Menetrend

Taylor újra edz!

2009. 12. 04. 17:57
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
Fred Taylor, aki a 4. játékhéten a Ravens elleni mérkőzésen megsérült, ma újra edzésbe állt. Újságírók azt valószínűsítik, hogy a jövő heti mérkőzésen esetleg már pályára is léphet.
Egyedül Bret Lockett nem vett részt a mai edzésen. A hivatalos jelentés szerint Taylor doubtful a Dolphins ellen, ami azt jelenti, hogy 25 % az esély arra, hogy játszani fog. Az újságírók látták, hogy a táskájába be van csomagolva, azaz minden valószínűség szerint elutazik Miamiba a csapattal. DOUBTFUL RB Fred Taylor (ankle) S Bret Lockett (groin) QUESTIONABLE LB Eric Alexander (groin) TE Chris Baker (shoulder) LB Tully Banta-Cain (shoulder) WR Julian Edelman (forearm) DE Jarvis Green (knee) T Nick Kazcur (ankle) C Dan Koppen (knee) RB Sammy Morris (knee) G Steve Neal (ankle) LB Rob Ninkovich (knee) T Sebastian Vollmer (head) DE Ty Warren (ankle) OLB Pierre Woods (groin) PROBABLE QB Tom Brady (right shoulder/finger) CB Shawn Springs (knee) TE Ben Watson (knee) Eltávolították a listáról: WR Sam Aiken DT Ron Brace S Patrick Chung Forrás: Extra Points

Hozzászólások

2009. 12. 04. 18:04
cuncimp
2009. 12. 04. 18:06
cuncimp
2009. 12. 04. 20:39
SzunaP
Szégyelld magad! :-D (Egyébként egy csomó figurát én sem ismerek, főleg az újak közül)
2009. 12. 04. 22:12
zoli
azt hiszem a következő ellenfelektől nem kell annyira tartanunk (persze nem kiabálom el):Dolphins:5-6
Panthers:6-5
Bills:4-8
Jaguars:4-7
Texans:5-6
persze ez még változhat!!!
2009. 12. 04. 22:31
norbertobaggio
Majd ha meglesznek a W-W-W-W-W akkor majd nem tartunk már tőlük oké!!!!!
2009. 12. 04. 23:29
Castleai
2009. 12. 05. 11:02
nagyi
A fohászok közül én Fortunát kérném hogy figyeljen már ránk és ne menjen kávézni a második negyedben.
2009. 12. 05. 11:02
CoSco
Ez egy nagyon jó hír! Utóbbi időbe Maroney is nőtt a szemembe, na nem a fumblejei miatt, hanem láttam benne némi tűz szerűséget.

A Miamitól nem félek, mert gyenge a pass játékuk. Persze futni tudnak, de véleményem szerint az kevés lesz ellenünk.

Panthersnél kb megint ez az eset, bár sajnos ki esett Delhomme, így rizikó faktor a fiatal Matt Moore, bár valószínűleg nem ő a jövő Bradyje :)

Bills-t jól ismerjük, szintén irányító gondok, ciki lenne kikapni.

A Jags és a Texans már neccesebb esetek. A Jacksonville egy jól összerakott kis csapat, komoly taktikai csatát várok, és persze Pats győzelmet, de húzós lesz.
A Texans meccsnek meg remélem már nem lesz tétje, mert a Schaub - Johnson kettős durvásosan szét tudná kapni ezt a kritikán aluli Pats secondaryt...
2009. 12. 05. 12:30
_bb
Én csak azt nem értem Brady mért nem csinál valamit. Mert van játékintelligenciája. Payton Manning mellett lehetne akármilyen O kooord. akkor sem lenne sablonos a játékuk, mert nem hiszem, hogy hagyná. Ezzel nem azt mondom, hogy PM többet tud mint TB, csak nem értem, hogy ez mért lehet úgy ahogy van.

Azt sem értem, hogy Belichick mester hogy juthatott oda, hogy mindkét koordinátora olyan, hogy neki kell külön foglalkozni a védelemmel és a támadókkal is... azért mégse véletlenül lennének ott a koordinátorok!

...De én még bízom a javulásban!
2009. 12. 05. 13:43
sirCharles
_bb

A Colts-nál sokkal nagyobb az állandóság, mármint nem is emlékszem, mikor nyúltak volna utoljára nagyon bele a csapatba, sokkal kevesebb változás történik már évek óta. Egy-egy ember (pl. Harrison) hiányát sokkal könnyebb pótolni, mint mondjuk egy fél védelmet. Úgy meg azért kicsit könnyebb szerintem.

A Pats-nél én azt érzem, hogy mintha megpróbálták volna rutinból letudni ezt a szezont. "Elmegy McDaniels? Nem baj, majd lesz helyette valaki. Elmegy Vrabel, Bruschi, Seau, meg korábban Samuel? Nem baj, majd lesz helyettük más." Belichick pedig szerintem nem koordinátor típusú edző, hanem stratéga. Lehet, hogy tudna jól playeket hívni, de az a koordinátorok dolga lenne, akikről kiderült ebben a szezonban, hogy nem Pats szintű szakemberek, mert amint egy elit csapattal kerülünk szembe, tanácstalanul állnak vagy sablonosan rossz playeket hívnak. Nem tudom elhinni, hogy ne lenne keret meg lehetőség a szakembergárda normális pótlására. Szerintem nem ehhez szokott itt senki a Pats-től. A playoffra, de főleg a következő idényre nagyon össze kéne szednie magát a csapatnak.

De mint mindig, hajrá Pats :-)
Hozzászólás a(z) Taylor újra edz! bejegyzéshez