Menetrend

Ty Law tárgyalt a Pats-el és a Jets-el

2008. 03. 13. 22:06
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
A szabadügynök CB Ty Law tegnapi nyilatkozata szerint kapcsolatban áll a Patriotsal, ám érzése szerint a Jets sokkal inkább érdeklődik szerződtetése iránt. Még a tegnapi nap folyamán ellátogatott a Jets otthonába is.
Arra a kérdésre, hogy előnyt élvez-e a Patriots, Law a következőket mondta: "jó megbeszélést" folytatott Bill Belichick edzővel. "Azt egyelőre elmondhatom, hogy határozottan jók a feltételek. Elmondta az elképzeléseit, hogy szeretné, ha odaigazolnék, én is elmondtam a sajátjaimat, aztán meglátjuk, hogy ezt a kettőt rövid időn belül sikerül-e tető alá hoznunk." -mondta Law. Law hozzátette: a tárgyalás nem eredményezett megállapodást. Időközben, Law megemlítette, hogy látogatást tesz a nap folyamán a Jets-nél is: "Én ismerem New York-ot, Eric-et és a rendszerét. Ők elég agresszívek és lelkesek a megegyezés érdekében." Forrás: Reiss's Pieces

Hozzászólások

2008. 03. 13. 22:15
Matt21
Bele fog bukni ebbe a sok igazolásba a Jets! Talán nem ártott volna még pár évet tanulni Belichick-től!
Amúgy nem tudtok arról valamit, hogy Mangini miért kavar ennyire Belichick-nek? Nem voltak ők jóba a Patsnél vagy mi?
2008. 03. 13. 22:28
Szabotomy
Kíváncsi vagyok hogy a lelkesedés mértékegysége hány dollárként realizálódik a tárgyalások során.
Szerintem a pénzhajhászok eddig sem voltak mi embereink,és ezután sem lesznek.
2008. 03. 13. 22:38
Kollega
Egyfelől Law már túl van a csúcson, másfelől azért az idősebb Manning még ma is csuklik, ha eszébe jut ez a név :)

Én a Jetsnél most nem gondolnék semilyen összeesküvésre, egyszerűen nagyon kevés a használható FA CB és a NY-iak is alaposan rászorulnak az erősitésre.
2008. 03. 13. 23:41
temp
Matt21: http://pats.hu/ellen-fenyben-eric-mangini/ itt olvashatsz arról, hogy kicsoda is Eric Mangini, és milyen viszonya volt BB-vel. Egyébként nagyon sokáig egyfajta mentor-tanítvány viszony uralkodott, de azt, hogy pontosan miért mérgesedett el senki sem tudja, persze mindenki BB-t tartja a felelősnek érte (ami akár igaz is lehet, figyelembe véve, hogy nem könnyű természet az öreg).

Egyébként szerintem is kapkodás az, ami most a Jetsnél folyik. Tavaly előtt PO csapat voltak, és sikereket értek el. Aztán a tavalyi év az igazolások ellenére katasztrófa lett. Thomas Johnes például egyszerűen borzalmas volt a szezon egy részében, a QB-k sem álltak mindig a helyzet magaslatán. Idén nekem úgy tűnik, hogy nagy hiszti lehetett odaát, és most jópáran kegyetlenül igyekszenek, még akkor is, ha ez néha inkább görcsösnek, mint tervezettnek tűnik. Persze, lehet, hogy tévedünk mindannyian, és a Jets jövőre simán pozitív mérleggel PO-ban lesz, esetleg megnyeri az AFC Eastet.
2008. 03. 14. 00:14
Matt21
Köszi a linket viito kiváncsi vagyok miért vesztek össze!
2008. 03. 14. 09:20
Boston
Én már csak azt nem tudom, hogy ilyenkor mi van az NBA meccs szünetében előadott mindig is Patrióta maradok és Boston az én hazám maszlaggal... Ty Law-tól lassan akkut rosszul lét fog el. Sok szerencsét neki New Yorkban (és ezt akkor is így gondolom, ha rohadt jól fog játszani jövőre)
2008. 03. 14. 10:56
Tibi86
Sztem Law elférne a keretben!Mi sem állunk olyan jól CB-k terén!
Lehet, h Law-nak fontos a pénz, de kinek nem?? :)
Azt azért ne felejtsük el, h Ő is sokat tett régen az SB gyűrűért.
Manningnek pedig régen tényleg mumusa volt és ha még ledraftolnánk Cromartie-t :) Egész meccsen futna a colts! (vicc volt)
Ha mind2 félnek előnyös szerződést tudnának csinálni, sztem jöhet az öreg!
2008. 03. 14. 13:37
Boston
Nekem nem azzal van a bajom, hogy fontos neki a pénz, hanem az hogy hinti mellette a farizeus szövegeit. Teddy Bruschinak vagy Troy Brown-nak is fontos lehet a pénz, de ilyen ócska nyilatkozatokat nem olvasol tőlük, igaz ők eddig nem is igazoltak máshová. Bár Troy Brown esetében ez valszeg múltidő lesz :(
Az meg egy profi játékosnál szerintem alap, hogy mindent megtesz a győzelemért...
2008. 03. 14. 16:01
Tibi86
Ez teljesen igaz, nem is akarok Veled vitatkozni.
A mondandom, lényege az lett volna, h jó játékos még mindig a pályán és visszatérhetne még egy gyűrű megnyerésére :)
De tény h nem egy Brady vagy Bruschi féle hazafi!
2008. 03. 14. 16:09
arapum
Mikor olvashatjuk Helmut beszámolóját? :)
Ha BB-nek kell Ty Law, akkor kell. Ha nem kell, akkor nem kell.
2008. 03. 14. 18:45
cset
Én szívesen látnám a csapatban,csak ne kérjen sokat!
2008. 03. 14. 19:57
arapum
2008. 03. 14. 20:07
TÖRÖLT
HY!!!!Seau-rol tudtok valami infoval szolgálni,és szerintetek jo lenne ha maradna még egy évet?
2008. 03. 14. 22:26
temp
De Martino: én tavaly azt mondtam Seau kartörése után, hogy soha nem fogjuk többé a pályán látni. Egy ilyen idős játékossal nem az a fő gond, hogy a csont nem forr össze, hanem, hogy sokkal gyorsabban veszít a kondicióból, és sokkal nehezebben nyeri vissza a formát, mint egy fiatal játékos.

Azt ugye mindenki tudja, hogy a valóság alaposan rámcáfolt, és Junior formájával semmi gond nem volt. Idén ugye vállműtét (állítólag mindkét vállán) vár rá, de komolyan kezdem azt hinni, hogy ez az ember még 10 év múlva is LB-t fog játszani, mikor Patrick Willis már régen nyugdíjba vonult :) (esetleg, ha LB-nek túl öreg lesz már, akkor átmegy short yardos FB-nek ;) )

Az, hogy jó lenne e, ha vissza tudna térni? Nos, Bruschi mellé szerintem mindenképpen kell egy kiegészítő ember, mert ő egyedül már nem tol végig egy komplett szezont, és Seau erre pont jó volt. Szóval, ha a vállműtét után rendben lesz, akkor én visszavárom.
2008. 03. 15. 00:30
Kollega
Juniornak - ha az egézsége engedi - simán van helye a keretben. Minimális fizetéssel nem nagyon nyomná a sapkát és nagyon jó backup lehetne. Ismeri a szisztémánkat és munkamániás. Ha jól lesz BB biztosan megkeresi.
2008. 03. 15. 09:17
TÖRÖLT
HY!!Hát igen erre szokták mondani "Jo az öreg a háznál".Bár amilyen intenzitással fog bele Seau néha fiatalokat megszégyenitő megoldásokkal kápráztat el minket.Én is szeretném ha maradna!!!Thanks viito.
2008. 03. 15. 09:24
CoSco
Én örülnék ha jönne, nagyon tapasztalat CB. Igaz már nem fiatal, és a gyorsasága is kopott valamennyit, de hasznára válna a csapatnak. Az meg hogy mennyiért éri meg a csapatnak azt majd BBék eldöntik :)
2008. 03. 15. 10:13
Boston
Ne ferdítsünk azért... Senki nem ítélte el azért Ty Lawt mert eligazolt más csapathoz és mert fontos számára a pénz. Ugyanezt tette Asante és Donte is idén azzal a különbséggel, hogy mellőzték a fenti nyilatkozatokhoz hasonló álszent szövegeket. én az aemberi oldaláról nyilatkoztam, aminek sok köze nincsen a játékospolitikához. De ha már itt tartunk... Én az előző szezonban összevissza 2 Chiefs meccset láttam TVU-n asszem. Azokon a meccseken Ty LAw nagyon gyengén játszott. Emelett 34 éves, ami egy CB-nél a saját véleményem szerint eléggé gáz, mivel ezen a poszton sokat számít a sebesség, még a mi zóna típusú védelmünkben is. Ty LAw pedig már csak lassabb lesz, gyorsabb nem... Tom, hogy ismeri a rendszert, tom hogy hatalmas játékintelligenciája van, tom hogy tapasztalt, de amit én láttam az alapján ő már nem igazán tudja felvenni fizikálisan a versenyt egy TO-val, vagy éppen egy Burress-szel...
Nekem ez a véleményem. Szerintem őt még mindig a pénz motíválja, annyit meg valszeg nem ér, amennyit kér. Különben már megegyeztünk volna... Elvégre ez itt az én hazám :)
Troy Brown szerintem abszolut nem jó példa. Őt nem felmentették, hanem 36 évesen "nyugdíjazták". Vele gyakorlatilag már évek óta "jótékonykodunk", az elmúlt pár év "ajándék"szerződése számomra a tisztelet és megbecsülés jele a csapat részéről. De azért 70 éves koráig csak nem fogjuk WR-ként alkalmazni.
Mind1 bocs hogy hosszú voltam, én így látom. Én nem fogok sírni ha Law nem jön hozzánk, viszont annál jobban fogok örülni ha mégis jön és rámcáfol :)
2008. 03. 15. 10:23
temp
Egyetértek Bostonnal

Troy Brownhoz meg annyit tennék hozzá, hogy gyakorlatilag tavaly előtt a WR ínséges időkben még jó volt, hogy néha be tudott ugrani az öreg, de tavaly már hatalmas ajándékot kapott a csapattól azzal, hogy helyet szorítottak neki az 53 fős rosteren (ez az egyik legkomolyabb erőforrás egy csapatnál), de ha valaki ránézett a nevekre, akkor látszott, hogy csak sokadik számú WR.

Egyébként engem nem lepne meg, ha Troy nagyon gyorsan feltűnne ismét a csapat körül, csak ez alkalommal a vonal túloldalán valamilyen edzői szerepkörben. Persze nem lesz mindjárt BB jobbkeze, mert abba is bele kell tanulni, szóval lehet, hogy most egy kis ideig csend lesz körülötte. Meg aztán azt sem tudjuk, hogy Troy mivel szeretne foglalkozni, lehet, hogy vesz egy házat a nagy tavaknál, és pecázik egész nap.
2008. 03. 15. 10:37
CoSco
El tudod képzelni ahogy Brown pecázik mondjuk az Erie-tó partján? :)
Plusz én még sosem láttam (igaz csak az amerikai filmekre támaszkodva) afroamerikait pecázni :)
Haza megy pihizik 2-3 évet Dél-Karolinában aztán visszatér a hűvös Bostonba...
2008. 03. 20. 18:17
Jamal12
Ty Law féle L igazolásra a Legremekebb példa Jamal Lewis most abban a csapatban játszik aki ellen futott mindíg a legjobban köztük 1 295 yardos mecset. de ettől függetlenül a legnagyobb sittes RB még az Oaklandban is elférne;)
Hozzászólás a(z) Ty Law tárgyalt a Pats-el és a Jets-el bejegyzéshez