Menetrend

Superbowl után - Ups & Downs

2008. 02. 05. 12:19
Szerző: DoM
Kategória: Meccsek
Up & Down A 17-14-re elveszített nagydöntő pozitív és negatív Patriots teljesítményei.
Up Kevin Faulk - Hét elkapásból szerzett 52 yarddal, jó teljesítménnyel búcsúzott az idénytől. Futás elleni védelem - 26 kísérletre és 91 yardra korlátozták a Giants futójátékat. Adalius Thomas - Legjobb formáját hozta, folyamatosan nyomás alatt tartotta a Manninget. Wes Welker - 11 elkapásával Superbowl rekordot állított be. Down Edzői stáb - az év legfontosabb meccsén lassan alkalmazkodtak a körülményekhez és a harmadik negyedbeli döntés, hogy nekimentek a negyedik és tizenháromnak a Giants 31 yardos vonalánál [megj. 49 yardos mezőnygól helyett] nehezen magyarázható. Támadófal - Túljátszotta őket a Giants. Matt Light (két hibás rajt) és Nick Kaczur szenvedett a szereléseknél, középen szintén képtelen volt felfogni a pass rusht a fal. Secondary - Amikor lehetőség adódott rá a negyedik negyedben, hogy pontot tegyenek a mérkőzés végére, sem Asanta Samuel, sem Rodney Harrison, sem Ellis Hobbs nem tudta megcsinálni a nagy játékot. Ben Watson - Elkapás nélkül zárta a mérkőzést (az endzone-ban ellene szabálytalankodtak a TD előtt -pass interference), de emelett volt két büntetése (holding, hibás rajt) ami sokba került a csapatnak. Reiss's Pieces

Hozzászólások

2008. 02. 05. 12:23
Nora
Kiemelkedő csak pár ember, de Down olyan egységek mint a Secondary, támadófal, meg a stáb.... ez a gond.
2008. 02. 05. 12:27
vighb
szerintem brady is down mert volt egy-ket passza ami nem kellett volna egy sb-ba.
2008. 02. 05. 12:35
azért a negyedik negyedben levezényelt egy TD drive-ot, mikor végre volt egy kis védelme. az esetek többségében még nézni is rossz volt ahogy hajigált előre Moss körzetébe, és még csak nem is a közelébe. elsősorban a játékhívással volt a nagy gond. nem váltottak időben, pedig már a félidő előtt látszott, hogy egyszerűen nem működik semmi welkeren és a rövidpasszokon kívül. de továbbra is dobálták a hosszúakat Randy felé, hátha összejön. nem jött össze. az alapszakaszban bejött, hogy addig erőltették amíg siekrült, és ezzel ált. meglett a győzelem most nem.

a másik amit sokan említenek, hogy a második TD előtt, lehetett volna futni egyet, hogy ketyegjen az óra, vagy a giantsnek időt kelljen kérnie.

ez van. ezzel a meccsel már együtt kell élni. nehéz lesz megemészteni ezt a vereséget :(
2008. 02. 05. 13:21
Petrucci13
Tökéletesen egyetértek a 3 down -al! Josh az elején nem bírta a nyomást és/vagy betojt. Az OL hihetetlen volt, hogy lehet 5 vagy 6-szor így átszaladni a falon, amikor az első után tudják, hogy ezek fognak jönni. Hacsak nem éppen ez volt a cél, csak Tomy nem tudott kimozogni ???rejtély??? A végén pedig a secondary-nak volt másfél perce, hogy megnyerje a meccset, hát mondjuk nem sikerült. Váltig állítom, hogy a csapat tökéletes, de most egy hajszál hiányzott. GO Pats GO!GO!GO!
2008. 02. 05. 13:40
cset
Én nem keresek bűnbakot.A csapat nyert idáig,és acsapat is kaptt ki.Az a mezőnygól nagyon hiányzott.:( :(
2008. 02. 05. 14:17
Petrucci13
Ja, egyébként én tudom mi volt a legnagyobb down. Valaki ellopta BB kabalapulcsiját és abba randa pirosban kellett neki végig lennie, ez volt az oka a vereségnek !!!!!!!!!!!(okos mi)
2008. 02. 05. 14:22
banane8
iszonyatosan összeszedte magát ez a Giant féltem is tőlük nem tudom mi lehetett a fallal nem tudták egyszerűen megvédeni Brady-t pedig ő csak úgy tud jól passzolni ha megvédik nem is értem majd jövőre sikerül :(:(
2008. 02. 05. 14:28
kovy007
Hi! Mi lesz most a Pets-el? Nem hiszem, hogy jövőre tudják majd hozni ezt a formát. Főleg a linebacker sor fog teljesen eltünni. Nekük kellett volna nyerni. A Giants messze nem a legjobb csapat volt idén, a N E kiégett a végére. Szerintem egyedül a falon ment el minden. Nem hiszem, h nem tünt fel az edzőknek, h 5 ember nem tudja megvédeni Brady-t. Mért nem raktak be még TE-et védekezni. Úgy is jobb lett volna. Ennyiszer sosem sackelték mint most...
2008. 02. 05. 14:53
kovy007: tettem ki ezzel kapcsolatban statisztikát.
2008. 02. 05. 15:59
kicsiMoss
Szerintem azért Tom-ot nem kéne ennyire alulértékelni. Volt egy TD-je és csinált 266 yard-ot intercaption nélkül. Azért az egy Super Bowl-on nem olyan rossz teljesítmény egy ijen védelemmel.
2008. 02. 05. 16:08
doctor
Szerintem meg a védők is hibáztak mert Manning többször is ki tudod mozdulni a zsebből úgy hogy 3-an ráncigálták és mégis el szökött és jól passzolt "sajnos"!!
2008. 02. 05. 16:55
Pierre
JA! doctor szerintem is ez volt az egész meccs fordulópontja!
ahogy kijátszotta magát, és az az elkapás "sisakkal"
2008. 02. 05. 17:22
nosbiglem
Nekem az a meglátásom, ha ebbol a 4 hibábol bármelyik is sikerült volna, meglett volna nyerve a meccs. Nemvolt szerencsénk. Én a meccselőtt is azt mondtam, történhetnek Csodák. A csoda megtörtént. Nyert a Giants. De azért gratulálok nekik, mert nagyon küzdöttek. Ha valahogy meg tudtuk volna törni öket, azonnal a Pats-é lett volna meccs. Nem sikerült. Ez már múlt. Nézzünk előre és foglalkozzunk a jövővel.
Részesei voltunk a Csodának. Kicsit mindenkienk persze most rossz a szájíze, mert hát akartuk hogy a Pats nyerjen. Csak abban bízhatunk hogy jövőre meglesz.
Múlt évben a főcsoportdöntőn ment el, most a superbowlon. Jövőre nekunk kell nyerni, a tendencia ezt mutatja. :)

GOOOOOO PATRIOTS! A LEGJOBB CSAPAT!
2008. 02. 05. 19:38
cset
A sisakos elkapás döntő vollt sztem is.De elötte Asante,utána Merriaweather is elkaphatta volna.De nem tették. :(
2008. 02. 05. 22:08
mizu
Üdvözlet mindenkinek!

A Pats-nek szurkoltam. Nyilván azért, mert jó szurkolni egy tuti nyerő és hihetetlenül jól játszó csapatnak. Pontosan úgy, ahogy Federernek szoktam, mert bár néha unalmas, hogy a szingli "teniszt ketten játszák, és a végén Federer nyer" (...), de meg is kell nézni a meccset, legtöbbször bámulatos. Amikor meg kikap, akkor lejátszák a pályáról. Ez történt vele is legutóbb, és a NE-del is vasárnap. A Pats elfáradt a menetelésben, nyomás volt rajtuk, bennük tűz viszont nem nagyon. Talán az utolsó drive-ban láttam némi akarást, bár az már inkább volt pánik. Tutira vették a meccset, amit roppant sajnálok. A Giants 2 hétig nagyon készülhetett belőlük...

A nyilatkozatok is ("jobb, ha hazamentek" - Seymour) .. hmmm .. "szerencsétlenek", a pénteken kiújult és a sajtó által hirtelen felfújt "Spygate" is jót tehetett a csapatnak. Plusz el is bízták magukat: szerintem meg sem fordult a fejükben, hogy ez a "meglepetéscsapat", egy nemrég összevissza dobáló "kisfiúval" az élen még kereshet valamit ellenük.

A 2. TD előtti drive emlékeztetett egyedül az "igazi" NE-re, mint kés a vajon, úgy nyomták, az összes többi szenvedés volt. Még nem volt csapat, aki 2 és fél perccel a vége előtt hozzon még valamit ellenük. A riporter is ezzel nyitott: "itt már emberfelettit kell produkálni". Na meg is lett... Hullott a mák az égből a NYG utolsó drive-jában, az tény. Pl. ha 4th&1-nél levédekezi őket a Pats, még egy TD is befigyelhetett volna, vagy csak 40 másodperccel kevesebb ideje van a Giants-nek (ez pontosan 1db futójáték?..) és beteljesedik a történelem.

A Pats "so-so" hozta a meccset, semmi különlegeset, rendkívülit nem alkotott, nem volt egy olyan momentumuk, amikor úgy csettintettem volna, mint a NY néhány játékánál. A Giants meg akkor játszott, amikor kellett.

Slussz.
2008. 02. 05. 22:55
Lacus
Én már a meccs után leírtam miben láttam a hibákat (meg is kaptam a magamét, ezért többet soha nem fogok írni a meccsekről, mert sz*rul esik ha elküldenek a búsba azért mert nem vagyok szemellenzős...), és KB ugyanezeket írtam.
Hozzászólás a(z) Superbowl után - Ups & Downs bejegyzéshez