Menetrend

Trade Deadline

2015. 11. 03. 19:05
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
Ma este, magyar idő szerint 22 óráig lehet a csapatoknak cseréket végrehajtani. A cikkben a pletykákat és esetleges cseréket tesszük közzé.

Szerk: Nem történt csere.

Információk szerint a Patriots érdeklődik Jason McCourty, a Titans CB-je (és Devin ikertestvére) iránt, azonban nem valószínű, hogy a Nashville-i csapat megválna a játékostól.

Elemzők szerint CB és OT poszt iránt érdeklődik leginkább a csapat.

Hozzászólások

2015. 11. 03. 19:11
boarder20
Hát CB roppantmód kéne!!! valami jóféle!!
2015. 11. 03. 19:24
Kollega
De minek? Ha megnézed a statokat, ez a sec legfeljebb büntetésekben marad el a tavalyitól.
2015. 11. 03. 19:47
Lucius
Kifejezetten idegesíteni szoktak a károgók, de azért én is úgy gondolom, hogy a D# még nem bizonyított. Az O# levert már több erős D#-t, de még nem játszott a csapat igazán erős O# ellen (ahogy ezt már jó páran leírták előttem). Nem azt mondom, hogy rossz ez a D#, mert a passrush és a futás elleni védekezés ligaelit de egy olyan csapat ellen aki passzolni és futni is tud, nem tudjuk mi lesz.
A Denver győzelme a GB ellen engem megdöbbentett. Az tűnik a legkomolyabb próbatételnek most (meg a Jets idegenben).
2015. 11. 03. 19:51
kubai
Egyetértek, nem láttam még idén Denver meccset, de az a D# valami brutális lesz, és mi általában azokkal szemben szenvedünk, akiknél a D erős és az O legalább közepes...
2015. 11. 03. 21:07
komzoz65
Én viszont mindet láttam, nem kell elájulni tőlük, szerintem a tavalyi Seahawks D eggyel jobb volt. azért persze kiváló D, komoly edzői kar, de Manning viszont többnyire szánalmas talán két közepes teljesítménnyel (Detroit) és egy jó GB. Kimondottan szenvedett a meccsek többségén átlag 250 yard körül még szódával ok, de a sikeres passzok aránya már gyenge 62% , és a 8 meccsen 7 TD 11 Int (minden meccsen legalább 1) mindent elmond, a kezdő évében is sokkal jobbakat produkált.

Ha Brady legalább átlagosat nyújt sima lesz megint egyszer.
2015. 11. 03. 22:11
Lucius
Ebben bízok én is. Manning már nem a régi.
2015. 11. 03. 20:02
BaP
Pontosan, és ezt a D# is pontosan tudja, legalábbis a ma olvasott HT rövid nyilatkozat pont ezt feszegeti, hogy itt lenne az ideje, ha a D# is hozzátenne, nem mindig az o# hozná le.

A másik, ami be szokta csapni a stat vadászokat, hogy a tavalyi D# a sorsolás miatt a tavalyi összes elit QB-vel, és top offense-el szemben csinálta azt a statot, az idei meg még nem játszott elit O# ellen ( csak edzésen :) )

A Denver engem nem döbbent meg, tudtam, hogy jók. De ha lesz egészséges O-fal, meg legalább egy JMC szintű CB a szélre, versenyre kelhetünk velük.

Lehet, trade nélkül is, de annak kicsi az esélye, és szerintem a depth miatt is kockázatos ( csak 2 próbált CB van a rosteren, összesen 4)
Eddig hibrid safety-kkel hoztuk azt, amit.

No majd meglátjuk

2015. 11. 03. 21:17
komzoz65
Ezt írod többször, de nem így van. A tavalyi sec kimondottan csalódás volt. VAlódi elit QB-k ellen, tehát nem Cutler, Rivers, megStafford, akik csak fizetésük szerint tartoznak az elithez, sajnos többször megrogytak. Elég a Baltimore meccset, vagy GB-i kirándulástm, vagy akár a Seahawks elleni teljesítményüket elővenni. Nyilván szép volt Butler meg Harmon int-je ami lezárta a meccset, de azért konkrétan nem Revis vagy Browner nyerte a SB-t nekünk, hanem a TB and co.

A számaik meg egészében pont olyanok voltak mint idén, csak mondjuk az első 7 meccsből akkor volt két olyan amikor Tannehil meg Alex Smith dobált ellenünk 3 TD-ket 400 yardokat.
2015. 11. 03. 21:54
BaP
Manning, Rodgers,Luck ( a tavalyi!), Dalton, Cutler, Stafford, Rivers mind komoly offense-ket irányítottak.

A 4. fordulóban állt össze a Browner-Revis duó, amely után a Patriots nem engedélyezett TD-t a negyedik negyedben egyetlen ellenfelének sem. A tavalyi D gyakorlatilag 0 passrush-al, első félidei betlikkel, majd második félidei radirral nem egy meccset hozott.

De! Nem ez a lényeg, hanem mélysége sincs a posztnak! Butler és Ryan oké, de Coleman meg Melvin? És ide Gary Peters nem igazi segítség.

2015. 11. 04. 16:25
komzoz65
Játszottunk és játszunk még ezekkel a tagokkal idén is majd össze lehet hasonlítani. Mindenki tudja, hogy próbáltuk majdnem irreális áron is itt tartani Revist szokatlan módon amúgy. Nagy hiba lett volna. Kevesebbet dobtak rá, és több TD-t szedett be mint Butler. Mélyebben nézve persze hogy relatíve ez a lukas poszt, csak ez s tétel nincs igazolva, hogy mindez látszana a csapatrész teljesítményén. Mert most már elismered, hogy az 5. fordulótól működött tavaly secondary. És persze te is tudod, hogy a komoly ellenfelek ellen és a legfontosabb meccseken összeomlottak nem egyszer. A Rodgerselleni meccs konkrétan Revisen ment el. A keresztmozgásokkal már nem tud úgy menni, ezt a Baltimore és a Seahawks is lefigyelte.

Igen tényleg csak mintegy 1 és 1/2 negyedig nem működött az év legfontosabb meccsén a secondary,de azért arra az időszakra, megint csak és szerencsére, majdnem ráment a cím.
Az egészen botrányos formában játszó Wilson nevenincs mukikkal alázott, 30 másodperc alatt ment át rajtunk, stb.

Azt gondolom, hogy igen, ha lett volna egyí Lewishoz hasonló szerencsés kukázási lehetőség, akkor mindenképpen CB-t hoztunk volna, de úgy tűnik ilyen nem adódott, és nem léptünk semmi komolyat. BB úgy gondolta, hogy nem lesz életbevágó
egy komoly erősítés ide. Bízzunk benne, hogy igaza lesz.
2015. 11. 04. 21:05
BaP
Először is ez az NFL, és itt senkinek sincs garantálva semmi.

"Ezek a mukik", ha megnézed a tavalyi statjaikat, a többségük a liga elitet képviselték, az idei QB-k egyike sem. Ehhez nem kell atomfizikusnak lenni, hogy ezt felismerje valaki.

Én nem mondtam soha, hogy a tavalyi sec az elejétől jó volt. A tavalyi D# front 7 pl nem tudott igazi nyomást gyakorolni, így a sec számait e szerint illik értékelni. Javaslom Revis és Butler számait összehasonlítani, valamint megtekinteni, hogy kiket fogott ő, és kiket Butler, akkor talán nem írsz ennyi butaságot.
A playoffban a 3-ból 2x 10 pont, vagy annál nagyobb hátrányt kellett ledolgozni, és ekkor jött a D#, amely mindegyik meccsen lenullázta az ellenfelet a második félidőben, és meccsdöntő int-eket szerzett. Aki ezt nem látja: vak.


De még egyszer, artikulálom neked: nem érdekel a tavalyi secondary, az a múlt! Köze nincs az idei feladatokhoz.
4 CB, köztük két nyeretlen kétéves ( Coleman, Melvin) nagyon kevés a posztra! Igen, lehet, hogy Patricia és BB kitalál valamit, ezt meglátjuk a Giants extra elkapói, meg a Broncos ellen.
Én ebben bízom, ezért drukkolok. De csodák nincsenek, korábban se voltak...

És az egyszerűen nem igaz, hogy nem akartunk senkit hozni! Több hírportálon olvasható: adtuk volna a 4. és 6. Körös picket JMC-ért, de nem sikerült behozni a cap alá.
2015. 11. 05. 00:51
sanach
Giants extra elkapoi?! Beckham oké, talán ha Cruz játszik... Nem tudom mire alapozod azt hogy a Giants WR részlege hú meg há? Saints D# nem a Pats D# azért remélem ezt nem kell magyarázni!
2015. 11. 05. 08:03
zozo692
1) Összehasonlítani egy 12,5 milliós és 510e játékost azért elég erős. Revis egyedül többet vitt el tavaly, mint most az egész sec.
2) Jó ez a 4. negyed nulla pont stat, csak ne lett volna előtte a másik három.
3)Az is nagyon jó, hogy 3x -10 pontról jöttünk vissza, de azt a mínuszt ki szedte össze? A támadók minden meccsen feltették a pontokat a táblára.
A tavalyi sec engem sem érdekel, de az idei sokkal jobban tetszik (több az előnye, mint a hátránya).
Az, hogy akarunk még egy a mostaniaknál is jobb CB-et, az miért baj és miért beismerése annak, hogy a mostani helyzet az alapvetően rossz (mert az igaz, hogy a cserék szintje az nem az igazi)? Mindenki erősít (vagy próbál), ha lehet, akkor mi miért ne tennénk?
2015. 11. 05. 10:29
BaP
Leírtam: a playoffban sok volt a labdavesztésünk.
A SB-ben 10 pontot jelentett TB 2 int-je.
Azt ki hozta vissza?
Hogy tudott volna egy akkora comeback-et csinálni Brady a SB 4. negyedében, ha a D# nem csinál 2-3 3 and out-ot, meg egy gw int-et?!

Ez csapatsport, és a tavalyi Patriots a SB környékén sem lett volna anélkül a kiváló sec nélkül, mert a D nem a front seven teljesítménye miatt volt jó!

Idén az O# az, amelyik viszi a hátán a csapatot, a D# ki sem lett próbálva, ezt nem látjátok be!
Idén 1(!) labdát vesztettünk, amit azonnal td-re vittek ( Colts és Minitron int)
Ezen felül az O nem terhelt rá a D-re.
Arra a D-re, amelynek a front 7-je egész jó lett, van passrush, és Hicks érkezése, Branch felépülése óta van run stop is.
A sec viszont gyenge, nagyon durva százalékban sikeres, amit rájuk tudnak dobni.
A Jets meccsen nem a sec védte le a 4. negyedben azt a fontos támadást, hanem Marshall kiejtette a td-t...
És igen, ott a mélység, 4 CB kevés. Chung és Harmon, DMC gyakran hibrid, rengeteg coverage feladattal

Mi lesz, ha egyszer leolvad az O#, és a pr megakad az elit O-falon?

De részemről befejezve a téma, nem akarom tovább elemezni a kedvenc csapatom hiányosságait, aki meg homokban szereti tartani a fejét, úgysem lehet meggyőzni.

Go Pats! Remélem jók leszünk
2015. 11. 03. 21:57
BaP
Ja!!!!
Szerintem a 0-ra hozott 4. negyed a superbowl-ban elég jó lenyomata egy igazán jó deffense-nek!
2015. 11. 03. 21:20
hulith
A D szerintem hozza amit tud főként futás ellen
a Giants ellen tesztelve lesz a secondary rendesen
kivéve ha a passrush menni fog.
A Denver hétvégi győzelme otthon nem olyan nagy meglepetes
inkább a különbség.


2015. 11. 03. 19:14
DM
Cowboys released RB Joseph Randle,
2015. 11. 03. 20:08
patriotman
JMC-nek határozottan tudnék örülni.
2015. 11. 03. 20:33
DM
According to 98.5 it appears Jason McCourty is coming to New England via a trade. He'll join his brother Devin in the Pats' secondary.
2015. 11. 03. 20:33
chateautorres
A twitter hírek szerint megkaptuk egy 4. és egy 6. (2016) körért!!!
2015. 11. 03. 20:50
botika13
Zsír lenne ha 2 McCourty terrorizálná az ellenfelek támadóit!
2015. 11. 03. 20:53
DM
szeretem a Twittert is olyan,mint a facebook sok sok baromság megjelenik rajta :D ezt a JMC ügyet is tényként közlik,majd hírtelen azt mondják mégsem igaz belőle semmi se :D
2015. 11. 03. 21:05
Rapoport most azt írta, hogy nem elérhető.
2015. 11. 03. 21:06
vigyázni kell a twitterrel, mert ilyenkor sokan azzal szórakoznak, hogy csinálna egy fake accountot vmelyik szakértő nevében (ugyanazt a képet rakják ki) és elkezdenek hülyeségeket írni.
2015. 11. 03. 21:06
chateautorres
Alapvetően az a fő gond, hogy be sem férne nálunk a sapka alá.
2015. 11. 03. 21:11
Wolverine89
egy mayo csere esetén se?(persze meg egy halom draft cetliert)
2015. 11. 03. 21:14
chateautorres
Hát Mayo után 10,5 milla dead money marad az idén, szinte alig nyernénk valamit az elengedésével (4,4 milla).
Jövőre kicsit jobb lesz, akkor 7 milla szabadul fel és csak 4,4 milla a dead money.
2015. 11. 03. 21:18
takirob69
Elnézve a sérült listát (Cannon, Jackson, Mason) én 1 OL trade-re szavazok
2015. 11. 03. 21:24
chateautorres
Hát mások is azt szeretnének. A legtöbb csapat CB és OT után kaptat. A Broncos is mindent megmozgat a clevland-i Thomas megkaparintásáért. Első kört adnának érte, de állítólag a Browns 2 db (!) első kört kér!
2015. 11. 03. 21:38
Jövő évi első kört mi is odaadhatnánk JMC-ért. ;)
2015. 11. 03. 22:05
loop80
2015. 11. 03. 22:07
takirob69
Ha minden igaz nincs trade
2015. 11. 03. 22:18
Tomk@
2015. 11. 03. 22:46
Burkus
Mi azon szomorkodunk, hogy nincs CB/OL trade-ünk? A Jetsnek már irányítója sincs, mégsem trédeltek egyet! :) Csodálom, hogy nem kérték Sanchitát a Phillytől :D
2015. 11. 04. 19:36
sgabcsi
Most hogy nem Tradeltünk, idén már nem jöhet hozzánk játékos, vagy más csapattól játékos?
Hogy működik ez? Köszi
2015. 11. 04. 21:38
Sinisa
Free agent jöhet
2015. 11. 04. 21:59
sgabcsi
köszi! gondolom viszont jó játékosok nincsenek már csapat nélkül..
Hozzászólás a(z) Trade Deadline bejegyzéshez