Menetrend

Ups & downs - Előszezon 4. meccs

2014. 08. 29. 10:34
Szerző: lucas
Kategória: Cikkek

A New England Patriots lejátszotta az alapszakasz előszezon utolsó mérkőzését az ilyenkor szokásos ellenfél, a New York Giants ellen, idegenben a MetLife stadionban, amely 16-13 arányú vereséggel zárult. Hogy mennyire nem volt fontos a végeredmény, mutatja, hogy a Patsnek lett volna lehetősége döntetlenre egyenlíteni a meccs vége előtt, de Bill Belichick nem rontotta el a Giants örömét, amely így 2006 óta először zárt tökéletes mérleggel az alapszakaszban előszezonban (5-0).

 Up 

Aaron Dobson : Először játszott az előszezonban, és meggyőző teljesítményt nyújtott. Főleg a széleken volt nagy segítség, szép volt pl. a 33 yardos TD elkapása a bal oldalon.

Jimmy Garoppolo: A rookie quarterback ugyan elkövetett néhány hibát, de általánosságban jó benyomást keltett a higgadtságával, a döntéseinek gyorsaságával és a folyamatos támadójátékban való erős jelenlétével.

Tavon Wilson: A  safety bemutatott egy szép  tackle-t a tight end Kellen Davisen, megállítva ezzel egy 3. downt, amelyhez már nem sok hiányzott az első negyedben, és a special teamben is jól játszott.

Tim Wright: A  tight end bebizonyította, hogy képes a gyors a tanulásra, mert érkezése után két nappal fontos játékokban mutatta meg magát elkapóként.Down 

Josh Boyce: A másodéves elkapó Garoppolóval játszott együtt, de teljesítménye nem volt meggyőző. A roster helyért folyó harcban lehet, hogy alulmarad, az interceptionje sem jött túl jól.


Duron Harmon: A safety arról beszélt, dolgozik azon, hogy fejlődjön a tackle technikája, ennek ellenére megint sikerült egyet elvétenie, és ez Andre Williams 38 yardos futását eredményezte.

James White: Nem láttunk tőle túl sokat a futásban, elkapóként többet nyújtott, mint futóként.

Hozzászólások

2014. 08. 29. 10:42
MemphisM
Kösz a cikket!
Aki látta a meccset azokhoz szól a kérdésem.
Hogy muzsikált Tomkins?
2014. 08. 29. 13:07
petyus33
5 elkapás, 46 yard. Második volt Dobson mögött. Nem volt nagyon kiemelkedő eljapó most. Garoppolo szétszórta, 9 elkapója volt
2014. 08. 29. 10:43
Zandal
Nem kötekedés, de előszezont zárt tökéletes mérleggel a Giants nem alapszakaszt (az kellen még csak). :)

Most jönnek az igazi izgalmak, hogy vajon ki nyújtott olyan teljesítményt, hogy az 53-as keret tagja maradjon. Btw. Brady egyre jobb holder-nek rúgásoknál. :)
2014. 08. 29. 14:30
igaz, igaz. mintha csak magam mondtam volna :)
2014. 08. 29. 14:31
Köszönöm, javítottam.
2014. 08. 29. 14:40
attnagy
Az első mondatban is alapszakasz szerepel.
2014. 08. 29. 14:41
Croaker
És hogyan 5-0 ? :O
2014. 08. 29. 15:01
Tisa08
Hall of Fame meccset játszottak a Bills-el ha jól emlékszem
2014. 08. 29. 15:15
Ők játszották a HoF meccset. :)
2014. 08. 29. 15:18
Croaker
Na oké, ez szép volt tőlem :) Köszi a kiigazítást. Mindegy, alapszakaszban remélem az Ihajjj Manning-nek ennyi győzelme se lesz :)
2014. 08. 29. 16:34
Azt is javítottam. És ennyi elég is Eli győzelmeiből. :)
2014. 08. 29. 10:52
takirob69
Boyce elég halovány teljesítményt nyújtt, rezeg a léc de nagyon. Tim Wright jól mozgott van a srácban fantázia.
2014. 08. 29. 10:54
MempisM: Az én véleményem szerintem nem volt rossz Thompkins. Voltak szép elkapásai, first downt érök 3. down-nál, amikkel megmentette a drive-ot pl. Azonban azt is látni kell, hogy Dobson visszatérésével szerintem egy üres hely van az elkapóknál és arra Thompkins Boyce-szal csatázik. Nem tudom mit láttak az edzök a felkészülésen Boyce-ból, amit mi nem, de tegnap Boyce nagyon gyenge volt. Garoppolo INT-je is rajta ment el, mert ahelyett, hogy befelé fordult volna a route-jában, inkább kifelé vette az irányt. Nem volt meg az összhang Gerappával. Plusz több rossz megmozdulása is volt. Számomra ö nem 53-as kerettag, hordja vissza bármilyen jól alabdát.

Más: Futó oldalon érzek még gondot. Sem Gray, sem White nem hozta a minimális elvárhatót sem. White tegnap egy Vereen klónnak tünt, hiszen elkapásban azért jó volt. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy az Ofal is gyengécske volt elötte, de White eddig sem váltotta meg a világot a meccseket. Ettöl független öt a 4. körös kiválasztása miatt látom a végsö keretben.

Up: Gerappa abszolut, bár nem örültem neki a drafton, most azt mondom, hogy ha így folytatja, akkor welcome in the team. Szimpatikus a pocket presents, ahogy fel´´ep a zsebben a rush elöl. A sacket pedig megintcsak az Ofalon múltak föleg.
White. Ez a srác nagyon jó lesz nálunk. Pár nap után több szép elkapása volt és nem is Brady hajigált neki. Csak így tovább és még kevésbé fogom sajnálni Mankins távozását.

Kline sajnos nem fogott ki jó napot, de azt is vegyük figyelembe, hogy nem a kezdök voltak körülötte és egy fal játékost nem csak egyénileg kell értékelni, hanem úgy is, hogy kik vannak körülötte. Egy Solderrel és Connolly-val maga körül jobb lesz sokkal.

Harmont amúgy nem írnám Downba. Több gyönyörü tackle-je volt. Ennyi erövel Ebnert is beírhatták volna, mert többször látványosan lecsúszott a emberéröl.
2014. 08. 29. 11:15
mammut
+1 azzal, hogy a második White igazából Wright... ;)

Sajnos Finch csak három kísérletet kapott futásra, így róla nem sok derült ki.

És volt egy safety backup, Swanson, akinek több jó megmozdulása is volt (amíg láttam a meccset), kiszedett például egy labdát a támadó kezéből és meg is szereztük a fumble-t.

Ja, és a legfontosabb: Brady ügyesen teljesített holder szerepkörben... ;)
2014. 08. 29. 11:19
lehet, hogy hülyén fog hangzani, de nekem a legmaradandóbb élményem Brownerhez kapcsolódik, talán a 2. negyedben volt egy időszak amikor folyton őt mutatták és a lábai olyan Xesek, hogy rossz volt nézni...
2014. 08. 29. 11:34
timep76
Sajnos bele-bele aludtam a meccsbe, így nem teljes a kép.
Szerintem a 4 előszezon meccsből Mallett tegnap teljesített a legjobban. :) Istenien nézett a szomorú szemeivel a pálya szélén.
Az Ofal-lal (mégha most a fakó volt is pályán) gondok lesznek.
WR Thompkins sokszor van jókor, jó helyen (lehet, hogy ezt hívják úgy, hogy jól futja a rout-okat)
TE Wright-ban van fantázia valóban (két TE-s felállásokat megnéznék, hurry up offense esetén)
RB White esetében a játékhívásokat is hibásnak tartom, mert nekem nem tetszik ez a "fussunk az 1-es lyukon vagy bumm a falba, majd lesz valami" taktika (ennek sikeressége nem annyira a futón múlik, mint a blokkokon)
2014. 08. 29. 12:03
cspeti98
Amikor Mallettet mutatták egyből az jutott eszembe, hogy Hoyer is hasonlóan nézett, amikor Mallett kijátszotta a csapatból.
2014. 08. 29. 11:59
Burkus
Nem láttam a meccset még, csak az összefoglalót meg a statisztikát. Dobsonnak 3 elkapása volt és 9x volt target, Boyce 2 elkapás és szintén 9 target. Az egyik up, a másik down. Aki látta, magyarázza meg, lécci, mert reggel, amikor néztem a statisztikát, akkor pont azt néztem, hogy milyen ergya eredmény mindkettőnél. Vagy Gerappa hibázott?

Wright 4/6, ami jó eredmény, különösen úgy, hogy a playbookot nem is ismeri még. Thompkins statjai kifejezetten jók voltak (5/6).

A védelemből Moore és Bequette mintha odatette volna magát, 1-1 sack, 1, illetv 2 QB hit, 8, illetve 7 tackle. Ebner volt 11 szerelésével (ebből 8 szóló) tényleg rossz volt?

TB mint holder - priceless :) Rendben, hogy tavaly élesben, Allen sérülése után be kellett ugrania, de hogy preseason meccsen.... :)

A Panthers meccset tekintsük irányadónak. De az O-fal ügye aggasztó. Abban bíztam, hogy Boone vagy valaki más érkezni fog, de egyenlőre semmi jele.
2014. 08. 29. 12:09
cspeti98
Szerintem Dobson és Boyce között az a legnagyobb különbség, hogy Boyce az egész előszezonban aktív volt, míg Dobson kb másfél hete edz és ez volt az első meccse.
2014. 08. 29. 12:13
timep76
Amit láttam (mint írtam nem mindent):
Dobson 2 (de inkább 3) esetben is úgy kapott labdát, hogy közben az Ofal miatt nagy nyomás volt Garoppolón és emiatt nem volt pontos az átadás (az egyik egy jó hosszú passz volt, amit nem is tudott utolérni - mondjuk akkor volt egy sárga zászló is - illegal use of hands - így nem tudom bekerült-e a statisztikába), de kétségtelen hogy ő volt a target.
Boyce-nál (ha jól emlékszem) meg olyan hiba volt inkább, hogy szinte mellbe dobta őt Garoppolo, de elejtette azt.
Remélem nem írtam nagy hülyeséget.

Az igazi up&down szombat estére kiderül (a többi csak szófosás :) )
2014. 08. 29. 13:08
Boyce: egész meccsen elég homály volt a fiú. Volt kételkapása, de több olyan labdát ejtett vagy nem fogott meg, amit azért illö lett volna. Persze ebben benne lehet az is, hogy alacsonyabb elkapó, lehet picit magasan is kaphatta a lasztikat.
Dobson viszont jelen volt a pályán, független, hogy mennyit játszott. Illetve míg Dobson TD-t csinált, addig Boyce-ról INT lett.

Moore nagyon jó volt, neki örültem, a kedvencem az idei draftoltak közül. Bekett meg hagyjuk. A meccs nagy részén láthatatlan volt, hogy ihaj. Sok ismétlésen látszott, hogy szimplán félrepakolják. Persze a sack szép volt, lehetett neki örülni, de sajnos nem volt egy konzisztens jelenléte.
2014. 08. 29. 12:01
Burkus
Ja és remélem, hogy a Mester nagyvonalúságát a győzelem ajándékozását illetően a Giants a következő Super Bowlban viszonozza :)
2014. 08. 29. 12:56
Croaker
Részemről a mi TD-nk volt furcsa, mert az angol kommentátorok azt mondták, hogy Dobson ügyesen szabadította ki a kezét a védő kezéből, és megfogta a labdát. Ezt mondták a visszajátszás közben is, holott világosan látszott, hogy ő fogja le a védő kezét, és szorítja le a test mellé, majd az elkapás előtt elengedi. Magunk ellen beszélek, de szerintem simán zászló. Persze ebből is látszik, hogy az új szabály mennyire nem következetesen van alkalmazva. Bolysz nekem nem tetszett, INT is rajta múlt, meg több olyan passzt is elejtett/nem jól mozgott, aminek meg kellett volna a lennie. Elég pl az utolsó 3 percben elrontott 4. kísérletünkre gondolni, amiből kaptuk a FG-t. Neki kellett volna elkapnia, de rosszul futotta a routot, és Thompkins és közte szállt el a labda.
2014. 08. 29. 13:05
Pont azt a hibát nem az ö számlájára írnám, hanem Thompkinsére. Ahogy néztem Boyce-nek kellett egy quick-int csinálnia (kb 1 yard és fordul be), míg Thompkins mintha 5-out-on vagy 3-out-on lett volna. Boyce-nak ki kellett kerülnie Thompkins, pedig sacc 1 yardra volt a LOS-töl.
2014. 08. 29. 13:33
Croaker
Újranéztem párszor. Szerintem egyértelműen Bajuszé lett volna. 4&1 nél nem gondolnám, hogy Thompkinsnak akarnának passzolni akár 3 akár 5-outnál, amikor 1 is elég. A kommentátorok is őt mondták, hogy túl laposan fordult be, a kamera is őt mutatta utána, még be is rajzolták sárgával, hogy mi volt a szitu.
Mindegy, ilyenen nem (sem) veszünk össze, szerintem Bajusz gyenge volt mint a pókmáj.
2014. 08. 29. 13:47
Bajusz?? :)
Abban egyezünk, hogy gyenge volt tegnap (is).
Hát azóta nem néztem újra a szitut. Az egyértelmü, hogy nem T. kapta volna, de nagyon zavarták egymást és nekem valahogy inkább T tünt rossznak, mivel, ha azt nézzük hova ment a labda, akkor amennyiben Boyce késöbb fordul sem lett volna jó. Na mindegy, incomplete lett oszt jónapot.
Amúgy Boyce esetében még Tymms is kérdés, hogy öt hogyan értékelik, de jelenleg inkább csak PS-be tünik eltehetönek. Sajnos. Aztán hátha meglepnek :)
2014. 08. 29. 13:56
winston86
Tymms szerintem nem sokáig maradna a PS-ben, simán elvinné egy WR need-es csapat.
2014. 08. 29. 14:06
igen, ez az én bajom is, söt lehet meg sem érné a PS-t
2014. 08. 29. 15:33
kolok
Nekem két dolog tűnt fel: a csere o-line minősíthetetlen volt run blockban,a csere d-line viszont futás ellen volt nagyon ergya szokás szerint,talán 3 futó is 40 yard fölött volt,4 yard feletti átlaggal igaz itt árnyalja a képet,hogy az elején az ellenfél elso csapata volt fent. Idén 70-80 yardokat fogunk futni meccsenkent .
2014. 08. 29. 18:42
dartib83
Wright wr poszton játszott és nem Te-ként?
2014. 08. 29. 20:44
Wolverine89
off

BJGE-t kivágta a Bengals...
2014. 08. 29. 21:00
DM
hozzuk vissza :D imádtam amikor itt volt és biztosabb volt a keze amikor itt volt nálunk,mint Ridley.-nek :)
2014. 08. 29. 22:16
2014. 08. 29. 23:19
zozo692
Három bendzsárvusz sem ér fel egy fél ridlivel. Még a régi formájában sem. Nem lehet kérdés.
2014. 08. 29. 23:49
DM
akkor menj el szemészetre ember :d amennyi Fumble volt Ridley.-nél nem csodálnám ha kitenné BB az 53.-as keretszűkítéskor.Csak nézd meg BJGE statját a Pats korszakban az egyik leglabdabiztosabb futó volt,míg nézd meg a Ridley.-dat,sorra hagyta el a lasztikat,BJGE sose padozott amikor elhagyta a lasztit,míg Steven már egy párszor megérezhette milyen is az :)én nem azt mondom,hogyha jönne akkor Ridley menne,de egy Bolden helyett simán elférne egy Ridley,BJGR,Vereen hármas azért szép lenne :P
2014. 08. 30. 11:19
Lucius
Ridley mellé szerintem is beférne. Mebízható, nay darab, biztos kezű RB, aki ismeri valamennyire a csapatot. Ha Ridley megint szerencsétlenkedik, átveheti az első számú RB posztot is, nagyon nem égne be (mondjuk nem is várnék tőle sokat). Ridley mellett pedig rövid yardos szituációkban remekül használható lenne, mert nagyobb és labdabiztosabb. Persze csak olcsóért kellene.:)
2014. 08. 30. 12:38
pat68
+1! Én is csíptem a srácot, egy stabil teljesítményű, labdabiztos futó!
2014. 08. 30. 12:52
DM
Mondjuk tény és való,hogy a Bengals színeiben igencsak jöttek a fumblik :D,de szerintem egy másik csapatban,kevesebb a hibázási tényező.Lehet ha visszatérne,de sajnos kötve hiszem :(.tuti hasznát lehetne venni :)egy olyan Blount utód lenne az elődből :)
2014. 08. 29. 21:10
azimut
2014. 08. 29. 21:31
narbony78
Mikorra kell 53-ra csökkenteni a keretet?
2014. 08. 29. 21:45
Gordon
15 perc múlva (22:00) :-)
2014. 08. 29. 21:59
takirob69
Szerintem holnap este 22:00
2014. 08. 29. 22:03
Gordon
Jogos, szabin vagyok azt hittem ma van szombat:-)
2014. 08. 29. 23:28
topin
Angerer cut a Falconsnál..szóba kerülhet nálunk mélyíteni a posztot?
2014. 08. 30. 08:27
Zarathorn
Emberét? Porcelán nem kö
2014. 08. 30. 09:45
narbony78
Jó volna csinálni egy kimarad a végén topicot, a mai záráshoz...
Hozzászólás a(z) Ups & downs - Előszezon 4. meccs bejegyzéshez