Menetrend

Sérültek és a sötét zsaruk

2009. 10. 01. 00:50
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
Hárman nem vettek részt a csapat szerdai edzésén. Nick Kaczur és Vince Wilfork is bokasérüléssel küzd. Jerod Mayo pedig továbbra is a Bills ellen elszenvedett térdsérülés miatt nincs bevethető állapotban. Korlátozott edzésmunkát végzett: Darius Butler (comb), Randy Moss (hát), Matthew Slater (könyök), Shawn Springs (térd), Wes Welker (térd), Jonathan Wilhite (ágyék), Mike Wright (váll). Teljesértékű edzésmunkát végzett: Tom Brady (váll). Kiosztásra kerültek a fekete mezek is, hagyományosan az előző hét edzésein legjobban teljesítők részére. Men in Black lista: Matthew Slater, BenJarvus Green-Ellis, Tully Banta-Cain, Isaiah Stanback*, Kyle Arrington*. *gyakorló csapat tagja Emlékeztető: a belső védőfalemberek sérülései miatt szerződtette le aA csapat még hétfőn leszerződtette Terdell Sands-t, a Raiders 2 méter magas és 150 kg súlyú korábbi játékosát. 2001 óta 14 alkalommal volt kezdő játékos, ennek többségét (11 start) 2007-ben szerezte, amikor a liga leggyengébb futás elleni védelméhez adta a nevét.

Hozzászólások

2009. 10. 01. 07:49
gj2k
Elképzelem ahogy BB lassan sétál a kispad előtt egy reklám spotban. A padon először Welker tűnik fel, ahogy a térdét fogva vicsorog, majd lassan Moss jön a képbe, aki a hátát nyújtva morgolódik. Eztán jön Brady, aki teljes felszerelésben térdre rogyva (Ace Ventura szerűen) könyörög: Hadd álljak be, Mester!

:D:D:D


Remélem azért egyik sérülés sem komoly.
2009. 10. 01. 09:14
_bb
Maroney még csak fel sem került a listára... Kiváncsi vagyok, ha Kaczur nem tudna esetleg játszani, akkor simán beállna-e a helyére Vollmer, vagy valami nagyobb átrendeződés lenne... ja és remélem ezen a héten senki sem szerez menekülés közben sérülést, elég az amit a pályán összeszednek a srácok :(
2009. 10. 01. 10:38
Maniac84
Remélem mindenki rendbejön vasárnapig, különösen Welker. A Ravens ellen mindenkire szükség lesz, simán top5 csapat. (Egy rakat pr-ben első helyen vannak, de az szerintem még túlzás egyelőre)
Más, Seau nem éri be a szörfdeszkájával, most éppen valami reality TV-ben incselkedett egy bikával: http://alanag.yardbarker.com/blog/AlanaG/Junior_Seau_run_over_by_a_bull_for_Versus_reality_TV_show/1267411
A bika átgyalagol rajta, ő meg felpattan mintha mi sem történt volna :D
2009. 10. 01. 15:59
HanSolo
Hát, ez a Seau nem normális! :)
Legalább Wilfork és Welker játszhatna, mert nélkülük most nem sok esély van a győzelemre.
2009. 10. 01. 18:13
hulit
Wilfork nélkül, hogy állítjuk meg a futást ?!

Ha a jelenlegi sérültek hiányában nyerni tudunk akkor
BB tényleg varázsló, jó lenne Bradytől egy olyan meccs mint
a jaguars ellen annak idején mert nem hiszem hogy tudunk ellenük futni bár Taylor nagyon jó formában van.A sérülések
elkerülhetnék a csapatot mostmár egy ideig.
2009. 10. 01. 20:48
_bb
Egyébként Reiss írja, hogy T. Sands-t (kb. 2,08m és 161 kg állítólag) már múlt hét végén kipróbálta a csapat, és már akkor mondták neki, hogy leszerződtetnék, így ez nem feltétlenül a sérüléseknek tudható be. Szóval akár fantáziát is láthatnak benne... Sands-t, állítása szerint NT és 3 tech. DL-ként akarják bevetni.
2009. 10. 01. 21:17
DT poszton Brace a kérdőjel egyelőre, mert eddig két meccsen is csak aktív volt, de pályára nem lépett. Ezt majd érdemes lesz figyelemmel kísérni a továbbiakban.

Ha nincsenek a sérülések, akkor azért Wright(Pryor)-Wilfork(Brace) páros mellett nincs szükség másra, és ezt úgy számolva, hogy Warren marad LDE 4-3-ban is.

Az nem véletlen, hogy méretei ellenére megközelítőleg sem volt olyan hatása Sandsnek, mint Haynsworthnek a fal közepén futás ellen. Sőt. Túl sok tapasztalata sincsen, kezdve azzal, hogy csak egy évet játszott egyetemen, és miután punter csapattársát megütötte egy meccs után a repülőgépen, az ideális csapattársat se róla mintáznám. A végső keretszűkítés óta parlagon hevert.

Nagyon kukázásnak érzem ezt az igazolást. Csak remélni lehet, hogy tévedek.
2009. 10. 02. 08:38
CoSco
Azért az edzői stábot ne hasonlítsuk holmi hajléktalanhoz, de tény hogy érdekes igazolás. Bízzunk benne, hogy jó döntést hoztak, egyebet úgysem tehetünk :)

Csak egy dolgot nem értek még a mai napig se, miért Joey maradt Lewis helyet...
2009. 10. 03. 10:32
_bb
Egyébként ami Sandst illeti, azért egyértelmű, hogy kukázásról van szó (hisz nem kellett egyik csapatnak sem), feltéve, ha a kifejezést úgy használjuk, hogy elfogadjuk, hogy abból is meg lehet élni, és hasznos dolgokat is kidobhatnak mások. Ilyenkor már csak nagy egymás (marmint csapatok) közti cserével lehet jó játékost szerezni, ugynakkor depth-nek, vagy edzésanyagnak jó lehet (felkészíteni a támadófalat), és emellett akár kellemes meglepetést is okozhat.
Hozzászólás a(z) Sérültek és a sötét zsaruk bejegyzéshez