Menetrend

Ross Tucker: „Walshnak igaza van”

2008. 05. 23. 14:05
Szerző: gsn
Kategória: Hírek
Ross Tucker, a már visszavonult támadó falember 7 évet töltött az NFL-ben. Ezalatt megfordult a Redskins, a Cowboys, a Bills, a Browns és a Patriots csapatában. Jelenleg az SI újságírója. Tucker megerősítette Matt Walsh egyik vádpontját...
Walsh a Goodell-lel való találkozásakor vetette fel azt, hogy IR-en (injured reserve) szereplő játékos szabályba ütközően edzésen vett részt a listára helyezése után. Az NFL szabályai szerint ha valakit IR-re helyeznek, akkor nem számít a rosterbe, illetve nem vehet részt mérkőzéseken és edzésen sem a szezon hátralevő részében. Tucker, a korábbi Pats játékos a következőket írta és mondta az üggyel kapcsolatban: „Bill Belichick mindent megtesz, hogy valahogy előnyt szerezzen csapatának, semmitől sem riad vissza. Hallottam róla, hogy odaigazolásom (2005) előtt alkalmazták, és meg is tapasztaltam, amikor odakerültem. Meglepődtem és meg is említettem a csapat rutinos WR-ének, Troy Brownnak az esetet. Ő erre ezt mondta: „A liga összes csapata így jár el.” Gyorsan mondtam neki, hogy korábbi három csapatomnál ez egyáltalán nem így volt, sosem tapasztaltam korábban hasonlót. Az IR-re helyezés után az edzésen szerepeltetés lényege, hogy a játékosok képességeit így is tudják fejleszteni, illetve többet pihentethetik idősebb játékosaikat.” „Az NFL jelenleg még nyomoz az ügyben, és a másik felmerült új információval (Super Bowl jegyekkel való kereskedés) kapcsolatban” - mondta Greg Aiello, az NFL szóvivője.

Hozzászólások

2008. 05. 23. 19:44
pittaba
Még egy piti kis senki aki akar tíz percet! Persze nem a játékával!!
2008. 05. 23. 20:29
Na... Ross Tucker az SI alkalmazottja, a világ leghíresebb sportlapjánál dolgozik... Hasznos backup játékos volt NFL szinten. Csupán megerősítette azt, amiről a vádak szólnak. Ha ez így van, ténylegesen szabályszegés történt. Nem egyszer írt már arról a fantasztikus munkáról, amit a Pats támadófalával végeznek, ilyesmik, ő nem olyan forrás, aki csak bemártani akar, meg pár perc dicsfényt...
2008. 05. 23. 21:19
arapum
Egy játékosnak megéri IR listára kerülni, ha nem fér be a rosterbe?
2008. 05. 23. 21:43
temp
az attól függ. Fiatal, projekt játékosokkal néha megjátszák ezt az IR trükköt. Végülis az alap fizetését IR-en is megkapja. Veteránok azért nem szoktak IR-en ücsörögni feleslegesen.
2008. 05. 24. 00:36
Boston
Ross Tuckernek - NFL backup ide, SI kommentátor oda - falembereket megszégyenítően ócska memóriája van. Az emberi tartásról mér nem is beszélve... Ez kábé tök olyan, mint Mangini esete, aki tudta mi történik de nagy duzzogva beállt a sorba ( gondolom a siker mindnekinek édes ), majd 2-3 év átmeneti tudatzavar és amnézia után feltámadt lelkiismerettől vezérelve világgá ordítja a frankót.
Most jól bebizonyosodott, hogy nálunk Bostonban nem csak egy szabályt szegtek meg hanem legalább hármat. A maradék 97-re is jut remálem egy-egy Tucker szintű szaktekintély, aki elmondja, hogy na de ilyet aztán más csapat sohasenem... Mint ahogy a Friscon kívül más csapat még soha nem tárgyalt szerződés alatt álló edzővel játékossal ugye... :P
Lényeg a lényeg nekem ezekből az álszent emberekből van elegem, akik éveken át hallgattak, most bezzeg...
2008. 05. 24. 00:40
temp
Boston: én azt nem értem, hogy miért mindenkinek csak akkor jutnak eszébe ezek a dolgok, amikor már említésre kerülnek. Ugye eredetileg a kamerázással kezdődött a botrány. Szó nem volt IR listás edzésekről, senki nem állt fel, és mondta, hogy még volt az az IR téma, se Mangini se ex játékosok. Aztán mikor ez is felmerült, akkor egy páran hirtelen megvilágosodtak, hogy tényleg az is volt. Még kíváncsi vagyok, min minden fog kiderülni, amiről persze sem Mangini sem Tucker sem más nem beszélt eddig, de ha előkerül, akkor ismét megvilágosodnak?
2008. 05. 24. 01:02
Szabotomy
Könyörgöm, mi vagy ami még érdektelenebbn ki jön még?

Jut eszembe!Lehet nem emléxem jól...világosítsatok fel legyetek szívesek,ha már erről olvashattam volna itt(1 link is megfelel)...mi lett a Randy-t megrágalmazó nőszeméllyel???
2008. 05. 24. 01:09
Boston: Ha nem lennének álszentek az emberek, és mindent kimondanának akkor, amikor történik, arról, ami az NFL-en belül zajlik, mindenki elfordulna a sporttól... Felfordulna az emberek gyomra egy picit, de ez igaz minden más sportra is.

Szabotomy: A nő visszavonta a feljelentést, de azóta Randynek volt már több másik nője, aki hasonlót tehetett volna vele simán, ha a pénzére vagy hírnévre fájt volna a foga... Kentucky Derby után pl. Moss Miss Kentuckyval töltötte az estét. Ezek a dolgok nem maguktól jönnek, vagy van agya az embernek, vagy nincs. :P Szegény felesége meg gyerekei meg... Na de mindegy, nem megyek bele.
2008. 05. 24. 07:13
Boston
gsn: Értelek, csak akkor 3 év múlva se nyissa ki a száját...
2008. 05. 24. 10:20
zozo692
hát ez már egy kicsit szánalmas, nagyon uborkaszezon jellege van ennek a periódusnak.
ez egy irgalmatlan profi sport, ahol minden eszközt bevetnek, hogy minimális előnyöket élvezzenek. egy szakírónak viszont azt állítani, hogy egy g.nnyláda csapat van a többi grállovaggal szemben, hát az egy kicsit több, mint vicces...
egyre inkább úgy tűnik, hogy egy-két classic fanchise-nak elege van a csapat sikereiből és most már totális háborút folytatnak. szerintem mindenki azt várta, hogy előbb-utóbb a remek sorozat megszakad, de azt látni, hogy egyre magasabb célokat ostromol a csapat konstans szinten, egy-két arcnál betett a kaput.
2008. 05. 24. 10:38
Boston
Ez a grál lovag hasonlat teljesen találó. Mr. Tucker gondolom mélyen elítéli a doppingolást is, főleg hogy sehol máshol nem kapott anyagot, csak nálunk. A többi falember rituálisan lefogta minden edzés elején mert ő ugye tiltakozott, aztán hagy szóljon...
Igazatok van ez már szánalmas.
2008. 05. 24. 13:47
Nekem csak 1 kérdésem van: bizonyítéka van valakinek?! Ja, az nincs. Akkor miről is beszélünk?!?!
2008. 05. 24. 16:35
CoSco
7 év alatt 5 csapat? Szánalmas :)
2008. 05. 24. 18:47
Boston
Danna: Bizonyíték is kell? Akkor ott van egyrészt Mr. Tucker becsületszava. Ha ez önmagában nem lenne elegendő pár évnyi első körös pick elvételére, akkor érdemes megkérdezni Mr. Walsh-t is, hátha készített felvételeket a saját csapatának edzéseiről is :) :P
2008. 05. 24. 22:22
balint
úristen de szánalmas
2008. 05. 25. 09:02
pittaba
Eddig kómában volt? Nem emlékezett? Lehet akármilyen újságíró, egy piti kis SENKI!!!! Biztosan nem simogatta eleget a Bill! :) Lehet, hogy igaza van, de soha, de soha nem szarok oda ahol eszem!!! Ez alaptörvény! Ja, és a szakácsot sem szapulom, mert ki tuddja mit hoz az élet!
Ez a véleményem! Oszt jó napot
Hozzászólás a(z) Ross Tucker: „Walshnak igaza van” bejegyzéshez