Menetrend

Továbbra is veterán falembert kerestetik: Vonnie Holliday

2009. 08. 11. 09:08
Szerző: temp
Kategória: Hírek
Múlt héten adtunk hírt róla, hogy Kevin Carterrel találkozott a Patriots vezetősége. Úgy tűnt, hogy a találkozó nem járt sikerrel, valamint a két kezdő DE is visszatért az edzőpályára, így másfelé fordult a szurkolók figyelme. Úgy tűnik azonban, hogy az edzői stábnál továbbra is napirenden van egy jó képességű veterán védekező falember szerződtetése.
Liga közeli források jelentetétk, hogy Vonnie Holliday érkezik látogatóba Foxborough-ba. A 33 éves játékos még 1998-ban a North Carolina egyetemről került a draft 1. körében a Packershez, majd megfordult a Chiefs és a Dolphins csapatában is. 11 év alatt összesen 151 meccset játszott (141 alkalommal kezdő volt), összesen 353 szerelést, 55 sacket és 2int-et jegyez. A 196 cm magas, 131 kilós játékos a Patriots 3-4-es rendszerében defensive end poszton szerepelhet.

Hozzászólások

2009. 08. 11. 16:51
temp
Ha már korábban a TE kérdést feszegettük, akkor egy elég érdekes szavazás a Boston Globe honlapjáról:

Melyik TE _ne_ legyen benne a végső keretben:

Tyson DeVree 68.7%
David Thomas 13.5%
Benjamin Watson 10.7%
Chris Baker 3.8%
Alex Smith 3.2%
Összes szavazat: 739

Ki gondolta volna, hogy Alex Smith-t többen akarják, mint Bakert vagy Watsont :)
2009. 08. 11. 17:10
Van egy olyan érzésem, hogy Watson jó évet futhat azzal, hogy Baker lesz az elsődleges blokkoló így ő jobban koncentrálhat az elkapásokra. Remélhetőleg visszatér Brady kedvelt end-zone célpontja.

Alex Smithről nem sokat írtak, de ő lehet a mindenes, akit a legkülönfélébb pozícióban láthatunk majd akár halfback/slot back pozícióban is.

Ők hárman a tutik, hacsak nem lesz visszautasíthatatlan trade-ajánlat. A kérdés, hogy lesz egy 4. TE a rosteren. Ez nyilván leginkább a többi poszt depthjétől függ. WR és RB elsősorban.
2009. 08. 11. 17:16
temp
Nem tudom, de Watson az elmúlt két évben nem igazán hozta a formáját. Azthiszem, hogy az egész egy lábsérüléssel kezdődött. Mondjuk nekem a tavalyi éve volt elég fájó, amikor az ember arra számított volna, hogy sokkal aktívabban segíti Casselt (tudom, akkor is sérült volt).

Pont ezért töprengek rajta, hogy ő tuti kerettag marad e?

Thomastól szerintem is megválunk, róla elég rosszakat lehetett hallani az utóbbi időben, bár mellette szólhat, hogy blokkolásban állítólag jól megy neki, és FB nélkül kellhet ez a képesség.
2009. 08. 11. 17:26
Watsonnál én azokból a számokból és teljesítményből indulnék ki, amit az idő alatt nyújtott, amikor még Graham is itt játszott.

A rekordokat sorra döntő évben (Kyle Brady) Watson nagyon jó end-zone célpont lett.

2008-ban távozott K. Brady, valamint Cassel miatt Watsonnak többet kellett blokkolni és jobban besegíteni a támadófalnál, ezért nem rónám fel neki, hogy nem volt olyan hasznos elkapó.

Én kizártnak tartom a Watson cut-ot. A trade persze már másik kérdés, az elképzelhető, különösen az Eaglesnél van hiány tight endben (Celek mellett).
2009. 08. 11. 21:33
Sinisa
Watson a DAL elleni R.Williams féle horse-collar tackle óta nem az igazi...
Hozzászólás a(z) Továbbra is veterán falembert kerestetik: Vonnie Holliday bejegyzéshez