Menetrend

Rövid hírek

2012. 07. 25. 21:43
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
A mai nap a csapat 1 éves megállapodást kötött a DT Tim Bulmant, aki nagyon jól ismeri már a várost, hisz a Boston College játékosa volt. Brian Waters támadófalember ma nem jelent meg a csapatnál. Egyelőre találgatások folynak vele kapcsolatban. Van aki szerint pusztán kapott még 1-2-3 hét pihenőt, mások szerint a szerződésével lehetnek gondjai. Idővel biztosan választ kapunk erre. Waterst a csapat "Did Not Report List"-re rakta. Ma a csapat elbocsátotta Joseph Addai futót. A jelenlegi RB állomány így: Ridley, Vereen, Woodhead és Bolden. Field Yates információi szerint nem ment át Addai a csapat mai fizikai felmérőjén. Egyéb mozgások: az OL Nick McDonald PUP listára került, míg az LB Brandon Spikes átment a fizikai felmérőn. Forrás: ESPN Boston

Hozzászólások

2012. 07. 25. 22:01
lolvin
Mi értelme van ezeknek a leigazolom, szinte pályára se engedem és már el is bocsájtom történeteknek, ha ez a training camp végén, vagy közben történik azt értem, de most miért?

Water távolmaradása elég aggasztó...
2012. 07. 25. 22:14
lolvin: mivel hetek óta ma találkoztak először a játékosokkal, szerintem Addai nem lehetett vmi jó állapotban és ezért lépték meg ezt. Nem biztos h sérülés, "ismerjük" BB-t, nála elég ha az elvártakat nem hozta vki (ugye erre a pár hétre mindenki személyre szabott programot kapott, gyorsulás, robbanékonyság, irányváltás, kinek-min kellett javítani) és már repül is.
2012. 07. 25. 23:09
nosbiglem
Erről ennyit, jó volt elengedni Ügyvédi Irodát...
Kérdés, hogy a két kvázi újonc futónk beválik-e, de szerintem napokon belül hozunk valami leharcolt csatalovat...
Most nem vagyok boldog ettől a hírtől!
2012. 07. 25. 23:11
nosbiglem
Legvégső esetben még mindig ott van Hernandez, hogy fusson...
2012. 07. 26. 07:23
Ajajaj... olvadozik az offensive line :( Mankins, Vollmer után most McDonald is PUP, az újoncok, Zusevics és Warren is kényszerpihenőn, Waters meg... ki tudja... elkelne néhány szilárd beton elem a Bradyt védő falba!

Addai: szerintem úgy látták, hogy egyértelműen a saját hibája, hogy nem volt az elvárt fizikai állapotban, ezért vágták ki. (Annyira azért ugye nem lehet hülye egy profi NFL játékos, hogy egy hajnalig tartó buli után totál másnaposan jelenik meg a fizikai felmérőn?)
2012. 07. 26. 07:24
Phyxius
A dolgok jelen állása szerint az O#-line nem túl rózsás.

76 Sebastian Vollmer OT (Active/PUP)
70 Logan Mankins G (Active/PUP)
54 Brian Waters G (Did Not Report)

És UDFA-k, mint edzőtáborban azért fontos bizonyítási lehetőséget kapó szereplők:
60 Jeremiah Warren G/C (Active/NF-Inj.)
66 Markus Zusevics G/T (Active/NF-Inj.)

Ok, mondjuk ebből Mankins és Waters bármikor visszatér, simán tud játszani. Pl. Mankins a holdout-jakor kihagyta az offseason-t és a fél alapszakaszt, mégis visszatérte után nyomban megbízható teljesítményt nyújtott.

Waters meg eleve 2011. szeptemberében jött, kb. az első alapszakasz meccs előtt pár nappal és a számára vadonatúj környezetben is azonnal jól játszott.

Szóval nagy baj egyelőre nincs, csakhát, ha nem jól alakulnak a dolgok, akkor ilyesfajta O#-line-nal kell számolni: Cannon - Gallery - Koppen - Connolly - Solder.
2012. 07. 26. 07:43
# nosbiglem: azért úgy látom a leharcolt csatalovak piacán sem túl nagy a felhozatal...Cedric Benson? Cadillac Williams? Vagy leporolhatjuk a Welker-Forte trade témát?
2012. 07. 26. 07:54
... és még a futókról:
Mike Rodak (ESPNBoston.com) írja, hogy Kevin Fault többször is jelezte, hogy szívesen visszatérne a csapathoz (egy tweetje szerint külön csengőhang van beállítva a telefonján, ha a Patriots hívná), illetve emlékeztet arra is, hogy a még mindig FA Ryan Grant áprilisban felmérőn járt a csapatnál. Van továbbá három fullback a rosteren, akik közül legtapasztalatlanabb Kettanit tartja esélyesnek arra, hogy az edzőtáborban cipelje a labdát.
2012. 07. 26. 07:56
TÖRÖLT
Sziasztok Szép Reggelt Minden NFL Rajongónak :)

Nem ment át a fizikai felmérőn nem esünk kétségbe elvégre remek játékosok vannak még a keretben innentől kezdve viszont még nagyobb figyelemmel kísérem Paul43 BArátunk cikkjében leírt Bolden játékát sokan a szeretett futónkhoz hasonlítják természetesen Green Ellis.-re gondolok.Nem hiszem h lesz igazolás RB terén bááár lehet hozunk még valakit aki majd ellesz besegít a csapat munkájába :)

uhh hát igen nem valami rózsás a helyzet O Line ban de megoldjuk hiszem azt h vannak olyan játékosok a keretben akik készek remek teljesítményt nyújtani ha az esetleges kezdőjátékos nincs 100%.-os állapotban.Ide ebbe a csapatba kiváltság bekerülni aki a Pats mezét húzza magára felölti azt a tipikus győzni akarást ami a csapat régebbi tagjait jellemzi.
Benson tuti nem jönne mivel kezdő szerepet akar csapatában ahogy tette azt a Bengalsnál is.Tehát így nem jutna kellő szerep a fiataljaink számára hogy meccsrutint szerezzenek.Én személy szerint nem igazolnék már veterán játékost hacsak nem marad Velünk Faulk ő benne látom azt hogy tökéletesen tudná tanítani a fiatalokat.
2012. 07. 26. 08:13
Gordon
sziasztok!
most olvastam, hogy BB részesedést vásárolt egy protein termékeket árusító cégnél , hogy első kézből jusson a legújabb fejlesztésű fehérjekoncetrátumokhoz, azzal a nem titkolt céllal, hogy superman-Edelman-t másfél hónap alatt 130kilós O-fal emberré alakítsák :-)
2012. 07. 26. 08:24
TÖRÖLT
:D :D :D :D :D :D Gordon ez nagy vót :D :D :D

De szokásos BB lépés ahelyett hogy támadófal embert igazolna ideigaol egy DT-t aki már gy is van a keretben :D :D :D
2012. 07. 26. 14:46
nosbiglem
@Pirko: ne is mond! Ha csak ilyen ismertebb nevek jönnének, de hat tudod, majd hoznak valami nimandot, én úgy gondolom...
Hozzászólás a(z) Rövid hírek bejegyzéshez