Menetrend

Sterling Moore nem kellett senkinek + Tebowmánia

2011. 12. 14. 22:23
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
FS/CB Sterling Moore közel három meccset játszott végig a secondaryben, mielőtt megvált volna tőle a csapat. A waiver listán azonban érintetlenül jutott túl, így alkalom nyílt a visszaigazolására a gyakorlócsapatba, ahol ST/CB Malcolm Williams előléptetése miatt úgyis akadt egy szabad hely. A Denver Broncos elleni felkészülés is elkezdődött, olyan komoly kérdésekkel a sajtótájékoztatókon, hogy vajon ki fogja Tim Tebow irányítót játszani az edzéseken a védők számára? Nem a legjobb hír, hogy S Pat Chung már korlátozott edzésmunkát sem végez. Ráadásul speciális, tépőzáras bokarögzítőben látták, ami arra enged következtetni, hogy visszaesés történt a gyógyulásában. Rajta kívül Sebastian Vollmer volt még a távolmaradók között, nem meglepő módon.

Hozzászólások

2011. 12. 14. 22:49
Neo
Chung nélkül még nehezebb dolga lesz a linebackereknek Tebow futásai ellen, de úgy érzem, hogy ha a meccs első felében sikerül kialakítani egy megfelelő előnyt, akkor a végén zsebben lehet a meccs.
2011. 12. 14. 22:51
TenkRew
Nem értem. Szerintem bíztató volt Moore.. Minek Malcolm Williams??
2011. 12. 14. 22:52
TenkRew
Amúgy szerintem Edelman eltudná játszani. :D :D :D
2011. 12. 14. 23:21
Burkus
Hát ha Chung szezonjának vége, szvsz. a PO szereplésnek is az első meccsel... :( Matt Slater és Ihe... nem volt meggyőző, csak egymás legázolásában. :(

Ilyen szintű orvosi felkészültségnél, ami ezeknél a csapatoknál van, hogy az ördögbe tud meccs és minden nélkül ekkora állapotrosszabbodás bekövetkezni? Vagy akkor miért engedték edzeni?
2011. 12. 15. 00:27
lolvin
Burkus


Ne legyen igazam, de nem hinném, h Chung visszatérésén olyan sok múlna, ilyen védelemmel nem hinném, h messzire jutunk, Edelman meg szerintem csak a pazar szerelései miatt tűnik elfogadhatónak S poszton, azért ő nem oda való....
2011. 12. 15. 00:46
Edelman nem játszott S-t!
LB illetve CB poszton volt bevetésen
Slater volt S
2011. 12. 15. 01:36
cuncimp
Látom továbbra sem könnyű nektek, mindig csak a sok aggodalom...
2011. 12. 15. 07:44
crazyhungary
Cuncimp: +1

Eezk állandóan sírnak (tisztelet a a kivételnek), ennyi pesszimista embert egy rakáson.
"nem hinném, hogy messzire jutunk" uramisten ezt a pozitív hozzáállást.
2011. 12. 15. 08:00
dexxy
Ez nem pozitív hozzáállás kérdése csak racionálisan gondolkoznak.
2011. 12. 15. 08:13
gj2k
Én tudom kit kell Tebowra állítani. Baby Vincet. :) Megmondod a macinak, hogy csak arra mozogjon, amerre ez a szerencsefia megy. Az edzéseken lehet egy mézescsuprot rakni a helyére pl. Meglássátok, egy yardja nem lesz futásból a tizenötöskének. :D
2011. 12. 15. 08:15
crazyhungary
Ja értem, jó legyen az. Én is tudom, hogy a védelemmel bajok vannak (már a bajnokság előtt megmondtam, hogy a gyenge secondary miatt bajban leszünk, erre van tanúm is) de állandóan ezen siránkozni és előre leírni a PO-t az szerintem nem okos dolog.
Nem feltétlen hiszek a bevonzás hatalmában, de a pzítív gondolatok többet segítenek és sokan napközben nem azért jövünk fel az oldalra, hogy még szarabb kedvünk legyen.

Biztos vagyok benne, hogy szét fogjuk ütni a Denvert , méghozzá nem kevés ponttal és jövő hétre már elül a Tebow mánia.
2011. 12. 15. 08:20
crazyhungary
gj2k: +1 :)
Elég lesz ha csak egyszer magához öleli a mézescsuprot.
2011. 12. 15. 08:20
lupus
Moore-ban lehet latnak valamit...
Chung visszaesesenek az oka lehet akar egy rossz lepes.Ha jol tudom nincs szakadasa,torese,ugye?
Racionalitas?Na,ezen mar lassan 3eve rohogok.2008,1.merkozes,Tom Brady kiesik a szezonra.A racionalitas nem elolegezte meg a kovetkezmenyeket...
De,ha nem megyek messzebre csak az utolso 2merkozest nezem.A racionalitas szerint problema,aggodas nelkuli gyozelmek voltak.
2011. 12. 15. 08:29
Gomes..
"Biztos vagyok benne, hogy szét fogjuk ütni a Denvert , méghozzá nem kevés ponttal és jövő hétre már elül a Tebow mánia."

Hát crazy,legyen így..nem csekkoltam ugyan,de emlékeim szerint ez a Denver nem nagyon kapott 30-40 pontokat idén,meglepne,ha átgázolnánk rajtuk..ha a nem létező védelem valami csoda folytán összeszedi magát(szarból várat effektus..),akkor nyerhetünk,minimális különbséggel.2 támadásnyi előny kell a végére,mert ez a Tebow-gyerek már mindent elhisz magáról lassan,és az a beszarás,h össze is jön neki..jó lenne letörni a szarvát..

A PO nem azon fog múlni,h lesz-e Chung..1 fecske ebben a secondaryben nem csinál nyarat..még kettő sem....
2011. 12. 15. 09:23
Dok
Tebowt Wilfork és Mayo szanaszét fogja szedni. Szegény srácot úgy összefogják kuszálni, hogy azzal sem lesz tisztában melyik a keze és a lába!

A siránkozás nem siránkozás részhez csak annyit, hogy jó látni azt ahogy Bradyben ég a tűz. Jó ideje már nem láttam benne ezt a fajta pozitív akaratot. A többiek pedig vagy elhiszik, hogy képesek SB-t nyerni és akkor bármi lehet vagy nem és akkor jön a megszokott bukta. Ez az első PO meccsen úgyis kiderül. Remélem összejön a Pats-GB SB, mert szerintem az évszázad meccse lenne. Két "gyengus" védelem és brutál offensek.
2011. 12. 15. 09:26
temp
A Denver védelme nem kicsit teljesít hetek óta erőn felül annak érdekében, hogy folyamatosan játékban tartsák a támadókat, és megadják a lehetőséget nekik a győzelemre, hozzájárulva a nagy Tebow csodához.
Alapjában véve a Schedule-el is mázlijuk van, mert olyan csapatokkal találkoztak, mint pl a Raiders, a Chiefs, a Bears, ahol a támadó oldalnak komoly gondjai vannak, talán a Chargers a kivétel, de idén ők a szokásos formájukat hozzák, bárkit képesek megverni, és bárkitől képesek kikapni.

Azt gondolom, hogy a vételenségig nem képes egy védelem megadni a sokadik plusz lehetőséget a támadóknak arra, hogy behúzza a meccset. Másrészt az elmúlt hetekhez mérten itt egy teljesen más színvonalú támadó gépezettel fognak szembenézni, papíron egy sok pontos pisztolypárbaj pedig mindenképpen inkább a Patriots támadóknak fekszik.
2011. 12. 15. 10:08
crazyhungary
Ettől csináljunk be.

Tim Tebow: passzkísérletek Att: 198, Comp: 96, Pct: 48% pontosság. Yds/Game: 117.
Pass Rate: 83.9 %. Jó még egy kicsit futkározik is, de még nem tudatosult benne, hogy ez az NFL és itt passzolni kell, nem rohangálni.(vasárnap majd rájön) Az ő irányításával utolsó meccsen 3 és fél negyeden keresztül nem szereztek pontot.
Igazából az idei szezonban csak két jól játszó csapattal játszottak (a San Diego-t és a Jets-t idén nem tartom annak) a Green Bay-el és a Detroit-tal mindkettőtől csúnyán kikaptak. Körülbelül annyi pontot várok a csapattól amennyit a trappisták termeltek ellenük.
2011. 12. 15. 10:23
Montesclan-pats
Tim Tebow-nak szerintem kijár a maximális tisztelet, és biztos, hogy fog futni ellenünk is, és kemény gyerek bírni fogja, ha megütik.
DE nekünk a védelmüket kell legyőznünk, mert az nem rossz, azt gondolom, hogy a mi védelmünknek feküdni fog TT passzolási stílusa, és lesz ellopott labdánk. Biztos vagyok azonban abban, hogy egy mentálisan tökéletes állapotban lévő csapattal találkozunk, akiket nem fog elkeseríteni, ha vesztésre állnak, mert általában az 58. percig vesztésre állnak. Lesznek nehéz pillanatok a mérkőzésen, úgy mint a Kansas ellen, de jobb esetben hasonló különbség is összejöhet.
Élvezzük, már, hogy mennyi nehézség ellenére ez már így is egy szép szezon.
Hajrá Pats, és bízzunk BB-ben TB-ben és a morálisan egységes csapatban. És, hogy nehogy szétfollyon az egész szöveg a mézeskalácsos cukormáztól.
Bizzunk az Alien-ünkben, aki ronggyá szedi az ellenfelek védelmét, és remélem a PO-ban 3.szor is megverjük a Jabbáékat idén.
2011. 12. 15. 11:13
non4m3
halkan jegyezném meg hogy ez az "erős" denveri védelem 2 ponttal többet kap meccsenként mint a mi lesajnált védelmünk, és aszem a focit még mindig a pontokra játsszák

szvsz a támadóinkon fog múlni minden
2011. 12. 15. 11:18
hulith
A támadóalakulattól én nem tartok annyira inkább a Broncos védelme a kulcs mert csatlakozva a fent említetthez ilyen szintű offense ellen nem játszottak már jó ideje és akármilyen is a védelmünk sok pontot nem engednek és a Broncos támadólakulatáná jobbakat is tartottak már kevés ponton !
Én a PO-tól nem a védelem miatt tartok hanem a várhatóan nagyon erős védelemmel rendelkező ellenfelek miatt !
2011. 12. 15. 12:58
lolvin
Elnézést ha pesszimista vagyok, de nem akarom magam tévhitekbe ringatni...a PO-ban nem félek az erős védelmektől, ha összeáll a gépezet az OL részéről és nem lesz nyomás alatt TB akkor mindenkit szétdobál(hat), inkább azoktól a csapatoktól tartok, ahol erős a passz játék, nem nagyon szeretném látni ahogy egy Brees vagy Rodgers szétdobál minket(vagyis, h szeretném úgye az már SB lenne) de pl egy Schaub is tönkre verné ezt a secondary-t...jól jönne a hazai pálya a PO-ban, jó sok hóval vagy valami ilyesmi...
2011. 12. 15. 13:52
Inyas
Tebowt le kell mészárolnia a mi védelmünknek. A mi káosz formációnk :) amit idén játszik a védelmünk kiszámíthatatlanná tesz minket minden ellenfélnek. Tebownak meg főleg kiszámíthatatlanok leszünk hiszen mikor ő elindul fickándozni nem nagyon tudja, hogy lesz vége a játéknak. Csak a stabil védelmi felállásokat, reakciókat, látja az meg a mi védelmünkben hát kiszámíthatatlan. Mondjuk összefut véletlenül az éjszakai mészárossal(Edelman)vagy esetleg Carterrel, vagy Vincel, nem is beszélve Ninkórol, vagy valamelyik új safetyvel, esetleg LBvel, DBvel,CBvel, mert ezek is néha ott vannak ahol nem várja őket senki. A Denver alapvetően futásra építő csapat ez működik náluk jól Tebow az új irányító képességei miatt.A védelmük arra van kitalálva,hogy meccsben tartsa a csapatot ezért nem engednek nagy játékokat stabilak futások ellen,de közepes és rövid passzokkal nem tudnak mit kezdeni ezt be áldozzák. Ezért fogjuk mi nyerni ezt a meccset mert ez a támadási stílus meg nekünk fekszik, először jönnek
a mi rövid és közepes passzaink aztán a futásaink is ülni fognak. Védelmünk ha megállítja a futásaikat vagy kontrollálja azokat akkor nem tudnak követni minket,de ehhez kell a nyomás Tebowra, hogy ne kezdjen el dobálni mert akkor rázós lehet ez a meccs is. Szóval hajrá Pats ja PO-rol meg mindig a következő meccs a lényeg (olyan ismerős ki is mondja mindig ezt :))
2011. 12. 15. 13:57
-kRiSi12-
a meccsünket a Sport tv közvetíti ?
2011. 12. 15. 14:05
jaja
remélem nem Bóltimór Olllllival lesz a Ricsi!
Sanyit akarok... és Pufifánkozást akarok :D
2011. 12. 15. 14:07
crazyhungary
A Sport tv és az ESPN America is élőben adja.
2011. 12. 15. 14:08
crazyhungary
Én is Sanyát akarom. végre tuci-tuci egyetértünk. :)
2011. 12. 15. 14:21
non4m3
Sanyi meg tibózni fog :D

sztem Márk lesz, mert ő is QB, kivéve ha nem ér rá vagy ilyenek
2011. 12. 15. 14:40
crucified
na ki a király? :)

Sanyi a király.... :)

Szvsz Tebow-t Ninko vagy Carter "lemészárolja". Nem lesz gond, ha az O fal tartja a pass rush-t. És miért ne tartaná?
2011. 12. 15. 15:25
Pupu
Küldjünk a sporttvnek kérvényt hogy Sanyit szeretnénk :)
2011. 12. 15. 15:29
Most olvastam, hogy Meskó Zolit fekete mezzel jutalmazták, kiváló "védő" munkája miatt :)
A passz elleni védekezésben kapott szerepet, ahol langaléta termetét és hosszú karjait használta ki az edzői stáb: igazából "csápolnia" kellett, és megpróbálni beleérni, beleütni a passzokba.... a feladatot dícsérettel teljesítette :)

Tebow: nagy kár, hogy Spikes és Cunningham is sérült, biztosan elkapták volna párszor az egyetemi irányítójukat :D
2011. 12. 15. 15:35
crucified
Azért én TB-t ennyit futkorászni még egy szezon alatt nem láttam. Hatalmas lehet az elszántsága, ha egy Fletcher típussal is vállalja az ütközéseket.

Tebow futkosson, hátha úgy jár mint Vick. Két törött borda...
2011. 12. 15. 15:46
Neo
Sanyira tőlem is megy a +1! :)

A másik dolog, ami tényleg nagyon szembetűnő idén, az Brady tüze, akarata, amivel bátorítja a többieket! Vajon ez már amiatt van, mert érzi, hogy nincs sok éve hátra ebben a ligában? Úgy jön le a dolog, nagyon akarja azt a 4. gyűrűt! :)
Ha ezekkel a fiatalokkal idén egy jó PO szereplést összehoz, jövőre igazán remélhetünk egy gyűrűt! Azt hiszem ezekkel a fiatalokkal ennyi idő után kisebb csoda lenne (ha a liga többi csapatának fejlődéséből indulok ki).

Remélem sikerül fejben összerázni az alakulatot a playoffra és jöhet akár Brees, akár Rodgers, elverjük őket!
2011. 12. 15. 15:56
lipi
Tebow futkározni fog. De főleg passzolni. A sec-ünk remekül alkalmas önbizalom szerzésre és a fanyalgók szájának befogására. Szerintem ezen okokból kifolyólag ezt fogják erőltetni, különös tekintettel a hosszú bombákra.
A futkározós QB-kel egyébként meg alapból nem tudunk mit kezdeni, rosszul olvassák a srácok általában ilyenkor a játékot.
Ez mondjuk abból a szempontból irreleváns, hogy a támadójátékuk a sok opció ellenére is harmatgyenge. Amire én kíváncsi leszek, az az, hogy mennyire fogja állni a támadófalunk a nyomást, ami kőkeményen jönni fog a védelmüktől. Ha TB-nek sikerül felvenni a ritmust és tudja büntetni a blitzeket, akkor nagyon sima meccs lesz, ha nem, akkor bármi lehet.
Külön pikantéria, hogy mindkét irányító a comebackről híres :). Sok fog múlni a time managmenten. Jó és izgalmas meccset várok, utolsó pillanatokban vezetett GW drive-al :).
2011. 12. 15. 16:39
TÖRÖLT
Jah igen Sanyi az egyik legjobb szakkommentátor jó lenne ha ő lenne a pufifánkozás lassan fogaommá vállik :D :D :D GO GO PATS

a mérkőzésről:
-Annyit azért ne feledjünk,hogy remek védekező csapat hírében áll a Denver és egyikőtök írta is,hogy nem igazán tömik őket ki csapatok szal azért egy DJ.Williams meg az újonc Miller nagyon ott vannak a szeren valamint a tavalyi sack király is az ő keretüket erősíti nagyon nehéz meccset várok szorosat nem attól tartok,hogy Tebow szétdobál minket hanem a védelmüktől az nagyon kemény jó összerakott legutoljára a Detroit verte őket agyon 45-10-re október 30.-án azóta sok minden változott mondjuk ennyi mákot amennyit ez a Tebow összeszedett és kaptak ideje,hogy elvegyék tőlük meg lehet nézni mennyi mérkőzést nyertek meg az uccsó felvonásban egyszer minden szerencse sorozat véget ér :D :D

GO GO PATRIOTS!!!!!!!!!
2011. 12. 15. 17:17
inkább azt nézzük meg, hogy hány percig vezettek a meccseken összesen a szezonban! kevesebb mint 30, vagy több?
2011. 12. 15. 17:22
Dok
Szerintem nem mérvadó a védelmük erejének a felmérésére az idei szezon. Komoly offensel nem nagyon találkoztak, amikor pedig igen, akkor ki is kaptak szépen. Egyszerűen mázlisták a sorsolást tekintve és az ellenfeleik hihetetlen bakikat követtek el. A macik is simán nyerhettek volna, nem Tebown múlt az a győzelem sem.

A mi offensünk a sok hiba ellenére még mindig liga elit kategória. Nyugodtan és szisztematikusan szét fogjuk őket szedni úgy, hogy nincs az Tebow vagy come back ami segíthetne rajtuk.
2011. 12. 15. 17:34
hulit
Azt szokták mondani, hogy jó csapatnak van szerencséje de
a mienk jobb csapat és nem találkoztak ilyen jó offense-el
mint a mienk de a Főnökök védelmével se nagyon tudtunk mit kezdeni egy félidőn keresztül !
Ne is legyen könnyű győzelem ettől erősödne az egész csapat a PO-ra !
2011. 12. 15. 17:35
non4m3
védelmünk sztem be fog szedni 20-25 pontot, ha nem mutat semmi extra playt(azért össze tudják szedni magukat a fiúk), ezzel szemben a mi támadó csapatunk meg simán feltesz 30 pontot az eredményjelzőre, ha nem érünk el 25 pontot akkor nincs is miről beszélni... de sztem meglesz
2011. 12. 15. 18:11
Crazyhungary: pezsgőt bontok, mert most velem is egyetértesz :) Minden kezdet nehéz, ezen már akkor túl vagyunk :))
2011. 12. 15. 18:15
Előfordulhat, hogy Dawkins és Goodman nem játszanak.
2011. 12. 15. 18:34
Pat Patriot
Vasárnap sokan fogják nézni a meccsünket. Azok is, akik szeretik Bradyéket, és azok is, akik annak drukkolnak, hogy kapjunk már ki egy újonc irányítóval felálló gárda ellen. Csak remélni tudom én is, hogy Sanyi lesz a szakkommentátor. Olivér meg Sanyi között az a nagy különbség, hogy előbbin nagyon lehet érezni, hogy valamely csapat számára ellenszenves, és így is "elemez" egyes szitukat, míg Sanyi magát a focit imádja, és mindegy neki, hogy a Bearst verik laposra vagy a Macik vernek agyon valakit, ő magát a játékot imádja. Márkon és Sanyin inkább érzem, hogy szakkommentátori tevékenységet végez, Olivér viszont nálam megmarad a "Giants-fan vagyok, és utálok minden más csapatot" kategóriában...
2011. 12. 15. 20:17
Neo
Ezt a sporttv-s dolgot már párszor kiveséztük itt és megelőzendő az újabb esetet, annyival azt hiszem lezárhatjuk, hogy Sanyinak kellene egyedül közvetítenie, vagy max az ikertestvérével :)

(Én nagyon nem szeretem a tv-s közvetítéseket, pláne a pats meccseket, mert elég egyértelműen kinyilatkoztatják Pats undorukat 3 és fél órán át és erre nekem semmi szükségem, akkor inkább nézem szarabb minőségben de angolul. ennyi.)
2011. 12. 15. 22:32
hulit
Neo !

Én szintem minden közvetítést láttam és ezzel nem értek egyet de nem szeretnék erről újabb vitát generálni !
Nem szeretem a reklámdömpinget és nem beszélek jól angolul
és nem mellékesen a minőségbeli különbség is nagy a streamhez képestezért inkább nézem a sport tévén idén már a 6. vagy 5. Pats meccset az idei idényben -:) biztos szeretik szidni ezért közvetítenek ennyit !
2011. 12. 16. 08:29
crazyhungary
Paul43:

Nyithatod a pezsit, most nagyon egyet értek veled, legalább harminc de reményeim szerint 40 pontot is felteszünk a táblára és végzünk ezzel a Tibi gyerekkel és béna legendájával.

Hulit:

Egy kicsit vitatkoznék veled. Bár én is inkább a magyar közvetítéseket szeretem nézni, de egyet értek a többiekkel van egy-két olyan kommentátor, aki finoman szólva nem szeret minket és ez a közvetítésből le is jön. A meccseinket meg azért közvetítették, mert sokszor játszottunk a 22.15 idősávban (általában jó csapatokkal) tehát ha jó nézettséget akartak, akkor egyértelmű volt a választás, valamint volt két Monday Night meccsünk, amit mindig mutatnak.
Például nézd meg a vasárnapi választékot 22 órás kezdések :
Detroit-Okland
Cleveland-Arizona
Jets-Eagles
Pats-Denver

Ha a sport tv szerkesztője lennél akkor is ezt választanád, nem mellékesen az ESPN America is ezt adja.
2011. 12. 16. 10:02
Pat Patriot
crazyhungary! Sokszor szóvá teszed, hogy a fórumozók között sok a - mondjuk így - pesszimistább hangvételű vélemény, írás, a dolgokat borúlátóbban szemlélő hozzászólás. Nos, szerintem az sem követendő, hogy úgy álljunk a csapathoz, hogy "ó, hát mi aztán majd megmutatjuk nekik". Az optimizmussal semmi gond nincsen, de optimista és optimista szemlélet között is van különbség. Van, aki bízik abban, hogy a jelenlegi Patriots meg tudja verni pl. a liga legjobbját, az Indiana... illetve a Green Bay Packerst, de azért hozzáteszi - az eddig tapasztaltak alapján -, hogy bizony vannak hiányosságok néhol. És van az az optimista, aki úgy tesz, mintha ezek a hiányosságok nem léteznének. Itt nyilván mindenki azért drukkol, hogy a Pats akárkivel találkozik, azt legyőzze, de nem mindenki visel szemellenzőt. Hála az NFL-ben tökélyre fejlesztett statisztikáknak, szinte pontosan mérni lehet minden, a játékkal összefüggő körülményt. Már minden csapatnak volt olyan meccse, amely hatalmas meglepetésként vonult be a liga történelmébe. Még az általam minden idők legjobb csapatának tartott 1985-ös Bearsnek is becsúszott egy vereség, 2007-re meg hadd ne térjek ki... Nagyon sokszor megszívtuk már, hogy hurráoptimistán tekintettünk egy meccs elé, és utána anyáztunk, hogy annyi és olyan szintű hülye hibát hogyan lehetett elkövetni. Én tartok a Denvertől és főleg Tebowtól. Ha a Colts ellen világegyes volt a mi meccsünk, akkor egy rájátszásra jó eséllyel pályázó csapathoz, amely az egyik legjobb formát mutatja, talán ne úgy álljunk hozzá, hogy "ó, hát nem lesz itten probléma". Valóban, ha jók leszünk, a Denver sem lehet ellenfél. Bízzunk ebben. Tebow béna legendáját meg szintén ne becsüljük le. Ritkán látni ekkora feltámadást egy csapattól, mint a Broncostól. Nyerjük meg vasárnap (azt hiszem, meglehet) az AFC Eastet!
2011. 12. 16. 10:22
crazyhungary: legyen igazad az eredményt illetően, de azért vannak nem látható tényezők. Ez nekem egy must win game, de egy részről úgy tűnik Dawkins és Goodman is össze lesz foltozva, másrészről nálunk továbbra is sok kezdő hiányzik D-ben. Nagy kérdés, hogy a pass protection és a pass defense milyen lesz nálunk. Ha az első rendben lesz és a második is hoz egy átlagosat, akkor nem lesz gond. Mert alapjáraton bárkinél több pontot szórunk, viszont előfordul, hogy nem alapjárat van.
Valamint én az egész meccsen a negyedik negyedet várom a legjobban. Broncos-nak mostanában az az erőssége, nekünk meg a gyengénk.

Sport tv: Olivér néhány mondásán csak röhögni tudok. Tőlem lehet ő Ricsi mellett, aztán közvetítse ahogy mi bejutunk a PO-ba, az ő csapata meg erősen kérdéses még.
2011. 12. 16. 10:35
Gomes..
Pat Patriot,

nagyon egyetértek,csak már annyira felhúzott sokszor amiket olvastam,h nem volt kedvem,türelmem ezt így megfogalmazni..
2011. 12. 16. 12:00
benzinkut
Pat Patriot

igaz, hogy optimizmus és optimizmus között is van különbség, de az, hogy egy gyengébb drive, negyed vagy meccs végén beindul a síró-gép és a "nem érdemeljük meg a po-t" "cool brady meghalt, hoyert a helyére" "sehova nem jutunk" kommentek özönlenek sorban, ez sehol sem tartozik még a mérsékeltebb optimizmus körébe sem, ez a kőkemény pesszimizmus (másnéven sírás). ebből van sok embernek elege. nem gondolom azt sem, hogy szemellenzőt viselő optimisták lennének itt a srácok, szerintem ilyen ember az egész fórumon nincsen. az, hogy nem írjuk oda minden poszthoz, hogy szar a védelem és milyen sok hiányosság van, az nem azt jelenti, hogy nem tudjuk, hogy vannak hiányosságok.
statisztikákról beszélsz. tény: top 5 offense-zes csapatok rendesen kitömték a denvert (gb, detroit). mi is top 5-ben vagyunk (tény), következésképpen, nekünk is ki kell tömnünk. ezek tényekre való hivatkozások, semmiképp sem szemellenző. persze lehet mondani, hogy azok még nem a mostani formában lévő tebow-éra alatt történtek. ha sok pontot kap a denver, akkor nem tud fordítani, ezt is látjuk az elmúlt hetek után. ha valaki sima győzelmet vár, akkor az a tények tekintetében tök reális. persze vannak váratlan, nem látható tényezők, ahogy te is említetted 2007-et. de ezek alapszakasz meccsek. a po meccsek alapvetően mások (SB-ről nem is szólva). ha most ez is az lenne a denver ellen, akkor a sima győzelemben is kevesebben hinnének. persze minden meccs más és nincs biztos győzelem, ezt is mindenki tudja, de még egyszer mondom, ha valaki a tényeket alapul véve sima győzelmet vár az semmiképp sem lehet szemellenző!
a statisztikák (már többször is mondtam, hogy engem nem érdekel különösebben) jók arra, hogy el lehessen szórakozgatni velük. engem két szám érdekel: 10-3.

nem akartam kötözködni vagy ilyesmi, tiszteletben tartom mindenki véleményét, bocs, ha valakit esetleg megbántottam.

amúgy vasárnap egyértelmű győzelmet várok én is. ha nagyobb arányú vezetést szerzünk, akkor nincs az a tebow-csoda, ami fordítson ellenünk.

szép napot mindenkinek!
2011. 12. 16. 14:49
LaFleur
benzinkut :
Magam sem írhattam volna szebben/jobban, köszi!
Vasárnap vendégem vagy egy sörre. Te úgy is mindig eljössz a meccsnézésekre, gondolom most sem lesz másképp.
2011. 12. 16. 15:28
hmmmm....optimizmus-pesszimizmus.....
bízom abban, hogy nyerünk a Broncos ellen, de azért nagyon tartok ettől a meccstől....azért a Mile High nem igazán a kedvenc stadionunk, valljuk meg.
A Tebow-jelenség helyett én a von Miller-Dumervile párosra hívnám fel a figyelmet (a beharangozót majd ezután most olvasom)...az idény első felében Dumervile sérült volt, akkor von Miller jelentette szinte az egyszemélyes pass-rusht, akárcsak Hali a Chiefsben....Dum felépülése viszont igencsak dobott a Broncos D teljesítményén, szvsz brutális pass-rush várható, a falunk lesz a kulcs....ha meg tudjuk védeni Bradyt, meglesz.....ha nem, akkor igencsak kemény 60 perc elé nézünk.....
2011. 12. 16. 16:19
Tzimisce
Egyetértek itt sokakkal. Valóban én is szoktam néha temetni a csapatot, de én már az év elején is azt mondtam, hogy legyen meg a PO ÉS ott egy győzelem, és én elégedett leszek.
Lehet, hogy nem lesz meg a bye week, nem baj, ha Divisional roundban esünk ki, de akkor azt úgy, hogy a WC körből jövünk.
Ez a védelem az engedett yardok tekintetében botrányos, de ez engem nem nagyon tud érdekelni, amíg pontokat nem nagyon tud az ellen a táblára rakni. A 31-edik a GB védelme. Kell még valamit mondanom? Tényleg sokat számít a mennyi yardot kell megtenni egy pontért mutató.
Emlékszem múlt vasárnap volt 17-17-nél egy támadó yardok kivetítés. A NE 150 körül volt, a WAS pedig 240 körül...
Szóval én elégedett vagyok a defense-el, viszont valaki mondta, hogy nem szép azt látni szurkolói szemmel, hogy egymás után nyerjük a 10-15 yardos playeket, és rendszeresen megcsinálják ellenünk a 3rd and long-ot.

Tebow meg fog minket szivatni, ez tény, ahogy Henne is megtette. De ettől még nyerhetünk, ahogy a Miami ellen is, és szerintem nyerni is fogunk, azonban van egy olyan érzésem, hogy lesz még egy L-ünk, és ha nem most hétvégén, akkor valamelyik csoportellenfél ellen, ráadásul otthon, ami tulajdonképpen nem is lesz baj a PO előtt...

Go Pats!
Hozzászólás a(z) Sterling Moore nem kellett senkinek + Tebowmánia bejegyzéshez