Menetrend

Rövid hírek 2016.05.24.

2016. 05. 24. 07:46
Szerző: Spigo
Kategória: Hírek
Az elmúlt pár nap fontosabb és kevésbé fontosabb hírei röviden, linkekkel.


- Patriots Hall of Fame:
A szavazatok alapján Kevin Faulk lett a Patriots Hírességek Csarnokának idei beválasztottja. A másik két jelölt Mike Vrabel és Raymond Clyaborn voltak, de a drafton történt Brady melletti kiállását követően nem volt kérdés, hogy a Patriots szurkolók kit fognak választani. Ezzel ő lett a harmadik olyan Patriots Hall of Fame játékos, aki 3 Super Bowlt is nyert a csapattal (Tedy Bruschi és Troy Brown mellett).

- Arian Foster Bostonban:
A szabad-ügynök futó még sérüléséből lábadozik és állítólag még egy-két hét szükséges, hogy át tudjon menni a fizikai felmérőkön, de szinte a múlt héten szinte felrobbant a bostoni közösségi média, mikor a Logan reptéren látták Fostert. Mindenki azonnal kombinálni kezdett, hogy biztos a Patriots miatt van a városban, hogy aztán mind Ian Rapoport, mind Tom Curran lehozzák, hogy nem járt és nem is volt tervben, hogy ellátogasson Foxboroughba. Mint kiderült Foster a családjával a Red Sox meccs miatt érkezett Bostonba.

- Malcolm Mitchell kihagyta a Rookie Premiere-t:
Mitchell volt az egyetlen olyan játékos, aki visszautasítva a meghívást nem jelent meg az NFLPA Rookie Premiere eseményen, mondván inkább a playbook-ot tanulja, illetve túl későn érne vissza Bostonba és friss szeretne lenni a héten kezdődő edzőtáborban. Erre az érettségre valószínűleg még Bill Belichick is csettintet egyet.

- Elkezdődnek az edzőtáborok: A héten kezdetét veszik a mini edzőtáborok. Ezen a héten 3 nap lesz edzés, melyekből a csütörtöki az, amelyik nyilvános a média és a szurkolók számára. Jövő héten június 1-én és 2-án lesz edzés, de ezek mind zárt kapusak. Június 7-9 között tartja a csapat a kötelező edzőtáborát és mind a három nap nyilvános. Az utolsó edzőtábori napok a június 13, 14, és 16. de ezekből csak az első nap nyilvános.

- Továbbra is Deflategate:
Ma járt le a határideje, hogy Tom Brady és ügyvéd csapata fellebbezzen az ítélet ellen és ezt meg is tették másodfokon(?) - /2nd U.S. Circuit Court of Appeals/. Arra, hogy befogadják-e a fellebbezést és hajlandóak-e meghallgatni Brady-t a Andrew Brandt szerint kb egy hónapot kell várnunk.

- Edelman 30:
Julian Edelman tegnapelőtt ünnepelte 30. születésnapját. Füle érjen bokáig!

Hozzászólások

2016. 05. 24. 08:58
Croaker
Fellebbezés beadva ;)
2016. 05. 24. 22:30
Whitealert
Nagyon kicsi az esély bármilyen pozitív kimenetelre sajnos. :/
2016. 05. 24. 11:27
_Demetrius_
köszönjünk a híreket!
Bradynek megéri még hadakozni?
Értem én, hogy becsületbeli ügy, de a csorba már megvan!
Remélem ha sikerül nyerni, akkor visszaállítanak mindent!
A 4 meccses eltiltást, az első draft picket ( mondjuk kompenzációból kaphatnánk még egy első köröst)!
Drokkolok neki, de kicsit szélmalom harcnak tűnik! Inkább minden dühét vezesse bele a szezonba és a felkészülésbe!
2016. 05. 24. 12:37
Increay
A pickket sajnos tutira nem kapjuk/kaphatjuk vissza, mivel azt a csapattól vették el és a csapat pedig nem fellebbezett... :/
2016. 05. 24. 11:39
petyus33
Hogy megéri e hadakozni? A csapat érdeke mindenképp ezt kívánja. Nem mindegy, hogy vele, vagy nélküle kezdjük el a szezont, vagy 4, esetleg 1-2 meccset hagy ki. Ezért mindenképp megéri. Az, hogy az egyéni érdeke, becsülete mit diktál, az másodlagos. Ha nyer, ha veszít, a kritizálói, utálói így is hangosak maradnak, akik meg szeretik, azoknak meg tökmindegy milyen eredmény születik.
2016. 05. 24. 11:59
Tzimisce
Mi a helyzet ezzel az edzőközpont előtt dekkoló csókával? Ha ennyire kitartó, nem lenne értelme egy tryoutnak?
2016. 05. 24. 12:15
Croaker
A csapatpickeket és a pénzbüntetést nem kaphatjuk vissza, itt nem a csapat, hanem Brady fellebbez.
2016. 05. 24. 13:29
Bulow
Én úgy látom, hogy egész egyszerűen játszani akar! Voltak hírek arról, hogy Kraft leült vele, amiből arra következtettem, hogy már Robert is túl akar lenni az egészen, és győzködi hogy a p..ba.. De aszem Tomot nem lehet meggyőzni, az utolsó pillanatig kűzdeni fog, ahogy azt a pályán is teszi, hogy ez jó vagy nem jó, azt majd meglátjuk.
2016. 05. 24. 18:58
max350
Ezzel csak az a baj, hogy annyit kapott, mint aki agyba-főbe verte a barátnőjét! Ja, és itt még bizonyítani sem tudta a liga, hogy mi is történt valójában!
2016. 05. 24. 21:26
Lucius
Ezt már sokan mondták de szerintem teljesen más kategória a kettő. A barátnő megverése büntetőjogi kategória, a liga pusztán "jófejségből" bünteti a törvénysértő játékosokat (nyilván, hogy jó színben tűnjön fel a közvélemény szemében). Elvileg bárki játszhatna, aki szabadlábon van és nincs eltiltva a közszerepléstől. Brady-t viszont a játékban elkövetett csalásárt, a szabályok szándékos megszegéséért akarják megbüntetni, ami viszont kötelességük (mert ha a csalást nem büntetik, akkor mindenki azt csinálna, amit akar).
2016. 05. 24. 20:52
TMR
Erről a Brady story-ról a Vadászat című dán film jut eszembe...ha egyszer már besározták, szinte tök mindegy mi az igazság.
2016. 05. 24. 21:16
iceman
2016. 05. 25. 02:05
mammut
Csak magyar joggal foglalkozom nem amerikaival, de ha jól értettem a tudósításokat, akkor
- beadta TB és az NFLPA a fellebbezést, amiben kérték, hogy a másodfokú bíróság (ami most elmeszlte Brady-t) teljes tanácsa hallgassa meg őket,
- ha ezt befogadják (nem tudni, mikor döntenek erről), akkor fel lesz függesztve az eltiltás ezen eljárás végéig,
- ha nem, akkor lehet még fellebbezni a legfelsőbb bírósághoz,
- ha ott befogadják, akkor fel lesz függesztve az eltiltás azon eljárás végéig.
(persze lehet, hogy valamit félreértettem)

Ennek először örültem, aztán rájöttem, hogy ha ez valóban így van, akkor elég nagy lutri a dolog, mert előfordulhat, hogy az időzítés miatt az első négy meccsen játszhat Tommy fiú, de mondjuk december végén válik újra hatályossá az eltiltás. Lehet erről beszéltek Kraft bácsival...
Hozzászólás a(z) Rövid hírek 2016.05.24. bejegyzéshez