Menetrend

Roster mozgások

2011. 09. 21. 18:37
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
Bill Belichick a mai sajtótájékoztatóján jelezte az újságíróknak, hogy bizonyos mozgások várhatóak a csapatban a sérülések miatt. Amit egyelőre tudni lehet, hogy a DT Myron Pryor sérültlistára került, így ő már nem játszik ebben a szezonban. 1 "új" játékossal is találkoztak az újságírók az öltözőben, mégpedig a már korábban nálunk járt DT Landon Cohennel, valamint a CB Phillip Adams nevével ellátott öltözőt is láttak. Szintén sérült listára került C Dan Koppen. Egyelőre új punter érkezéséről nincs hír. Frissítés: A.J. Edds helyét az aktív keretben LB Jeff Tarpinian vette át, aki így csak rövid időt töltött a gyakorlócsapatban. A PS-ben megüresedett helyre DB Josh Victorian került, aki nem draftolt újoncként a Ravensnél kezdte az idei edzőtábort.

Hozzászólások

2011. 09. 21. 19:20
Nagy szerencse a Zoli szempontjából, hogy a csapat elégedett a teljesítményével, és ha nem muszáj, nem küldik el. BB elmondta, hogy nem olyan egyszerű a képlet, hogy keresnek egy másik puntert és kész, merthogy összetettebb a feladat, mint első ránézésre tűnik. Az a baj ezzel az IR rendszerrel, hogy nem lehet időközben meggyógyult játékosokat visszahozni, mint más sportoknál, pl. a baseballnál. Nem tudom, ezen miért nem változtatnak.
2011. 09. 21. 19:30
lucas: igen, ezért érzem én kicsit neccesnek most a szitut. Valószínűleg max egy 2-3-4 hetes sérülése lehet Zolinak, ezzel nem lehet IR-re rakni, szerintem azért ezt ellenőrzik ligaszinten, viszont ennyi ideig 2 puntert tartani a rosteren luxus. De talán tényleg van annyira jó Zoli, h miatta megteszik, pont azért, amit BB is nyilatkozott, hogy ez egy nagyon bonyolult pozíció.
2011. 09. 21. 19:34
dexxy
Most akkor Koppen is IR-re került? Akkor ugye ő sem játszhat már idén?
ha igen akor azért nagy kár
2011. 09. 21. 19:36
Igen, ő már nem játszhat idén sem az alapszakaszban, sem a PO-ban.

Zoli ott van az edzésen, nincs rajta térdvédő és szobabiciklin edz. Meglátjuk...
2011. 09. 21. 19:50
bradyfan
Én nem lepődnék meg azon, ha az első héten láttuk volna Koppen utolsó Pats meccsét. Ha Connolly jól teljesít semmi ok nem lesz megtartani Koppent.
2011. 09. 21. 19:56
egy szó, ami miatt Koppen maradni fog szerintem, ha felépült:
BRADY

ha tényleg annyira jól érzik egymást, és ragaszkodik hozzá, akkor miért nem maradjon + így kb. 0 a belső falember depth,
ha Koppen játszik jövőre megint ott lesz Conolly
2011. 09. 21. 20:36
temp
Lucas: a roster management lehetőség miatt nem lehet visszahozni IR-ről embereket. NFL-ben a legdurvább korlátozás, amivel egy csapat vezetőnek számolnia kell messze nem a cap space annak ellenére, hogy hard cap van. A keret létszám sokkal durvább probléma. Ha IR-ről vissza lehetne térni, akkor azzal komoly lehetőséget kapnának a csapatok a játékosok parkoltatására, és onnan való visszarántására.

Másrészt szerintem egészségügyi okai is lehetnek. Ma egy hosszabb időre sérült játékost valószínűleg IR-re raknak, és így van elég idő a rehabilitációra. Nem fenyeget az a veszély, hogy egy tényleg komolyan megsérült, és sokat kihagyó játékost idő előtt visszadobnak a mélyvízbe, vagy ha ezzel akar próbálkozni egy csapat, akkor komoly áldozatként be kell vállalnia, hogy mondjuk 2 hónapon át (a szezon fele) rosteren tartja, amit azért kevesen tesznek meg.
2011. 09. 21. 20:38
temp
tuci-tuci: egy szót mondok: Deion Branch! Brady komolyan hisztizett, amikor elcseréltük, mégis megtettük. Koppent is védheti egy darabig, de nem lesz csapatvezető a világon, aki feleselegesen fizet egy játékosnak (nem is kevés pénzt) akinél van jobb a keretben, és esetleg egészségügyi problémái vannak. Koppen egyébként a Patriots fal és az NFL egyik legtúlértékeltebb faljátékosa, sajnos ennek kihasználására korábban kellett volna elcserélni.
2011. 09. 21. 21:15
Tzimisce
viito: Ha csak Brady miatt megtartanák Koppent, BB mester alapelve sérülne: Bárki bekerülhet a csapatba, aki elég jó. Hiába 6-ik körös pick, verhet meg első körös irányítót is...
Chungnak nagyon nem örülök, épp készülök Chung mezt venni. Nem szeretném, ha IR-re kerülne :S
2011. 09. 21. 21:20
Bruschi85
Viito: nem értek veled egyet, hogy a legtúlértékeltebb játékosa a Patsnek és ligának. Dan egy kiváló játékos, akinek nagyon sokat köszönhetünk és nemcsak azért mert Tommal kiváló kémia van közöttük és persze jó barátok, nem hiába van úgy odaérte. A korábbi években elsősorban a PO-ban mutatkoztak meg a hibái mind a Ravens, mind a Jets ellen, de kérdem melyik OLine falnak nem lennének gondjai velük szemben...
Ha majd a teljesítménye látványosan lecsökken a többi meccsen is akkor elküldjük vagy a drafton pótoljuk, de akkor is ne állítsuk már be úgy, hogy csak Tom miatt van a csapatban és túlértékelt.
Sajnálom, hogy IR-re került, mert a falunk tovább gyengült és szükség lenne minőségi Oline játékosokra.

Zolival kapcsolatban viszont örülök, mert jobb híreket olvashatunk.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!
2011. 09. 21. 21:38
infidelitas
Tzimisce: Chung nem hiszem, hogy IR-re kerül, mert még azon a meccsen is visszatért a pályára. Én csak abban reménykedem, hogy nem kell kihagynia egy meccset sem... Viszont az új DB igazolása nem vetít jót előre Ras-I-al kapcsolatban, félek, hogy ő vagy hosszabb időre kidőlt v. IR...
Remélem Hörni max. egy meccset fog kihagyni, mert a Jets ellen nagy szükségünk van rá. (A bowl.hu-n 4-6 hetet írtak, de nem tudom honnan vették, én is mindenhol 1-2 hetes kihagyást olvastam) Zoli szerintem rendben lesz.
2011. 09. 21. 21:43
temp
Tzimisce: ezt ne nekem mond, én pont ugyanezt mondtam :)
2011. 09. 21. 21:55
non4m3
Zoli ha jól tudom tavaly NFL rekordot is döntött (rookie punter kategóriában) yardátlagot tekintve, persze tudom hogy a múltbeli dolgok semmit nem érnek ebben a ligában, de talán ezért sem fogják Zolit "elkótyavetyélni"
2011. 09. 21. 23:15
Ez a hét is fényes példája annak, mennyire nincs igazán tisztában senki azzal, hogy mi a tényleges helyzet a játékosokkal. A meccs után rengeteg szó esett a sérültekről, de pl. Pryor sérülését sehol nem emlegették, mégis ő került IR-re. Azt pedig, hogy Hernandez sérülése mikorra gyógyul, max. az orvosai sejtik. Egy bostoni internetes lap vetette fel, hogy akár 6 hét is lehet a gyógyulás, erre nagyon sok helyen átvették, pedig biztosat senki nem tudhat. Az biztató jel, hogy ha korlátozottan is, de Meskó részt vesz az edzésen. Majd max. megmondják Bradyéknek, hogy úgy kapják össze magukat, hogy lehetőleg ne kelljen puntolnia :)Meg különben is, VinceMaci megmondta, tud ő puntolni is :)
2011. 09. 21. 23:22
Viito: A baseballban 15 napos sérültlistára helyezésre van lehetőség, utána dönteni kell, ha jól tudom. Így kikerülhetik a "parkoltatást", de a kisebb sérüléssel bajlódó játékost átmenetileg pótolni lehet. Ezt itt is bevezethetnék, esetleg olyan megkötéssel, hogy pl. csak a PS-ből lehessen átemelni, majd visszahelyezni embert. Meg is írom majd Kraft bácsinak ezt a nagyszerű ötletemet, de előtt levédetem, hátha keresek vele egy kis penyázét :)
2011. 09. 21. 23:34
a Patriotsnál járt két FA punter is Matt Dodge és Jeremy Kapinos személyében
2011. 09. 21. 23:38
Remélem, nagyon béndzsák voltak mind a ketten :)
2011. 09. 22. 08:02
Bár biztosan engem kérdezne meg a stáb utoljára, de én csak azért is leigazolnám Benny Sapp-et, ha gond van a CB depth terén ;)
2011. 09. 22. 08:03
temp
lucas: 15 nap miatt senkit nem helyeznek IR-re. Az ilyen játékosok szoktak D és O jelölést kapni a sérülés riportokban, ezt megoldják a csapatok még házon belül gond nélkül.

Pryor sérülése valószínűleg nem a 15 napos kategória, és ugye hosszú kihagyás után esetleg még valamennyi rehabilitáció, utána formába kell lendülnie, szóval lehet, hogy a szezon elején már úgy ítélték, hogy még ha vissza is térhetne valamikor a szezon második felére/végére hasznosabb ha más játszik helyette.

Zolit amúgy ne féltsétek már annyira!!! Mintha nem láttuk volna millió alkalommal, hogy egy játékos megsérül, IR-re kerül, és utána jövőre simán visszatér. Gostkonál tavaly nem ment a rinyálás, hogy biztos kidobjuk, pedig ott is jött rögtön az FA nézegetés.
FA-t egyébként nem csak azért néz a csapat, mert szerződtetni akarja, hanem azért is, hogy frissítse az adatbázisát abban a tekintetben, hogy ha szükség van akkor kit lehet rögtön behívni. Most valószínűleg még tanácstalanok, lehet, hogy 1 meccsre kell valaki, lehet, hogy később döntenek az IR-ről, de előre készül a csapat, hogy ez esetben mi lesz.
2011. 09. 22. 08:21
Chung-nak megműtötték a jobb hüvelykujját a héten :( Ráadásul Barrett is kötéssel az ujján játszott :(

Workout-ra jött Vidal Hazelton (WR), Kyle Nelson (LS), Josh Victorian (DB), Chris Brooks és Johnathan Haggerty (WR-ek).
2011. 09. 22. 08:47
Jujj, csupa szép, ismert név (legalább is nekem)...
Egyébkénr pirko-val én is egyetértek... Benny Sapp terén :)
2011. 09. 22. 09:57
Engedd meg nekünk ,viito, hogy hadd féltsük Zolit. Tudom, hogy már régen ott él, és minden valószínűséggel amerikaiként tekint magára, de mi hadd érezzük egy kicsit jobban a magunkénak, mint a többieket.Tudom, hogy simán visszavenné a csapat egy szezonnyi IR után is, de én jobb szeretném, ha erre az idényre is maradhatna.
2011. 09. 22. 10:19
Tamas
Chung-ot nem féltem, szerintem max 1-2 hét kihagyás vár rá, vagy annyi sem. A hüveykujj nem akkora kaland, rögzítik és kész. Úgysem az a ball-hawk safety. Mondjuk a Bills spead off-ja ellen nagyon hiányozna. Amúgy kíváncsi vagyok, hogy megbánta-e már a FO a safety tisztogatást...

Pryor kiesése a legfájóbb, megint vészesen fogy a D-line. Hernandez-t valahogy helyettesítjük szerintem, bár vékonyka a TE poszt is így.

Zoli pedig kemény erdélyi gyerek, rendbejön (nagyon remélem).
2011. 09. 22. 10:23
TÖRÖLT
De jó ezer sebből vérzünk megint :( sebaj BB erről is híres,hogy olyan embereket talál akik megfelelően tudják helyettesíteni a játékosokat.

Mivel sokan most kiestek ilyenkor lehet aktiválni a gyakorló csapatból igaz? Igazán köszönöm a válaszokat
2011. 09. 22. 10:45
Chung miatt én sem aggódom, ha akkora lenne a baj, akkor nem engedték volna vissza a páylára rögtön a sérülés után. Ami aggaszt az a corner poszt. Arrington out 1-2 hétig, Ras-I megsérült, persze jön vissza, de akkor is.
Hörnit tudjuk helyettesíteni, ő kevésbé bajos.
Zolinak szukrolok, hogy ne legyen húzós a sérülése. Egyre jobban belejön a dolgokba.
Pryor kiesése Wright miatt húzós. Így már 2 ember minusz a DL-ban.

Szóval ha Chung rendbe jön és a cornerek sem kezdenek el hullani nagyobb ütemben, valamit Zoli is oké lesz, akkor nincs olyan nagy para, szerintem :)
2011. 09. 22. 15:46
non4m3
BB idén még nem "kukázott" senkit, lehet itt az ideje hogy előhúzzon vkit a cilinderéből
2011. 09. 22. 17:44
Tzimisce
Yeatman-ben bíztam a kukázás szinten, sajna kiraktuk. Tényleg, bevált Buffaloban?
2011. 09. 22. 19:39
narbony78
Jeff Tarpinian ismét a roster-en!
2011. 09. 22. 20:07
cellranger
Sziasztok!

Nem tudom, mennyire jó a nemzeti sport online, de ott ebben a cikkben : http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-koppen-charles-es-collins-sertulistan-ngata-hosszabbitott-2096016?nocache azt írják, hogy Zoli játéka nem került veszélybe a hírek szerint. Én ebben bízom! Koppent sajunálom, de ha az iménti cíkket elolvassátok, azért két forduló alatt hullottak ki páran. Minden szezon így kezdődik: most még jobban védjük a játékosokat, aztán potyognak még is... de ez a football I love this game! :D and this team!
2011. 09. 22. 20:14
temp
Tzimisce: Yeatman a Dolphinshoz került, ahol eddig egyszer sem lépett pályára.
2011. 09. 23. 01:50
Tzimisce
viito: Tudtam én, hogy nem ment el a csoportból :P
Kár, kíváncsi lennék rá, remélem cut lesz, és vissszajön hozzánk :S
2011. 09. 23. 09:27
TÖRÖLT
A.J. Edds (LB) cut.
Josh Victorian (CB) practice squad addition.
Jeff Tarpinian (LB) Activated from the Practice Squad.
2011. 09. 23. 23:10
TÖRÖLT
Patriots release TE Dan Gronkowski
2011. 09. 25. 10:17
Tomk@
Azért ez nagyon nem jó, hogy Pryor megsérült és már IR-en van, sajnos nekem Wrighttal sincsenek illúzióim, már megint agyrázkódása van ő is IR-re fog kerülni. PUP listáról jöhet még Brace és Deadrick, dő ők tavaly is hol sérültek voltak hol játszottak egy meccset aztán megint sérültek lettek. Nem tudom milyen állapotban lesznek és erősítés lesz-e a D-linba?

Chung és Big Al sérülésével kapcsolatban lehet, hogy pihentetni kellene őket, mert ha rásérülnek az még rosszabb lesz. Bár akkor már megint emberek hiányoznak a D-linból és a Safty-ből.

Na mindegy remélem rendbe jönnek a sérültek és nem csak összedrótozzuk őket egy meccsre, aztán meg rásérülnek a sérülésre.
Hozzászólás a(z) Roster mozgások bejegyzéshez