Menetrend

Ups & Downs - 9. alapszakasz mérkőzés: Green Bay Packers

2018. 11. 05. 22:00
Szerző: Increay
Kategória: Cikkek, Meccsek
Az idei alapszakaszban már harmadjára - és valószínűleg utoljára játszott Sunday Night Footballt a New England Patriots, amelyen az ellenfél az Aaron Rodgers vezette Green Bay Packers volt. Bár az előjelek nem a legkedvezőbben alakultak, ugyanis három meghatározó játékos is hiányzott a támadósorból, a Patriots mégis meg tudta nyerni a rangadót 31-17-re. Lássuk, kik kerültek az UP-ba és DOWN-ba!

UP

James White: Elfogytak a jelzők White játékára. Eddig azt szokhattuk meg tőle, hogy főként a passzoknál jeleskedik, ma a futásokból is tevékenyen vette ki a részét: 2 touchdownnal zárt. Hat elkapásából 72 yardot szerzett, ennek nagy részét egy Edelman-passzból a trükkös játéknál. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a második negyedben megsérült, emiatt kevesebbet tudott csak pályán lenni.

Cordarrelle Patterson: Már a Bills ellen is futóként számoltak vele a csapatnál, akkor még nem alkotott maradandót. A Packers ellen azonban 11 futásból 61 yardot ért el és volt egy touchdownja is. Remekül látta meg a neki nyitott lyukakat, a sebességével pedig sosem volt gond.

Josh Gordon: Gordon eddigi Patriotsos pályafutása legjobb meccsén van túl, 5 elkapásból 130 yardot és egy hatpontost szerzett, és ugyan még voltak meg nem értései, elcsúszásai, ezeket a bravúros elkapásai kompenzálták.

Lawrence Guy: Guy-t sokan szürke eminenciásnak tartják, de hétről hétre remekül teljesít futás ellen a fal közepén, a Packers elleni győzelemből is nagy részt vállalt: ő ütötte ki Aaron Jones kezéből a labdát a negyedik negyed elején, ezzel megakadályozva a Green Bay pontszerzését.

Stephon Gilmore: Gilmore-nak ezúttal sem jutott könnyű feladat, Davante Adamset kellett legtöbbször őriznie, de ő derekasan helytállt. A tavalyi szezon első meccsein még gyengén teljesített, azóta viszont elit szinten játszik. Guy kiütött labdáját ráadásul ő szerezte meg, ezzel egy újabb pirospontot szerezve a bizonyítványába.

Pass rush: Igaz, hogy Rodgerst csak egyszer tudta földre vinni a védelem, de Flowers és Clayborn részéről folyamatosan jött a nyomás a klasszis irányítóra, nehezebbé téve számára a passzjátékot.

Ryan Allen: Allen javított a Bills elleni gyengébb produkciója után, remek átlaggal rúgta a puntokat a 20-ason belülre.

DOWN

Goal line offense: Az, ami már múlthéten is probléma volt, nem javult meg sajnos. Azok a fránya utolsó yardok nem akarnak jönni, az addig szépen menetelő támadósort megfogja a gólvonal. Az az egy elrontott negyedik kísérlet számomra érthetetlen volt, egy ilyen szoros meccsen többet érhetett volna egy mezőnygól.

Duron Harmon: Harmon nagyot hibázott Jimmy Graham touchdownjánál, nem segített be Chungnak, így egyenlíteni tudott a Packers.

Hozzászólások

2018. 11. 05. 22:57
SasukeMilo
Szerencsére a vezér nem került down-ba (már mint önmagában), ennek örülök! Na meg annak, hogy azért a gyengébb napjain is vannak olyanok, mint White - bár ő mindig nagy segítség! - vagy épp Gordon, de igazán üdvözítő látni Patterson remek átavanzsálását futóvá. A defense-re pedig csak dicsérő szavakat tudok írni (pedig az a csapategység sose érdekelt annyira, mint az O). Csak így tovább!
2018. 11. 05. 22:57
SasukeMilo
*mármint
2018. 11. 05. 23:08
robroy
Pedig mehetett volna, igazán pocsék volt , akár csak mint múlt héten. Nem tudom miért ilyen szent dolog ez.
2018. 11. 05. 23:19
anikom
Mert, ha magához képest "pocsék" is, a többihez képest, akkor sem rossz ;)
2018. 11. 05. 23:40
piszkosfred
Pocsék? :DDD
Alaposan el vagyunk kényeztetve, ha ez a pocsék: közel 300 yard, 1 td, 0 int, 63%-os pontosság. Ezzel senki sem kerül down-ba. Még ő sem, akinél magasan van a léc, és valóban halványabb korábbi önmagához mérten.
2018. 11. 06. 09:46
paszta75
Arról nem is beszélve hogy max 2 vagy 3 passz volt a 35-ből ami igazából az ő hibája volt. Ezzel szerintem az NFL összes QB-je boldog lenne:)
Amit meg Ricsi mondott a meccsen hogy egysíkú a Pats Offense nem feltétlen értek egyet. A nagy vagy trükkös játékokhoz kell az hogy egy kicsit egysíkúbb legyen az előtte levő playek.
Gordon TDjénél sem ugrottak volna ki a fake bubble screen move-ra ha előttem nem próbáljuk meg eladni 2-3 playben is.
2018. 11. 05. 23:53
Arnold Patsenegger
Te tipikusan az az ember lehetsz aki mindig csak azt nézi,hogy mit csinál a Patriots és a másik csapat nincs is a pályán..
A másik csapatnak nincs védeleme vagy épp tadósora a pályán, csak vannak ott valakik akik ellen mi játszunk és ha valami nem sikerül akkor a Pats/Brady/védelem.... a szar vagy rossz mert nem csinálta jó a dolgát. Még véletlenül se lehet,hogy a Packers védeleme kibaszott jó mondjuk... Ami mellé még tök véletlenül jön az is,hogy a csapat két legjobb TE-je sérült és a kezdő futónk pl. egy Gadget player mert Michel a kezdő RB sérült... És Brady egy viszonylag "kiszámítható" tadósorral felpakol közel 300yardot a liga egyik legjobb légvédelmének.
De komolyan pocsék volt???

És mielőtt jönnél a "megint Brady a szent tehén és nem lehet róla csúnyát mondani" mantrával, elmondom nem Ő a kedvenc Patriots játékosom és még csak nem is Őt tartom a legjobb irányítónak per pillanat szóval nem az elfogultság beszél belőlem. De nem gondolom,hogy megérdemelné a pocsék jelzőt.
2018. 11. 06. 00:05
palesz42
2018. 11. 06. 00:41
Vass Imre
Tökéletesen igazad van!
2018. 11. 06. 05:32
crucified
Mindig csak a legvégső esetben szólok a fentebbi hozzászólásokhoz. Az esetek nagy részében egyszerűen képtelenek megérteni - lásd robroy -, hogy egy másik, az NFL rendszerének köszönhetően - fizetési sapka, draft - ugyanolyan szintű ellenfél is a pályán van. Ez nem az európai foci, ahol pár trilliárdos felvásárolja a legjobb játékosokat és egy bajnokságon belül szinte csak ugyanaz a 2-3 csapat nyeri a bajnokságot évtizedek óta.
2018. 11. 06. 11:13
robroy
Értem én amit mondotok , és valahol igazatok is van, de enyém is csak egy vélemény . Örülök az ennyi oktató hozzászólásnak. Én csak azt látom , hogy SZERINTEM Brady lassú és pontatlan , magához vagy sok máshoz képest is. És két meccs alatt dobni 1 azaz 1 szerencsés TD-t , hát nem tudom. De rendben a pocsék jelző erős volt lehet , de erősen formán kívül játszik és nem látom , hogy kilábalna belőle. De pace .... és nem értem , hogy jön ide az europai foci , egy emberről mondtam valamit , h pocsékul játszott . Klisés lekezelő hozzászólás. De ez is csak egy vélemény mint az enyém.
2018. 11. 06. 11:41
sanach
A REDZONE-ban ügye futottunk 3 TD-t, 5-8-1 yardról. Amennyiben ezeket Brady dobja pl Edelmannak-Gordonnak-Hogannak, abban az esetben Brady 300 yardja és 4 TD-je már elit teljesítmény lenne? Jelenleg ennyi is elég Bradytől a győzelemhez, tény valóban van pár alul, túl dobott labda, de sokszor ezek se ok nélkül. Többször látni hogy Brady szándékosan alulra dobja a labdát mert olyan szoros a védekezés, hogy inkább lábhoz dobja mintsem esetleg INT legyen, én így látom. Plusz Gordonnak és Edelmannak is volt egy egy labda ami kapható lett volna csak nem sikerült, plusz Gordon elcsúszás 4. kisérletre.
2018. 11. 06. 12:44
cspeti98
Szerintem nem a TD-k mennyiségével van a probléma, hanem azzal, hogy pontatlan(abb) és mostanában gyakrabban előfordul, hogy nem veszik észre az üres elkapót. A Gordon felé dobott első passz a red zoneban talán a legrosszabb hátsó vállhoz dobott labda volt, amit Bradytől láttam. A pocsék kifejezés nagyon túlzó, de ettől még igaz, hogy Brady magához képest gyengébb (mondjuk még így is egyértelműen top5 QB teljesítményt nyújt :D), szóval a kritika jogos, de én se raknám downba, mert amikor igazán kell, akkor szinte tökéletesen játszik.
2018. 11. 06. 13:42
Arnold Patsenegger
Brady se lesz fiatalabb, ezért is áldozott a csapat első kört futóra. Ha ezen a szinten tud játszani még 2évig akkor egy szavunk sem lehet. És azért idén az elkapó szekció valami /valaki miatt mindíg foghíjas. Ez sem segíti Brady-t. És olyan jó mint fénykorában volt már soha nem lesz.
2018. 11. 06. 15:24
iceman
Valóban ostobaság, amiket írsz. Ugyanis abban a munkában, amíg eljut egy támadóegység a red zone-ig, fontos szerepe van a QB-nek. Még a futójátékokban is, kiemelten a védelem olvasásánál. A red zone szenvedés okai pedig jól azonosíthatóak. Nincs igazi erőfutónk, csak kényszermegoldásaink és ha Gronk nem játszik (illetve ha nem blokkol éppen), akkor támadó TE játékunk sincs. Azért egy jobb védelem ellen, pláne, ha betömörül így nehéz TD-t elérni.
2018. 11. 06. 16:32
zsolt75
2018. 11. 06. 11:38
fatman
nem ő a kedvenc irányítód? azért ez egy picit szíven ütött... :)))
2018. 11. 06. 12:19
Arnold Patsenegger
Nem ő a kedvenc Patriots játékosom. Mert az Vince Wilfork.
És nem Őt tartom per pillanat a legjobb irányítónak, szerintem Rogers most jobb.

De ha azt kérdezed ki a legjobb, a valaha élt legjobb az Brady. Ennyit nyerni,és ilyen szinten játszani ennyi ideig valószínűleg soha senki nem fog. (Mint QB kb. 99% hogy nem) Imádom minden percét mikor játszani látom, de ettől még nem Ő a kedvenc Patriots játékosom. :)
2018. 11. 06. 22:37
fatman
Rogers is nagyon jó, én is nagyon szeretem, és uígy Brees... sztem nehéz eldönteni, ki a jobb, eredményességben ugye TB... évek óta szeretnék egy super ballt GB-NE vagy NO-NE, ez az alapszakasz meccs nem uaz... :)

Wilfork, hát igen, de ő már nem aktív, és ráadásul nem is nálunk fejezte be, azért pedig sztem is kár...
2018. 11. 06. 15:08
Touchdown Tom
Nem, mert a kedvenc iränyitoja Blake Bortles :D
2018. 11. 06. 15:46
Arnold Patsenegger
2018. 11. 05. 23:44
dartib83
Nem lattam a meccset
Hightower milyen volt?
2018. 11. 06. 15:08
daelaci
Elfogadható, bár továbbra is olyan a mozgása mint egy birodalmi lépegetőnek.
2018. 11. 06. 02:03
Misi56
A Packerst megverni Rodgerssal,bárhol bármikor egy ilyen invalídus társasággal , csak gratulálni lehet és az egész csapat UP'!Mit számítanak a goal line problémák már ilyenkor! A következő meccsre ki kell javítani és kész! A Patriots igazi CSAPAT! Ez az erőssége az ma is látszott! Óriási gratula! Engem hajnalban boldoggá tettek ! Köszönöm!!
2018. 11. 06. 05:54
Kókusz8
Megdöbbentő, hogy ha 50-0-ra nyernénk a SB-ban, akkor is csak akritika jönne. Egy erős csapatot vertünk, minden idők legtehetségesebb irányítóját remekül féken tartottuk, közben Gronk, Michel és Mason nem játszott, plusz IR-en Hill, Burkhead, Dawson, Bentley, Sam, Berrios, Rowe, tehát a top3 futó futó plusz még 4 kezdő nem volt. Egy komoly védelemnek nem hibátlan játékkal felraktunk 31 pontot, a védelem parádézott. Minden idők legnagyobb játékosa minden meccsen más skill playerekkel játszik, mindig más fallal, és így simán hozzuk a meccseket, igaz, csak 6-ot sorrendben. De ez nem elég. Én azért örülök. :-)
2018. 11. 06. 06:14
zsolt75
2018. 11. 06. 09:47
hopi46
Megint teljesen egyetértek a minősítésekkel. :)
Talán nem UP, de óriásit játszott D.Allen is, a snap-ek 93%-ban! pályán volt (ez idén a legtöbb)), remekül segítette Develinnel együtt CP futását és még volt egy 21 yardos elkapása is! A "beugró" backup Karras is helytállt.
Hogan szvsz "gyengélkedik", TB szinte feléje sem nézett, Dorsett most jobb volt Nála.
2018. 11. 06. 11:01
InfiniteLoop
Hogan-t a PO-ra tartogatjuk ;)
2018. 11. 06. 13:25
hopi46
De remélem nem a mostani formájával! :)
2018. 11. 06. 11:47
sanach
Én személy szerint örülök annak (sokakkal ellentétben), hogy nem végre minden Brady-ről szól! 3 TD futott a csapat! Pont teszek rá ha Brady csak 150 y passzol 0 TD-vel és mellé futunk 200+ yardot meg 5 TD-t, meg leginkább amíg NYERÜNK. A tavalyi SB-ben is mit játszott Brady mégis kikaptunk, idén legalább látszik valami a D-től is. Amíg egy idén hasítő KC-t egy mindig veszélyes ARod-al felálló Packerst verünk ne legyen sok ok panaszra. Am is folyamatosan dolgozik a csapat a hibák javításán! Hétről hétre kell menni! GO PATS
2018. 11. 06. 13:47
hopi46
Kicsit OFF
DE Ufomba Kamalu a PS-ben.
2018. 11. 06. 13:56
anti pass
Azt hiszem elfelejtjük néha, hogy Brady is ember. Lehet formában, csúcsformában és lehet rosszabb mérkőzése. Most nem volt csúcsformában, de nem is volt kutyaütő. Maga a csapat szenvedett, de ki gondolta volna pár hete -amikor kirepült visszahordáskor a sisakjáról a labda- hogy itt fogjuk hozsannázni Pettersont mint futót. Vártuk vissza Gronkot a helyére mint zsidók a Messiást és nem is tud játszani és amikor játszott, akkor Ő sem volt csúcsformában. Én itt voltam amikor mindennek elmondtuk a védelmünket és most agyon dicsérjük Őket. Jogosan! Száz szónak is egy a vége. A csapat lassan másfél hónapja folyamatosan nyer és annyit mindig nyújtott amennyi a győzelemhez kell. Ha katasztrófa nem történik akkor csoportelsőként és második helyen továbbjutunk. Rájátszásban elég jók szoktunk lenni. Mellesleg elkényeztetett bennünket eddig a csapat mert Mi nem nagyon ismerjük azt amit szinte minden más csapat átélt az elmúlt években. Maradjunk a bibliai hasonlatoknál, de Ők megjárták a poklot is, Mi pedig majdnem mindig a mennyország környékén téblábolunk!
2018. 11. 06. 14:05
zsolt75
W, ennyi.... !!!!!
2018. 11. 06. 23:02
fatman
így van, de sztem első kiemeltként jutunk tovább... :)
+ pont annyit kell csak játszani, ami elég a győzelemhez, nem kell kiteregetni a lapokat, ha nem muszáj
2018. 11. 07. 10:40
anti pass
A próféta beszéljen belőled!
2018. 11. 06. 14:18
paszta75
A pocsék szóról Peterman jut eszembe a Billsből
Gondoljáok el ha őt kellene nézni heteken keresztűl.
Egy kis stat róla az múltheti meccsről amin én kinyultam:
12/19 75 yard 0 TDs 2 INTs a félidőben ezzel
31.4 ről 31.5 re javított a passer ratingjén. o.O
2018. 11. 07. 07:17
piszu46
2018. 11. 06. 14:53
takirob69
Szintén OFF:
Várhatóan új LB-t szerződtetünk - Albert McClellan.
32 éves, ST játékos és eddig a Ravens játékosa volt
2018. 11. 06. 16:07
hopi46
Kérdés! Ki "repül" a rosterről? A szakírók Grigsby-t, v. Schwenke-ét és v. Hollister-t rebesgetik.
2018. 11. 06. 16:41
cspeti98
Mivel leginkább ST játékos volt, így én Grigsbyre tippelek. Viszont még valaki másnak is mennie kell Obi érkezése miatt, aki valószínű, hogy valamelyik OL lesz, ha Mason már egészséges.
2018. 11. 06. 16:40
zsolt75
Van 1 gyűrüje, tavaly az edzőtáborban ACL sérülése volt és kihagyta az egész szezont. 187cm magas, 116 kg tömegű (+ ahogy néz..). Ha szemben jönne velem, simán átmennék a túloldalra, pedig nem vagyok sokkal kisebb... (-7cm es -14 kg)
2018. 11. 06. 16:39
gcsaba
OFF: most nézem a Monday Night meccs ismétlését. Szegény Malcolm Butler... Őt sajnálom, mert szerettem, amíg nálunk játszott, nagyon szenved a Titans-nél. Úgy tűnik, BB-nek megint igaza volt.
2018. 11. 06. 16:42
zsolt75
Lehet, de az is lehet, hogy más a rendszer...
2018. 11. 06. 17:02
cspeti98
Mi az esetek nagy részében embert fogunk, ugyanúgy, ahogy a Titans. Butler már tavaly se volt jó, 100 feletti passer ratinget engedett, idén viszont még tovább romlott a játéka, nem csak, sokszor teljesen érthetetlen dolgokat csinál, lásd Cooper TD-je, ahol valamiért figyelmen kívül hagyta a safety segítséget, így viszont meg tudták verni a pálya széle felé.
2018. 11. 06. 17:03
zsolt75
2018. 11. 06. 23:05
fatman
így van,sajnos tavaly sem volt jó, ez a lényeg... én is szurkoltam neki, talán fejben mentek félre neki a dolgok... sajnálom...
2018. 11. 06. 17:10
vicgeordie
félelmetesen ratyi statjai vannak. A Cowboys meccs előtt 42 targetből 31!!! elkapás 510 yardért, 58.9-es PFF rating (Patriots játékosként 71.5 volt a legrosszabbja tavalyról). És adtak neki egy 5 éves 61 milliós szerződést...
2018. 11. 06. 19:43
Lalika
Dion Lewis azért nem hoz szégyent ránk :)
2018. 11. 06. 16:59
gcsaba
Emberfogásban égették folyamatosan.
2018. 11. 06. 17:02
zsolt75
Sajnálom, nagyon kedveltem...
2018. 11. 06. 17:19
vicgeordie
amúgy még egy érdekes adat Bradyhez, aki tényleg akkor a legjobb, amikor a legjobban kell. A meccs 4. negyedében:

- Rodgers 7 passzkísérletéből 2 lett jó 15 yardért ami 39.6 passer ratinget jelent, míg

- Brady 6 passzából 6 talált embert 104 yardért , ami tökéletes 158.3 passer ratinget eredményezett a záró játékrészre.
2018. 11. 06. 17:57
crucified
Száz százalékosan jól látod. Akkor a legjobb, amikor a legjobban kell. Egy csoda az az ember.
2018. 11. 06. 23:09
fatman
azért ne felejtsük el, h Rodgers milyen jó az utolsó másodperces Hail Mary-kben... :)
2018. 11. 06. 18:43
Lucius
Szerintem 1yardról 4 kísèrletből be kell vinni TD re, hacsak nem meccs eldöntő szituációban vagyunk. Sokkal nagyobb a nyereség mint a veszteség, pláne egy szoros meccsen, ahol talán nem is lesz több TD. Teljesen logikátlan FG-t rúgni ilyenkor. Főleg a liga egyik legjobb támadósorával.
2018. 11. 06. 19:31
cspeti98
Volt is egy statisztika a meccs közben, hogy ha 4.-re sikerül, akkor 79% a győzelmi esélyünk, ha FG-t rúgunk, akkor 73%, ha nem sikerül, akkor meg 6x%, itt már nem emlékszem a pontos számra. Egyértelműen az volt a jó döntés, hogy megpróbáltuk.
2018. 11. 06. 20:47
vodka03
Mondjuk én fixen odaküldtem volan Patterson-t 4-szer és nem próbálgattam volna passzolgatni, szerintem egyszer valahogy áttunkolta volna magát.
2018. 11. 07. 06:17
Lucius
Igen, 4 futás és ha nem jön be , “megérdemeljük”. Nem kellett volna binyolítani.
2018. 11. 07. 07:21
piszu46
Ha nem sikerül 4-ből megcsinálni a TD-t, akkor sincs olyan hatalmas veszteség szerintem, hiszen az ellenfélnek a saját 1 yardos vonaláról kell kezdeni és azért az nem túl egyszerű :)
Ha pedig a FG kimarad, akkor jöhetnek minimum 10-25 yardról :)
2018. 11. 07. 17:26
Foherty
Ez nem igaz, ha kimarad a FG, akkor is 1 yardról jönnek.

Gondolom, azt akartad írni, hogyha bemegy... :)
2018. 11. 07. 19:21
cspeti98
Ha kimarad, akkor onnan jönnek, ahonnan elrúgta a kicker. Szóval a 10 yardos környékéről.
2018. 11. 08. 16:21
Foherty
Akkor ezt rosszul tudtam... Kösz!
2018. 11. 06. 21:42
zebra
RB Abdullah már nagyon necces volna? Akár csak 2-3 meccsre is, óvni a futóink egészségét.
2018. 11. 07. 17:29
Foherty
Idei statja: 2 meccs, 1 futott yard, 1 fumble - hát, nem tudom... :)
2018. 11. 07. 07:30
piszu46
Rengeteg nagyon jó hsz-t olvastam itt, (és hétről hétre), az irányító (direkt nem TB-t írtam) játékához szeretnék most pár szót én is szólni.
Igaz, hogy az egész meccset nézve nem volt csúcsformában, de ilyenkor arra gondolok, hogy egy irányító az nemcsak labdadobó, hanem IRÁNYÍTÓ....
És ugyanez vonatkozik a "D" irányítójára is, gondolom, neki sem csak blokkolnia kell, hanem irányítani a védelmet :)
2018. 11. 07. 07:31
piszu46
Azt hiszem, a blokkolás szó helyett jobb lett volna az akadályozás szó :) Nézzétek el nekem, a szakszavakkal bajban vagyok :)
2018. 11. 07. 09:04
hopi46
Croston és Grissom cut! Schwenke IR, Farrow cut PS-ből.
2018. 11. 07. 09:11
vicgeordie
bizony, így most van egy szabad roster helyünk. Dawson tényleg jön?
2018. 11. 07. 09:59
Tomk@
53-an vagyunk jelen pillanatban 2-en jöttek, 2-en mentek. Korábban felhoztuk James Ferentzet.
2018. 11. 07. 10:12
vicgeordie
Schwenke is az 53 keretből került ki, így hárman mentek. a hivatalos oldalunk szerint is 52-en vannak rosteren
2018. 11. 07. 11:05
Tomk@
Igazad van. Én a spotrac.com oldalon néztem és Grissom még az 53-as listán szerepel.
2018. 11. 07. 09:08
Hughie Thomasson
Patriots announce they’ve signed LB Albert McClellan and DB Obi Melifonwu. They’ve released OL Cole Croston and DL Geneo Grissom from the roster to make room.
2018. 11. 07. 11:12
hopi46
Hát az OL bizony kicsit "elvékonyodott" (Croston, Schwenke), mármint a backup-ok szempontjából.
2018. 11. 07. 11:45
takirob69
Schwenke helyett Ferentz van az 53-as keretben, Croston pedig bármikor visszahozható. Croston cut azt is jelenti, hogy Cannon végre egészséges és nem kell a vésztartalék.
2018. 11. 07. 12:40
hopi46
A 8 fő, jelenleg 3G, 3T, 2C, szerintem "vékony". Amilyen sérüléshullám van a ligában falemberekből, lehet, hogy Corston-t elviszik.
Cannon "egészségére" a hátralévő meccsekre nem fogadnék (Persze szeretnék tévedni!).
Vésztartalék mindig kell! :)
2018. 11. 07. 13:06
cspeti98
8 OL-nél többet maximum akkor tartunk a keretben, ha valaki sérült. Jelen állás szerint ennek elégnek kell lennie. T-nek ott van Brown, Cannon és Waddle, de sérülés esetén Thuney is be tud állni. G-ban Thuney, Mason, Karras és Ferentz szintén elég kell, hogy legyen, utóbbi kettő ráadásul C-ként is bevethető.
2018. 11. 07. 13:07
takirob69
Természetesen sérülés esetén borul a dolog de nem ez az első eset, hogy csak 8 falember van az 53-as keretben.
2018. 11. 07. 16:55
hopi46
Lehet, hogy volt ilyen, de idén eddig 10 fős volt,szezonkezdet óta, az OL roster, pedig volt néhány hét sérült nélkül is. De mindegy. :)
2018. 11. 07. 18:00
takirob69
A hiányzó láncszem is a helyére került - 1 éves szerződést kötöttünk Matt Tobin-nal OT, a keretszűkítésnél küldtük el :)
2018. 11. 07. 18:13
hopi46
"New England bolsters its offensive line depth."
Ezek szerint jól láttam, mert BB is így gondolta! :)
2018. 11. 07. 15:19
Montesclan-pats
De nagyon kellett volna Irvin pedig. A fenébe is az Atlantához ment. BB pedig még pénzt is áldozott volna érte kivételesen. A Falconsra nagy hatással lehet, ha nem akkor nem is annyira jó.
2018. 11. 07. 17:20
takirob69
A hírek szerint a Patriots és a Steelers is jobb volt de Atlantában "otthon" játszhat
2018. 11. 07. 18:22
piszkosfred
Plusz igy már januárban nyaralhat :)
2018. 11. 07. 19:32
wolandrules
Hozzászólás a(z) Ups & Downs - 9. alapszakasz mérkőzés: Green Bay Packers bejegyzéshez