Menetrend

Super Bowl média nap kavalkádja

2015. 01. 27. 21:33
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek

Valódi és álújságírók korlátlan hozzáférése miatt manapság már szinte mindig olyan érzésünk lehet, mintha a Super Bowl média napján (Videó) lenne az ember. A meccsnapot megelőző kedden azonban tényleg meg is rendezik ezt a nagy eseményt, amit általában a stadion gyepén tartanak, azonban a pálya külvárosi fekvése miatt idén inkább a központban tartottak meg, közelebbről a Phoenix Suns otthonában.

1

Az US Airways Center felfoghatatlan mértékben volt túlzsúfolt a média számos képviselőjétől. Ilyenkor a sportághoz nem szorosan kötődő riporterek vannak túlerőben, ezért az ember elé táruló látvány gyakran írható le azzal, hogy a játékosok és edzők mellett az operatőrök és tudósítók is próbálnak a show részévé válni és némileg még a rivaldafényt is magukra irányítani.

Sebastian Vollmer mágnesként vonzotta magához a nemzetközi média képviselőit. A német születésű falember az egyórás program nagy részében a föld németül beszélő lakosságának adott interjút.

Jimmy Garoppolo csereirányítót egy spanyolnyelvű tévécsatorna szorította sarokba és a másik futballról, a labdarúgásról kérdezgették. A riporter még kerek focit is hozott magával és nekiállt passzolgatni a Patriots játékosával.

Johnny Weir és Tara Lipinski műkorcsolyázó olimpikonok az NBC közvetítő seregének tagjaként folyamatosan divattal kapcsolatos kérdésekkel bombázták Chandler Jones többek között azzal is, hogy melyik mezt viseli szívesebben.

Jones emlékeztetett rá, hogy a legutóbbi két Super Bowlon a kékben játszott a Patriots, így most nagyon örül, hogy vendégcsapatként, a fehér mezben léphetnek pályára. Remélve, hogy a mezcserével ezúttal a végeredmény is másként alakul.

2

Darrelle Revis első Super Bowlján vesz részt, és az All-Pro cornerbacket a nagy presztízzsel bíró #1 pódiummal tüntették ki a szervezők. Egyszer csak azt kérdezték tőle, hogy vajon ki az amerikaifutball legjobb cornerbackje?

Hahahaha – nevetett hangosan Revis – Ki más, mint te? Öregem!

A kérdést a legendás Deion Sanders tette fel, aki jelenleg az NFL Network munkatársa.

A legtöbb kérdés a teljesen nevetséges kategóriába tartozott, és akkor még nem is beszéltünk a jelmezekről, amelyek szintén minden média napnak természetes velejárói. Az idei év egyértelmű nyertese az a rádiós műsorvezető volt, aki a sötét cowboy kalap és edzőcipők mellett egy nadrágtartókkal rögzített hordót viselt. Hogyan lehetne komolyan válaszolni egy kérdésre, ha azt egy hordó teszi fel?

Mégis a játékosok és edzők ezt a legkevésbé bánják. Valójában az amerikaifutball-mentes környezet éppen az, amire a legnagyobb szükségük van a hét elején, amikor lélekben az utolsó napok edzéseire készülnek.

A média nap kötelező a résztvevő csapatok tagjai számára. Mindkét csapat egy órán keresztül válaszol a legképtelenebb kérdésekre. Az ember néha tényleg azt hiszi, hogy az esemény egyetlen célja, hogy a riporterek és média személyiségek jól érezzék magukat.

3

A rendes körülmények között visszahúzódó Jamie Collins egyike volt annak a tizenöt játékosnak, aki saját pódiumot kapott és nagyon szórakoztatónak találta a helyzetet:

Minden a legnagyobb rendben. Bár ha én dönthettem volna, akkor sose vállalom el, mert szerintem csak elvonja a figyelmet a meccsről, de ettől még jól érzem magam. Mókás – beszélt már általában a Super Bowlt megelőző felhajtásról – Ha egyszer eljutott az ember idáig, már nem lehet másnak elmagyarázni. Nincs ennél jobb érzés!

Bizonyára ezért találták ki a média napot.

Forrás: patriots.com – Eric Scalavino

Fényképalbum: patriots.com

Hozzászólások

2015. 01. 27. 22:06
netbazis
uccsó képen ez a gopro-s gyerek ez mi akar lenni?:D
2015. 01. 27. 23:17
frazer0819
Best of Brady

LaFell and Danny Amendola? Nah, they couldn't play quarterback. Nah. They are in a perfect position, they choose the right position for them.
2015. 01. 27. 23:17
frazer0819
2015. 01. 28. 09:51
anulu82
tehát akkor várható 1-1 passzolt TD tőlük? :D
2015. 01. 28. 00:46
OFenoMeno
2007es Super Bowl újra végignézve, ennél rosszabb nem történhet vasárnap/hétfőn...
2015. 01. 28. 08:04
dajkatom
Javíts ki ha tévednék, de azt a meccset elbuktuk, mégpedig elég durván.
2015. 01. 28. 12:59
OFenoMeno
Igen, utolsó percben lett oda a tökéletes szezon...ezért mondom, hogy ennél rosszabb már nem lehet vasárnap, csakis jobb :) Szóval én mindenre felkészültem :))
2015. 01. 28. 14:03
gabo2061
11 éve, amióta a Patsnak szurkolok, annál rosszabb nem történt. Nem hiszem, hogy kiheverem, de vasárnapi SB-n gyógyíthatnak a fiúk rajta egy kicsit!
2015. 01. 28. 17:35
fejszee
https://twitter.com/jcmccaffrey/status/560145175528210432/photo/1

az egy dolog hogy nagy forma ez a hordós ürge, de a kérdései: Megkérdezte Revis-t, hogy miért nem árul a McDonalds hot-dogot :D
Hozzászólás a(z) Super Bowl média nap kavalkádja bejegyzéshez