Menetrend

Szolgálati közlemény: twitter emlékeztető

2013. 01. 05. 13:48
Szerző: DoM
Kategória: Pats.hu
Szeretnénk felhívni nagyrabecsült olvasóink figyelmét az oldal jobb lapszélén a facebook doboz alatt látható twitter szolgáltatásra.

A @patsponthu twitter szolgáltatásán alapvetően kétfajta információ érhető el. Az első célcsoportja a twitter azonosítóval rendelkezők, akik ezen a felületen automatizált üzenetet kapnak az oldalon megjelenő minden cikkről. A másodikkal olyan rövid, egysoros híreket jelenítünk meg, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak a New England Patriots körülötti történésekhez, azonban terjedelmük miatt főoldali, hagyományos cikket nem érdemes írni róluk, mert széttöredezett és áttekinthetetlen lenne tőlük az oldal. Például az évközben gyakori ide-odaigazolások a gyakorlócsapat és a nagycsapat kerete között vagy éppen az inaktív játékosok listája az aktuális mérkőzés előtt. A második csoportba tartozó üzeneteket mindeki láthatja a pats.hu oldalán is és tájékozódhat a csapatot érintő hírekről.

Hozzászólások

2013. 01. 05. 13:52
Ezzel nem az "offtopikot" akarjuk megszüntetni a cikkek hozzászólásai között, ahol az eddigi gyakorlatnak megfelelően bármilyen csapathoz kapcsolódó történés kommentálható, és örülünk is a minél aktívabb közösségi életnek. Csak a rövid, komment nélküli hírek bemásolását tereljük ki, hogy ne legyen zavaró a hozzászólások között. ;)
2013. 01. 05. 14:01
tamaskerepesi aka DM
oké vettük a lapot :D,komolyan mint egy ló akin szemellenző vagy néha úgy látok :D :D ,de ez jó hír,hogy Kafka itt van vagyis lesz,anno én is meg valamely mélyrn Tisztelt Szerksztő is ezt szorgalmazta hát tessék lássék jövőre velünk lesz :)
2013. 01. 05. 14:12
Tzimisce
Néha tényleg zavaró, pl. az Andy Reid hír, de általában nem zavar, én ugyanis sajnos/szerencsére (kérjük húzza alá a megfelelőt) nem vagyok aktív twitteren.
2013. 01. 05. 21:04
_bb
Talán ha a Twitter box a Fakebook és akár a THPFC rész felett lenne, s esetleg még a legfrissebb hír is vmilyen módon (vastagítás/halvány háttérszín/akármi) ki lenne emelve, akkor lehet jobban szem előtt lenne...de ez csak egy ötlet.
Hozzászólás a(z) Szolgálati közlemény: twitter emlékeztető bejegyzéshez