Menetrend

Segítség a futásban

2008. 10. 12. 10:47
Szerző: temp
Kategória: Hírek
A Patriots bejelentette, hogy BenJarvus Green-Ellis a gyakorló csapattól az első csapathoz került. Az újonc játékos felhozatala egyben azt is jelentheti, hogy LaMont Jordan és Laurence Maroney sérülése nem gyógyul a várt ütemben. Annak érdekében, hogy helyet csináljanak az 53 fős keretben a csapat szerződést bontott Maurice Price elkapóval. Green-Ellis újonc szabadügynökként csatlakozott a csapathoz ebben az évben. Az Ole Miss Egyetem korábbi játékosa a gyakorló csapat tagja a szezon kezdete óta, és több alkalommal egyike volt a "Patriots hét practice squad játékosa" kitüntetésnek. Ezt a titulust az a játékos nyerheti el aki az adott héten a legtöbbet tette a felkészülés során.
Sammy Morris és Kevin Faulk mellett nem valószínű, hogy epizód szerepnél több jusson Green-Ellisnek, de ha mégis labdához jut, akkor remélhetőleg a Patriots szurkolók örömére az alábbi játékát veszi elő a kelléktárából.

Hozzászólások

2008. 10. 12. 14:00
TÖRÖLT
Sziasztok!Remélem fogják is engedni játszani!Jo nem várok tőle 100 yard futást meg 2TD-t de remélem alkot maradandót.Go Patriots!!!!!
Hozzászólás a(z) Segítség a futásban bejegyzéshez