Menetrend

Ups & Downs - Super Bowl: Atlanta Falcons

2017. 02. 07. 13:10
Szerző: lucas
Kategória: Cikkek, Meccsek
updown

Downs & ups -  lent és fent. Talán soha nem volt ilyen aktuális ez a cím, hiszen a Super Bowl éjjelén a csapat előbb megjárta a poklot, és aztán szédítő magasságba emelkedett.

 

Down – Az egész csapat a meccs vége előtt 23 perc 31 másodpercig (a 3. negyed vége előtt  8:31-ig).  A játékok kivitelezésébe szinte minden játékosnál becsúszott egy kis hiba. A védelem képtelen volt kontrollálni a Falcons futásait, és megakadályozni a pontszerzéseket. A támadásokat a a dropok hátráltatták (Hogan és Edelman is sokat hibázott), de a végzetes hiba a két labdavesztés (Blount fumble-ja  és Brady interceptionje) volt.

Up  – Az egész csapat a meccs vége előtt 23 perc 31-től. 28-3-as állásnál már csak nagyon kevesek hihettek abban, hogy van még remény a győzelemre. A legnagyobb dicséret a játékosok kitartását illeti. Amikor nagyon lassan beindult a pontok szerzése, maximum egy tisztes eredmény elérésében bízhattunk. Ami ez után történt, az a csoda kategóriába sorolható be. Kellett hozzá Hightower labdaszerzése, Flowers sackjei és a védelem két fantasztikus zárása, amikor kétszer is kiszorították mezőnygól távolságból a Falconst. És kellett hozzá Tom Brady, aki végre megtalálta a szabad elkapóit, hol Amendolát, hol Mitchellt. Kellett hozzá Edelman hihetetlen elkapása (végre a Patriotsnak is van már ilyen) , és nagyon kellett hozzá James White nagyon hasznos, nagyon alázatos játéka.

 Amikor a New England Patriots receivere,  Julian Edelman megérkezett a sajtótájékoztatóra, az első kérdése az volt:

„Hány playt játszottunk?”

Beleszámítva a büntetések miatti ismétléseket is, 99 snapet indított el a Patriots a támadásokban, és ez bizony nagyon próbára tette a játékosok erőnlétét. A hosszabbítással együtt 47-tel több playt játszott a csapat támadásban, mint védekezésben. Ez megviselte a Falcons védőit is, nem véletlenül nyilatkozta a meccs után Dan Quinn: „Kifogytunk a gázból az üzemanyagból!” És a Patriots épp ekkor volt képes padlóig nyomni a gázpedált.

 "Úgy tűnt, hogy a negyedik negyedben fokozni tudjuk a nyomást rajtuk – sok no huddle, különböző túltöltött  formációk, sok passzjáték – mondta Belichick. – Úgy döntöttünk ezt folytatjuk a hosszabbításban is. A jó fizikai állapot megfizetődött.”

 

Összes támadó játék: 99

Összes védekező játék: 49

WIDE RECEIVER

Chris Hogan -- 97

Julian Edelman -- 90

Malcolm Mitchell -- 52

Danny Amendola -- 45

Matthew Slater -- 1

 Hogan és Edelman volt a pályán a két elkapós felállásoknál, Mitchell és Amandola csaknem szabályos ütemben váltogatták egymást 3. elkapónként. Amendola 45 snapje több volt, mint amennyit eddig a szezonban játszott, (eddig 22,1 volt a átlaga) és ez a statisztikáján is meglátszott (8 elkapás, 78 yard, TD, 2-point conversion).  Hogan és Edelman a meccs első részében átlagon felül sokat droppoltak, de a negyedik negyedben feljavult a teljesítményük. Mitchell kifejezetten hasznos volt a második félidőben.

OFFENSIVE LINE

LT Nate Solder -- 99

LG Joe Thuney -- 99

David Andrews -- 99

RG Shaq Mason -- 99

RT Marcus Cannon -- 99

Az első félidőben ugyancsak döcögött a pass protection, Brady nagy nyomás alatt játszott. Solder nem nagyon bírt Dwight Freeney-vel, de a többiek is gyakran bajban voltak. Mikor kérdezték Nate Soldert a 21-3-as állásról, hogy mi erről a véleménye, akkor azt válaszolta, hogy a sokkal jobban kellett volna játszania, legalább úgy, mint azt a végén tette.

De szerencsére a negyedik negyedre és a hosszabbításra a támadófal teljesítménye is feljavult, Belichick edző szerint hihetetlen munkát végeztek. A támadás – a futójáték hiánya és a nagy hátrány miatt – meglehetősen egysíkú volt, többnyire a passzokra épült.

 

RUNNING BACK

James White -- 71

LeGarrette Blount -- 17

Dion Lewis -- 12

White 71 (!) playben volt a pályán, és hogy ez mennyiben volt eltérő a megszokottól? A 2016-os alapszakaszban a Bengals ellen játszott legtöbbet, ott 39 snapet kapott, míg 2015-ben az Eagles elleni meccs 51 játéka volt a legtöbb.

FULLBACK

James Develin – 10

Mivel a futójáték nem nagyon működött, ezért kevés szerepet kapott a mérkőzésen.

QUARTERBACK

Tom Brady – 99

Nagyon kimerültnek tűnt a meccs után, ahogy guggolt a földön az ünneplő emberek között. Nem véletlenül fáradt el, 62-szer (!) kellett eldobnia a labdát, és a leghosszabb futás is az ő nevéhez fűződik a Pats részéről.

TIGHT END

Martellus Bennett -- 86

Matt Lengel -- 10

Cameron Fleming -- 4

Mivel a futáshoz nem kellett blokkolni, ezért a blokkoló tight endekre nem nagyon volt szükség, Bennett viszont nagy terhelést kapott.

DEFENSIVE END

Trey Flowers -- 45

Rob Ninkovich -- 27

Jabaal Sheard -- 23

Chris Long – 15

 Amikor 3:56-tal a meccs vége előtt a Falcons úgy döntött, hogy 2. és 11-nél a Patriots 23 yardosán passzjátékot hív, akkor megfizették ennek az árát, mert Flowers sackje jelentősen hátranyomta őket., kikerültek a mezőnygól távolságból. Flowers 6 tackle-t, 2,5 sacketés 5 QB-hitet ért el, ezzel szépen emelkedik a csillaga.  

 

DEFENSIVE TACKLE

Alan Branch -- 36

Malcom Brown -- 29

Vincent Valentine -- 6

A nagy fiúknak kellett helyt állniuk középen a futások ellen, mivel a Patriots többnyire sub felállásokat alkalmazott a passzjáték megfékezésére. Valentine most kevesebb szerepet kapott, nem alkalmazták a szokásos háromemberes  rotációt.

SAFETY

 

Devin McCourty -- 49

Patrick Chung -- 49

Duron Harmon -- 29

 McCourty  és Chung sokoldalúsága a terv része volt, azzal hogy cornerback technikákat is alkalmaztattak velük.

CORNERBACK

Malcolm Butler -- 49

Logan Ryan -- 49

Eric Rowe -- 32

Rowe volt a 3. számú corner, Julio Jonest úgy próbálták korlátozni, hogy safety segítséget is kapott a corner, aki védekezett rajta.

 

LINEBACKER

Dont’a Hightower -- 49

Kyle Van Noy -- 30

Elandon Roberts -- 15

Shea McClellin -- 8

 

Hightower akciója Matt Ryan ellen, amelynek következtében sikerült megszerezni a labdát az ellenfél vörös zónájának a közelében, adott némi reményt a felzárkózásra, a meccsben maradásra, így ez mindenképp a meccs fordulópontjának tekinthető.

„Hightower egy nagy playt csinált meg, nagy szükségünk volt erre.- mondta Belichick.- Nem hiszem, hogy lett volna elég labdabirtoklásunk és elég gyorsak tudtunk volna lenni enélkül.”  

 

Hozzászólások

2017. 02. 07. 13:26
Newman
Apró módosítási javaslat: A "Run out of gas" valójában azt jelenti, hogy Kifogyott az üzemanyag. (Nem a gáz.) Szóval, erőnlétileg elfogyott az ellenfél, nem bírták végig a (maguk diktálta) tempót, kifizetődött a Patriots erőnléti felkészültsége.
2017. 02. 07. 13:37
Én ugyanezt értettem alatta. "Gázt ad"= gyorsít, gázpedál stb. holott tudjuk, hogy nem gázt adunk, hanem valami más üzemanyagot. De javítottam, hogy egyértelműbb legyen.
2017. 02. 07. 13:45
mgabor74
Szerintem egész egyszerűen nem működött támadásban a kidolgozott gameplan ez ellen az Atlanta védelem ellen. A szünetben változtatott a Pats ahol kellett, de a 3. negyedben még nem volt elég fáradt az Atlanta védelme és hibák is becsúsztak a Pats részéről. Majd jött a negyedik negyed és - javítsatok ki ha tévedek - úgy láttam a máskor jól bevált szokásos playeket vette elő a Pats offense ami be is vált. Valahogy olyan érzésem volt a meccs alatt mintha túlgondolta volna az edzői kar a meccsre a támadó taktikát amit még az egyéni hibák is megfejeltek. Amikor a vége felé visszatértek az alapokhoz, akkor az a fáradt védelem ellen eredményes lett. Ekkor már nem tudott az Atlanta védelme úgy menni az elkapókkal mint korábban, és az elkapók is biztosabb kézzel oldották meg a már ezerszer begyakorolt tuti playeket. De lehet rosszul gondolom.
2017. 02. 07. 13:46
mgabor74
Plusz az is hozzátett, hogy az Atlanta védelme már úgy gondolta, nyilván az edzői stábbal együtt, hogy a rövid passzokat már nyelhetik nyugodtan, mert az előny kitart úgyis a végéig.
2017. 02. 07. 13:48
mgabor74
Kicsit sokszor van a mondandómban a "már" ezért elnézést.
2017. 02. 07. 13:51
Patri Jóska
Gronk kap gyűrűt, vagy majd jövőre? :)
2017. 02. 07. 13:58
Miért ne kapna? Attól, hogy sérült, a csapat tagja. Mivel játszott a szezonban, így neki is része van abban, hogy a csapat bejutott a nagydöntőbe. Nem véletlenül volt ott a Super Bowlon is. Minden csapattag kap gyűrűt, a játékosok és az edzők is.
2017. 02. 07. 14:02
anikom
Én úgy tudom, h kap, meg persze majd jövőre IS ;)
2017. 02. 07. 14:54
csasziqf
A liga ugy tudom 100 gyurut vesz a csapatnak ezel felul a csapat is annyit rendel amenyit akar ugye.

53-as keret, gyakorlo csapat, edzoi stab, front office, tulajdonos, Putyin :), ... es mar el is fogyott a 100 darab.
2017. 02. 07. 15:33
loop80
PUTYIN!!! :D
2017. 02. 07. 16:05
InfiniteLoop
:D

Meg Kraft is jobban jár, ha eltesz néhányat tartalékba.
2017. 02. 07. 16:00
InfiniteLoop
Akkor Floyd is behúzta?
Mert akkor, arra a bebaszcsira innentől úgy fog emlékezni, hogy élete legjobb döntése volt. :)))))
2017. 02. 07. 16:25
lesliemus
Azért a blokkért, ami MI sosem felejtünk el, na azért már megérdemli! Ha a gyakorló csapat tagjai kaphatnak, remélem akkor ő is kap!
2017. 02. 07. 17:27
B.Toma
Mindenki kap aki pályára lépett az alapszakaszban vagy a playoffban.
2017. 02. 07. 22:20
nosbiglem
Igen, még Collins is kap gyűrűt!
2017. 02. 07. 14:06
komzoz65
Szerintem nem helytálló ez a megosztás. Nyilván az eredmény alakulása miatt ez a logikus, de korántsem volt ez fekete-fehér.

Nem játszottunk tragikusan az első félidőben sem, az eredmény volt csak gyalázatos, a TO-k miatt. És nem volt hibátlan a 2. félidő sem. 3-28-nál beszűkültek a lehetőségek lehetett passzolni.

Na most az általad már up-os időbe tett első drive-ban rendszeresen futott Blount 6 perc alatt sikerült is eljutni TD-ig, ami ráadásul Gost miatt 6 pontos lett... Ilyen tempóban a 6. negyedre sikerült volna az egyenlítés. A következő drive elakadt 3 ponton. A további drive-okban rendszerint volt legalább egy int veszélyes passz. Nyilván nem robotok játszanak, csak az eredmény bűvöletében élő riporterek temették a Pats-t és aztán istenítették. A 4. negyed és a hosszabbítás persze, hogy legendás lesz, de ahhoz természetesen kellettek az ellenfél hibái és a szerencse faktor is.
2017. 02. 07. 14:17
aradamo
ez így volt jó ahogy történt.....
legalább lesz mit néznünk nyáron az uborkaszezonban... Köszönöm PATS!
2017. 02. 07. 14:20
Burkus
Idén. Játszott és a keret tagja.

Jó az up&down bontás, de ezután a végkifejlet után nem tudok downra gondolni. De ez az egész szezon nagyon szerencsés volt, Gronk sérülésétől eltekintve. Brady úgy jött pihenten a szezon második negyedében, hogy nem volt rozsdás és nem kerültünk hátrányba emiatt. Az alapszakasz ellenfelek többsége a körülményekhez képest könnyű volt és elkerültek minket a sérülések. Az O-falban
nem volt rotáció és megúsztuk.

Nagy év volt,na. Nekem már a negyedik SB siker volt az apoteózis, nem szerettem volna, hogy Brady úgy vonuljon vissza, hogy megnyerte az első hármat és elvesztette a második hármat. Ez az 5. a bónusz, a "legédesebb", ahogy Kraft mondta, a Goodell ügy miatt, amiatt, hogy ezzel a mi Bradynk bevonult a hallhatatlanok közé, hogy Belichick tovább öregbítette a legendáját.

Nincs kérdés, hogy van-e motiváció, mert "Do your job." Az, hogy BB már másnap reggel azon lamentált, hogy holmi SB miatt öthetes elmaradásban van a többi csapathoz képest, olyan történet, amiről már nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire nem érdekli a siker, ha elérte vagy csak meg akar felelni a hírnevének.
2017. 02. 07. 15:15
pats4ever
Sztem BB attól kezdve hogy elérte a kitűzött célt, már nem érdekli. Maximalista és munkamániás, aki megy előre mint egy robot és csak a csapat erdeményességét és érdekeit tartja szem előtt. Nem melléksesen ez a mentalitás sztem felemészti az embert. nem tudom, h meddig lehet bírni ezt a tempót. Remélem, h még jóideig! :-)
2017. 02. 07. 14:21
Kókusz8
Kicsit off: http://www.nemzetisport.hu/nfl/szuloi-igazolas-kovacs-erika-jegyzete-2551001
2017. 02. 07. 15:48
duanebarry
Az eltűnt Brady mez rejtélye ezzel megoldódott?! :) :D
2017. 02. 07. 14:31
komzoz65
A nagy győzelem után egy kis gondolatkísérletre hívnám a kedves szurkoló társakat. Van-e esély a 2017-es idény megnyerésével az "öreg" TB-nek lemásolni a fiatal TB 4 év 3 SB-s teljesítményét? Esély nyilván van, de mi kell ehhez?

A sorsolás kicsit nehezebbnek tűnik, mint tavaly. A mi csoportunkban a Jets és a Bills csak jobb lehet mint a múlt évben, a Miamitól viszont most nem nagyon várok jobb teljesítményt. A Pittsburgh már majd nagyon akar nyerni ellenünk, és a Heinz Fielden most kulcsmeccs lehet majd, a Houston miatt viszont továbbra sincsenek álmatlan éjszakáim. A Raiders és a Denver idegenben kemény dió, a Kansas otthon nem könnyű de azért hozható. A Chargers számomra kérdőjel egyelőre. A szembe csoport két hazai meccse Atlanta, Carolina éppúgy nehéz, mint az idegenbeli New Orleans és Tampa. All in all volt könnyebb.

A keretben nagy kérdés, hogy elmegy-e Jimmy G? Szerintem igen. És továbbra is arra teszek, hogy egy igazán jó futót draftolnék érte. Kell még TE is, mert szerintem Bennett megy Gronk teljes értékű visszatérése meg egyelőre csak reménybeni. Wr szerintem most rendben van Amendola is maradjon.

Az O falba és a D falba is kellenek emberek. Ninko lassan de biztosan hanyatlik Branch se lesz fiatalabb, az O fal meg nem elég mély, idén mázlink volt, hogy szinte sérülés mentesen lehoztuk az idényt.

A szakmai stáb teljesen megmaradt, ez a legjobb hír. Szerintem már csak emiatt is komoly esély van a siker széria 2-re azaz jövőre egy back to back SB győzelemre.
2017. 02. 07. 15:14
petyus33
Ez a holtszezon más lesz. Gondolom a kulcsjátékosok megtartására fognak törekedni, emellett a drafton lesz elsőkörünk. Ha JG megy, valszeg lesz még egy elsőkörös, korai pick, amit ha kell esetleg eltrade-hetünk szintén minőségi játékosért. Tehát erősíteni tudunk majd, lesz hozzá muníció. Tavaly előtt azt mondtam, Brady uccsó szezonja volt. De igencsak rámcáfolt. Most már úgy gondolom, 1-2 jó szezon még bőven benne van, meg 1-2 bónusz. Örülnék, ha Floyd megmaradna, mert egy technikás, fizikális, magas elkapó. Minitron, Hogan, Mitchell, Floyd, Gronk, Bennett. Van kérdés? :) tehát az O fal és a védők megerősítése lesz a cél, amit két elsőkörrel szerintem simán megteszünk. Tehát bizakodhatunk egy ismétlésben :)
2017. 02. 07. 15:52
duanebarry
Vajon megint eljátsza a liga, hogy az SB ismétlésével indul a következő szezon?! :P
2017. 02. 07. 16:36
InfiniteLoop
A vesztes csapat szempontjából nem tudom mennyire jó ötlet. Persze az üzlet, az üzlet.
2017. 02. 07. 15:14
Montesclan-pats
Tisztelt New England Patriots szurkolótábor !
Gratulálok mindenkinek aki szurkolt, aki szorított a csapatért, a csapatnak, akár hitt, akár nem, akár nézte, akár nem (babonából vagy másból). Ez egy sohanemvolt, valószínűleg sohanemlesz hatalmas győzelem volt.
2007-ben a párhuzamos világok közül kicsusszant a tér-idő kontinuumból a csapat és azóta Tyree, Manningham, Kearse, és most Jones is szinte lehetetlen-lehetetlen elkapásaitól szenvedett a döntőkben, és Goodell-től a pályán kívül. De 2 éve szinte lehetetlen-ösztönös Butler IC-vel és főleg a mostani Edelman elkapással visszazökkent a világ rendje és egyensúlyt hozott Julian a konvergenciába. Helyreállt a világ rendje. Kellett hozzá az is, hogy Brady emelt fővel elviselte a sorscsapást ( eltiltás) és azon felülemelkedve tudott nyerni egy nagyon gyors és erős csapat ellen.
Csak a győzelem számít, de nem mindegy, hogy milyen. P.Manning is győzött tavaly illetve győztek neki.
De Bradyre senki nem mondhatja azt, hogy ez nélküle is ugyanilyen lett volna. Egyvalamit tudunk róla Comeback Kid kora és Amendola ping-pong sztorija óta, hogy nem bír veszteni. Ezért ő a legnagyobb. Olyan emberekből farag hősöket, mint bármelyikünk. White a világ legátlagosabb elkapó futója, Hogan a legszürkébb WR, akit ismerek, de ez a coaching tudja a titkot, hogyan lehet a képességeinek megfelelően használni, játszatni, és az élükre tenni egy példaképet, aki megvalósíttatja velük az álmaikat.
Néhány egyéb, talán még meg nem énekelt dolog.
1. Az Atlanta DEF nagyon gyors volt, mindenhová odaértek, és Edelmant, Amendolat néha ketten őrízték. Nagyon remekül energikusan támadta a védőfaluk a mienket és Bradyt. Nem tartalékoltak egy cseppet sem. Hosszú volt a szünet, leeresztettek. 28-nál elkezdték elhinni, ami végzetes hiba.
2. Brady interception-je plusz motiváció volt Bradynek és az egész csapatnak, hogy helyrehozzák a hibákat.
3. Hightower mellett említsük meg Branchet, aki megszerezte a labdát a fumble-nél.
4. Amendolának sok a fizetése ? Elhangzott egy párszor, de SB-ban is biztos keze van. Bebizonyította nem egyszer.
5. Edelman egész meccsen nem volt tökéletes, de stílszerűen ő hozott egyensúlyt a konvergenciába, mert ő testesíti meg az ellentmondást nem tűrő, soha fel nem adó, minden play-ben maximális energiával működő Patriots mentalitást. Szintén egy olyan hős,a Patriots ikonja, aki nem a képességeivel hanem az akaratával és az alázatával nőtte ki magát Brady kedvenc játszótársává. (Emlékezzetek, mikor még CB-et is játszott).
6. Nagy élmény lehetett nektek együtt szurkolni !!!!
7. Hétfő reggel 750 km-es út várt rám hazafelé sielésből fedélzeten a családdal, ezért 3-ig aludtam és akkor kerestem egy osztrák adót ahol hang nélkül meg tudom nézni a meccset, hogy ne zavarjam az alvókat. Gondoltam, na ez nem biztos, hogy megéri, de úgysem tudtam volna aludni, és mert megérdemlik, hogy kitartsak, és itt az egyik oldalon mégiscsak Belichick és Brady áll.28-3-nál ébredtem a többit ismeritek. Mikor kiirták, hogy kétszer annyi play-t játszottunk arra gondoltam, nagyon igazságtalan lenne egy Falcons győzelem. A többi már történelem.
8. Brady ellen nem elég egy majdnem tökéletes passer rating sem. Ez egy nagy tanulság. Nem a passer rating a mérce, hanem a győzelem. Benne volt Shanahan is , ? kit érdekel, a rossz b....-hoz is két ember kell. Pete Carroll is elrontotta, ő magára is vállalta. Kiváncsi vagyok Shanny megteszi-e.
9. A győzelemre és arra a nyugalomra amely uralta a kispadot hátránynál is, érezve, hogy ők tovább dolgoznak és megtesznek mindent, és megpróbálják csak végezni a munkájukat a lehető legjobban 60 percig, Do your job !
" A dongó aerodinamikailag nem tud repülni, de ő ezt nem tudja, ezért tovább repül." Ilyenek ezek a fiúk egyenként és ilyen az egész csapat.
Go Pats ! Go Brady ! Jövőre veletek ugyanitt !
2017. 02. 07. 15:38
Thom
..azért ennyi szabadügynökkel nem lesz egyszerű a következő év:

New England Patriots

Jabaal Sheard, DE
Martellus Bennett, TE
Sebastian Vollmer, RT
Barkevious Mingo, OLB
Michael Floyd, WR
Chris Long, DE
Alan Branch, DT
Dont'a Hightower, ILB
Brandon Bolden, RB
LeGarrette Blount, RB
James Develin, FB
Logan Ryan, CB
Duron Harmon, SS
Greg Scruggs, DE

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000773112/article/2017-nfl-unrestricted-free-agents-by-team
2017. 02. 07. 17:18
hopi46
Hát szvsz ezeknek a játékosoknak kb. a fele vagy cut (Vollmer, Floyd?, Scruggs, Develin?) vagy visszavonul (Long, Blount?) vagy megméri magát a piacon, amit Bennett a SB után ki is mondott. A többiek kicsit több pénzért, mint eddig maradhatnak. Persze a vezetés draft tervei és a következő szezon csapatstruktúrája ezt jelentősen befolyásolhatják.
2017. 02. 07. 17:39
roik092
Viszonylag sok a név, de kevés a kulcsjátékos.
Meg még itt vannak az RFA játékosok:
Malcolm Butler, Cameron Fleming, ha jól tudom csak ők.

Burlerrel, Hightowerrel, Bennettel és Harmonnal mindenképp megegyeznék. Bár Bennett nagyon nézegeti a jobb fizut.....
Ha menne, akkor szerintetek érdemes lenne elhozni Vernon Davist a szabadügynökpiacról? Megtudna itt újulni? Képességei vitathatatlanok.

Mellettük Branch és Blount volt még fontos, de előbbi öregszik, utóbbinak élete szezonja volt, nem vaygok benne biztos, hogy marad. Ha kicsit több pénzért maradnának, akkor nem volna hülyeség, ha maradnának. Flemingnél ugyanezt gondolom, főleg, hogy az idei drafton elég vékony a támadófalember felhozatal.
Ryan nagyon jól zárta az idényt, de előtte nagyon gyenge volt, az idei drafton ráadásul nagyon sok a tehetséges cornerback.
Long és Sheard nem voltak kiemelkedők idén, előbbi márkifelé megy, nem lennék meglepve, ha mindkettő cut lenne. Vollmer ugyancsak öregszik, tavaly sem volt már kiemelkedő, ráadásul Cannon idén jó volt és Fleming is jól helyettesítette az év elején Soldert.
Floyd, Mingo és Develin kérdéses még. Develin szerintem marad, Mingo megy, bár én Van Noytól annyira nem voltam elájulva, talán Mingo is többet játszhatott volna, azért mégis volt elsőkörös. Floydnak is kétségtelenek a képességei, de nem tudom, hogyan fog beférni a mostani széles receiver rosterbe. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy megtartjuk-e.

Draftról szerintem nagyrészt a védelembe kell hozni játékost, ha a támadókat egyben tartjuk. DE mindenképp kell Flowers mellé, mert Grissom eddig vékony. Én bevallom SS-t is hoznék, mert Richards eddig nem túl meggyőző és Chung sem volt idén igazán konzisztens. Nem akartam ennyit írni, de végül mindenkiről írtam :D
2017. 02. 07. 20:29
Pietrosz2
Nfl.comon olvastam:
Blount maradni akar és a Pats is akarja,hogy maradjon.Viszonylag kevés pénzért játszott ,meg lehet vele egyezni egy tisztes bérről.
Bennettnek maximum annyi pénzt ajánlanak,mint amit Gronk kap.
9 millió/év.Ha ezt valaki felülajánlja,akkor mehet.
Hightower "kedvéért" lett kivágva Chandler Jones és Jamie Collins.
Korábban neki és Collinsnak 10 millió /év felett ajánlottak,de egyikük sem fogadta el.Lehet hogy franchise tagot kap,vagy esetleg BB kivételesen enged neki anyagilag.
2017. 02. 07. 22:12
BaP
50-60 milla cap space van 17-re

Butler resteicted, de amúgy is kap szerződést
Ryan is
Branch egy rövidtávút fog szvsz kapni, mert jó, de öreg
Harmon sokszor idegesítő, de BB egyik kedvence, marad
Blount apróért maradhat, draftról kell futó is
Hightower szerintem továbbra is a gyűrű bizniszben érdekelt, és a sorozatos sérülései miatt tuti nem kap extra lóvét, vagy csak alacsony garantált lesz- marad

Kérdés: Mingo, Floyd, Volmer, Long, Sheard -- másért és másért
Közülük szerintem 2 marad csak, az egyik szerintem Long lesz, Floyd a sitt miatt kérdéses

Bennett vagy olyan lesz, mint Revis, vagy olyan, mint Dola, szerintem menni fog

De BB fog hozni fontos láncszemeket az FA-ról, a drafton is jó lesz a helyzet, főleg ha Gerappa tényleg el lesz trade-elve, és a kukázásból (undrafted fa) is lesz megint kiugró emberünk.

Ez picit nagyképű lesz, de ez a SB egy átlalakítás közepén sikeredett, ne feledjük. Fiatal csapatunk van.

Csak TB maradjon egészséges :)

2017. 02. 08. 08:53
mgabor74
Garoppoloval kapcsolatban azért emlékszem mennyien felszisszentek itt amikor 2. körben kiválasztotta a csapat. Nem sokan voltunk akik valamiért hittek benne. Azért amíg itt van jó tudni, hogy a csapat vele is eredményes lehet ha valami miatt Brady nem játszik (soha nem lehet tudni mit hoz a sors, meg Goodell ugye). És a hajdani károgók most azt számolgatják mennyit nyerünk majd az esetleges trade-el. Na ezért nem mi döntünk ilyen kérdésekben. Ezt természetesen nem neked szántam BAP, csak te említetted meg Garoppolot azért ide írtam.
2017. 02. 08. 13:54
hopi46
A "fiatal csapatunk van" azért kicsit túlzás, legfeljebb az 1/3-a számít fiatalnak (23-26)
2017. 02. 08. 22:39
Arnold Patsenegger
Sok név, kevés fontos emberrel.
Hightower,Butler, Develin,Branch,Ryan
2017. 02. 07. 15:31
pat68
Több helyen olvastam, hogy az NFL-ben a játékosok profi gépek, akiket nem érdekel milyen mez van rajtuk, mert lehet vasárnap Denver mezben lép pályára, szerdán meg már Jets melegítőben edz. De azt tartom, aki belép a Pats-be és itt meg is ragad, az valamiért Hazafivá válik! Beszippantja a közeg és ez által több lesz mint football játékos, egy CSAPAT része lesz! Ezért is nyertek vasárnap! Együtt-egymásért küzdenek a végső sípszóig!
2017. 02. 07. 16:31
hopi46
"...ha megragad" - mondod helyesen. Ki ragad meg? Az alázatosan dolgozó, viszonylag "szerény" bérigényű, a győzelemnek mindent alárendelő igazi csapatszellemű játékos. (Patriots Way= nincsenek játékosok, csapat van.))
Szerencsénkre sok ilyen játékos van a ligában, de persze vannak másmilyenek pl. "profi gépek" is, stat. és/vagy "pénzgyűjtők" vagy a rövid időre csak a "gyűrű reményében" szerződők is. (Bevallottan nálunk is voltak/vannak az utóbbiakból pl. Rewis, Long, Bennett)
2017. 02. 07. 16:56
InfiniteLoop
Én nem látok semmi kivetnivalót abban, ha valaki eljön a Pats-be, hogy mindent beleadjon, és akkor talán nyerjen egy gyűrűt, utána meg elmenjen pénzt keresni. (Sőt, aki ebből nem csinál titkot, azt még tisztelem is.) Aki nem teljesít, azzal eddig sem volt szívbajos a menedzsment.
Azért az élsport meg az NFL le van öntve egy szép csillogó mázzal a TV-ben meg a magazinokban, de szerintem felszín alatt (akár a mindennapokban) azért nem olyan vidám az élet. Egy rossz mozdulat miatt pillanatok alatt törnek ketté karrierek, ráadásul valószínűleg nem kevesen szereznek egy életre szóló sérülést, vagy elváltozást ezalatt a pár év alatt. Ha innen nézem, nem tudom elitélni azt, aki ezért meg akarja a kérni az árát.
2017. 02. 07. 21:46
SasukeMilo
Pontosan! Ez a csapat a vízválasztó ilyen téren is: vannak igazi Patrióták (TB, Gost, Gronk, Minitron, Ninko stb.), akik ide kerültek az első napjukon és megmaradtak... persze vannak olyanok is, akik más csapattól kerültek ide, de meg tudtak ragadni (számomra legkedvesebb példa erre Dola). Na és akkor ott vannak mindig a friss emberek, akik közül nagy kérdés, ki marad és ki megy: idén pl. Bennett, Floyd, Hogan, Long, SheaMc - hogy másokat ne említsek! Remélem, minél többen akarnak közülük Hazafiak maradni, ahogy te is írod (persze tudom, ez nem csak rajtuk múlik). Meglátjuk, ki hogy gondolkodik - ahogy Hopi is írta előttem - és ki melyik kategóriába kerül :)
2017. 02. 07. 16:04
InfiniteLoop
A "Down – Az egész csapat a meccs vége előtt 23 perc 31 másodpercig" résszel annyiban nem értek egyet, hogy kivéve White. Ő még ebben a fázisban is nagyon stabilan játszott, amit tudott, azt akkor is hozta.
Pont ezért (is) érdemli meg jobban az MVP-t, mint TB.
2017. 02. 07. 21:25
SasukeMilo
Viszont ha Tom nem rázza meg magát a 3. negyed közepétől és ezt látva nem áll fel mellé az egész csapat, akkor White teljesítménye ide vagy oda, most a vereségen keseregnénk, ez holt biztos :P
2017. 02. 08. 08:56
mgabor74
Csak Tom is hiába dobált volna ha White nem viszi be háromszor is TD-re. Vagy ha Hightower nem csinálja meg a fumble-t, esetleg azt Branch nem szedi össze stb. Kár ezen elmélkedni, ezért hívják csapatsportnak.
2017. 02. 07. 16:07
InfiniteLoop
Van egy eladó 12-es mezem. Mondjuk eléggé koszos, meg izzadságszagú ... ;)
2017. 02. 08. 00:28
Barb
Megboltolhatjuk, de ugye nem Te izzadtál bele? :D
2017. 02. 07. 16:27
cspeti98
Valaki majd tud küldeni egy linket a parádéhoz? Köszönöm!
2017. 02. 07. 16:33
InfiniteLoop
Gondolom http://www.patriots.com/
2017. 02. 07. 16:47
Tibi Twelve
ott lesz :-) pezsgő újfent behűtve, ez lesz a harmadik üveg :D
2017. 02. 07. 17:00
pats4ever
Már megy a közvetítés! :-)
Szakad a hó! :-)
http://www.patriots.com/
2017. 02. 07. 17:00
Tibi Twelve
Mint a zállat :-D
2017. 02. 07. 17:02
cspeti98
2017. 02. 07. 16:47
ironman8
Még vagy 5x kellene megnéznem, és akkor is találnék benne valami újat, felemelőt! Volt értelme felvenni a 12-es fehér mezt, és tövig lerágni a körmeimet. Bár sok éve sok hazai meccset látok élőben, meg NFL-t a tv-ben azokhoz a nüanszokhoz, amiről írni szoktatok nem nagyon konyítok (nincs időm a statisztikákat bújni, elemezni).Mindig a labdát nézem (egy catornás vagyok), és a háttérmozgások, történések kiesnek. Én mindig az érzéseimet szoktam leírni. Első negyed: tök nyugalom, nincs gond, bár nem a Steelerssel játszunk, nem lehet lenyomni az Atlantát. Felkészülten várták a találkozót. Nagyon. Mi pedig a lazát mutattuk. De nincs baj, döntetlen. Második negyed: hát jó volna már pontokat szerezni. Na, indul a drive, kisebb pofon érkezik labda vesztés és abból TD formájában. Kisebb zavar az erőben, de hosszú még a meccs. Jó sokat támadunk, de picit erőlködve, döcögve. Picit hosszabb, picit rövidebb, hogy ezek mindenütt ott vannak. Puff neki, visszahordta. Itt akkor egy pöttyet megbicsaklott a rendszer. Kicsit elhomályosultak a tekintetek, mi a fene van alapon. Belichek mester idegesnek tűnik. Tényleg ennyire jó az Atlanta? De azért csak többet van nálunk a labda, és az álmoskönyv szerint az jót jelent. És valahol itt kezdtem el belül (nagyon mélyen) bízni. De még mindig mindenhova odaértek, zavarkolódtak mindenütt. Nem baj, jön a szünet, elemzünk. Harmadik negyed. Első támadást megfogtuk. Mi jövünk. Hát nem lett sokkal jobb. De a szemek! A testbeszéd! Az változott! Na már megint egy TD. Sok ez már a jóból. Hopp egy jó passz, meg futás (nem túl nagy, de bíztató). És Tom Brady fut vagy 12 yardot (na fijugg, így kell ezt csinálni). És szerintem itt pecsételődött meg az Atlanta sorsa. És nem tudom, hogy milyen állásnál volt ez. Aztán Td lett. A negyedikben pedig minden működik. Kapkodom a fejem. 3 pontos. Utána rögtön törnóver. TD! Kétpontos!!!!Valamikor volt egy rossz kezdőrúgás, megfogjuk őket, még nem csináltak pontot. És mi jövünk. Már csak kevés van hátra, de mi jövünk. KÉne az a TD, meg a kétpontos. Mindenki tudta, hogy ez lesz a programm. (furcsa, mi a fene van tekintetek az Atlantánál. Megtörtek? Elfáradtak?) Már nem érnek oda mindenhova... Edelmann!!!!!!! És megcsináltuk! Akkor tánc van, jön a hosszabbítás. És a lélekben erősebbnek szerencséje is van! Mi nyertük a feldobást. Mondhatnám: az utolsó előtti szeg az Atlanta koporsójában. Mert az utolsó az a TD volt! 34-28!!!!!!!!!!!!!!!!!! És tánc megint. Így 52 évesen! De jó is abba 1/365-öd részbe tartozni!!!!!
2017. 02. 07. 19:56
Fefekiraly
TB 17 yardot futott és később abból a driveból lett az első TD. Egyébként ennél a futásnál én is azt gondoltam hogy ha ez nem fordítja meg a sorsot akkor semmi. 39 évesen nekiállsz rohanni amit csak a legritkább esetekben teszel(egész szezonban mennyit futott?) és szembeszállsz nálad 10-15 évvel fiatalabb nálad sokkal erősebb és gyorsabb védőkkel. Ez az igazi bátorság. Persze meglátta az üres területet de miután elindult futóvá vált és benne van a kockázat hogy oldalról kapsz egyet sisakkal (pl cam newton). De ő odatette magát és bízott a társai blokkjaiban. Ebben a játékban benne volt minden amitől ő a kecske. És ezt tudta érezte minden csapattársa. Ha a főnök így odateszi magát és kockáztat akkor van remény a fordításra.
2017. 02. 07. 17:02
orrrion
Üdv mindenkinek! A csapatról, a döntőről most nem írnék, csak megismételni tudnám amit ide és az " Elhiszitek? " oldalra írtatok.
Ma elgondolkoztam, hogy sokszor milyen apróságon múlik az életben, így a sportban is egy eredmény, karrier, stb, stb. Jómagam , hála az induló műholdas vételi lehetőségeknek 1988 óta követem figyelemmel az NFL-t. ( az 56 éves életkor kevés előnyeinek egyike...) Mindig sportőrült voltam, a szabályokat nagyjából ismertem néhány ujságcikkből,( mert néha akkoriban is írtak már a sportágról), nagy élmény volt, amikor véletlenül valamikor decemberben rákattantam a Montana-féle SF 49 egyik mérkőzésére. A legendás, Cincinnati elleni döntő volt az első, amit végig néztem, az az utolsó drive valóban felejthetetlen emlék, de az egész döntő is nagyon magas szinvonalú volt. Ekkor szerettem bele az amerikai fociba, akkor konkrétan a San Franciscóba, melynek még további két győzelmét láthattam a nagydöntőkben. A SF 49 után érdekes módon sokáig semleges nézőként néztem a meccseket, döntőket, mindig volt egy csapat, amelyik rokonszenvesebb volt , mint a másik, de egyiknek sem váltam a szurkolójává. Aztán 2002 januárjában láthattam a Pats- Oakland rájátszás meccset, végig szakadó hóesésben ami a "Tuck rule game"-ről híresült el. Hihetetlenül izgalmas volt, végig vezetett az Oakland, már 13-3-ra is,amikor Brady futott egy TD-t,aztán a 4-ik negyedben , 1.44-el a vége előtt történt a legendás eset. Brady dobni próbált, kiverték a kezéből a labdát, az Oakland megszerezte, majd hosszas videózás után úgy döntöttek, hogy még sincs fumble. A támadás végén 27 mp-el a játékidő lejárta előtt Vinatieri kiegyenlített egy 3 pontossal, majd a hosszabbításban a Pats nyerte a sorsolást és egy hosszú drive végén szintén Vinatieri egy 3 pontossal megnyerte a meccset.( a youtubeon rajta van az egész mérkőzés+ összefoglalók, most néztem meg az egyiket, onnan tudom ennyire pontosan az adatokat ,ajánlom mindenki figyelmébe) Ismerős a történet ? A hosszabbítást már görcsben ültem végig, akkor váltam Pats szurkolóvá, ami a mai napig tart. Visszatérve egyébként az ominózus esetre, egyetértek Bradyval, aki mindig azt válaszolja, ha erről kérdezik, hogy ha a bírók ellene döntenek sem szólhattak volna semmit, szerintem is nagylelkűek voltak a zebrák. Márpedig ha ott fumblet itélnek, akkor nincs tovább, nincs AFC döntő, nincs SB, nincs első gyűrű, ki tudja, mi lett volna Brady és az egész franchise sorsa. Szerencsére alakult, ahogy alakult és ezért az elmúlt 15 évben végig tudtam követni egy nagyszerű csapat és annak irányítójának a pályafutását egy ügyes gyerektől a legendáig. Remélem pár évig még izgulhatok érte. Ahogy én "ismerem " Billt és Bradyt, lehet, hogy már megbeszélték, hogy a jövő év a történelmi duplázásról kell, hogy szóljon, mától már annak az elérése lebeg a szemük előtt.
2017. 02. 07. 18:57
Oscar
Lehet , hogy egyedül maradok a véleményemmel kapcsolatosan , de számomra a bíráskodásban nem láttam semmi számunkra neheztelőt!

Sőt én dicsérem , mert pár elkapásnál , akár ellenünk is ítélhettek volna ............és persze a vége felé nagyon tisztán engedték a játékokat.

-Az egyenlítésünknél , azonnal megítélték a védő szabálytalanságot
- Edelman elkapását , azonnal megadták
-Bennett ellen elkövetett szabálytalan védekezést is azonnal dobták a sárgát
-Győtes Td-nél pedig nem volt kérdés!!

Remélem , hogy megmarad ez a pártatlan és korrekt bíráskodás minden meccsünknél , hisz számtalan beírásnál felmerült az évek során , hogy mit és hogyan ítéltek ellenünk.

Szóval nálam egy hatalmas elismerés a bíróknak!!

Győzelmünket soha senki nem feledi és ez örökre a történelem része lesz!!!

Mi már rég nem leszünk a Földön , de a sok-sok generációval később , majd láthatja és hallhatja , hogy mi történt ezen a hihetetlen és
feledhetetlen meccsen , mert győzött a PATS::))


2017. 02. 07. 23:24
hopi46
A bíráskodásról az előző posztban többen szóltunk és Hozzád hasonlóan dicsértük.
A JE elkapás azonnali megítélése egyenesen bravúros volt!
2017. 02. 07. 19:23
Kókusz8
Van néhány boldom:
-TB meg fogja még csinálni a veretlen szezont.
-Rowe top5 cb lesz 3 éven belül.
-1-3. körben fogunk futót draftolni.
-lesz top FA igazolásunk, no jó, ez nem túl kockázatos! :-)
2017. 02. 07. 19:23
azimut
Fura hogy senki nem említi meg,hogy a valaha volt legjobb TE nélkül lettünk bajnokok!
Szóval kíváncsi lettem volna ha nincs az ATL-ban Julio Jones-akkor meddig jutnak a szezonban!
Jövőre Gronkot az utolsó 5 alapszakasz meccsre kell csak nevezni hátha sérülés nélkül megússza és nyomhatja PO-ban mint 2 éve :D
2017. 02. 07. 21:31
anti pass
Pedig a szívem szakadt meg, amikor döcögött és nem ment a játék, ráadásul ott mutatták rendszeresen Gronk-t a többiek között. Százszor-ezerszer eszembe jutott, hogy ha ott lenne az Atlanta offens fala mögött, de nem lennénk ekkora bajban!
2017. 02. 08. 09:02
mgabor74
Ne akarj szegényből Atlanta játékost csinálni:))) Akkor lettünk volna csak igazán bajban:)
2017. 02. 08. 11:28
anti pass
Ha-ha-ha! Azért célpontnak nagyon jó lett volna Brady-nek.
2017. 02. 08. 13:24
loop80
2017. 02. 07. 22:07
SasukeMilo
Nos, nem fogok sokat írni, megpróbálom röviden összefoglalni :D Az első félidő számomra maga volt a Pokol és a 3. negyedbeli 4. Falcons TD-vel értem el a legmélyebb bugyrát (konkrétan rosszul is lettem egy olyan brutális fejfájással, amitől azt hittem, agyvérzés-gyanúm van LOL). Aztán történt valami... illetve valaki: Tom Brady! Előrebocsátom, ő az all-time kedvenc játékosom, mióta NFL meccseket nézek s életem legelső meccsénél tippre ráböktem a csapatra, akiket épp ő vezetett támadásra. Szóval nem tudok objektíven nyilatkozni róla, ezt nézzétek el^^ Én ott megláttam a szemében azt a "győzelmi faktort", azt a plusz energiát vagy nevezzük bárhogy, amit a jelenlegi irányítók közül csak ő tud véleményem szerint konzisztensen hozni (a régieknél talán Favre és Montana voltak hasonlók, de túl keveset láttam belőlük ahhoz, hogy ezt megítélhessem). Mintha szavak nélkül kimondta volna: nem akarok veszíteni, kell most az 5.! Aztán csodálatos módon mindenki felállt mellé, mintha csak a "karmesterre" vártak volna, hogy megadja a kezdőhangot. A többi már csak történelem, ahogy mondani szokás, mint ahogy most már TÉNY - bár számomra már előtte is az volt: TB a GOAT minden téren, legalábbis szerintem most jutott el odáig, miszerint minden idők legjobb NFL játékosa lett, természetesen Bill bácsi úgyszintén csak edzői fronton ;) Örülök, hogy átélhettem ezt a már-már isteni csodát, aminek a végén nem csak kijöttünk a Pokolból, de egyenest a Mennybe mentünk és mintha csak a Lombardi lett volna a Mennyek kulcsa... sose feledem el, míg élek! Go Pats, Do Your Job

u.i.: mégse lett olyan rövid, pedig most direkt nem akartam sokat "pofázni" xD
2017. 02. 08. 06:21
torokszabolcs
Engem a feleségem segített át a nehéz pillanatokon, pl amikor majdnem szétvertem az asztalt, csörögtek a poharak rendesen... Fogta a kezem és csak annyit mondott: ez játék, minden rendben lesz:-)
SZVSZ 2 dolog volt döntő: az ATL nagyon belekezdett, pörgött, főleg a védelemben és ebbe nagyaon, de nagyon elfáradtak - 90 játék felett az ő támadóik szoktak teljesíteni, ergo nem nagyon voltak ahhoz szokva, hogy 40 percet kell játszani. A másik az ATL OL, amelyik vagy eddig is ilyen gyenge volt, csak nem jött ki, vagy nagyon jól elemeztek a szünetben BB-ék és megtalálták a lyukakat. Plusz, elképzelhető, hogy ők meg túl keveset voltak a pályán. Szerintem Mack, a center, sérülése komolyabb volt, mint mondták, mert Branch rendszeresen nagyon megverte, Ryannek legalább 10 olyan dobása volt, amikor már az arcában voltak a védők.
Szóval szép volt, a közös szurkolás megint nagyszerű:-)
Gp Pats!
2017. 02. 08. 16:25
balazsgarazs74
azt is el tudom képzelni, hogy direkt nem volt mindig középen a nyomás, nehogy levegyék Mack-t
2017. 02. 08. 21:49
torokszabolcs
Hmmmm, érdekes felvetés, BB-ből és MP-ből mindent kinézek. Sajnos nem látunk bele, hogy mi miért történik, pedig jó lenne és még érdekelne is, mert imádom a stratégiai feladatokat. Soha nem fogjuk megtudni, hogy a SB XLI-ben a végén miért nem kért BB időt? Mondjuk szerintem ez nagyon meg is zavarta PC-t, mert azon gondolkodott, hogy BB mit nem csinál és nem azon, hogy milyen okos, trükkös játékot hívjon (mint az első 2 pontos vasárnap, amiben White direct snapet kapott és TB úgy csinált, mintha magas lenne a labda - azért ez pofát volt, naaaa:-))
2017. 02. 08. 13:12
Lucius
Szerintetek nincs reális esély arra, hogy Gronkot elcseréli a csapat? A liga legjobb TE-e és nagyon szimpatikus figura, de sokat sérült és ami a legfontosabb, nélküle is bajnok lett a csapat. Simán kapna érte a csapat egy(két) első körös picket és mikor lejár a szerződése, nem biztos hogy tudnak/akarnak vele hosszabbítani. Én nagyon sajnálnám, ha ez történne, de nem lepődnék meg túlzottan. Hosszú távon lehet, hogy kifizetődő megválni tőle.
2017. 02. 08. 13:42
Arsenal
Válasz hasonló: https://www.youtube.com/watch?v=T4chLklQdek
2017. 02. 08. 16:23
balazsgarazs74
2017. 02. 08. 19:52
Lucius
Azért a 2 eset nem ugyanaz. De mindegy, én csak örülök, ha Gronk marad.
2017. 02. 08. 21:01
Arsenal
Tökéletesen igazad van, a két eset nem ugyanaz, a válasz viszont igen!
2017. 02. 08. 14:23
Patri Jóska
Az Atlanta fiatal csapat vagy 100x elmondták , erre elfáradnak, TB 39 meg 99 játékot lenyom és avégén a legkeményebb.Ki érti ezt? ;)
2017. 02. 08. 16:22
balazsgarazs74
a telefüstölt arénában! :)
2017. 02. 08. 16:32
balazsgarazs74
azért az a védekező stílus (is) elég "zsivány" volt (ellenünk), amikor a folyamatos def. holding mellett ment le egy komplett drive. fárasztották / (+ tilt-re rakták) az elkapó sort, -5 yard; 1down csak a bünti, és elmondhatod "csak a zászlók segítségével lett meg az előrehaladás"
2017. 02. 10. 12:40
hopi46
Reiss (ESPN) így látta a SB többszöri alapos visszanézése után:
UP: Dola, TB, Branch, JE, Flowers, Hightower, Long, Mitchell, Ryan, White
DOWN: Blount, Butler, Harmon, Lewis, Mason, Solder, Van Noy
Hozzászólás a(z) Ups & Downs - Super Bowl: Atlanta Falcons bejegyzéshez