Menetrend
Szavazás

PUP és NFI lista az edzőtábor kezdete előtt

2014. 07. 22. 13:36
Szerző: DoM
Kategória: Offseason 2014
Az újoncok és sérülésből lábadozók már vasárnap jelentkeztek a New England Patriots főhadiszállásán. Az állapotuk felmérését követően döntöttek arról a csapat vezetői, hogy alkalmasak-e a teljesmértékű részvételre az edzéseken.


PUP LISTA

Alfonzo Dennard váll
Aaron Dobson láb
Jeremy Gallon ismeretlen
Tommy Kelly térdszalag-szakadás
Matthew Slater ismeretlen

NFI LISTA

Dominique Easley térdszalag-szakadás
Roy Finch ismeretlen
Deontae Skinner ismeretlen
Chris Martin ismeretlenAz edzőtábor idején ezek még aktív listák, vagyis a rajtuk szereplő játékosok beleszámítanak a roster limitbe és arról bármikor lekerülhetnek. Azonban ha egy játékos már részt vett akárcsak egyetlen edzésen is az edzőtáborban, az nem kerülhet fel a listára, továbbá akit egyszer levesznek róla, azt ismét nem lehet rátenni. A jelentőségét ezeknek az aktív listáknak az adja, hogy az alapszakaszban a PUP és NFI listákra (ezek már tartalék minősítésűek) csak olyan játékos kerülhet fel, aki az edzőtábor idején már tagja volt az aktív PUP és NFI listának.

Vince Wilfork és Rob Gronkowski neve egyelőre nem szerepel a listán. A csütörtöki, első edzésnapról szóló beszámolóból kiderül, hogy vajon ott lesznek-e a résztvevők között, vagy csak a rehabilitációs csoporttal fognak gyakorolni.

Hasznos linkek, magyarázatok: játékosok státusza (PUP és NFI lista szabályai), a nyári felkészülés (edzőtábor) szabályai, lebonyolítása.

Hozzászólások

2014. 07. 22. 18:01
Whitealert
Egyelőre elég jó hír, hogy Gronk és Wilfork nincsenek rajta egyik listán se
Hozzászólás a(z) PUP és NFI lista az edzőtábor kezdete előtt bejegyzéshez