Menetrend

Ups & Downs - Rájátszás 1. mérkőzés: Houston Texans

2017. 01. 15. 23:38
Szerző: lucas
Kategória: Cikkek, Meccsek
updownElkezdődött a rájátszás, és ha nem is olyan könnyen, mint azt sokan előzetesen várták, de a New England Patriots 34-16 arányban legyőzte a Houston Texanst. Nézzük, ki nyújtottak jó teljesítményt, és kik okoztak csalódást.

UP

Julian Edelman – Edelman,  aki az alapszakaszban a legtöbb passzt kapta el a csapatban, az első rájátszás meccsen is kiválóan teljesített. 8 elkapásból 137 yardot ért el, így már 76 elkapása van  a playoff mérkőzéseken. Ezzel megdöntötte a franchise rekordot, amelyet korábban Wes Welker tartott 69 passzal. „Jules nagyon jó munkát végzett, mint ahogy mindig ezt teszi – mondta Brady. – Fantasztikus playmaker, nagy játékokat csinál meg azáltal, hogy képes elszakadni az emberétől. Most is csinált egy csomó ilyet. "  

Dion Lewis – Bevonult az NFL történelmébe azzal, hogy ő az első játékos, aki egy rájátszás meccsen képes volt a mesterhármasra: futott, elkapott és visszahordott TD-je is volt. Játéka nagy hatással volt a mérkőzés végkimenetelére. A meccs után kritikus volt önmagával az elveszített labda miatt, amit egy visszahordásnál szórt el, nagyon közel a Pats célterületéhez, de a csapattársak, és még Bill Belichick is megvédték őt. „Dion nagyon jó a labdával a kezében – mondta az edző. – Az utóbbi években már sokszor láthattuk ezt: gyors, keményen ütközik. Lehetősége van játszani, és én boldog vagyok, hogy nálunk játszik.  Nagyon keményen dolgozik. Megérdemelte.”

 Logan Ryan – A negyedéves cornerback eredménysora impozáns: 7 tackle, egy sack, egy vakoldali blitz, egy vetődős interception és két elütött passzt, alighanem élete legjobb meccsét játszotta. Malcolm Butler másik oldalán kezdett, majd amikor  Eric Rowe is bejött, ő ment a slotba. „Bárhol tud játszani – kívül, belül -, okos játékos, jól ütközik és képes elkapni a labdát. Nyolc évig játszottam mellette, de sohasem okozott csalódást nekem - mondta safety Duron Harmon .  - Annyira örülök a sikerének, keményen megdolgozott, érte. "

DOWN

David Andrews – A másodéves center elismerte a meccs után, hogy gondot okozott neki Whitney Mercilus (3 QB hit) sebessége, így a Texans nagy nyomást tudott gyakorolni Bradyre, ami elsősorban középről jött. Összesen 8 ütés került be a statisztikákba. „ Megvertük őket – mondta Jadeveon Clowney (2 QB hit).  – Váltogattuk a helyünket, és az „álcázással” összezavartuk őket. "

Martellus Bennett – A veterán tight endnek kipattant néhány labda a kezéből, mindössze egy 4 yardos elkapása volt sikeres. Ő is elismerte a meccs után, hogy a dolgok nem mentek túl fényesen. „ Elkapkodtam egy kicsit néhány játékot.  – mondta.-  Olyan ez, mint amikor először randiznál egy olyan lánnyal, aki igazán bejön neked. Azt akarod, hogy a randi tökéletes legyen.   És vagy ő lép pocsolyába, vagy neked van autóbaleseted, szóval nem jön össze… Úgy gondolom, leégtem az első randimon. Minden elég vacakul sikerült, de a nap végére mégiscsak egy nagyon klassz randi lett.”

Michael Floyd – Azok után, hogy a szezonzáró meccsen nagyon jól játszott, most két nagy hiba  - Brady két interceptionje - is hozzá köthető.  Az elsőnél szerencsétlenül pattant ki a kezéből a labda, a másodiknál pedig úgy tűnt, mintha nem igyekezett volna befejezni a route-ját. Egy passz interference büntetést is kapott – bár azért  ez elég véleményes volt. Floyd végül  1 elkapással zárt (9 yard).  

 

 

Hozzászólások

2017. 01. 15. 23:56
netbazis
Isteni szerencsenek koszonhetoen eljott a tegnap, hogy eloben lathattam. Leirhatatlan.
http://p.coldline.hu/2017/01/15/2445862-20170115-frcnX4.jpg
http://p.coldline.hu/2017/01/15/2445863-20170115-bqDUvT.jpg
2017. 01. 16. 00:39
2017. 01. 16. 00:43
decskodecsko
Mázlista! Gratulálok!
2017. 01. 16. 00:02
azimut
Floyd downba tételét ilyen megerőszakolt dolognak érzem.... Nem volt jó pass Bradytől az első int!
Szóval Bennett túlizgulta? :D :D
2017. 01. 16. 00:35
komzoz65
Up még Hogan jó volt amíg játszott, McCourty is remek volt, Ninko is jobb az idei átlagánál. Allen és a punt munka is kiváló volt.

Down még Blount, akit biztos a betegsége is hátráltatott, kevés hívás is volt rá, de nem tudta hozni az idei formáját. És Rowe is az idióta szabálytalanság miatt, ami lényegében a 4. TO volt.

Edelman viszont feltűnően fegyelmezett volt, egy droptól eltekintve nagyon jó napja volt.
2017. 01. 16. 01:02
anikom
Ezt én is írni akartam, hogy múltkor valaki megjegyezte, hogy Edelman sokat hisztizik, amiben talán volt is igazság, de annak most nyomát se lehetett látni.
2017. 01. 16. 05:20
Oscar
Általában személyekben vagy csapatrészeknél esetleg edzőknél szokás itt felhozni a jó és a rossz részeket , de én most egy fontos dolgot emelnék ki.

Szerintem ami nagyon nagyon gond volt az első félidő végi támadás , ami nem lett TD......sajnos.

Úgy gondolom , hogy ott egy fontos Momentumot , hagytunk ki ,ami inkább lelkileg és tartásban lett volna fontos!

Akár egy ehhez hasonló helyzet fog dönteni , a következő fontos mérkőzéseknél , így remélem ezen tudunk változtatni!

Akkor pedig a négy legjobb támadósor játszik......a Vasasokkal pedig ismét egy fontos és kemény meccs várható , de GYŐZNÜNK KELL!
2017. 01. 16. 08:57
komzoz65
Inkább az volt, hogy nem adtunk nekik momentumot, hanem az egy pont különbséget felvittük 4-re, szerintem helyesen. Ha nem ennyire félidő vége van nekimegyünk a negyediknek is, mert akkor, ha nem sikerül a 4., akkor is oda vannak szögezve a gólvonaluk elé, és bármi lehet, az idei védelmünkkel. Ebben az esetben viszont egyszerűen vége lett volna a félidőnek, és jó eséllyel adunk nekik egy újabb momentumot. Harmadikra látszott, hogy Blount és az O fal valószínűleg nem tudja megcsinálni, TB is sansztalan középen kedvenc pufinkkal szemben, egy passz meg mindig kockázatos azért. Úgyhogy én örültem a biztos 3 pontnak ezúttal.
2017. 01. 16. 08:12
dravait
Lewis meg a "labdaelszórás" - ez engem kicsit bánt már régóta. Az a véleményem, hogy bizony vannak helyzetek, amikor egyszerűen nem lehet megtartani a labdát, annyian, olyan pontosan és olyan erővel érkeznek a futóra, hogy nincs az a karerő, ami meg tudná tartani a labdát. Nyilván van egy labdatartási technikája mindenkinek, amit lehet fejleszteni, de mikor 3 150 kilós védő zuhan rád nagy sebességgel, azt semmilyen kar nem tudja megállítani. Ráadásul Lewis nem egy óriás viszont sokat fut, ebbe belefér kis százalékban, hogy kiütik a kezéből a labdát. Cyrus Jonesnak ez az arány kb. 100%, de nála a labdatartási technikát érzem nem megfelelőnek. Még a szörnyeteg Lynch is "elszórt"/kiütötték a kezéből a labdákat, pedig ő másfélszer olyan széles volt, mint Lewis. Úgyhogy szerintem ez nála teljesen rendben van. Uff én beszéltem. :-)
2017. 01. 16. 15:08
Whitealert
Nekem Hightower játéka is nagyon tetszett. 5 solo tackle, 3 assist és mindig ott volt a legfontosabb pillanatokban. Teljes szélességében bejátszotta a pályát, jó volt látni, hogy nagy formában van. :)
Hozzászólás a(z) Ups & Downs - Rájátszás 1. mérkőzés: Houston Texans bejegyzéshez