Menetrend

Rangadó után - Ups & Downs

2007. 12. 17. 11:54
Szerző: Hazafi
Kategória: Hírek
Up & Down A Patriots 20-10-es győzelmével zárult mérkőzés után, most nézzük meg, hogy mely játékosok, csapategységek emelkedtek ki e mérkőzés folyamán és kikkel volt probléma. Up (kiemelkedő teljesítmény) Laurence Maroney - Azon a mérkőzésen, ahol igazán szükség volt rá, kitűnő teljesítményt produkált. 104 yardot, 26 futásból és egy TD-t. Junior Seau - Energikus linebacker. 9 szereléssel(legtöbb a csapatban AD-vel közösen) és 2 sackkel fejezte be a mérkőzést.
Richard Seymour - A mérkőzés elején áttörte a falat és jól támadta Kellen Clemenset, aki egy rossz passzal megtalálta Eugene Wilson-t. Wilson 5 yardos interception return TD-t szerzett ebből. Seymour 3 QB siettetéssel(leütéssel) és egy kivédekezett passzal zárta a mérkőzést. Stephen Spach - A szerdán igazolt tight end-nek muszáj volt pályára lépni, amikor Kyle Brady megsérült. Főleg a blokkolásban volt szerepe, a play-ek felében pályán volt, nem büntették egyszer sem és az erős futójátékban segédkezett sokat. Adalius Thomas - Jól játszott az Outside Linebacker(OLB) poszton, ahogy egész évben, amikor itt vetették be. 9 szereléssel, 1,5 sackkel és két forced fumble-al fejezte be a mérkőzést. Kelley Washington - Övé volt az egyik legnagyobb játék a mérkőzésen, amikor blokkolt egy puntot a második negyedben. Ebből sikerült 17-7-re növelni az előnyt. Downs (a továbbiakban javulás szükséges) Tom Brady - 27 passzból 14 volt sikeres, 140 yard, touchdown nélkül és egy interception. Chris Hanson - A punter nem tudta rendesen elkapni a snap-et a második negyedben és blokkolták a puntját. Ebből szerezte a Jets az egyetlen touchdown-át a mérkőzésen. Logan Mankins - A támadófal bal oldalán kezdett és kétszer kapott "false start" büntetést. Donte' Stallworth - Az elkapó csak 18 játékban játszott és nem volt elkapása. Forrás: http://www.boston.com/sports/football/patriots/reiss_pieces/

Hozzászólások

2007. 12. 17. 12:30
CoSco
UPba még Gostkowskit be lehetne tenni!!!
Downsba meg még tudnék pár embert mondani...

Stallworth felé hány labdát dobott TB? Illetve abból hány volt drop-d? Ha jól emléxek csak 1 ment felé és az is dub.cover. volt...
2007. 12. 17. 12:42
temp
CoSco: ezek a cikkek átvett fordítások, szóval nem feltétlen a mi véleményünket tükrözik. Nem is módosíjuk őket a szükségesnél jobban.
2007. 12. 17. 13:09
CoSco
Nem is nektek írtam, hanem csak a költői énem nyílvánult meg, értékelve az amcsik összegzését, és egyben felszólítva a forumozókat, hogy reagáljanak ők mit szólnak hozzá!!! :-)

Mellesleg ha látom hogy ott a forrás tudom hogy nem ti írjátok ennyire hülye nem vagyok :-)))
2007. 12. 17. 13:39
Rodoc
Amugy az tényleg tény hogy túl sok labdát nem kapott a többi elkapó... Valahogy TB a legjobban Mossban bizik (ami azért érthető is) és ugy gondolhatta hogy ebben a szar időben talán Ő kapja el könnyebben a paszokat! Ami persze tekintve hogy csúszós pályán az alacsonyabb embereknek nagyobb előnyük van és igy ők könnyebben szakadnak el a védőiktől eléggé furcsa feltételezés! De mindegy behúztuk a többi márcsak elmélet!

Tényleg nem tudjátok mi van Kyle Bradyvel? Van hír róla?
2007. 12. 17. 13:43
CoSco
én nem tudok semmit róla,de nekem Watson hiányzik de nagyon nagyon ;-(

De azt is tedd hozzá hogy Mossra figyelnek a legjobban a védők, és szinte meccsről-meccsre nehezebb a dolga.
Na megyek alszok egyet aztán meg tanulás, mert soha nem vizsgázok le :)

GOOOOO PATS!!!!!!!!!
2007. 12. 17. 13:43
temp
engem is meglepett, hogy pl Welkert nem nagyon tornáztattuk. Pedig Wes lehet az az elkapó, akinek rossz időben is jól megy, mert egy 0-2yardos passzból is képes futó módjára megindulni.
2007. 12. 17. 13:51
Rodoc
Jó tanulást! :)

Persze hogy Mossra figyelnek a legjobban, dehát ezt tudniuk kell! Minden csapat az ellenfél nagy ászait akarja kikapcsolni de ekkor nyilhatna meg az út a többi elkapó előtt! A következő meccseken jobban ki kellene használni WW képességeit! De gondolom ezt BB is jól tudja:)
2007. 12. 17. 13:51
CoSco
Pontosan!!! Én is erre gondoltam, hogy őt kellett volna jobban célozni!

Jaj most nézem a Phili meccs végét, sztem szánalmas hogy Westbrook nem futotta meg a td-t... okos, de elég szánalmas megoldás...

Na most már télleg irány tanulni:-D
2007. 12. 17. 13:53
temp
Maroney viszont tetszett. Sokat foglalkozhattak azzal, hogy mit is vár tőle a vezetőség, és úgy érzem, most maradéktalanul megtette amit kértek.

Seau... Ő meg talán sosem fog megöregedni :) Mindkét sack jókor jött.
2007. 12. 17. 14:17
Rodoc
CoSco ha már szóba hoztad azt az estet. Megmagyarázná nekem valaki hogy mi értelme volt megállni mikor vezettek 10-6-ra? Plusz egy TD és jutalom pont akkor 17-6! Hát két perc alatt ez a ROmo tuti nem vezette volna TD re a Dallast! VAgy én látok valamit rosszul! Bocs hogy egy kicsit eltértem a Pats től de ez tényleg érdkelne!
2007. 12. 17. 14:35
temp
ha jól emlékszem idén 1x már sikerült a dallasnak 3:45 perc alatt 10 pontos előnyt megfordítani.

Itt nézd meg az utolsó 2 játékot!

http://www.nfl.com/gamecenter/playbyplay?game_id=29270&displayPage=tab_play_by_play&season=2007&week=REG5


Elöször is kell hozzá egy piszok gyors drive. Ilyet már sokszor lehetett látni 3-4 passz és megvan a TD. (persze ehhez mázli is kell, és az INT is nagyon benne van az ilyen játékban). Utána egy jó kirúgás, és meg kell próbálni visszaszerezni a labdát azonnal, abból meg FG.

Szerintem is bevihette volna, de úgy mondjuk 5% esélye lett volna a Dallasnak fordítani. És mint mondom 1x már megcsinálták.
2007. 12. 17. 14:41
Rodoc
Ezt a meccset nem adta véletlenül a Sport2? Mintha rémlene hogy láttam is! Vagy csak az összefoglalót? Na mindegy! Ekkor is szinte végig betlizte a meccset Romo!
Ugyanakkor tegnap szerintem még szétszórtabb volt! Nem tartom valszínűnek hogy meg tudták volna fordítani!

De ők tudják jobban az adott helyzetben!
2007. 12. 17. 14:49
temp
szerintem nem adta a tv. de igen, az volt az a meccs, ahol 2TD mellett 5INT-et dobott Romo, a végén mégis nyertek, pedig a Bills kifejezetten jól játszott a "nagy csapat" ellen. nagyon jól felkészültek, csak a végét nem bírták.
2007. 12. 17. 17:03
cset
Brady td passzait én nagyon hiányoltam(csak az összefoglalót láttam ,így nem vonok le túl sok következtetést)
2007. 12. 17. 17:18
lupus
5. játékhét monday night, Dallas-Buffalo, "A revans", 13 éve nem nyert a Bills a Cowbwys ellen, plussz volt 2 elbukott SuperBowljuk is ellenük(sajna a pontos dátum most nincs az agyamban, de az nfl.com tuti megtalálja, akit nagyon érdekel)...
A "nagy Romo"(muhaha) a friss,első éves Edwards ellen.
Romo:5 INT+2, amit a mai napig nem értek, hogy hogy ejtették el, mert már 100%-ban meg volt...namindegy
Megaztán olyan TD, amilyet méga sokat látott amerikai szakik se láttak soha.A 2. negyedben a Cowboys a saját 4-5 yardról Romo felé törő (nem tom a nevét ki) feltartott kezében a passz elakad és a lendülettől tovább futó játékos ezt a labdát el is kapja TD!!!!HIHETETLEN jó volt.
Ja, 1. negyed 1. drive 4. és 3-4 a Bills jön.Felállnak, bejön a puntoló, majd megkapja a labdát, amit jobbra passzol egy kis móka.Futás!!!FIRST DOWN!!!!
Leesett az állam, de nem csak nekem.
22-24-nél megérdemelték volna a győzelmet, de 20 mp-vel a vége előtt onside kick,ami a Dallasé lett, 2 jó passz, 42-43 yardos vonalon a Cowboys,(50yard körüli) FG kísérlet az órán 3mp...
Nekifutás,rúgás,FG(!),dallasi örömmámor,a bírok visszafújják,a Bills ídőt kért...de sajnos nem jött be a csel, másodszorra is megrúgták.
A Dallas 6-0-val várta a Pats-et(aminek tudjuk mi lett a vége), a Bills meg 1-5-re ugrott.
Bocsi, hogy ilyen hosszan, de ezt,aki nem látta szerezze meg!!!!KÖTELEZŐ!!!
Az nfl.com szerint az év mérközése!
2007. 12. 17. 19:46
Rodoc
Akkor jól emlékeztem hogy mintha adták volna:)
Romo valami iszonyatosan játszott! Mint tegnap csak a Nills ellen szerencséjük volt és nyertek!
2007. 12. 18. 15:01
Cheater
Biztos, hogy adták a mérkőzést!!!:) A végét már nem tudtam megnézni, mert dolgozni indultam és anyám (aki nagy Dallas rajongó) visítva hívott, hogy ilyet még nem látott!!!:)
Szép fordítás volt, de a mázli faktor ilyen esetben 98%!:)
Ami Westbrook-ot illeti: Lehet, hogy egyedül maradok a véleményemmel, de tökéletesen csinálta, hogy nem vitte be a TD-t... Így 100% volt a győzelem, úgy meg csak (ahogy feljebb írták) 95%! És az NFL-ben senkinek sem szabad még 5 %-ot sem adni...:) Go Pats!
2007. 12. 19. 14:14
patriots
Én is pont a végéről maradtam le a meló miatt, egyébként ez egy monday night meccs volt, és nagyon komoly volt.
Hozzászólás a(z) Rangadó után - Ups & Downs bejegyzéshez