Menetrend

Training Camp 12. nap

2008. 08. 06. 19:51
Szerző: vidor
Kategória: Hírek
A keddi edzésről osztja meg velünk véleményét Mike Reiss:
1. Eljött a backup quarterbackek ideje Míg Bill Belichick arra hívta fel a figyelmet, hogy a csapat jelenleg a formába hozás és az éles meccsre való felkészülés közti átmeneti időszakban van, feltűnt, hogy Tom Brady nem volt jelen a pályán a mai napon. Így sorrendben Matt Cassel, Matt Gutierrez és Kevin O’Connell vette át az irányító szerepet a gyakorlás során. Ez alapján nem lenne meglepő, ha Brady nem játszana csütörtök este. Jelenleg egyik backup sem tűnik ki a többi közül. Gutierreznek például Antwain Spann szedte le gyönyörűen a passzát a célszemély, Marcus Pollard helyett. 2. Mérkőzésre való felkészülés és gyakorlatok félsebességen A hétfői edzéssel ellentétben kedden sokkal lassabban zajlottak a dolgok. Azon játékok gyakorlása zajlott, amelyeket valószínűleg viszontláthatunk majd a csütörtök esti meccsen. Bill Belichick csapataira mindig jellemző, hogy kiválóan felkészültek, és ez az edzés kiválóan megmutatta, hogyan zajlik az általában a színfalak mögött történő felkészülés. 3. Még mindig a defensive backek A csapat defensive backjei továbbra is folytatják azt a kiváló munkát, ami eddig is jellemző volt rájuk. Ezúttal Terrence Wheatley ütöttel el Matt Gutierrez Jabar Gaffney felé tartó passzát, és Fernando Bryant cselekedett hasonlóan egy Chris Dunlapnek szánt labdával. 4. Csere-bere az offensive line-ban 12 OL vett részt az edzésen, és mivel John Welbourn nem biztos, hogy játszik csütörtökön, a többi 11 ember folyamatos különböző kombinációkban való cserélgetése, kevergetése jellemezte a gyakorlást. Ez egy olyan terület, ahol jól jönne a lehető legtöbb lehetőség, és ezt azzal lehet elérni, hogy a játékosok több poszton is szerepelnek. 5. Hanson remek formában Az ezdés során ismét sor került néhány punt-gyakorlatra is. Chris Hanson rövidebb területen dolgozott, így megpróbálta a 10 yardon belülre puntolni a labdát. Utolsó két kisérlete során a labda az 5ösön belül esett le, és maradt is a pályán. Szép munka, Chris. Extra pontok: A thétfő este megsérült Jonathan Wilhite nem vett részt a keddi edzésen... A PUP listán szereplőkön túl nem volt jelen: Tom Brady, Kelley Washington, Jason Webster, Sammy Morris, Mike Richardson, James Sanders, Rodney Harrison, Kyle Eckel, Matt Light, Ryan O'Callaghan és Randy Moss... Chad Jackson és C.J. Jones kapta a punt returnök, Matthew Slater és LaMont Jordan a kickoff returnök feladatát... Rookie Jonathan Stuparnak volt egy feltűnő dropja Matt Cassel rövid passzából... Ezzel szemben Ray Ventrone egy gyönyörű elkapással vetette észre magát. Szerdai program: átmozgató edzés, felkészülés a mérkőzésre. Sajtó és nézők elől elzárt. Forrás: Reiss's pieces

Hozzászólások

2008. 08. 06. 21:10
ati
hi all!
Ezt a pénteki meccset meglehet valahol majd nézni?????
2008. 08. 06. 21:11
ati
bocsánat csütörtöki!
2008. 08. 06. 21:38
mstrgz
TVU Player, SopCast. google barátod. direkt linkek a meccsekhez: vévévé.rojadirecta.kom
2008. 08. 06. 21:45
A tisztánlátás kedvéért péntek hajnali fél 2! :)
2008. 08. 07. 10:19
bradyfan
Most olvastam hogy Brett Favre a Jets-be szerződőtt. Szerintetek ez nekünk mennyire rossz hir? Mert sokan azt mondják a jets-ből egy jo QB hiányzott.
2008. 08. 07. 10:51
arapum
Nagyon rossz hír. Nem kell, hogy a csoportriválisok tovább erősödjenek. :)
2008. 08. 07. 11:12
vidor
Favre egyedül nem fogja megoldani a Jets gondjait (:
(egyébként bevallom őszintén, sosem voltam egy nagy Favre-rajongó, és ezután se leszek. Úgy kell visszatérni, mint pl Seau csinálta, nem ilyen csinnadratta közepette)
2008. 08. 07. 12:55
Elias26
A Jets idén sem lesz sehol. A nagy erölködésnek (játékos bevásárlásnak) nyögés lesz a vége.
Én nem értem Farve-ot. Ahogy az év elején bejelentette a visszavonulását az egy legendához méltó volt, de amit most csinál...
Amikor Schumacher visszavonult a Forma 1-ből lett volna még csapat aki alkalmazta volna, mégsem tért vissza. Nem akarta, hogy lerombolja azt a képet amit felállított magáról. Mindenki, mint a Ferrari ikonjaként tekint rá.
Ezzel szemben Farve... Mondom mindezt úgy, hogy én kimondottan szerettem/szeretem a játékát.
2008. 08. 07. 13:25
11
Tudom, hülye kérdés, de a TVU Playernél egyértelmű lesz a csatorna? Tudjátok melyiken lesz vagy keresgessek 01:30 körül?
2008. 08. 07. 13:35
vidor
szerintem gyere fel ide kezdés előtt, és csak akad valaki, aki megosztja, pontosan hol lesz (:
2008. 08. 07. 13:41
RoBrady
Egyenlőre sehol nem találtam még csatornát ahol lehetne nézni élőben a meccset.
Ha valaki tud valamit, legyen oly jó és ossza meg itt vagy az nfl.hu csapat topikban. Gondolom többen vagyunk még így.
Előre is köszi.
Ja nincs nash-em vagy mi a szösz.(tkábel rulez (:!)
2008. 08. 07. 13:52
szeder
ugyan már:D Favre apó??!! inkább kertészkedne.. így legalább Brady megmutathatja neki, hogy miért is lett volna érdemes inkább otthon maradni és partykat adni a visszatérés helyett:D:D
2008. 08. 07. 13:57
bradyfan
Énse örülök neki mert sztem ennél még a visszavonulás is jobb lett volna. Ekkora játékosként és NFL ikonként egy viszonylag gyenge csapatba igazolni hülyeség a részéről. Én nem szeretek semmit elkiabálni ugyhogy azt mondom lesz nekünk még rossz brett apo bár ha csoportban nem is de egy két egymás elleni mecsen megszorithat a jets.
2008. 08. 07. 16:54
zozo692
hát ez nem egy jó hír... mármint favre-nak
most ki kihez fog alkalmazkodni? BF a Jetshez vagy fordítva? Valljuk be, a GB és a Jets stílusa között zongorázni lehet a különbséget. Az off. falat felépítette a Jets (nem követtem az offseasont annyira), mert ha nem, akkor eléggé csúnya lesz az öregembert a sárban kapirgálva látni. Valahogy azt érzem, hogy idén sem fog sikerülni (mintha Mangini a spygate-tel elvesztette volna a fonalat).
Mellesleg nem Campbell volt a gyenge láncszem abban a csapatban, egyszerűen nem működött, bármit is csináltak.

De ettől függetlenül... Brett Favre minden idők egyik legjobb QB-ja, de a vége nem valami fényesre fog sikerülni... szerintem.
2008. 08. 07. 19:31
bradyfan
Hát attol függ h favre hány évet tervez még mert ha még jővőre is játszani fog akkor eligazolhat a jetsből nem? És akkor irány vmi nagyobb csapat ahol szép bucsut vehet
Hozzászólás a(z) Training Camp 12. nap bejegyzéshez