Menetrend

Rodney Harrison egy kicsit a Steelers-ről

2009. 01. 29. 11:36
Szerző: Kole
Kategória: Cikkek
A Pats veterán safety-je szakértőként tevékenykedett az elmúlt néhány napban az NFL Network-nél. A szombat esti „Teljes hozzáférés” című műsorban, amikor a XLIII. Super Bowl témájára került sor, Rodney összehasonlította a Steelers-t és a Patriots-ot.
„Az elmúlt 4-5 év New England Patriots-ára emlékeztetnek engem.” mondta az élő műsorban, ahol Derrin Horton műsorvezetővel és a szintén szakértőként részt vevő Jim Mora-val beszélgettek. „Egy csapat. Egy csapat, mint fogalom. Ahol nincsenek sztárok, nincsen olyan hogy ÉN. Csak olyanok, akik hajlandóak áldozatot hozni, nem törődve azzal, hogy ki aratja le a babérokat. Kimennek a pályára, keményen játszanak, és élvezik, amit csinálnak. Erről szól a foci – meccseket nyerni, jól szórakozni, nem számít kié lesz a dicsőség.” A műsor végén azt kérdezték tőle, hogy számára ki minden idők kedvenc Steelers játékosa, de ő kitért a konkrét válasz alól. „Nagyon tisztelem a Steelers-t, de utálom őket.” felelte mosolyogva. Amikor az új vezetőedzőkre terelődött a szó, arról kérdezték, hogy szerinte melyik új edzőnek kell szembenéznie a legnagyobb kihívással 2009-ben. Várható volt, hogy kit választ majd. "Ez egy elég könnyű kérdés... számomra egyértelműen Josh McDaniels" válaszolta. "Fiatal, tapasztalt srác, akinek egy olyan hírességet kell majd helyettesítenie, mint Mike Shanahan, aki 14 évet töltött el Denverben. Denver egy kemény hely. Csupán egyetlen play-nyire, vagy talán egy meccsnyire voltak attól, hogy megnyerjék az AFC nyugati csoportját, úgyhogy a jövőben egyértelműen nagy lesz a nyomás Josh-on. A legjobbakat kívánom neki, de nagyon nehéz lesz egy legenda helyébe lépnie. Harriosntól azt is megkérdezték, hogy melyik edző gyakorolta rá a legnagyobb hatást pályafutása során. "Egyértelműen Bill Belichick-et mondanám." válaszolta. "Amikor New England-be érkeztem, úgy gondoltam, hogy már elég sok mindent tudok a fociról. Ám ő ezt az érzést egycsapásra lerombolta bennem, olyan dolgokat tanított nekem, amiket soha nem hittem volna, hogy tanulni fogok, és ezzel valóban nagy hatással volt a karrieremre." Ahogyan a pályán sem, Rodney szakértőként sem fogta vissza magát. Élvezet volt őt hallgatni. Kedvező jövő elé nézhet a football közvetítések világában, ha a játékkal töltött napjainak már vége. (Rodney jelenleg is rehabilitációját tölti, hogy felépülve részese lehessen a következő, 2009-es szezonnak.) A Patriots safety-je egyébként szerepelni fog vasárnap az NBC Super Bowl előtti műsorában is. Forrás: Reiss' Pieces

Hozzászólások

2009. 01. 31. 15:48
bradyfan
"Nagyon tisztelem a steelerst de utálom öket"
Ez mekkora mondat olyan igazi Rodney-is.
2009. 01. 31. 17:47
Szabotomy
Rodney az nagy forma,remélem sokat lát6juk még televízióban hasonló vagy állandó szereplőként valamely csatornánál.
2009. 01. 31. 19:09
fega
Én azért örülnék neki, hogyha vmelyik TV olyan ajánlattal keresné meg hogy szögre akasztaná a sisakot. A Pats egyik hatalmas egyénisége szó se róla de itt újraépül a secondary és nincs már rá szükség bármilyen fájó szerintem. Time to let it go man.
2009. 02. 02. 12:48
“Nagyon tisztelem a steelerst de utálom öket”

de jóóóóó!!!! nem vagyok legalább egyedül ezzel az érzéssel ;-)
Hozzászólás a(z) Rodney Harrison egy kicsit a Steelers-ről bejegyzéshez