Menetrend

Ups & downs - Alapszakasz 5. mérkőzés

2012. 10. 08. 09:24
Szerző: lucas
Kategória: Cikkek


 A New England Patriots lejátszotta ötödik alapszakasz mérkőzését a Denver Broncos ellen hazai pályán Foxboroban, a Gillette stadionban, amely végül 31-21 arányú Patriots győzelemmel zárult.Up 

Tom Brady -Az első félidőben csak 3 sikertelen passza volt, teljes határozottsággal segítette megnyugtató előnyhöz a csapatot ezen a kiegyensúlyozott meccsen, ráadásul nagyobb hiba nélkül játszott. A Patriots támadójátéka gyors volt, és ezzel az emelt tempóval a Broncos védelme nem tudta a tartani lépést.


Alfonzo Dennard - A bemutatkozó meccsén az újonc cornerback a nickel felállásoknál játszott a második félidőben, és egy 3. downos labdaelütéssel tette le a névjegyét, reményt adva ezáltal, hogy van még tartalék a secondaryben. A negyedik negyed végén is szorosan őrizte a bal oldalt.


Brandon Lloyd/Deion Branch/WR futás előtti blokkolás - Nem sokszor kerül a figyelem középpontjába, de a Patriots elkapói nagyon jól blokkoltak a futásoknál, nagy előrehaladáshoz segítve a futókat.


Rob Ninkovich - Két egymást követő meccsén ért el labdavesztéssel járó sacket. A harmadik negyedben szép mozdulattal ütötte ki Payton Manning kezéből a labdát, a negyedik negyedben pedig sorsdöntő szituációban tartóztatta fel a Broncos támadását a McGahee-től megszerzett labdával.


Stevan Ridley - A súlyos hibája ellenére dicséretet érdemel, mert vezető szerepet vitt a Patriots futójátékában, a múlt hét után ezen a meccsen is 100 futott yard felé jutott.


Wes Welker - 9 elkapást ért el az első félidőben, összességében 13-at. Fő szerepet játszik ebben az támadóegységen, még akkor is, ha nem ő a No.1. elkapó prototípusa. Ebben a győzelemben is kulcsszerepe volt.


Danny Woodhead - A régebben Kevin Faulknak szánt feladatkörbe lassan beletanul, nagy játékokat csinált meg fontos 3. downos szituációkban, mind futással, mind elkapással.


Down 

Daniel Fells - Volt egy csúnya dropja a második negyedben.


Devin McCourty - Pass interference büntetés lapott a Broncos első TD-je előtt célterületen, miután nem a labdát figyelte. Később az Eric Decker álta elkapott  második TD-ben is benne volt.


Sterling Moore - Annak ellenére, hogy a meccs elején volt egy kierőszakolt fumble-ja, elég gyenge teljesítmént nyújtott nickelben a szélen, nem tudta tartani Demaryius Thomast. Le is cserélték, Alfonzo Dennard játszott a helyén.  

Forrás: espnboston.com

Hozzászólások

2012. 10. 08. 09:46
nosbiglem
Sztem Moore-t nem kéne down-ba tenni. Ha nincs a meccs elején a kieroszakolt fumblija, akkor csunya meccs is lehetett volna.
2012. 10. 08. 12:00
magooc
2012. 10. 08. 09:53
Montesclan-pats
Korábban nagy vita bontakozott ki Höri-ról állapítsuk meg, hogy UP volt, sőt azt mondanám félelmetes a pali, korrekt, szakmailag is és olyan sok mindent tudott a Pats-ről, sőt újdonságot is tudott mondani, pedig mindent elolvasok itt. Én azt mondanám, ő a legjobb, na meg Sanyi. Márkot nyílván kedvelem, de nem mindig értem mit mond.
Sőt, amikor én még kicsit aggódtam, 4. negyed, ő már akkor megnyugtatott, hogy itt nem győzhet más, mint a Pats.
Elkiabáljuk, vagy nem ? VÉgre van egy olyan Cb-ünk, aki úgy játszik, mint általában a CB-ek, letudja követni az emberét, és még fel is tud ugrani. Ha így tud játszani, nagy betűkkel fogjuk az égre írni: Dennard.
Woody meg tartsa meg jó szokását, két kritikus pillanatban: a nagy játékok mestere.
Vollmer nálam down, mert Miller többször csúnyán megkerülte. Solder viszont up, mert őt Dumervil nem.
2012. 10. 08. 10:06
nosbiglem
Igen! Höri UP! Egyetértek!
2012. 10. 08. 10:11
Zarathorn
Nálam is Höri UP-ban van!
2012. 10. 08. 17:23
pat68
2012. 10. 08. 10:41
lipi
Csatlakoznék Montesclan-hoz. Höri nagyon jól szakkommentált. Valami félelmetes adattár a srác :). Képes bárkiről 4. generációig visszamondani a családfáját, és tanítani való módon lekezelni a hülye smseket :). Ha sikerül kicsit jobban feloldódni simán a legjobb lehet. Ezúton is gratulálok neki :).
A meccs.
Nagyon szép mérkőzés volt. Gyakorlatilag egy percig nem kellett aggódni, hogy megverjük-e a Broncost. Az általam sokat szidott JMD ismét egy korrekt playbookot rakott össze. (ok, voltak benne érdekes hívások, lásd 3&17 futás illetve az első félidő végén a szerencsétlenkedés). Szinte törvényszerű volt, hogy miután megdicsértem DMC-t, ezen a meccsen szarul fog játszani :). De ettől függetlenül a védelem ismét parádés volt. McGeehe, aki mindig a mumusunk volt, 3,6-os átlaggal tudott futni és belekényszerítettük pár hibába. PM, bár nagyon jól játszott, gyakorlatilag végignézte a meccset az oldalvonal mellett.
A futójátékunkra nem találok szavakat. Ridley/Bolden/Woody hármas valami fenomenális meccseket hoz. És padon van még Veeren...
Welker meg Welker. Kéretik vele aláíratni azt a szerződést amit akar.
Az Ofal várakozáson felül játszott. Az első félidőben gyakorlatilag TB közelébe nem jutottak. A 2. félidőben elkezdték kavarni a felállásokat, egyébként remekül, amivel nem mindig tudták tartani a lépést. (Nem csak Vollmer nem volt a helyzet magaslatán). A második félidő elején olyan elváltások voltak, hogy nem győztem pislogni. Az első sacknél konkrétan 2-3 blokkoló játékos maradt ember nélkül :). Fells-t meg felejtsük el, mint elkapót. Blokkoljon, az legalább megy neki :)
A védelemre megint nincs panasz. Igazi playmaker védelmünk van, akik bármikor megcsinálják a kulcsjátékokat. Vince egy állat. Jones szintén. Idén kezdem először azt érezni, hogy nem hiányzik annyira Sey a szélről. Ninkonak is talán megtaláltuk a helyét. Kapásból két Fumble-el hálálta meg. Dennard bemutatkozása jól sikerült. DMC ezen a meccsen megint fogalmatlannak tűnt. Nem tudom mi van a faszival, de az előző két meccsen kifejezetten jól játszott, a labdát figyelte, zárta a futásokat. Ezen a meccsen meg akkor nem verték meg, amikor a támadóink voltak a pályán... Moore is kisebb csalódás. Ok, a fumble szép volt, de előtte csúnyán elszúrta. Később is sokszor maradt le az akcióról. Wilson nem volt rossz, de még kicsit szoknia kell a légkört :).
Szumma, minden meccsünk ennyire sima legyen :).
2012. 10. 08. 11:42
chateautorres
Nekem az idény legnyugisabb meccse volt, az első pillanattól semmi aggodalmat nem éreztem a meccs végkimenetele miatt (jó, a Moore fumble kellett hozzá).
Tetszett, nagyon szellemes volt a támadójáték, bár a hosszú passzok továbbra sem jönnek, de a vége felé a playhívásokkal számomra többször értelmetlenül kockáztattuk meg, hogy esetleg Brady megsérül. Sokkal szellemesebben megszoktuk oldani az előnyünk megtartását. Néha rossz volt nézni, hogy mennyire csínybe kellett menni a játékosainknak, s az egyértelműen olvasható hívásaink miatt, volt hogy 9 ember rontott az O-falunkra.
Ridley fantasztikus, és én egy rossz szót nem mondanék rá a fumble miatt, csak a vak nem látta, hogy sokadszorra is a darálón akarjuk átpréseltetni, szinte a teljes denveri védelem őt várta azon a kis lyukon. Ráadásul nem volt fenn sem Vollmer, sem Mankins az O-falban, mégis erőltették számára a középső futást - szerintem törvényszerű volt, hogy egyszer csak lecsapják.
Viszont a Dennard gyerek nagy fenomén: egyrészt végre egy CB aki a visszanéz, hol jön az a rohadt labda (adhatna pár leckét DMC-nek a hét elején), másrészt a labda légiútja alatt kétszer körbefutja az elkapót, s úgy ugrált körülötte mint Yoda mester. Csak nehogy bekasztnizzák decemberben.
A Seattle nem lesz könnyű, de Hörni és Hightower visszajönnek, velük meg kell oldani.
2012. 10. 08. 11:54
Croaker
Üdv!
A meccs tényleg jó volt, a végét eltekintve izgalommentes. De ez a DMC nagyon nem csinálja jól a dolgát. A múlt heti Int jó volt, szép volt, de a passzoknál sokszor csak keresi a labdát,vagy éppen hogy nem keresi, és kapjuk érte a p. interf-eket. Nem értem miért engedi maga mögé az elkapókat, vagy ha engedi, miért nem néz hátra. Simán benne volt a TD-be, de nem is csak egyben. Chung bácsi sem volt a toppon. Wilfork pedig ismét nagyot alakított, szerencsére!
Remélem a secondary összeszedi magát és lesz itt nemulass!
2012. 10. 08. 12:18
DM
Sziasztok uhh de jó meccset játszottunk igaz nem láttam a meccset de tuti jó lehetett :D :D nah jó viccet félretéve ma 14.00 tól bepótolom a lemaradást.Ezért se mondok véleményt róla :D :D.A Seahawks a következő ellenfél amint a statisztika mutaSSa igen kellemetlen ellenfél amikor a mezei bírók voltak jelen a ligában szárnyaltak,most hogy végre igazi zebrák vannak már nem annyira.a védelmük elég kemény igaz a denveri is ilyen erőt képvisel báár én nem tudnám megítélni melyik az erősebb.Van két remek elkapójuk Rice\ex viking\ és Edwards\exjetsesa friscot nem írnám ide mert ott nem alkotott maradandót\és egy régen igen kellemetlen játékstílusú TE igaz ő keresi a régi raiders formáját de Miller már nem az aki anno volt az Oaklendben.egy kiváló képességű gumicukorzabáló futójuk\Lynch\.Jó kis meccsnek ígérkezik ez is.Örülök hogy bemutatkozott Dennard mindenki erre várt többek között én is :D
2012. 10. 08. 12:23
cescf4
Ofal nem is értem hogyan nem került a DOWN-ba...

Von Miller egy személyben testesítette meg a passrusht és még így is nehézségeket okozott, legszánalmasabb jelent az volt mikor egy védő (már nem tudom ki volt), 3emberes passruhnál egyedül körbefutotta az zsebet és besack-elte Tom-ot, fal emberek meg végig mozizták...

köv héten megyünk Seattle-be, bizonyíthat a fal...

kell a 6-2 BYE weekig
2012. 10. 08. 12:33
Bruschi85
Nem kell a Downba tenni őket, annál jobbak voltak.
Azért Dummervilt megtartottuk tőle is tartottam előzetesen Von Miller mellett, aki félelmetesen nagyot játszott.
Viszont a futás blokkolást tökéletesen megoldották. Az utolsó playeknél sem Solder sem Mankins nem volt fenn sérülés miatt.
A Hawks ellen az O#-nek kell bizonyítani fog is, meg a D#-nek a Beast megállításával, de a futás ellen eddig is nagyon a védelmünk.
Simán meg lehet a 6-2 azért a Jets mindig veszélyes és kiszámíthatatlan, de csoport miatt kötelező.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!
2012. 10. 08. 13:30
loop80
"kell a 6-2 BYE weekig"

De még mennyire hogy kell!

Basszus, most nézegettem az AFC (egészének) állását, és azt kell hogy mondjam, fel van adva a lecke, de alaposan!

A csoportunkat megnyerjük, ebben egészen biztos vagyok (a Jets és a Miami is vicc, a Bills O pedig nem tudja kompenzálni a D "ponterősségét"), de Delphoi-i lakos legyen a talpán, aki a további playoff-szereplőket meg tudja jósolni (kivéve: Baltimore, Texans).

A Seattle elleni meccsünk triplán számít: ha ott esetleg bukunk, még akár komoly baj is lehet belőle, de ha nyerünk, akkor 12 meccs után szerintem 10-2-vel (de a legrosszabb esetben is 9-3-mal) fogunk állni. Utána pedig következik a Texans és 49ers, ahol is legalább az egyik meccset be kell húznunk. Izgalmas... :)

Az NFC mondjuk még kuszább, de a Saints és a Packers szerintem egyaránt bejutnak a PO-ba.

Amúgy, hogy a cikkhez is hozzászóljak:

UP: WELKER, NINKOVICH, Brady, Ridley, Woodhead (az a 3. és 17, öcsém!!! :D ), Wilfork, Dennard

DOWN: O-fal (főként Vollmer), a 2. félidő nagy részében, DMC (pedig én kedvelem a játékát, de tegnap gyenge volt...), Moore

Down-ba ugyan nem tenném, de Gronkowski-n azt látom, hogy kedvtelenül játszik, nincsen meg benne az a tűz, mint tavaly-tavalyelőtt. Oké, sérült, plusz nyilván jobban szeret elkapni (villogni), mint blokkolni (kulizni), de most "ez van, ezt kell szeretni".
2012. 10. 08. 13:59
mindenhol azt mondták, hogy Gronkowski-nak erős fájdalommal kellett végig játszania az elmúlt 2 meccset... valljuk be úgy nem olyan könnyű "tüzesnek" lenni
2012. 10. 08. 14:44
Montesclan-pats
A futásnál is szükség van blokkolásra, azt is ők csinálják.
2012. 10. 08. 12:27
Bruschi85
A lényeg a győzelem és a W a táblán, a végén lévő izgalomtól eltekintettem volna, mert enélkül sima meccs volt, magunknak tettük nehézzé és görcsössé. A D#-ben idén jobban bízhatunk, mint a korábbi években.
Tetszett a kétfejű futószörny Fafejjel kiegészítve és a D#, amely bár passzból sok yardot kapott, de a futást megállított és kulcs pillanatokban mindig sikerült labdát szerezni Jones, Baby Vince, Ninko is jól játszott és kiemelendő.
Dennard játéka üdítő volt a secondaryben.
Vannak még hibák, de nehezebb meccsre számítottam Peytonék ellen.
A Hawks O# ellen megint a védelmünk csilloghat, de a D#ük ellen lesznek meleg pillanatok, de az a meccs bőven a hozható kategória.
Szép volt Fiúk!

Höri pedig tényleg jól kommentáltatta az eseményeket. Nekem is tetszett, hogy szeretett oldalunkat is megemlítette és jól megválaszolta a hülye üzeneteket.
Talán a PR listáján is előbb kerül a csapatunk :D

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!
2012. 10. 08. 12:50
Gomes..
PM szinte az összes necces szituban DMC-ra dobált, vajon miért? Mert egy jó corner? Egyre jobban csodálom és tisztelem a védelmünket, mert elbírja, hogy folyamatosan a pályán van.
Jött ez a Dennard gyerek, és megmutatta, hogy is kéne kinéznie ennek, mint olyan.
Azért az O-fal se volt mindig a helyzet magaslatán, tegyük hozzá gyorsan.
2012. 10. 08. 13:28
lipi
Annyira azért nem fogalmatlan DMC. Én vagyok az, aki leginkább ekézi a sec-et, élen DMC-vel, de hozott idén már jó meccseket. Én változatlanul a sémánk számlájára írom, hogy egyszerűen nincs olyan CB aki konzekvensen jól teljesítene.
Dennard bemutatkozása nem volt rossz, de azért megváltót még ne lássunk benne :)
2012. 10. 08. 16:37
Gomes..
5 meccsünk volt, és ha jól emlékszem DMC háromszor is downba került. Tehát kint is "bántja a szemet", azért ez nem véletlen kategória.
Szó sincs megváltóról, de én már annak is örülök, ha látok valakit, akit nem ráz le tükörsimán egy reciever. Tegnap ez egyedül Dennard volt.
2012. 10. 08. 13:23
cescf4
tudom nagyon messze van még, de köv drafton első körben egy nagyon jó falembert (talán vakoldalra), másodikban egy CB-t kéne húzni, ha FA piacról nem akarunk vkit elhozni
2012. 10. 08. 13:35
szerintem vakoldalra felesleges picket áldozni! Mankins elit... Solder meg az lesz! akkor már inkább egy C-t húzzunk.
CB-t pedig csak a 7.körben, hátha szerencsénk lesz!
2012. 10. 08. 13:42
lipi
Lesz gond a jobb oldalon elég, ne áldozzunk a nagyjából jó bal oldalra feleslegesen.
Vollmer folyamatos hátsérülése több, mint aggasztó és akkor a jobb G-ről még szót sem ejtettünk :).
2012. 10. 08. 15:13
cescf4
Solder tud jobb oldalon is játszani, nem lenne jobb egy stabil LT?

(amúgy igazából mind1 csak jöjjön vki)
2012. 10. 08. 14:00
max350
A következő három meccset behúzzuk a bye week-re 6-2-vel megyünk!!!
2012. 10. 08. 14:29
Gordon
sztem DMC a zónázás "áldozata" felléptetik aztán mikor látja, hogy passz lesz már csak odaérni tud, megfordulni nem.
ha ügyetlen lenne nem játszana.
számomra nagyobb csalódás Chung:-( egyszerűen nem playmaker csak egy jól ütköző SS..
2012. 10. 08. 15:03
Burkus
Jó meccs volt, a végén paráztam a csapatért, féltem, hogy visszajön a Denver a fumble után, de alapvetően végig a Pats tartotta kézben a meccset.

Moore-t down-ba tenni nekem elég fura, mestermunka volt az első fumble, ami egyben meghatározó is volt a meccset illetően. Ha nincs fumble, valszeg TD a vége és ott állt volna a csapat, hogy "Már megint Manning, megint hosszú passz és megint benyeljük!" Ehelyett Thomas önbizalmát sikerült elvenni.

Voltak kisebb hibák, Ridley remélem, nem kerül a padra a fumble miatt, nem csak ő tehet róla, reménytelen helyzeteket is megoldott néha. Ami nem tetszett, hogy Millert képtelen volt tartani az O-line a második félidőben, néha Brady lábai ijesztő szögekben volt a földön, amikor leteperték. Amikor kifejezetten körbefutotta a zsebet a sack előtt, az elég kínos volt.

Dennard bemutatkozása impozáns volt. Chung meg legalább odaér, szemben a CB-kel, akik sokszor még azt sem, vagy már a passz előtt hasra esnek. :) A sec továbbra is reménytelen.

Elsők vagyunk szerzett yardokban, pontokban és TO mutatóban a ligában! És futottban harmadikak, ez őrület... :)
2012. 10. 08. 15:25
lipi
Kerestem videót róla, de nem találtam :S. Moore azért volt down, mert a fublenél is rosszul helyezkedett, távolról nézte az embert. Ott spec pont hatalmas mákja volt, hogy utolérte Thomast. (az viszont gyönyörű volt, ahogy kiütötte a kezéből a labdát). A meccsen meg volt még pár teljesen homály megmozdulása. Az emberének általában a közelében sem volt.
A 2. félidőben pedig egy sokkal agresszívebb PR-t dobott be a Denver. Remélem a play by play keretein belül elemezni fognak egy ilyen játékot is. Tanulságos.
2012. 10. 08. 15:36
crucified
Most őszintén. Van egy ligaelit QB, ligaelit slot WR, egy ligaelit WR, 2 ligaelit TE, két ligaelitnek induló RB, egy hatalmasat teljesítő D-fal, egy egész jó O-fal, ligaelit G, pár nagyon jó LB, egy lassan ligaelit P, s azon kesergünk, hogy rossz a sec? Nem egy fényes az tény, de a történelemben nem volt még olyan, hogy egy csapat minden egysége tökéletes-közeli legyen. Én DMC-t sem írnám le.

Ami nekem feltűnt, hogy tavaly a vörös zónán belül sokkal kevesebb TD-t engedtünk, mint idén. Rosszul látom?
2012. 10. 08. 15:58
Burkus
+1. Teljesen igazad van. Ráadásul a futás úgy "bónusz", hogy erre nem is számítottunk szezon előtt. (Legalábbis én nem.) Ha a sec is olyan lenne mint a többi csapatrész, talán le sem kellene játszani a SB-t.: ) Csak egy kicsit lenne jobb vagy a séma lenne hatékonyabb...

Azon járt a fejem reggel, hogy bár mindig elmondják, hogy az NFL rendszere milyen kiegyenlítő mechanizmusokkal működik (cap, draft, stb.) és tényleg jó, az elmúlt 11 évben az AFC-ből csak a Pats 5x, a Steelers 3x és a Colts 2x játszott SB-t, azaz Brady,BigBen és P. Manning (Ezen kívül a Tampa egyszer.) Ez azért azt mutatja, hogy azért mindig ugyanaz a három csapat ér oda a végére...
2012. 10. 08. 16:55
chateautorres
2012. 10. 08. 17:45
csori71
csak nekem tűnt fel úgy vagy másnak is hogy idén a szerzett labdákat nem értékesítjük olyan szinten mint ezelőtt???
2012. 10. 08. 17:48
Üdv Nektek!

Sok mindennel egyetértek amit itt írtok. Viszont: Aki folyamatosan olvassa a fórumot tudja, hogy nagy Dennard drukker vagyok és örülök, hogy láttam. Jó megmozdulásai voltak, ígéretes volt. De ez az első meccse volt, ne rakjunk babérkoszorút a fejére. Annál is inkább mert a most agyonszidott D-Mac is milyet alakított első évében (mindenki odáig volt meg vissza tőle) és aztán visszaesett. Nem értem miért szidjátok páran őt. A tegnapi meccsen volt egy DPI-je, megesik sajna és az egyik TD-nél is főszereplő volt. Ellenben volt vagy voltak pass deflection-jei, jó ütközései meg ilyenek. Szóval ő sem rossz, csak a rookie szintjéhez képest teljesít alul.

Az off érdekes volt. Az első negyedben amíg be nem indult a pontgyártás végig azt éreztem, hogy a D tartja az egész csapatot játékban. A középső két negyed abszolut a miénk volt. A negyedikben meg megint kakukk.
Ridley-re nem tudok haragudni, amit csinál a gyerek az elképesztő. És amikor visszaszereztük a labdát, mutatták mennyire megkönnyebbült.

Soik mindenkit végig lehetne dícsérni. Down: a negyedik negyed.
2012. 10. 08. 17:53
agent47
Nálam Brady arckifejezése a 2.TD-nál down, mert olyan komoly arcot vágott, míg mindenki ünnepelte a 6 pontot, hogy egy pillanatra azt hittem, hogy valami robot van a pályán. De aztán szerzett ő is egyet...

Viszont Welker nyilatkozata a meccs után UP!!! :D

http://www.csnne.com/football-new-england-patriots/patriots-talk/Welker-on-13-catches-Nice-to-stick-it-in?blockID=785499&feedID=10602
2012. 10. 08. 19:39
loop80
Azért az ilyen nyilatkozatokkal vigyázni kell, mert van, aki érti a viccet és van olyan is, aki érti ugyan, de nem szereti...
2012. 10. 08. 20:02
agent47
BB olyan aki érti, de felkerül a neved egy cetlire és a videószobában azzal fogad, hogy: Figyu mókamester... És lealáz a sárga földig :D
2012. 10. 08. 18:02
Stephan
Elsők vagyunk a ligában futott TD-kben (10). Ez milyen már... :)
Imádom, hogy sül a futás.
2012. 10. 08. 20:01
mr.bounce
Jó kis meccs volt ez...nyugodt voltam végig. Valahogy az volt az érzésem, hogy nem kell izgulni, mert itt most nem kaphatunk ki. Úgy látom nem voltam ezzel egyedül. :)

A másik amit mindenképp meg akarok említeni, az Dennard. Mikor pályán volt, akkor jól tette a dolgát. Én már nagyon vártam, hogy bemutatkozzon, mert sokat várok tőle. Már a drafton nagyon szurkoltam, hogy hozzuk el, mert tudni lehetett, hogy hátsókörös lesz a balhéja miatt, de tehetsége alapján jóval hamarabb elvinné valami. Úgy gondoltam, hogy ha valaki, akkor a Pats bevállalhatná, hogy elhozzon egy ilyen balhés, de tehetséges játékost. Itt van arra a legnagyobb esély, hogy megneveljenek egy balhés játékost, akiből később klasszis lehet, ha a játékra koncentrál. és szerencsére így is lett! :) Mármint draftoltuk. Reméltem, hogy a többi csapat nem lesz hozzá elég tökös, hogy bevállalja. és azt remélem, hogy Dennard beváltja a hozzá fűzött reményeket, ahogy már nem egy, mások által lesajnált játékos megtette ezt nálunk. Persze nem venném magamnak a bátorságot, hogy szakmailag elemezgessem a játékát -vannak itt akik ehhez sokkal jobban értenek- de annyi biztos, hogy van benne potenciál és bízom benne, hogy igazam lesz vele kapcsolatban. Igazán nem ártana a csapatnak egy elit CB egy konstans, szezonokon átnyúló jó formát mutató DMC mellé.
2012. 10. 08. 20:59
Bruschi85
Faulk bejelenti visszavonulását. :(
Lassan már nem marad olyan játékos, aki miatt anno megszerettem a csapatot és elkezdtem szurkolni, hiába múlik az idő...
Ezzel egy újabb igazi PATRIÓTA vonul vissza.
Nagyszerű játékos, aki mindig küzdött, győztes típus! Emlékszem, amikor bajban voltunk RB poszton egyből jött a csapatot segíteni.
Hiányozni fog a pályáról és pályán kívülről is!
Csak köszönettel tartozunk Mr.Faulknak!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!
2012. 10. 09. 09:37
PLC
Nyilván nem a legjobb seconderink van, de azért én még nem temetném az egységet. Egy dolgot azért ne felejtsünk el, mégis csak egy Peyton Manning dobálta azokat a lasztikat. Szerintem elég jól játszott tegnap, félelmetesen jó passzai voltak. És néha rengeteg időt kapott az O faltól, ami igen megnehezítette a cornereink dolgát.
Hozzászólás a(z) Ups & downs - Alapszakasz 5. mérkőzés bejegyzéshez