Menetrend

Rövid hírek - 2017.03.02

2017. 03. 02. 21:04
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
Dont'a Hightower és a csapat között továbbra is folynak a nyílt tárgyalások. Mindkét fél tisztában van a másik elvárásával.

Mivel Sebastian Vollmer a tavalyi évet PUP-listán töltötte, így az elvileg szezon után lejáró szerződése még 1 évig érvényben marad. Azonban a csapat nagy eséllyel elfogja küldeni a játékost. A visszavonulás is megtörténhet, mivel a csípője továbbra is rossz állapotban van.

A csapat egy elég jó szerződést ajánlott a védőfalember Alan Branchnek. Komoly tárgyalások zajlanak a két fél között.

Úgy tűnik, hogy Logan Ryan és Duron Harmon teszteli fogja a piacot. A legjobb ajánlatukkal aztán megkeresik a Patriotsot, hogy lehetőséget adjanak egy esetleges megállapodásnak.

A korábbi Pats játékos, Danny Woodhead ACL szakaszása már teljesen rendbe jött. A játékos szabadügynök lett. A visszatérését nem lehet kizárni.

Jason La Canfora értesülése szerint James Develin fullback hamarosan aláírja új szerződését a csapattal.

Hozzászólások

2017. 03. 02. 21:07
DM
Fafej nagyon kedveltem a játékát :)
2017. 03. 02. 21:10
Dega
2017. 03. 02. 21:10
dartib83
Woodhead kinek a helyére jönne?
2017. 03. 02. 21:12
minimális pénzért lehet elférne.. bár tény h White és Lewis is hasonló játékos.
2017. 03. 02. 21:16
dartib83
nekem is ez jutott eszembe, hogy a rosteren vannak hasonló kaliberű játékosok.
valamint Lewis 1990-es születésű, White pedig 92-es, Woodhead pedig 85-ös.
Így elég egyértelműnek tűnik, hogy kié a jövő.
bár Bill mester már lépett pár meglepő lépést, és mindig igaza lett :)
2017. 03. 02. 23:35
hopi46
Fafejet szerettem, de könyörgök, idősebb mint Blount...
2017. 03. 02. 23:59
Tzimisce
Nekem is ez a bajom, nagyon szerettem, de már nem fiatal, és valóban itt van White és Lewis is.
2017. 03. 02. 21:15
Lalika
2017. 03. 02. 22:18
hulith
Ryan és Harmon érthető, hogy szeretnének gyűrűvel a zsebben nagy pénzt kapni
de szerintem a jó rendszerben voltak egyik sem elit DB
2017. 03. 03. 02:58
topin
Ettől Ryant még megfogják fizetni máshol..
2017. 03. 03. 01:35
Zarathorn
Elküldtük Vollmert. Várható volt.
2017. 03. 03. 02:59
topin
Ez a Woodhead dolog remélem csak a szerkesztő álláspontja és a csapat nem gondolkozik ilyenben..

teljesen WTF lépés lenne..
2017. 03. 03. 07:11
dravait
Ryant sajnálni fogom, éppen kezdték megtalálni a jó helyét a védelemben, ahol már igen jól teljesített.

Harmonnak meg a meccsvégi szinte szokásos INT-jei fognak hiányozni, ehhez igen jó érzéke volt. :-)
2017. 03. 03. 07:46
RJoci7
Sziasztok!

Nem sűrűn szoktam hozzá szólni itt a cikkekhez, de most mégis megosztanám Veletek a gondolataimat a JG trade-del, FA-val és drafttal kapcsolatban.

1, Szerződések átalakítása
Danny Amendola szerződése úgy gondolom (a rájátszásbeli remek teljesítmények ellenére is) mindenképp átalakításra szorul. Azt gondolom, JE az első számú WR a Patriotsnál, nem kereshet nála többet senki, Amendola sem, főleg nem úgy, hogy rendre jóval kevesebb mérkőzésen érhető el a csapat számára. 3 milliónál húznám meg azt a határt, amit még oda adnék neki éves szinten, de afölött semmiképp sem. Így szerintem maradhat. Viszont ha ezt ő már sokallja, akkor elengedném, és leigazolnám Michael Floyd-ot. Egy vagy két éves szerződéssel, ami ha teljesítmény is megjön, akár hosszabbítható is.
Nate Solder utolsó évében van a szerződésének, szerintem még 2-3 év lehet a tankban, így a jelenlegi szerződését minimum lefelezném, és meghosszabbítanám további 2 vagy esetleg 3 szezonra.

Így további felhasználható milliók szabadulnának fel, még nagyobb mozgásteret adva a csapat számára.

2, Irányító kérdés – JG trade
Egyet értek azokkal a szakértőkkel, szurkolókkal, akik azt mondják, hogy Ő lehetne TB12 megfelelő, hosszú távú utódja, a Pats régi-új arca. Viszont, én abszolút elképzelhetőnek tartom, hogy Brady lenyomjon még 3-4, esetleg akár 5 ilyen, vagy ehhez hasonló szezont. Ennek értelmében én elcserélném JG-t, hiába tűnik igencsak ígéretes prospectnek. Hogy mit kaphatunk érte? Én nagyon optimista vagyok, azonnal aláírnám azt a cserét, amiben a Browns felajánlja az idei draft első körének 12. pick-jét, valamint a második kör 20. pickjét Jimmy G-ért és a pats 3. körbéli draftjogáért.

3, FA
Na ez már egy bonyolultabb dolog, több összetevős. Nyilván rengeteg kukázás és olyan játékos megkeresése, szerződtetése fog megtörténni, amikre és akikre nem is számítunk, én inkább csak leírnám, hogy mi az, aminek nagyon örülnék.
Saját szabadügynökök:
Dont’a Hightower nem kapott taget, szabadon tesztelheti a piacot. A védelem agya, fontos meccseken csinálja meg a hihetetlen játékokat, szerintem mindenképp azon kellene dolgozni, hogy itt tartsuk. Mindazok ellenére is, hogy vannak „krónikus-visszatérő” sérülései, és egy olyan poszton játszik, ahol „használva van elég rendesen”, így szinte minden évben kihagy néhány mérkőzést. Én a következő szerződést ajánlanám neki: 5 év, 55 millió zöld hasú, 35millió garantált tartalommal. Ez 63,5%-os garantált tartalom, ami kompenzálja azt, hogy alacsonyabb az évenkénti átlag például JCollins szerződéséghez képest. Értelem szerűen ügyesen elosztva az 5 évre a cap hit-et, úgy, hogy az évek előre haladtával növekedjen a sapkában foglalt hely, valamint, ha úgy alakul, 3. év után el tudjuk küldeni (teljesítmény romlás, növekvő sérülékenység). Továbbá a szerződésében valamilyen formában bele tenném a spanek %-os arányát, illetve a játszott mérkőzések számát is.
Malcolm Butler. Top cornerünk, UFA mivoltából adódóan olcsón itt tartható még egy évig. Viszont én úgy gondolom, (annak ellenére is, hogy tudom, ez egy kőkemény üzlet) jobban járnánk, ha most, ezzel a rengeteg elkölthető pénzzel rendelkező évben megtudnánk kötni vele a hosszú távú szerződést. Nem azon járna az esze, hogy mennyit kereshetne, hogy mennyire kicsesznek vele, mert még mindig bizonytalan a jövője, nem megy mindez a teljesítménye rovására. Ajánlanék neki egy 6 éves 60 milliós szerződést, 36 millió garantált tartalommal. Hosszú évekre meglenne az első számú CB. Ügyesen elosztva az évekre, egyre növekvő cap hittel, stb stb.
Logan Ryan. Remek fejlődésen ment keresztül az év második felében, szerintem mindenképp meg kellene tartanunk. MB kapna egy 6 éves 60 milliós szerződést, akkor ő is megérdemelne egy 5 éves 40 milliós szerződést 25 milliós garantált tartalommal.
Így azt gondolom, a CB poszt hosszú időre meg lenne oldva Malcolm Butler, Logan Ryan, Eric Rowe valamint a tavalyi 2. körös választottunk (aki az idei szezonban remek munkát fog végezni) Cyrus Jones-sel.
DE posztra vissza igazolnám Jabaal Sheard-ot, 3 éves 21 milliós szerződéssel, 12 milliós garantált tartalommal.
Leigazolnám Jared Odrick védőfalembert. Ahogy utána olvastam, használható DT és DE poszton is, ezzel két legyet ütnénk egy csapásra (megfelelő edzői stáb sokkal többet tudna kihozni belőle, mint tették azt korábbi csapataiban).
„bagóért” jöhetne vissza Alan Branch.
DT posztra nekem nagy vágyam Johnathan Hankins. Fiatal, kiváló futás ellen. 5 év 35 milliós szerződés, 20 millió garantált tartalommal.
Johnathan Hankins, Malcom Brown, Vincent Valentine, Alan Branch, Jabaal Sheard, Jared Odrick, Trey Flowers, Geneo Grissom + poszt mélyítés draftról. Szerintem elég ütősen nézne ki!
LeGarrette Blount lenyilatkozta, szeretne vissza jönni, szerintem nem okozhat gondot a megtartása. És sokba sem kerülne.
Megpróbálkoznék Nick Perry New Englandbe csábításával is. Tovább mélyítve a LB posztot. Szerződésnek kb 3 éves, 21 millió dolláros fizetést tudnék elképzelni.

4, Draft
Ha létre jönne az első pontban „megálmodott” JG trade, akkor a következő pickekkel rendelkezne a patriots:
12. pick
32. pick
52. pick
64. pick
103. pick
163. pick
185. pick
239. pick

A 12. pickkel én elhoznám a Draft legjobb TE-jét. Gronk hatalmas kedvenc, de gondolni kell a jövőre is.
32. pickkel Peppers. Chung megfelelő utódja lenne (sőt, még jobb is nála), több pozícióban is kiválóan használható, sokoldalú játékos.
52. pickkel LB pozícióra húznék, az elérhető legjobb játékost
64. pickkel DE pozícióba keresnék játékost
103. pickkel CB posztra mélyítenék
A fennmaradó választási jogokból a fontosnak tartott pozíciókba keresnék olyan játékosokat, akik rotációs szerepet tölthetnek be. És ki tudja…hátha BB megint találna egy-egy gyémántot a hátsó körökben.

Nagyjából ezeket szeretném én, mint szurkoló (fiatal korom ellenére több, mint 10 éve vagy Pats és amerikai foci rajongó).

Kíváncsi lennék a TI véleményetekre is, kedves szurkoló társaim, valamint a szerkesztőkhöz is szólnék, még ha csak képletesen is, hogy van e realitás az elképzelésemben, van e esély ezekre a lépésekre, esetleg mi az, amit elképzelhetetlennek tartatok?

Köszönöm előre is! Go Pats!!

2017. 03. 03. 08:40
Baal
Röviden
1.Örülök hogy valaki megemlíti Soldert, hosszabbítani kell vele.Máshol írtam Dola és Floyd közül max egy marad (Minitron, Hogan, Mitchel, Slater), Floyddal nem kötnék egy évest, min 2 évest.
2.BB világossá tette, hogy olcsón nem eladó JG. Nyílván combine után jöhet értelmes ajánlat, de szerintem nem adnak érte top 10-es picket. Egyetlen esély valóban a Browns 1/12-se.DE szerintem nem vagyunk rászorulva. Mi van ha JG bevállalja, hogy padozik akár 3 évet is. Egyrészt nem kap ütést, másrészt eltanulja Bradytől hogyan lehet 40 éves kor felett is játszani.
3. HT a nagy kérdés, ő az egyetlen pótolhatatlan FA-énk. Amíg DMC van ,nem izgulok a safty poszt miatt.Rowe van 2 évig, ha megy HT, akkor Butlerrel megkell egyezni. HT nélkül sem elveszett a LB poszt. Nekem titkos favoritom Mingo. Védőfalba Branch marad 1+1 évre, fiatalok jók (Brown, Valentine,Hamilton).DE poszra hozunk veteránt ésvagy Sheard marad.
Támadósorban TE poszt érdekes. Ide hoznék veteránt (Doyle,Fassano...) ,Gronk + Draft. Blountot megtartanám.
4.Draft megmondhatatlan. 1/32 -re a legjobb bent maradt játékost hoznám bármelyik védő posztra. Köv 3 pickből egy TE és RB + DL vagy DB.

Hirtelen ennyi
2017. 03. 03. 20:21
topin
Peppers biztos nem lesz bent 32-nél..már egész magasan hozzák a mock draftokban..van amelyikben már 12nél sincs bent:)

Branch meg bagóért tuti nem jön, ott is nyitni kell a bukszát az tuti..és ha Ryan meg Butler is marad hosszútávra, plusz Rowe, Cyrus és Coleman és akkor nem akarok az első két nap CB-t látni tőlünk a drafton (103.pick) mert felesleges, sose látna pályát..

De amúgy kötve hiszem hogy mi tartanánk azt amit Ryan kap másik csapatoktól, őt jól megfizetik, nekünk pedig aligha fog beleférni egy CB2-nek akkora pénz. Plusz Harmon is szeretne zsebelni némi zöld hasút..DMC már amúgy is sokat elvisz a capből a db sorból, ehhez jön majd Butler. Nem hiszem hogy bárkit kitömnénk még onnan. Ryan ennyiért jó volt amennyiért eddig karistolt, CB1 fizut nem ér nekünk.

meg amúgy is elég fantasy/madden "szagú" az egész:)
2017. 03. 03. 07:49
Montesclan-pats
Long szerint a SB félidejében Harmon úgy ment be az öltözőbe, amikor ő már nem bízott semmiben, hogy ez lesz minden idők legnagyobb comebackje. Az ilyen mentalitásúak miatt kezdett reménykedni Nagy szükség van az ilyenekre. Valakinek hittel ki kell mondani és megvalósul. A NE szerintem a nekik adott legjobb ajánlat alatt ígér és eldöntheted, hogy a különbség megéri e h győztes lehetsz. Más színvonalú mentálisan az élet ha győztes vagy
2017. 03. 03. 09:33
athlai
Az RFA-ra meddig van/volt lehetőség tendert rakni, konkrétan Butler érdekelne?
2017. 03. 03. 10:21
komzoz65
Most úgy látom valami nagyobb húzásra készül a csapat. Jóformán senkivel nem kötöttek szerződést Hightower, Ryan, Bennett, Harmon, Long és a többiek mehetnek isten hírével. aki olcsón visszajön azzal talán szerződünk, de meglepő lenne, ha egynél többen visszajönnének. Amendola szvsz, lesz megállapodás. Így viszont maradt egy-két nagyon komoly igazolásra hely. a többit kikukázza BB, a szabadügynök piacon meg a drafton. Emlékszem amikor Revis, meg Bolden elment ment a secondary temetése, erre, most már Ryan a 23. legértékesebb szabadügynök. Hát nem tudom, nálunk végül pompásan kitalálták mire jó, de másutt nem vennék mérget rá, hogy sok sót megeszik. Meglátjuk. Ő esetében ilyen Chung storyra látok lehetőséget. Valamiért azt gondolom Bennett a sok duma után visszajön, persze kicsi erre az esély, a többiekben még kevésbé reménykedem. JG-t mintha mégis megtartanánk, vagy nagy árat kérünk érte. Nagyon helyes, szerintem továbbra is nevetséges érte az 1/12. Nem rugóznék tovább a témán, de most már nagyobb esélyt látok arra, hogy maradni fog. Vagy valami komolyat kapunk érte.

És akkor jönni fog még valami sztár is, leginkább a támadó egységbe. Megpróbáljuk a 2007-et csak most tényleg tökéletesre.
2017. 03. 03. 10:55
nszgergo
Browner
2017. 03. 03. 11:17
komzoz65
Persze. Már el is felejtettem, de akkor nagy fontosságúnak tűnt, pedig á dehogy.
2017. 03. 03. 10:46
zozo692
Az 1/12 az egy kiváló ellenérték. Abból BB ki tud gazdálkodni 2-3 nagyon jó játékost.

Azért a csapatok előtt lebeg egy-két negatív példa (Foles, és a 4 mérkőzéses green bay-i csoda QB, akit egy 3. körös újonc lazán padra tett Seattle-ben). Nálunk még Cassel is teljesen korrekt irányító képét mutatta, szóval van rizikó bőven.

Ráadásul azért vannak hasonló ajánlatok a piacon (Romo, Glennon, McCarron), ami azért leviszi az árat.

Szerintem JG el lesz cserélve.
2017. 03. 03. 11:43
komzoz65
3 körös újonc, aki a 2. évében SB-t nyert és azóta is kezdő irányító. A 3. körből. Hát ez ilyen, nem lehet tudni miből lesz a cserebogár. JG esetében azért dereng valami. Romo más tészta, de ő rövid távú és még kockázatosabb, ha bevállal egy alacsony garantáltat magas opciókkal, akkor ő kerülhet jó helyre, a másik két fickó csere QB, szvsz, az is marad.

JG lehet franchise QB, - vagy nem. Most gondoljuk azt, hogy benne van a lehetősége, ezt mi tudjuk a legpontosabban, mármint BB. Ha azt gondolja, hogy igen, akkor nem fogja most elengedni. Akkor igenis meg fogja mutatni, hogy JG tényleg franchise irányító szinttű, pont azzal, hogy nem engedi el. Ha elengedi akkor csak azért, mert nem gondolja a Pats számára megfelelőnek hosszabb távon. Pláne egy 1/12-ért nem adja oda, ami nem egy nagy szám idén. Még egy évig itt tarthatjuk. Tovább nem nagyon.
2017. 03. 03. 20:04
topin
1/12 az nagyon komoly ár, és azért simán odaadjuk az tuti..bár a browns lefele is mozoghat pár helyet és azt is adhatja JG-ért, így szerezve magának hátsó körös picket is pluszban..

Ha itt tartjuk JG-t akkor jövőre lép le és max 3.kört kapunk érte..Szóval ha mindenképp mennie kell és TB jövőre se vonul vissza, akkor menjen idén a Brownshoz Jimmy. Ha meg Tom utolsó szezonja jön, akkor maradjon mindenképpen. Bár akkor nem pletyiznénk traderől szerintem, ha Tom ilyet tervezne..csak megbeszélni ezt BB-vel.

2017. 03. 03. 13:38
Kókusz8
Sztem ha nem tudnánk megállapodni HT-vel, akkor kapott volna taget.
1/12-re egy sackgép DE-t húznék, 32-re TE. 3. körig bezárólag húznék RB-t. Hátul vmi csellengő slot CB-t. A többi pick nyilván S. :-)
2017. 03. 03. 13:58
ha már RB az FA piacról, az én kívánságom: Jeremy Hill
2017. 03. 03. 18:24
hopi46
Hill idén nem FA még! Vagy lemaradtam és kivágta a Bengals?
(Elkapásokban nem "jeleskedik", kicsit Blount alakatú.)
2017. 03. 03. 18:26
polo62
elvileg van rá esély, hogy ki fogják
2017. 03. 03. 18:38
akkor valamit elnéztem, pedig mintha azt olvastam volna hogy már FA, de akkor tárgytalan :S
2017. 03. 03. 14:34
Kókusz8
Sztem Blount durván vissza fog esni, úgy meg hiába occsó.
2017. 03. 03. 18:06
hopi46
Ez egy nagy, mágikus megérzés vagy van vmilyen alapod rá?
Megérzésem Nekem is van. Houssler-nél Hogan "szagot" érzek (az előéletük szinte azonos, azaz rosszul és keveset "használták" Öket), Gaffney-t pedig az új szezon meglepetésének gondolom (Több mint 2 éve "őrizzük",mint egy "kincset" miközben egy percet sem játszott).
Természetesen a megérzésemmel én is egyedül vagyok. (Talán Patsenegger támogat egy kicsit Houssler-ügyben :D)
2017. 03. 03. 19:04
Kókusz8
Annál azért több. 1. Élete legjobb szezonja, bajnoki gyűrű, 30 év, innen lefelé vezet az út.
2. A szezon végére is már nagyon visszaesett, bár ebben sztem Gronk sérülése is szerepet játszott.
3. Nem gondolom, hogy a lead back szerepet egyedül megkapná, így méginkább látványos lehet.
4. Mindent megkaptunk már tőle, az utódját kell keresni.
2017. 03. 03. 20:02
hopi46
1. Pont 30-tól? (Miért nem 29-től vagy 31-től?)
2. Visszajött Lewis is, ami korlátozta a snap számait.
3. Elég, ha 1-2 yardról 8-10x beviszi...
4. Igen, mégis egy zacskó almáért is szívesen játszana nálunk, ha nem megy cut/retired. Utódot nem kell nagyon keresni, mert a nem hibrid futóknak nincs nagy jövője az NFL-ben (Elliott erősíti a szabályt!) :D
2017. 03. 03. 20:49
Arnold Patsenegger
Blounttól én sem várok visszaesést. A Patsnek annyi fegyvere van most ,hogy elég ha Blountot csak minden 3. Meccsen veszik elő.
Év elején sok szerepet kapott míg Brady nem volt, aztán Lewis visszatérésével még kevesebb.
DE gondolni kell a jövőre is, szerintem idén egy fiatal "Blountot" is húzni kell a drafton.
Blunt -Lewis - White trió mellé beférne negyediknek.
2017. 03. 03. 20:56
hopi46
Negyediknek a mániám: Gaffney (Blount alkat és szuper elkapásban).
Na jó, többet nem emlegetem!
2017. 03. 03. 22:07
Arnold Patsenegger
Én nagyon örülnék ha igazad lenne vele kapcsolatban.
2017. 03. 03. 21:59
Kókusz8
1. Hitvita. :-)
2. A ypc-je is nagyon visszaesett, a motivációja (marcsi) is kérdéses lehet.
3. Egy hangsúlyosabb futójáték meghosszabbíthatja TB karrierjét.
4. Akkora felhozatal van a drafton, FA-n plusz Gaffney, hogy ha maradna is, akkor sem ez a szerepe marad.
2017. 03. 03. 19:23
SasukeMilo
Bár úgy lenne, hogy mindkettő bejönne :D Illetve mellettük én nagyon bíznék Scruggs-ban és főleg Foster-ben (belőle csak előszezonban láthattunk vmit, de az tetszett)!
2017. 03. 03. 20:42
Arnold Patsenegger
Az indítványt támogatom és egyben el is fogadom :D Hogan szaga van a dolognak. De ha jövőre körberöhögnek minket akkor ezt az egészet te találtad ki először :D :D
2017. 03. 03. 20:58
hopi46
Ünnepélyesen előre is vállalom! :D
(Nem biztos, hogy a holtszezon szurkolói "agyalásai" közül az enyém lesz a legvacakabb. :D)
2017. 03. 03. 22:06
cspeti98
Hosulert nem rosszul használták, csak ő egy blokkoló TE, nem olyan jók a kezei és nem olyan jó route futó. Lengellel versenyezhet a 3. TE pozícióért. Gaffney meg ha annyira jó lenne valaki elvitte volna a PS-ünkből, korrekt játékos lehet, de felesleges csodát várni tőle.
2017. 03. 03. 22:10
cspeti98
Azt kihagytam, hogy ha Housler elkapásokban is komoly fegyver lesz és/vagy Gaffney összehoz 1000 yardot a szezonban, akkor én leszek az első, aki fejet hajt előtted és elismeri, hogy tévedett. :D
2017. 03. 03. 23:43
hopi46
Előre bocsájtom, hogy Housler-t nem láttam játszani, de aki nem fut jól route-ot, az nem szokott kelleni nekünk :D. Azért van 109 elkapása 1166 yarddal még Arizonából 4 szezon alatt, a Bears és a Browns elkapóként nem "használta" az utóbbi 2 évben. (Hogannál is ez volt, a többség fanyalgott.)
Miért volt olyan sürgős leigazolni még a playoff közepén, amikor mi nem a kapkodásokról vagyunk híresek. Lengel nincs a rosteren, Gronk sötét ló, kell a draftrol még egy TE. Én kinéztem egy óriást Bucky Hodges Virginia Tech 198 cm, 117 kg és a 2-3 körre jósolják.
Gaffney több mint egy szezonon át sérült volt (elfelejtették :D). Az egyetemen baseball játékban outfielder volt, ami állítólag a legnehezebb elkapó poszt. Megközelítően Blount alkat, szuper elkapásokkal...aztán lehet, hogy bilibe lóg a kezem. :D Nem csodát várok tőle, White sem csodafutó...
2017. 03. 04. 00:58
topin
Ha nem láttad játszani, de szerinted jó lenne, az azért érdekes :)))

Hoganben meg bőven benne volt az amit nálunk hozott, hogy bizonyos meccseken sokat keresik (pont ellenünk) máskor meg alig találják meg. Csak a mi rendszerünkben ez jobban kitűnik, mert jobb QB és jobb OC van hozzá! :)
2017. 03. 04. 08:18
cspeti98
4 szezon alatt 109 elkapás meg 1166 yard nem egy komoly teljesítmény, kb. Hooman tudta ezt a szintet. Mivel elsősorban blokkoló TE tökmindegy hogy futja az útvonalait, nem az az elsődleges feladata. Hogannél teljesen más szituáció volt, nem véletlenül volt a beceneve 7-Eleven, csak nehéz úgy számokat hozni, hogy ócska az irányítód.
Egyébként én nem hiszem, hogy kapkodtunk volna, mindig kötünk ilyen szerződéseket, de az ilyenkor érkezők 90%-a camp body és a keretszűkítések áldozata lesz, Lewis kivétel, de mást nem tudnék mondani future contracttel, aki bevált volna. Gronk állapotáról valószínű, hogy a csapatnál többet tudnak mint mi, szerintem max. nekünk sötét ló, Lengel meg olcsón megtartható, persze ettől még én is hoznék TE-t a draftról, Hodgest én is szívesen nézehetném Pats mezben.
Gaffneyvel az a baj, hogy teljesen más elkapni egy baseball labdát, mint egy tojáslabdát. Az meg, hogy valaki Blount alkat nem jelenti azt, hogy stílusban is ugyanaz. A legnagyobb problémám az vele, hogy tavaly nagyon komoly előszezont hozott és ennek ellenére se került be az 53-as rosterre, ha annyira jó lenne, akkor nem kockáztatjuk meg, hogy más elvigye. Ettől még persze benne azért látok fantáziát és simán egy korrekt RB lehet, de szerintem vele nem tudjuk megoldani az erőfutó problémát.
2017. 03. 04. 15:00
hopi46
Köszönöm fiúk a véleményeket! :D
Houslert, Gaffneyt pihentetem egy kicsit! :D
2017. 03. 04. 09:00
grof
Gronk sérülékenysége azért elgondolkodtató- hosszú távon. Egy jó TE kell! Mi a véleményetek Ghostról?
2017. 03. 04. 12:31
Kókusz8
Sztem Gostkowskinak jelentős szerepe volt abban, hogy a legkevesebb pontot kaptuk.
2017. 03. 04. 15:02
hopi46
+1
Kiegészítve Allenel és a ST-el.
2017. 03. 05. 19:54
komzoz65
Valóban a legjobb kezdő mezőny pozíciót biztosították Allenel (és az ST többi tagjával) a védelemnek (24,87-es átlag kezdő pozíció, 1. hely) az összes csapat átlaga 28.09. Azaz bő 3 yard drive-onként a többiek átlagához képest az inchek játékában már tényező, talán túlzás jelentősnek mondani, de tényező.

Ez valamennyit ellensúlyozhat a gyenge közepes (saját magához mérten kimondottan gyenge) rugó teljesítményén. De csak kozmetikáz rajta szvsz. Meglepődnék ha a fontos pillanatokban is elkövetett hibák következmény nélkül maradnának.
Hozzászólás a(z) Rövid hírek - 2017.03.02 bejegyzéshez