Menetrend

Rövid hírek

2016. 08. 29. 20:41
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
Jonathan Freeny szerződését meghosszabbította a Patriots 2 évvel.

Bryan Stork nem ment át a Washington Redskins fizikai felmérőjén, így a fővárosi együttes visszaküldte őt a Patriotshoz, így a csere nem érvényes.

Alan Branch eltiltása lejárt, így visszatért a csapathoz. Nyilatkozott ma az újságíróknak, azonban arra a kérdésre hogy mi történt csak ennyit mondott: "Ha Belichick edző nem mondta el, hogy mi történt, akkor ne is álmodjatok arról, hogy én majd megteszem."

Jonathan Cooper és Shaq Mason is visszatért ma az edzőpályára, azonban a bemelegítés után nem vettek részt a csapat gyakorlásán, hanem a kondícionáló edzőkkel vonultak félre.

A DE Jabaal Sheard újra teljesértékű munkát végez.

A TE Rob Gronkowski az edzés első felében együtt dolgozott a csapattársaival, majd ő is inkább kondícionáló edzéseket folytatott.

A DT Terrance Knightontól a jelek szerint elköszönt a csapat. Nem meglepetés, a legutóbbi mérkőzésen bár be volt öltözve, a csapat mégsem küldte őt a pályára.

Hozzászólások

2016. 08. 29. 20:58
holt
Knighton-tól egy kicsit többet vártam ....
2016. 08. 30. 15:25
Tibi Twelve
Ezt a Knighton szitut én sem értem...2013 as Afc döntőt meghatározta a játéka, tavaly is jól játszott, ráadásul New Englandi születésű és álma volt itt játszani, erre meg a 53ba se kerül be.
2016. 08. 29. 22:45
Huszas71
Stork szerintem szabotálta a Redskins fizikai felmérőjét...
Hozzászólás a(z) Rövid hírek bejegyzéshez