Menetrend

Sérülés jelentés (Miami @ New England)

2007. 12. 20. 07:10
Szerző: temp
Kategória: Hírek
injury list Megjelent a New England Patriots és a Miami Dolphins együttesének is a legfrissebb sérülés jelentése. Patriots oldalon mindenképpen aggasztó, hogy a mindkét tightend szerepel a listán. Kyle Brady egyáltalán nem vesz részt az edzéseken, míg Benjamin Wattson könnyített edzéseken vesz csak részt. Amennyiben egyik játékos sem tud pályára lépni, akkor a helyzet komoly fejtörést okozhat Bill Belichick mester számára, hogy milyen módon oldja meg a pótlásukat.
DOLPHINS Nem vesz részt az edzéseken LB Channing Crowder LB Joey Porter DE Jason Taylor DT Keith Traylor Csökkentett edzésmunkát végez RB Jesse Chatman DE Matt Roth T L.J. Shelton PATRIOTS Nem vesz részt az edzéseken TE Kyle Brady G Billy Yates Csökkentett edzésmunkát végez G Steve Neal TE Benjamin Watson Apróbb sérüléssel küzd QB Tom Brady

Hozzászólások

2007. 12. 20. 08:57
Rodoc
Ez nagyon nem jó hír! Akkor ezek szerint várhatóan az új fiú Spach ismét játszani fog! Elképzelhető hogy most már kicsit több szerep is jut majd neki? Rá biztos nem figyelnek majd annyira! :)
De még igy is Delfin vacsi lesz vasárnap:)
2007. 12. 20. 09:43
Tibo77
Nem lesz gond Bill bácsinak már a fejében van a nyerő stratégia, ha ők kiesnének.
Mindenesetre remélem hamarosan fittek lesznek....
2007. 12. 20. 09:46
Cheater
Nem bánom, ha Ben Watson nem játszik, gyógyulgasson csak a playoff-ig!:)) Ja és messze még a vasárnap, hátha addig szerzünk egy TE-et...:)
Ami pedig a meccset illeti: Szerintem meg kell majd küzdeni azért a tenger gyümölcsei lakomáért!:))!!! Go Pats!
2007. 12. 20. 09:47
nosbiglem
Nem nézem le a Delfineket, de tényleg meg kell őket enni vasárnap vacsorára... majdnem hogy kötelező győzelemnek mondanám.
2007. 12. 20. 10:07
patriots
Egyett értek abban, hogy B Watsonnak, nem vagy legalább is nem teljes meccsett kéne játszani, mert a rájátszásban rosszidőben talán még ő lehet a legkönnyebb célpont.
Egyébbként éngem most inkább a 49-es rekord érdekel jobban, hogy a NYG ellen biztos vagyok benne, hogy össze jön min.3TD
de a Dolphins ellen ilyen időben, hát nem tudom.
2007. 12. 20. 10:31
Adampo1
Ezt a meccset a Patsnek be kell húzni simán és szerintem ha Brady nem hajtana annyira arra a rekordra (ami természetes hogy hajt)akkor még a csere irányítóval Matt Casselel is meg kéne tudni verni a Delfineket.De azért cseppet az nekem furcsa hogy a Baltimore majdnem megverte a Patset most meg kikapott a Miamitól.
2007. 12. 20. 10:36
temp
pont ezért nem kellene lebecsülni a Finst, Cassel meg egy katasztrófa volt eddig, szóval ha a rossz idő is a Delfineknek segít, hogy a csodás passzjátékunk eltűnjön, abból nyögvenyelős meccs is lehet.
2007. 12. 20. 11:14
Rodoc
A Ravens egy kicsit lehet hogy elkönnyelműsködte azt a meccset, azt meg hogy a Miaminak mennyire kellett az a győzelem mindenki tudja! A hozzáállás nagyon sokat számít!
Ugyanakkor természetesen nem lehet lebecsülni egyetlen ellenfelet sem hisz minden meccs más! Bármikor kijöhet a lépés az ellennek!

De én bizok és hiszek a győzelemben!
Gondolom nem vagyok egyedül :)
2007. 12. 20. 12:23
patriots
Az ilyen remény vesztett csapatok mint a Ravens, a Maximum maximumát hozzák ki magukból a Pats ellen de ez érthető, ha már egy ilyen szánalmas szezon után nem akarnak eltűnni a süllyesztőben, akkor legyenek ők az egyettlen aki megveri a Patset(szerencsére ez nem jött össsze), ilyen hozzáállással fog küzdeni ellenünk minden csapat, nem csak most, főleg jövőre, ha most sikerül a 16-0
Go Pats
2007. 12. 20. 12:56
Ponty
Nem az alapszakaszbeli meccsekkel van a baj, hanem a rájátszással! Ott már sokkal keményebbek lesznek a játékok, könnyebben kijön a sérülés, és én úgy látom, hogy a védelem nagyon gyenge. Nem a rutinnal van a baj, hanem azzal, hogy kevés hadrafogható ember van. De remélem elkerülik a csapatot a sérülések és megnyerjük a SB-t!!!
2007. 12. 20. 13:01
patriots
A védelem kiválló egyénekből áll, de néha tényleg, mitha valami csapat kommunikációs zavar lépne fel a belső LB-k és secondary között és ezek végzetesek lehetnek.
Azért a védelem egyáltalán nem gyenge, csak a helyeszkewdésükben kell megtalálni a hézagokat, és rengeteg edzéssel betömni azokat, nem lesz itt gond.
Go Pats!!
2007. 12. 20. 14:17
Cheater
Igazad van patriots, egyáltalán nem gyenge a védelmünk!!! Viszont tény, hogy amilyen kiválóak néha, annyira nagyot tudnak hibázni is... Lehet, hogy a túlzott rutin teszi és elkönnyelműsködik néha???
A gyengeségről meg csak annyit, hogy azt hiszem egyikünk se örülne ha Rodney Harrison csinálna rajta egy tackle-t!:)) Go Pats!
2007. 12. 20. 14:34
patriots
De ha azt nézed, ha nem lennének ezek a hibák, akkor nem is szereznének szinte pontot ellenünk, ezt arra értem, hogy ezek a hibák mindenütt megvannak, sőt sokkal nagyobbak is, képzeld magad egy olyan csapat drukkerévé, melyet már kiütött a Pats, ők milyen véleménnyel lehetnek a Def. ről PL: a dolphins SS-CB páros, akiket Moss kétszer is kávézni küldött.
2007. 12. 20. 14:39
Mr nemo
A védelmünkkel az a baj, hogy túl öreg. Nagyszserű játékosokból áll, imádom Bruschi-t és Seau-t, de igazán kellene oda néhány ifjú patrióta, aki kellően gyors, és akinek átadhatják az évek rutinját.
Lehet látni a meccseken, hogy jól mozdulnak a védők, csak lassan, a reflexeik és az izületeik már nem olyanok, mint 10 évvel ezelőtt, és a tapasztalat van amikor kevés.

Ettől függetlenül hiszem, hogy nyerni tudunk idén, de a támadó egységnek mindenképpen ki kell tennie magáért.
2007. 12. 20. 14:43
patriots
Igen én is a reflex kimaradásra utaltam, mikok a kommunikációs zavart említettem, mert az erővel most sincs gond, csak ha túl jut az ellenfél futója a D line-on, ott két testcsellel könnyen elküldheti az öregedő LB-ket
2007. 12. 20. 14:58
cset
Baltimorban el is küldte.:(((((((((((((
2007. 12. 20. 15:49
Cheater
Igen és ha hallotta valaki Rodney Harrison (már megint vele jövök, de imádom:))) nyilatkozatát: Azt mondta, hogy szörnyű ez az NFL, mert évről évre gyorsabb játékosok jönnek, ő meg nem győz utánuk szaladni és persze alig éri utol őket...:))
Azt hiszem ez mindent elmond a korosodó védelmünkről!
És, hogy megint igazat adjak Nektek:), ha egy futónak sikerül ellenünk 3-4 yard-ot futni, akkor már csak a secondary-nk tudja megállítani, ami már általában first down... A Ravens ellen többször lehetett látni, hogy Hobbs a földet csapkodja, mert neki kellett szerelni a futót... Go Pats!
2007. 12. 20. 18:32
patriots
Rodney Harrison egy a kevesek közül, aki felvállalja, hogy szalad az idő körülötte de ő szerintem még tudja tartani a lépést még 1 évig a liga legjobbjaival és Bellichick sem fog lemondani róla. legalább is remélem.
Go Harrison Go Pats!!
2007. 12. 20. 20:00
cset
Helyes.Még 1 évig tartsa csk rettegésben az ellenfél O-ját.
Küldjünk egy levelet a Pats-nek:ne engedjék Rodney-t visszavonulni.:):)Talán hallgatnak ránk.
2007. 12. 20. 22:46
temp
nem szeretem a sérüléseket sem nálunk, sem az ellenfélnél, és mielőbbi gyógyulást kívánok minden srácnak, de azért Jesse Chatman esetében annyira nem lenne baj, ha egy kicsit formán kívül lenne ellenünk. Nagyon jól mozog a srác, ha kiszabadul okozhat pár kellemetlen percet az LB-knek (bár megfogtuk a Ravenst és a Steelerst is futásban, szóval lehet, hogy alaptalan a félelmem).
2007. 12. 21. 10:36
patriots
A Ravens-t annyira sajnos nem fogtuk meg de lehetett volna roszabb is.
2007. 12. 21. 22:43
patriots
A rájátszásra, egyébként érthető a félelem Pats részről, Colvin után nem jönne jól mégegy Def. sérülés, mert akikkel pótolnánk űket, nem tudnának formába lendűlni a PO-ra.
Hozzászólás a(z) Sérülés jelentés (Miami @ New England) bejegyzéshez