Menetrend

Training Camp 14. nap

2010. 08. 16. 19:24
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
Az előzetes tervek alapján ma tartották volna az utolsó olyan edzést, ami a nagyközönség számára is nyitott lett volna, azonban az időjárás közbeszólt, így a csapat a fedett Dana-Farber Fieldhouse-ban edzett, ahova azonban nézők már nem fértek be.
Az edzők ma is egy könnyű, átmozgató edzést tartottak csak. Akik nem voltak jelen: WR Matthew Slater, OL George Bussey és OL Nick Kaczur, DL Damione Lewis, OLB Jermaine Cunningham, CB Leigh Bodden, valamint a S Bret Lockett és Josh Barrett. Banta-Cain az oldalvonalnál. Az outside linebacker Tully Banta-Cain bár mezben volt, de nem vett fel sisakot és nem vett részt gyors edzéseken. Banta - Cain-nek a vasárnap délutáni edzésen sérült meg a jobb bokája. Miután a rookie OLB Jermaine Cunningham múlt szerda óta egy meg nem nevezett sérülés miatt nem edz, így ez a poszt nagyon vékony lett. Williams, Jenkins nem volt jelen. Az elkapó Darnell Jenkins és a LB Thomas Williams, akik mindketten a vasárnap délutáni edzésen sérültek meg és nem is fejezték be azt, nem voltak ma délelőtt az edzésen. Guyton előkerült. Három játékos azonban újra edzésbe állt, a CB Terrence Johnson, és a két LB Dane Fletcher és Gary Guyton, aki egy kicsit késve érkezett az edzőpályára. Guyton a 4. nap óta nem edzett térdsérülés miatt. Felfordulás a védelemben. Mivel 4 LB nem edzett hétfő reggel, így a védelemben a megszokottnál is nagyobb csere-berék voltak. Ennek következtében néha 4 védőfal emberrel álltak fel. Vince Wilfork, mint irányító. Az edzés legmulatságosabb pillanata az volt, amikor a védelem és a támadóegység szerepet cserélt. Ennek következtében Vince Wilfork volt az irányító, Randy Moss pedig safety volt. Eljutottak a vörös zónába, ahol Wilfork TD passz adott a S Patrick Chung-nak, akit Randy Mossnak kellett volna levédekeznie. A csapat a mai nap útra kell Atlantában, ahol együtt fognak edzeni a Falcons játékosaival, valamint csütörtökön pályára lépnek a 2. preseason mérkőzés keretében. Forrás: ESPN Boston

Hozzászólások

2010. 08. 16. 21:36
bradyfan
Valami videó nincs Wilfork TD passzáról? Megnézném a mackót ahogy dobja :D
2010. 08. 16. 23:45
Pats78
Az azért nagyon nagy lehetett, én is megnézném.
2010. 08. 17. 00:24
Pat Patriot
Már én is eljátszottam a gondolattal, milyen lenne BB mint cheerleader vagy Wes mint NT... De "remek" ötlet lenne Kaczur is WR-ként... Rengeteg trükkös játékot fejlesztettek már ki az NFL-ben, de ilyenekre nem gondoltak... :):)
2010. 08. 17. 08:28
temp
pár éve is volt már mókás gyakorlat, amikor ha jól emlékszem szintén Vince-nek kellett puntot elkapia de úgy, hogy közben mindkét hóna alatt már volt 1-1 labda. Akkor egy kis extra pihenőért ment a feladat.
2010. 08. 17. 09:20
kolok
Azért ha Cuni és TBC is megsérül,akkor az egyébként sem túl acélos OLB depth is elég gyér lesz ahogy a cikkben is van.Sajnos elég sok "fronton" kezdünk karcsúak lenni.Érdekes h JC sérüléséről ekkora a csönd.Azért a Bills-Jets-Dolphins trió az első pre meccseken nem nagyon villogott,még ha ebből messzemenő köv.-t nem is lehet levonni.
2010. 08. 17. 12:58
Pat Patriot
Szerintem már valamikor írtam, hogy azért nem kell pánikolni, mert - ahogyan kolok írta - "elég sok fronton kezdünk karcsúak lenni". Olyan csapat még nem volt, amelyben minden fronton (tehát csapatrészben) minden oké volt. A Saints elleni meccsen azért nem volt olyan nagy baj a védelemmel, mert két TD-t egy friss SB-győztestől simán lehet kapni, a harmadik meg egy ronda visszafutásból lett, ami meg ugye a ST sara. Szerintem nem lesz ez rossz. Azt meg mindenki tudja, hogy a csapatrészek aránya, mármint ereje hogyan fest. A Steelersnél a "majd a védelem megoldja" volt a mottó, nálunk most lehet a "majd a támadók megoldják" elv. Nyilván ez így le van egyszerűsítve, de tavaly a támadóalakzat nem volt képes meccseket nyerni, mert nem volt kiemelkedő. Brady időnként, illetve talán Welker hozta magát, amíg ki nem dőlt. Mossnak viszont nem a tavalyi volt élete szezonja. Most viszont a passzjáték tekintetében hihetetlen potenciállal rendelkezünk, amit ki is fogunk használni. A védelem meg amúgy is olyan, hogy sosem lesz tökéletes, de minden meccsen pár nagy játékot nyilván be fognak tudni mutatni. Chungtól várok sokat. Mondjuk egy olyan keresztnévvel, mint az övé, kötelező valamit alkotnia.
2010. 08. 17. 14:16
Bruschi85
Baby Vince hatalmas figura, a jövő QB-ja őt nem kéne félteném a sackektől :D :D
Kíváncsi leszek az Atlanta ellen mit mutatunk, pánikra semmi ok, hiszen, ahogy olvastam DoM-tól is nehéz lesz, de nem lehetetlen Ty-t pótolni és a LB sor pedig alkalmas a feladatra

A lényeg továbbra is Pats!!!
2010. 08. 17. 17:17
Maniac84
Azért Moss-nak nem volt ám tavaly rossz szezonja. Top5 elkapott yardokban, elkapott TD-kben meg holtversenyben első Fitzgerald-dal illetve a niners TE-jével Davis-szel. Simán Top3 elkapó volt tavaly is, azon belül meg ízlés kérdése, hogy ki kit rak első helyre.
Tavaly a 3. számú WR hiánya volt az O legnagyobb problémája, idén erre a pozícióra 3 játékosunk is van (Tate, Holt, Price), én meg még azon se lepődnék meg ha néha Edelman is feltűnne itt, neki Wes-sel ellentétben megvan a sebessége ehhez a poszthoz is. Egyébként szerintem a végén Tate lesz a befutó, nagyon tehetségesnek tűnik a srác. Ha meg lesz egy olyan 3. számú WR-ünk akire oda kell figyelni, az Moss dolgát is nagyban megkönnyíti.
Egyébként meg csak nagyon halkan mondom, de én úgy érzem, hogy ebben az elkapógárdában megvan a potenciál, hogy olyan jó legyen mint a 2007-es nagy négyesünk (Moss, Welker, Stallworth, Gaffney).
2010. 08. 17. 17:42
Neo
Fal nélkül mit sem ér a neves elkapó gárda. Így még egy újabb Brady sérülést is el tudok képzelni :(
Sok a sérült és nagyon vékony a depth.

De azért hajrá srácok! Én azzal is elégedett lennék, ha a küzdeni akarást látom majd a srácokon.
Meg talán egy-két újoncunk beérik idénre.
2010. 08. 17. 18:48
temp
Holt már IR-en van: http://patriots.hu/edzotabor-erkezok-es-tavozok/

úgyhogy a Tate, Edelman, Pryce, Slater kvartett versenyezhet a 3. számú opció címért. Jelenleg úgy tűnik, hogy Tate van lépéselőnyben.
2010. 08. 17. 18:51
narbony78
Sziasztok!

Azt olvastam én is, hogy Tate szezonjának vége! Sajnos lesérült, pedig jó formát mutatott az edzéseken!
2010. 08. 17. 19:12
Neo
Ne keverd a Texans futójával Ben Tate-el!
Tudtommal a mi Tate-ünk egészséges!
Hozzászólás a(z) Training Camp 14. nap bejegyzéshez