Menetrend

Randall Gay a Szenteknél

2008. 03. 03. 07:47
Szerző: GRAFI
Kategória: Hírek
Albert Elias, - a korábbi Pats játékos, Randall Gay ügynöke -tegnap megerősítette, hogy megyegyeztek a New Orleans Saints csapatával. Az első hírek egy négyéves, 17,6 millió dolláros szerződésről szólnak, amiből 6,4 millió garantált.
Gay 3,75 millió dollár aláírási bónuszt is kapott, és 750.000 dollár lesz az alapfizetése 2008-ban. Elias elmondta, hogy Gay iránt három csapat érdeklődött komolyabban, a Saints, a Pats és a Buccaneeres. "A Saints volt számunkra az elsődleges és utána a Pats. Ők mutatták a legnagyobb érdeklődést, és a legmegfelelőbb ajánlatot tették számunkra. " A New Orleans csapatához kerülés tulajdonképpen hazatérés a louisiana-i születésű Gaynak, aki az egyetemi éveiben a Louisiana State csapatában játszott. Randall Gay 2004-ben nemdraftolt szabadügynökként kerűlt a csapathoz. Az elmúlt szezonban mind a 16 alapszakasz meccsen játszot, háromszor kezdőként. 3 interception-t szerzett, ami egyben karriercsúcs is számára.

Hozzászólások

2008. 03. 03. 09:22
CoSco
Sok sikert Gay! Bár félek hogy túl értékelték, na de ez legyen a szentek baja :)
Már csak a pats jövőbeli CB-jeire leszek nagyon nagyon kiváncsi. Ugye Hobbs marad? 2007szezonba sokat fejlődött és az ideibe már első osztályú munkát fog végezni (legalább is nagyon remélem :) )
2008. 03. 03. 09:32
zinedine5
Az már biztos, hogy kezdő lesz, de hogy első vagy második számú CB? Hát?
2008. 03. 03. 09:37
CoSco
első osztályút a teljesítményére értettem, nem arra hogy első számú lesz a csapatba :)
de ha annyit fejlődik mint a múlt szezonba simán lehet első számú is
2008. 03. 03. 09:48
Örülök annak, hogyha Blue lehetőséget kap majd a Saintsben kezdőként. Megérdemli, hihetetlenül tehetséges, alázatos játékos. Igazán nem értem miért nem egyezett meg vele a csapat, pláne, mikor Belichick kedvenc CB-je. Szerintem nagyon kevesen tudják, de BB a legsokoldalúbb játékosnak tartotta a secondaryben, akinek hihetetlenül komoly a játékintelligenciája. Anno a sérülései és sérülékenysége miatt nem draftolták, és bizony ezek elkísérik a mai napig is, azért nem lett belőle nagyobb játékos...
2008. 03. 03. 10:02
Boston
4.30 körül futotta állítólag a 40 yardot a draft idején. Szerintem egyszerűen nem volt 4 millánk egy nickel CB-re... Ennyit szerintem Hobbs nem keres, pedig belőle is remek 3. számú CB lesz :P
Randellnek meg tényleg sok sikert a szenteknél...
2008. 03. 03. 10:04
temp
gsn: én kaptam már a képemre, amikor szolíd játékosnak neveztem. A fő gond vele szerintem, hogy teljesen inkonzisztens. Kicsit Hobbs II, csak neki azért már illett volna, hogy benőljön a feje lágya. Ennyi pénzt szerintem nem ér, bár ha az opciókat jól határozták meg, és sikerül az 1.3 milló $ környékén tartani (tehát nem kap minden hülyeségért rögtön +1 millát), akkor megéri a kockázatot, ha pedig valóban kiugróan játszik, akkor had vigye az opciókat is.

Az, hogy miért engedtük el? Szerintem több okból. Egyrészt nagyon jó kis szerződést kötött, nálunk nem kapott volna ennyit. Másrészt, azthiszem neki kell a környezetváltozás, akár az, hogy ismét küzdjön a posztért, akár az, hogy megkapja a bizalmat azzal, hogy kezdőként számítanak rá, de nálunk nem biztos, hogy kitört volna a mókuskerékből. És ami a legfontosabb szerintem, hogy előrevetíti egy CB érkezését a drafton, így pedig inkább egy rövidebb távú opciót keresünk, aki az újoncot átsegíti a kezdő évén, de nem hosszasan számolunk vele, ami ellenkezett Gay érdekeivel, és nem is biztos, hogy meg akarták a vezetőségnél szivatni, hogy majd egy év múlva jól kivágjuk.
2008. 03. 03. 10:37
sziszko
Azért valjuk meg Gay jó kis pénzt kapott.
Én is nagyon kedveltem Blue-t, de szerinte ennyit nem ér.

Mi meg itt maradtunk Hobbsal és Antwain Spann-al, mint kezdő CB-k. :-) Ezen azért remélem gyorsan változtatnak, mert különben nagy bajban vagyunk.
2008. 03. 03. 10:39
temp
sajna kezdek hinni a Ty Law vonalban... 1 éves veterán minimummal visszahozni, amíg a draftolt CB beletanul. Ez olyan nagyon BB-s lenne.

Egyébként inkább Hobbs-Richardson kettőssel szerintem :)
2008. 03. 03. 11:04
Boston
Sajnos a Ty Law vonalnak tényleg reális az esélye, már beszéltek is BB-vel telefonon. Remélem telhetetlen lesz (szokás szerint) és nem jön...
Chad Brown-ról nem tud esetleg valaki valamit? Eléggé elfelejtkeztünk róla pedig tavaly úgy volt a sérüléséig, hogy ő veszi át Asante helyét a holdaout alatt. Ő sem fiatal, nem tom látjuk-e még a pályán...
Richardsonra is nagyon kíváncsi lennék, remélem jó kis CB lesz belőle.
1ébként a BB-Pioli éra alatt egész jó érzékkel választottunk DB-ket késői körökben: Hobbs 3.kör, Asante 4.kör, Sanders 4.kör. Mégis stabil kezdők mindannyian, bár Hobbs esetében ezen azért néha csodálkozok :)
Számomra az ideális az lenne, ha jönne Lito és behúznánk Casont...
2008. 03. 03. 11:05
Boston
Elnézést Chad Scott...
2008. 03. 03. 13:16
Montesclan-pats
Nagyon sok érdekes kérdést, és véleményt olvastam a napokban tőletek. Ezekre reagálnék.
Néha úgy érzem, én is túl sok időt töltök az egész sport ismerkedésével, de elkapott az a láz, ami a Don Vitót egykor, hiába szurkolok és nézek am focit már évek óta.
Én is megemelem a kalapom az összes "szakértő" előtt, mert jó hogy néha kiigazítanak, helyretesznek Bennünket. Így gondolok Soldadosra is, akinek egyszer egy kicsit igazságtalanul "nekiugrottam" . Bocs.
Iszonyatosan sokat igyekszem megtudni erről a draft idényről, de valahogy azt látom a régebben itt játszókból, hogy az első köröseknek a fele sem lesz megfelelő NFL szintű játékos.
És a későbbi körökből, sőt draftolatlanokból is, vagy teljesen máshonnan érkezettekből is lehet kiváló játékos.
Mindenesetre elég nagy lutri ez a draft, és néha megéri beáldozni a picket. Hihetetlen, hogy Chris Chambers csak egy 3.körös pickért cserélt gazdát. Pedig zseniális játékosnak tartom.
Szóval a lutriról, azt gondolom, hogy a sérülékenység, és az emberi tényezők talán fontosabbak a tehetségnél. És vannak fejleszthető képességek, és vannak kevésbé fejleszthetők.
Én bízom a csapatvezetés eddig megmutatkozó szakértelmében,és eddig az volt tapasztalható, hogy az innen eltávozó játékosok új csapatukban sohasem mutattak olyan kiemelkedő teljesítményt, mint itt.
Tehát ez a csapat valamit nagyon jól csinál. Mindenkiből kihozza a maximumot, felszinre hozza a legjobbját.
Ezért nem aggódom a jövő miatt, amely azonban nem lesz olyan fényes, mint a tavalyi az nyilvánvaló, de reméljük rosszabb sem lesz, mint a tavalyelőtti. Az SB pedig akár össze is jöhet.
Mivel ez egy cornerback témakör, a véleményem szerint a csapat filozófiája szerint a CB legyen fiatal fürge. És ez nyilvánvaló akkor van meg, ha minél fiatalabb, minél kevésbé van elhasználva.
Nagyon várom Mike Richardson bevetését, mert ő egy kiemelkedő képességű és tehetségű CB.
De van az idei draft piacon is, aki nekem tetszik. ACR az új Cromartie, az unokatestvér, aki elkápráztatta a Dome-ot a Combine-on, és Aquib Talib. Talib talán még második körig is kitarthat.
De a drafton vannak óriási tehetségek, ha még bent van 7. nek szerintem Vernon Gholston-t, leendő linebacker utódot nem lenne szabad kihagyni, még akkor sem, ha ezáltal csúcs CB-et szalasztunk el.
Lassan be kéne fejeznem, mert senki nem fogja elolvasni, mindenesetre, még jó néhány infóm és ötletem lenne a draftra. JKár hogy engem nem kérdeznek meg.

Amit még érdekesnek találtam, hogy szinte ugyanazok a csapatok szimpatikusak,és uyanazok nem. Ez érdekes, vagy csak mi NE rajongók vagyunk ennyire hasonlóak.
Az én kedvenceim, akik szimpatikusak: a Saints. a Philly, a Packers.
És aki nagyon nem : Az a Cowboys, Egy Áll. legnépszerűbb csapata, azzal a túlértékelt Romo-val. TO viszont zseniális játékos, mintahogy DeMarcus Ware is. Na és a Colts, meg a Jets, de ők is csak az árulkodós Mangini miatt. És Rivers a Chargersből.
Ez klassz. Szép objektív elemezgetésekből átcsaptam hiperszubjektív nímanddá. De hát én is csak egy szurkoló vagyok.
2008. 03. 03. 13:38
a5
mennyi lenne Ty Law-nak a veteránminimum? egyébként kezdek affelé hajlani hogy lassan már annyi need van, hogy tényleg érdemes lenne a 7-es picket egy késői 1-esre és egy korai 2-esre cserélni...
2008. 03. 03. 14:23
Montesclan-pats
Bocs nem ARC, hanem DRC.
2008. 03. 03. 15:36
a5
az nfl.com-on az egyik videóban azt is elemezgették hogy Merriweather hosszabb távon CB-ként játszhat. én mondjuk safetyként többet látok benne, ti mit gondoltok?
2008. 03. 03. 15:37
CoSco
Apropó mi is volt a kiinduló téma? :)
Ja igen CB, nem ártana beszerezni egy tapasztaltabban, és mellé még 2 gyors robbanékony fialat.
Hobbs marad akiről már írtam hogy én tőle idén csodát várok...
Csak ne hogy csalatkozzak
2008. 03. 03. 16:23
Nora
CoSco:
Szinte hihetetlen számonra, hogy vidoron és rajtam kívűl más is szereti Elit :) ( mondjuk én a Giantset is nagyon szeretem, a Pats után a második kervenc csapatom :) de ezt mintha már mondtam volna egyszer.... kétszer... túl sokszor :D )
Gay meg most majd megmutathatja, ha van mit..., gondolom ennyi pénzért már lehetőséget is sokat fog kapni.
Hozzászólás a(z) Randall Gay a Szenteknél bejegyzéshez