Menetrend

Ron Burton Community Service Award

2008. 08. 28. 10:18
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
A Gillette Stadiumban kedd este megtartották a hagyományos Kickoff Galat, melynek keretében bejelentették, hogy az ez évi Ron Burton Community Service Award nyertese a Patriots special teams kapitánya, Larry Izzo.

A harminchárom éves Izzo jótékonycélú tevékenységének középpontjában az Egyesült Államok hadserege áll. Hároméves múltra visszatekintő karaoke estje, a „Larryoke” során olyan szervezetek számára gyűjtött pénzt (600 ezer dollár), mint Massachusetts Soldiers Legacy Fund, Home for Our Troops, Fallen Patriot Fund, Fisher House Boston, Operation Ensuring Christmas, és Pat Tillman Foundation. 

A díj névadója Ron Burton a Patriots történetének legelső draftolt játékosa. A College Football Hírességek Csarnokának, és a Northwestern Egyetem Hírességek Csarnokának a tagja. Ő az első Patriots játékos, aki 100+ yardot futott egy mérkőzésen (1960. október 23-án a Broncos ellen 127 yard). Amerikaifutball pályafutása után hirdette, hogy a szeretet és a családi értékek minden akadályt képesek legyőzni. 1985-ben létrehozta a Ron Burton Training Centert, ahol hátrányos helyzetű és rossz körülmények között élő gyerekeknek teremt lehetőséget egy öt hetes nyári táborra, hogy a sporton keresztül csapatmunkát, sportszerűséget tanuljanak. Burton igazi közösségi ember és sportbarát volt, 2003-ban hunyt el. Az ő tiszteletére alapított díjat először fia, Steve kapta meg, aki sportriporterként dolgozik a WBZ-TV-nél.

Hozzászólások

2008. 08. 28. 20:09
Szabotomy
Ez az emberiség.Tisztelem ezeket a mindennapi hősöket!
Hozzászólás a(z) Ron Burton Community Service Award bejegyzéshez