Menetrend

Sérültek

2009. 11. 21. 12:29
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
A pénteki edzés után véglegesítette a Patriots és a Jets a sérüléssel bajlódó játékosok listáját a vasárnapi csoportrangadó előtt.
Pats Egyedül Fred Taylor (boka) az, akinek a szerepléssel biztosan kizárható (out). Annak ellenére kérdéses (questionable) a státusza Stephen Nealnek (fej) és Rob Ninkovichnak (térd), hogy még az utolsó napon sem vettek részt az edzésen. A kérdéses listán szereplő többi játékos közül mindannyian végeztek korlátozott edzésmunkát. A nem éppen rövid névsor: Tully Banta-Cain (ágyék), Jarvis Green (térd), Sam Aiken (derék), Eric Alexander (ágyék), Chris Baker (váll), Ron Brace (boka), Julian Edelman (kar), Dan Koppen (térd), Matt Light (térd), Sammy Morris (térd), Ty Warren (boka). Alexander az elmúlt két héten nem játszott. Green kisebb térdműtétből lábadozik. Koppen és Edelman sérülésük ellenére játszott a Colts ellen is. Warren jelenlétére nagy szükség lenne a futás elleni védekezésben. Brace a Jets elleni első találkozó ellen először lépett pályára a Colts ellen a meccs utolsó két játéka során a védőfalban. Tom Brady (váll), Shawn Springs (térd) és Benjamin Watson (hát) teljes értékű edzésmunkát végzett és pályára lépésüknek nem lehet akadálya a sérülésük (probable). A Jets listája jóval rövidebb de ők már biztosan elveszítették Kris Jenkinst az év hátralevő részére. Vernon Gholston biztosan nem játszik (out). Safety Jim Leonhard állapota kérdéses (questionable). WR Brad Smith, DE Shaun Ellis és LB Bryan Thomas minden valószínűség szerint játszik (probable).

Hozzászólások

2009. 11. 21. 12:35
fejszee
én azthittem Washington is kidőlt egész évre...rosszul tudom?
2009. 11. 21. 12:42
fejszee: jól tudod, Leon Washington is IR-en van akárcsak Aundrae Allison elkapó és fent említett Kris Jenkins.

A teljesség kedvéért a Pats IR-en lévő játékosai, akik idén már nem játszanak: Tyrone McKenzie, Brandon Tate, Chris Taylor, George Bussey, Shawn Crable.
2009. 11. 22. 10:48
Azért ha őszinték vagyunk a Jets-ből fontosabb játékosok dőltek ki (gondolok itt Leonhard-Jenkins-Washington-Gholston négyesre). Remélem érződni fog a hiányuk és legyőzzük őket. Light meg aggódhat, gondban az a LT pozíciója szerintem.
Hozzászólás a(z) Sérültek bejegyzéshez