Menetrend

Training Camp 13. nap (Frissítve)

2010. 08. 15. 23:25
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
A Saints mérkőzés utáni pihenő után ma ismét munkába álltak a játékosok. Belichick edző egy könnyű, átmozgató edzéssel kezdte meg a következő hét munkáját.
A pályán már feltűnt a visszavonulását meggondoló Derrick Burgess, valamint feltűnt a pályán Ron Brace is. Bradynek a gyűrűs és a középső ujja be van kötve, kérdezték Bill Belichick-et a sérülésről, aki csak annyit mondott "Nem életveszélyes". A délutáni edzésen már teljes felszerelésben gyakoroltak a játékosok. Akik hiányoztak: Cunningham, D. Lewis, Kaczur, Mankins és Lockett. Az edzésen megsérült, így azt nem fejezte be: OLB Tully Banta-Cain, ILB Thomas Williams és WR Darnell Jenkins. Egyelőre róluk nem lehet bővebbet tudni. A CB Leigh Bodden és a LB Gary Guyton sem vett részt az edzésen, a pálya szélén dolgoztak az orvosi stábbal, ahogy a OL George Bussey, LB Dane Fletcher, a WR Matthew Slater és a CB Terrence Johnson is. Először hiányzott edzésről Bussey és Flether. Burgess és Brace visszatért. A TC idején először volt látható a két játékos teljes felszerelésben a pályán. Azonban egyik játékos sem edzett együtt az első csapattal. Burgess később úgy nyilatkozott az újságíróknak, hogy személyes okok miatt nem vett részt eddig a felkészülésben. Hoyer lenyűgöző. Az irányító Brian Hoyer kiváló délutánt tudhat maga mögött, ugyanis egy magabiztos 2 perces drive-ot vezetett a támadóegységnek. Első alkalommal egy TD-t passzolt Sam Aikennek a safety Patrick Chung válla fölött. Később Hoyer balra kifordult és az elsőéves elkapónak, Taylor Price-nak dobott egy TD-t két védőjátékos mögé milliméter pontosan. Ugyanakkor, azért volt egy hibája is, a CB Darius Butler elkapta az egyik dobását és ezáltal egy interception is bekerült a neve mellé a 11-a-11 elleni játékban. Hernandez megmutatta sokoldalúságát. A rookie TE Aaron Hernandez továbbra is bizonyítja tehetségét, a támadóegységben különböző pozíciókban nyújt jó teljesítményt. Egyik ilyen, amikoris kihasználja a gyorsaságát a lassúbb védők ellen és hagyja ott őket. Brady ujjairól került a kötés. Az irányító Tom Brady végigedzette a délutánt és ezúttal már nem volt látható a jobb kezén a fehér kötés. Forrás: Extra Points és ESPN Blog

Hozzászólások

2010. 08. 16. 10:33
Pat Patriot
A frász kerülget. Eljutottam az ötödik bekezdésig, és az "edzésen megsérült" után sejtettem, hogy linebackerek biztosan lesznek közöttük. Így is lett. Csak már kezdem unni, hogy az amúgy is problémákkal küzdő védelemből mindig kidől valaki, vagy legalábbis a sérülésekkel idegesítik a szegény szurkolókat. :) Tényleg lassan már ott tartok, hogy olyan kis hírnek is tudok örülni, mint amilyen az, hogy Tom kezéről lekerült a kötés... Múltkor valaki hiányolta a TE-ekről szóló híreket. Nekem meg pont az tűnt fel, hogy Hernandez meg Gronkovskiról relatíve sok (és jó) hír van. Mintha Hernandez lépéselőnyben lenne most Robbal szemben. Persze más a profiljuk.
2010. 08. 16. 12:36
temp
az első pre meccs alapján Hernandez csinálja a látványosabb dolgokat, például elkapások (emiatt tűnik úgy, hogy ő van lépéselőnyben), de a butaságokat is ő követi el. Azt hiszem vele még lesz munka bőven, nem hiszem, hogy már idén robbantana.

Gronko viszont szépen csendben, de jó színvonalon teszi a dolgát, kevésbé látványosan, de elég hasznosan. Azt hiszem, hogy az előzetes híreknek megfelelően ő a készebb játékos, csak kevesebb figyelmet kap jelenleg.
2010. 08. 16. 12:46
88habi88
azért Hernandez csak 20 éves
lesz ideje a srácnak, de én már idén is várok tőle egy +400yard 3-5 TD-t
lehet túl sok, de az elkapásokhoz nagyon ért :)
meg hát UF-ról jött, szóval nekem ezért is kedvenc
2010. 08. 16. 14:08
szamaca
OFF:
Láttam ma az nfl.com-on egy képet meg egy cikk címet és abból az jött le nekem,h egy Titans játékosnak eléggé horrorisztikus sérülése volt. Nem volt időm elolvasni a cikket mert siettem, tudna valaki néhány mondatot írni az esetről,h mi történt, történt-e vmi vagy csak a cikk címe volt túlzó...??
Előre is köszi!!
Még egy vmi: tudja vki melyik preseason meccsünket adja az ESPN????
2010. 08. 16. 14:35
Az Atlanta Falcons ellenit adja
2010. 08. 16. 14:49
Stafon Johnson rookie RB elkapott egy passzt kapott el, az első tackle-n még túljutott, de másodjára 4 seahowks játékossal találkozott, és ahogy "összecsomagolták" őt nagyon durván kifordult a térde.
szerencsétlen kezdés.
első NFL meccsén súlyosan megsérült,
mihamarabbi felépülést kívánok neki.

Go Pats!
2010. 08. 16. 23:04
Proxi
2010. 08. 17. 10:00
szamaca
Úhhh ez nagyon durván nézett ki!!Sajnálom szegényt első nfl meccsén ilyen sérülést szenvedni!!!Nfl.hu twitterén azt olvastam,h 8-12 hét kihagyás vár rá!!!Szerintem az elég optimista de remélem minnél hamarabb felépül!!!
Köszi az infókat!!!

Go Pats!!!
Hozzászólás a(z) Training Camp 13. nap (Frissítve) bejegyzéshez