Menetrend

Rövid hírek

2008. 02. 05. 13:41
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
Továbbra is várjuk, hogy felkerüljenek a patriots.com-ra a játékosok nyilatkozatai, ám addig is jöjjön néhány rövid hír:
Tom Brady és Randy Moss is lemondta a hétvégén, Hawaii-on megrendezésre kerülő Pro Bowl-on való részvételét. A jelenlegi hírek szerint a következő Patriots játékosokat azonban láthatjuk vasárnap este (legalábbis eddig még nem mondták le): T - Matt Light, G - Logan Mankins, DT - Vince Wilfork, OL - Mike Vrabel, CB - Asante Samuel és csereként C - Dan Koppen. Josh McDaniels már nem áll a Washington Redskins lehetséges edzőjelöltjeinek a listáján. Ez azért érdekes, ugyanis múlt héten még McDaniels úgy nyilatkozott, hogy ezen az ajánlaton már elgondolkozott és a Super Bowl után tárgyalni fog a Redskins illetékeseivel. Arról nem szólnak a hírek, hogy melyik fél lépett vissza a tárgyalásoktól. A FOXSports híradása szerint műtét vár Ellis Hobbsra. A játékoshoz közelálló forrás elmondta Ellis hetek óta lágyéksérüléssel küszködött. A Super Bowl meccs első negyedében erre rásérült, és a továbbiakban nagy fájdalmak közepette játszott. Talán ez a magyarázata annak is, hogy az utolsó kritikus playben egy rossz kettős mozdulat után megcsúszott, és lemaradt emberéről, Plaxico Burres-ről. A sérülés kezelésére hamarosan sérvműtéten fog átesni. Gyors gyógyulást kívánunk neki!

Hozzászólások

2008. 02. 05. 13:42
cset
Brady egy Pro Bowlra se egy el.Ez mondjuk kicsit érthető.
2008. 02. 05. 13:46
Cset: ez nem egészen így van. Amikor megnyerjük a Super Bowl-t, akkor elszokott azért! :) Egyébként én erősen kíváncsi vagyok a többiekre is h elmennek-e... azért nem lesz annyira kellemes nekik, h folyton arról fogják őket faggatni, h milyen érzés volt elveszíteni a döntőt... senki sem mazochista.
2008. 02. 05. 13:56
Rodoc
Hát nem tudom ki hogy van ezzel de én személy szerint ha McDeaniles helyében lennék egy ilyen rosszul meccselt SB után biztos azt mondanám minden kérőnek hogy Sorry de most nem aktuális. Én biztos nem tudnám otthagyni a csapatot ilyen helyzetben...Bizom benne hogy ő is igy gondolkodik! :)
Go Pats!
2008. 02. 05. 13:57
Petrucci13
Mondjuk sérült bokával, vállal, meg lélekkel azért tényleg nehéz lenne! Randy-nek meg senki nem passzolna, úgyhogy ő sem megy. hihi
2008. 02. 05. 13:58
Szabotomy
Tomnál már a Chargers elleni AFC döntőnél sem stimmelt valami,és a Super Bowl-on sem az igazi Brady-t láttam. Emlékszem amikor az egész offense-sel összefejelt egy play előtt,akkor tele volt tűzzel,mitha megtört volna benne valami....
2008. 02. 05. 15:27
Soldiers_16
szerintem is azért nem megy el Mcdaniels mert kikaptak a SB-n
Tom meg Randy helyébe én se mentem voln el összevannak zuhanva
2008. 02. 05. 16:45
Én sem mennék a Brady helyében a ProBowl-ra. Már csak azért sem, mert szerintem az a lábsérülés nem volt kamu. Azért is volt olyan hatékony a pass rush meg a blitz ellene, mert nem mozgott ki úgy a zsebből, ahogy korábban szokta, és ez a sérült boka miatt lehetett. No meg a lelki szempontok is fontosak, ki akar több ezer újságíró elé ilyenkor kiállni? Teljesen érthető a döntése.
2008. 02. 05. 17:48
Én is ugyanerre jutottam, mint Te Lucas. Máskor mentek át így a falon, de akkor Brady ki tudott mozogni előlük, most ez szinte egyszer sem sikerűlt (írtam is az nfl.hu-n a fórumban). És ez vszinű a bokájának köszönhető. Volt egy olyan alkalom is amikor megfuthatta volna a first down-t, annyi hely volt előtte, de inkább passzolt, persz sikertelenűl. Magyarázhat bárki bármit, és büszke vagyok rájuk. Persze végtelenűl szomorú is, mert nem lett szép a befejezés.
2008. 02. 05. 19:36
cset
Nem lett jó a befelyezés.De ez a mi csapatunk.Aki most Giants drukker lett a győzelem miatt mehet!Divatdrukkerre nincs szükség.(Ismerek hasonló embert.Két éve a Chelseának szurolt,azelött a Mu-nak,Most meg az Arsenálnak.)
Go Pats,go Arsenal,Barca!
2008. 02. 05. 19:53
bradyfan
Tom helyébe én se mennék el biztos egy kicsit megvan zuhanva és ha tehetném én magam mennék el a lakására hogy megmondjam neki hogy büszke vagyok rá de nagyon meg hogy ilyet egyik irányitottol se kaptam mint tőle ő az akire felnézhetek és bizhatok benne szoval fel a fejjel skacok jővőre megmutatjuk go pats és go tom
2008. 02. 06. 09:51
Medve12
A játék az játék! Lehet hogy pont ez tenne jót nekik. Meg persze nekünk is! Jó lenne látni a legjobb irányítót minnél többször játszani!! Mi velük vagyunk!! Go Pats!!
2008. 02. 06. 12:21
sziszko
Bár teljesen megértem, de sosem szerettem, amikor valamelyik játékosunk lemondta a Pro Bowl szereplést. Minél többször látom a fiúkat a pályán, annál boldogabb vagyok. (Még akkor is ha ez az évi bohócparádénak beillő Pro Bowl.)

Tavaly például isteni volt BB a pálya szélén Hawaii ingben.:-)
2008. 02. 07. 03:56
SzunaP
Ellis Hobbs lágyéksérvvel játszott!! Hát ezt nem hiszem el! Egy újabb momentum és "Ha" abban hogy ha egy egészséges cserejátékos talán nagyobb eséllyel akadályozta volna meg az utolsó TD-t... na mindegy. :(
Hozzászólás a(z) Rövid hírek bejegyzéshez