Menetrend

Saturday: Kraft segített megmenteni a futballt

2011. 07. 25. 22:14
Szerző: Spigo
Kategória: Hírek
Több hónapnyi igencsak feszült viszony után, egy igazán megható jelenet játszódott le ma Washingtonban, amikor a felek bejelentették az új tíz éves kollektív szerződést.
Jeff Saturday, a Colts centere és a végrehajtó bizottság tagja, tiszta szívből átölelte Robert Kraftot, miután a Patriots tulajdonos szerepéről beszélt a tárgyalás sorozatban, illetve Myra Kraft haláláról is szólt. "Különleges köszönettel tartozunk Myra Kraftnak, aki még a leggyengébb pillanataiban is elengedte Mr. Kraftot, hogy kiharcolhassa ezt." - mondta Saturday a sajtókonferencián miközben a jobbján álló Robert Kraft szemébe nézett. "És nélküle ez az egyezség nem jött volna létre. Nem akarok álszentnek tűnni, de ő az aki segített nekünk megmenteni a futballt és nagyon hálásak vagyunk ezért. Hálásak vagyunk a családnak és a lehetőségért, amit ő teremtett meg, hogy létrejöjjön az egyezség. Szóval nagyon köszönjük, igazán értékeljük." Ekkor Saturday jobb karjával átölelte Kraftot és magához húzta egy jelentőségteljes ölelésre. A kép itt megnézhető, sajnos mivel AP kép, így nincs lehetőségünk azt közölni: http://twitpic.com/5vrzla . Kraft Saturdaynek ekkor azt mondta, hogy "Sokat jelent ez számomra."

Forrás: Mike Reiss - ESPN Patriots Blog

Hozzászólások

2011. 07. 25. 22:41
non4m3
szép jelent, Jeffnek is maximális respect!
2011. 07. 26. 09:33
fúú
én ezt pont élőben néztem, mert felmenetem az nfl.com-ra és rákattintottam a kezdőlapra és az élő közvetítést dobta be nekem.
na most már 3 Colts játékos van akit szeretek (Vinatieri, Collie).
Szép volt Saturday!
és persze Kraft bácsi!
Hozzászólás a(z) Saturday: Kraft segített megmenteni a futballt bejegyzéshez