowl-t nyertük volna meg... Számomra furcsa szituáció volt, főként, hogy Bill szemmel láthatóan kereste McDaniels-t.


Amúgy Denverben ebben a pillanatban is szépen alakul a helyzet, könnyen lehet, hogy 6-0 után még a PO sem lesz meg nekik, ami azért valljuk be... :-D
2010. 01. 02. 15:59
Őőő én úgy tudom, megbeszélték meccs előtt, hogy nem keresik egymást meccs előtt.
Meg tök jóban vannak. A két család is, úgy tudom. JMD-ben óriási bizonyítási vágy dolgozott azon a meccsen és így jött ki a feszültség. Szerintem abszolút érthető.
2010. 01. 02. 16:01
_bb
Egyetértek Spigoval, meg bradyfannal... én is úgy tudtam, h BB és közte utólag is rendben van a dolog. JMD-t nem kell elásni, egyszerűen csak nagyon szenvedélyes és kompetitív személyiség.... persze azért ha úgy alakul, kenjük csak el a száját a PO-ban :D
2010. 01. 02. 16:02
Pat Patriot
Nos, BB is csinált már néhány tahó dolgot életében, nem voltak éppen puszipajtások pl. Tony Dungyval sem, mint tudjuk. BB ezt a "leszarokmindentésmindenkit" életszemléletet - bár nem éppen szép dolog, de - már képviselheti. Ráadásul róla mindenki tudja, hogy ilyen az ellenfeleken kívül az újságírókkal, de a saját játékosaival is! Őt tisztelhetik és tisztelik is, mert elért egyet s mást a csapatával. Azzal a csapattal, melyet ő teremtett meg. JM-szel az a gond, hogy még semmit sem tett le az asztalra, és igenis tiszteletlenség volt, amit akkor művelt. A volt csapatával szemben, a Patriotsszal mint ellenféllel szemben, BB-vel mint kollégával és mint volt tanítómesterével, akinek mindent köszönhet. Én ezt a műsort egyetlen csapat ellen sem tettem volna meg. Remélem, a helyére kerül a Denver meg JM is. Őszintén szólva ez a Denver nem érdemli meg, hogy a rájátszásba jusson. Az a banda, amely a legutóbbi 9 meccséből 7-et elveszít, az mit akar? Balfékek.
2010. 01. 02. 16:12
LaFleur
sirCharles szerintem nagyon visszafogottan fogalmazol amikor azt mondod, hogy "furcsa szituáció volt". Én ki merem mondani, hogy undorítóan szitu volt! Gyökér volt McDaniels, és nem is nagyon érdekel, hogy miért nem ment oda BB-hez. Véleményem szerint erre nincs mentség! Még az olyanok is középre futnak meccs után mint BB-hez akik nem szeretik, mint Mangini (legfeljebb a kézfogó elmarad), vagy Dungy. Ez egyszerűen egy íratlan szabály, gratulálni kell a győztesnek és kész. Több hozzászólásomban leírtam már meg a fórumban is a meccsek alatt, hogy én kifejezetten szeretném a Denvert, egyrészt azért mert vissza kéne vágni, másrészt mert őket tartom a leggyengébbnek a "WC hunter" csapatok közül. A Steelerstől félnék, mert egy aljas csapatnak tartom,(plusz a zebrák is mindig szívesen dobálják a zászlókat a javukra), a Jetstől meg tartanék mert nem olyan könnyen vertük meg őket a múltkor sem, igazából Sanchez bénázta el. Remélem jönnek a vadlovak és jól elverjük őket!
2010. 01. 02. 17:37
norbertobaggio
Én szerintem meg egyiktől se kell tartani jöhet a Jets-Broncos-Ravens-egyik se ellenfél nekünk ha mindenki egészséges és jó formában leszünk , nem állit meg egyik sem. Hameg rossz formában ,sérülésekkel sokasodva tök mindegy ki jön kifekszünk!!!
2010. 01. 02. 18:53
cuncimp
És ha átlagos formában leszünk?
2010. 01. 02. 19:38
DDeby
JMD-vel vannak azért gondok....
nem tudom pld hogy mi a probléma most a legjobb Denveri elkapóval, de amikor egy PO a tét és egy meccsen dől el a dolog, akkor nem térdeltetem sarokba a legjobb emberem
hát Josh megtette..
remélem bejut a Denver elverjük őket, aztán kiváncsi leszek akkor majd hova fut ez a kis senki....
2010. 01. 02. 21:06
rege
DDeby: az elmúlt 8 évben ugye sosem montad JMD-re, hogy kis senki. Volt 3 évb amikor februárban is nyertünk egy-egy meccset vele. Vagy már elfelejtetted??
Hogy viselkedett most? Talán inkvició elé kell-e menni ezért!
2010. 01. 02. 22:03
norbertobaggio
Szerintem is hagyátok JMD-et amig itt volt minket vitt előre vagyis az O-t , most meg a Broncost ez van de nem kell szidani! Ja és a kézfogás elmaradásáért sem,mert ha én lettem volna BB alatvalója utánna meg ellene vezethetek egy csapatot és nyerek ellene valószínűleg én is a győzelem mámorában nem a kézfogással foglalkoztam volna!!!
Sőt gondolom sajtótájékoztaton vagy az őltőzőfolyoson megeshetett a dolog!
2010. 01. 03. 12:49
Maniac84
JMD-t szerintem se kéne szidni, sokat dolgozott ő is a Pats-ért. Az ellenünk győztes meccs utáni érzelemkitörését pedig inkább annak kéne felfogni, hogy mekkora dolog is legyőzni BB-éket. Mielőtt ennyire nekiesünk azt is meg kéne fontolni, hogy ő már tavaly is mehetett volna, mégse tette és még a Cassel vezényelte O-ból is nagyon jó teljesítményt sikerült kihoznia a végére.
Másrészt nem véletlenül van még jóban BB-ékkel sem, nem úgy mint más tőlünk távozott edzők (Mangini, Crennel).
Ami meg a Denver teljesítményét illeti, szezon előtt nem várhattak sokkal többet egy 8-8-nál. Nem minden újonc HC kap egy legenda által vezérelt jó csapatot, aminél aztán a történelemírás kapujában behúzhatja a féket...
Hozzászólás a(z) Pénteki Hírek bejegyzéshez