Menetrend

Super Bowl hete: A nyitó este

2018. 01. 31. 18:59
Szerző: tuci-tuci
Kategória: Cikkek
Hétfőn megérkezett a Patriots Minneapolis-ba, a Super Bowl helyszínére és egyből egy "nehéz" feladat várt rájuk. Több száz újságíró kérdéseire kellett válaszolnia a csapat tagjainak. Természetesen rengeteg volt a "hülye" kérdés, ezért csak az érdekesebbek közül válogattam, illetve pár érdekességet is megemlítek.

opening
Kezdésnek vegyünk is egy érdekességet. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is leszimulálta a mérkőzést az EA Sports az aktuális Madden játékkal. A szimuláció 24-20-as Patriots győzelemmel ért véget. A Patriots utóbbi két Super Bowl szereplése előtt is a Patriots győzelmét hozta ki a mérkőzés előtti Madden szimuláció.


Csakugyan szokássá vált, hogy a Super Bowl két csapatának egy-egy játékosa egymás ellen is megmérkőzik a játékkal. A Patriots-ot idén Rob Gronkowski képviselte, az Eagles részéről is egy ismerős játékos érkezett, LeGarrette Blount személyében. Ezt a mérkőzést fölényesen, 33-13-ra nyerte meg Blount.

A hétfői nap során egy újságíró Tom Brady pódiumánál azt mondta, hogy megpróbálja rávenni Belichick-et egy nevetésre. Ehhez pedig az irányító segítségét kérte, minthogy kevesen ismerhetik jobban Belichick-et nála, hogy hogyan lehet ezt a legegyszerűbben elérni. Brady erre csak annyit mondot: "Fogalmam sincs".
A riporter azonban nem adta fel, bár lejjebb adott az igényeiből és egy mosollyal is beérné. Brady erre már adott neki tanácsot: "Csak mond azt, hogy Navy, lacrosse, Lawrence Taylor és Bon Jovi. Ezt a négyet."
Később a nap folyamán természetesen eljutott Brady válasza Belichick-hez is, aki ezen elmosolyodott. Danny Amendola is kapott kérdést Belichick-el és a mosollyal kapcsolatban, de ő csak ennyit tudott erről mondani: "Én kétszer láttam nevetni vagy mosolyogni, mindkettőt a Super Bowl győzelmek után."

Robert Kraft is részt vett az eseményen, így ő is kapott kérédseket. Az egyik alkalommal azt kérdezték tőle, hogy ki a jobb táncos, ő vagy Jeffrey Lurie? Kraft csak annyit mondott, hogy inkább Willie McGinest vagy Ty Law döntse el. Kraft még 2014 nyarán perdült táncra, amikor Ty Law-t beiktatták a Patriots Hírességek Csatrnokába és a korbábbi kiváló CB megajándékozta egy egydi cipővel. Ezután ketten együtt táncoltak a színpadon. Lurie pedig az Atlanta Falcons elleni rájátszásmérkőzés után táncolt a csapat öltözőjében.


Danny Amendola karácsonykor egy különleges ajándékot kapott egy barátjától. Egy internetes aukción szerezte meg Amendola mezét amit az Eagles gyakorló csapatában hordott. Bekereteztette ezt a mezt és elküldte Amendolának, hogy minden nap emlékeztesse milyen messzire jutott és ne felejtse el, hogy ők elküldték az elkapót.

Dion Sanders Matt Patricia-ból próbálta meg kihúzni, hogy mi lesz a híres szakállával ha vezetőedző lesz. Patricia természetesen nem volt hajlandó túltekinteni a következő mérkőzésen, ezért csak annyit mondott, hogy: "Jelenleg csak azt remélem, hogy a szakállam elég jól néz ki a Philadelphia-nak."

Rob Gronkowski-tól természetesen megkérdezték, hogy kikerült-e már az agyrázkódás protokollból. "Remléhetőleg holnapra (kikerül a protokollból). Meglátjuk majd hogyan állnak a dolgok és mit mondanak az orvosok. Nem mondhatom én azt, hogy végeztem a protokollal. Ez az orvosok döntése."

Mindezek mellett természetesen rengeteg más ésrengeteg szokásos kérdés is előjött, azonban ezekre a szokásos válaszok is érkeztek. Mint például a "Csak az Eagles-re koncentrálunk.", "Az Eagles egy remek csapat, remek játékosokkal és edzőkkel." és így tovább.

forrás: ESPN, Boston Herald, patriots.com

Hozzászólások

2018. 01. 31. 20:19
Chatmansky
Fel sem fogtam, hogy megint döntőzünk. Elképesztő. Go Pats! Meg kell nyerni!
2018. 01. 31. 20:55
simiimi
Én már felfogtam, de valami megmagyarázhatatlan nyugodtság van rajtam. Tavaly is csak kicsit voltam izgatott a döntő miatt, de akkor már egész héten. A Seahawks előtt viszont rángatozó idegbeteg voltam, ami még csak fokozódott a meccs legvégén. Előtte a Giants ellen kétszer érdekes módon végig a az utolsó napokban rossz érzésem volt. (Sajna bejött) A 2004-es Philly elleni győzelem után lettem Pats-es, Akkor még nem voltak ilyen nagy várakozások, de most már annyit jelent a csapat, hogy szét tudom magam izgulni egy ártatlan alapszakasz meccsen is. Ennek ellenére most meg valami megmagyarázhatatlan nyugalom van rajtam. Érthetetlen. Aztán rájöttem mitől van: BIZALOM! Bízok minden játékosban, persze elsősorban Tomban, Gronkban, Dolában. Bízom a DEF-ben és főleg a STÁB-ban! Hiába nagy tudású szakik vannak a másik oldalon is, de nálunk a világtörénelem legnagyom Head Coacha és coordinátorai irányítják a világtörténelem legegységesebb, legállóképesebb és legalázatosabb CSAPATÁT! Talán ezért nem izgulok egészségtelenül. Tavaly óta pláne nem...
2018. 02. 01. 14:18
Fellenger
Abszolút, szóról szóra. Baromi nyugodt vagyok, TÜKÖRSIMA SB lesz, már az elejétől! Viszont az ára ennek az, hogy a Beatless utoljára játszik együtt.
2018. 02. 01. 18:20
simiimi
Nem baj, a Beatles után jön a Rolling Stones! :)
2018. 02. 01. 15:34
piszu46
Én nem olyan régen cseppentem bele ebbe a csodavilágba, a 2015-ös rájátszást kezdtem el komolyabban nézni, és figyelni Faragó Ricsiékre. Valami miatt egyből, a legelső meccsén a Baltimore ellen, amikor kétszer is 14 pontos hátrányból tudott visszajönni, a Pats lett a nagy kedvencem, a Seahawks ellen pedig már ezerfokos lázban égtem, és nagyon boldog voltam, hogy győzött a Pats :)
Tavaly az Atlanta ellen szintén valami csodát műveltek a fiúk, jó lenne idén is megnyerni, de azért bennem van a félsz, hiszen a Philadelphia hatalmasat játszott a Minnesota ellen..
Azt kívánom magunknak, hogy neked legyen igazad, és ne kelljen az utolsó pillanatig "rágni a körmünk" :)
2018. 01. 31. 20:40
Dega
Jaj...már csak 4 et kell aludni!!
Go Toomy,go Pats!!
Már a nyolcadik SB-láthatom kedvenc csapatom!!!!
2018. 02. 01. 16:34
dravait
Tévedsz. 3-at kell csak aludni. :) :) :) :)
2018. 01. 31. 21:59
anikom
Tudom, hogy tőlük ez a "csak az Eagles-re koncentrálunk" szokásos klisé, de ebben az esetben simán elhiszem, mert egyrészt az utolsó ellenfél az idényben, szóval ki másra figyelnénel, másrészt ez a Super Bowl. Egész évbem ezért dolgozik mindenki, hogy itt legyen. Most erre kell koncentrálni és ki kell élvezni a show minden pillanatát is, mert vannak, akkiknek ez soha nem adatik meg, pedig a tehetségük alapján lehetne.
2018. 01. 31. 22:29
Croaker
2018. 01. 31. 23:24
kitalaltnev
Még nincs vége...
A Pats részéről remélem az idei diadaloknak, részemről a gyomoridegeknek. Egye fene. Nagyon várós már a hétfő hajnal.
2018. 02. 01. 12:03
Lalika
Bocs az Off-ért.

Szerintetek miért sajnáltatja magát agyon az Eagles?
Elég komoly csapatuk van, erre egy sértődött hisztis iskolás képet festenek magukról. A majomkodó kutya álarcozásról nem is beszélve.
Ez elég kiábrándító a szememben.
Remélem kutyás pólót kapnak ha nyernek csak, hogy jól érezzék magukat.
Hozzászólás a(z) Super Bowl hete: A nyitó este bejegyzéshez