Menetrend

Siliga rövidtávú IR-en, Walker az új DT

2014. 09. 27. 22:38
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
Sealver Siliga IR listára került azzal a megkötéssel, hogy hat fordulót követően újra edzésbe állhat és nyolc forduló után ismét pályára léphet. A falember a Raiders elleni találkozón szenvedett lábsérülést. Az NFL minden csapatának lehetősége van, hogy az évközbeni sérülésekre tekintettel egy játékosát rövidtávú IR listára helyezze.


Siliga hiányában érdekes lesz figyelni, hogy kitart-e a Patriots vezetése a három nagy embert foglalkoztató felállásoknál. Vince Wilfork, Chris Jones, Joe Vellano és Dominique Easley alkotja most a DT-k névsorát a keretben. Hozzájuk csatlakozott DT Casey Walker, akit a Carolina Panthers gyakorlócsapatából igazoltak le. 2013-ban volt nem draftolt újonc. Abban az évben 305 fonttal mérlegelt a pro-dayen. Az nfl.com viszont már 335 fontot ír a játékos oldalán, bár azok az adatok a legritkább esetben ellenőrzött, megbízható számok.

Hozzászólások

2014. 09. 28. 09:23
narbony78
A Coltsnál van Rambo próbajátékon!
2014. 09. 28. 09:29
BaP
Ez nem jó hír, pufifánk nem biztos, hogy bírni fogja NT pozícióban a terheket. Kíváncsi leszek, mennyit, és hol lesz fenn Easley.

Kérdéses még Connolly és Gronk játéka is ( úgy néz ki, mégsem bírja még az a térd), ha most nem használja szélesebb körben az elkapóit Tom, akkor soha.

Tartok ettől a meccstől, az Offense nagyon nincs rendben.
Volt egy video BB-ről, be volt ugye mikrofonozva a Raiders ellen, nem emlékszem mikor rohangált ennyit Brady-hez, és JMD-hez....vagy lehet, csak én nem figyeltem jól.

Ha ezt a meccset le tudjuk hozni, tutira elindulunk felfelé...
2014. 09. 28. 10:26
bence.szel
Szerencsére Siligán kívül mindenki játékra kész. Az injury reporton 6 "valószínűleg játszik" státuszú játékos van, ami minden csapatnál, de nálunk különösen garantálja, hogy játékra készek, így Connolly és Gronk is. Sőt, Gronk esetében biztos vagyok benne, hogy a legnagyobb snapszámot fogja játszani százalékban tekintve ebben az évben.
2014. 09. 28. 13:08
Croaker
Update:
The Patriots also announced it signed defensive lineman Casey Walker off the Carolina Panthers' practice squad in advance of Monday night's game against the Kansas City Chiefs.
Hozzászólás a(z) Siliga rövidtávú IR-en, Walker az új DT bejegyzéshez